Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

RATAPLAN(Νίκη)..........Γαία-ΠΗΤ 01/5/2013

My girl(Εύα)................Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 02/5/2013

Mummytobe(Νάντια)....Αλεξάνδρας-ΠΗΤ 07/5/2013

mariath(Μαρία)............Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 08/5/2013

Βίβιαν........................Ιασώ-ΠΗΤ 10/5/2013

Evri79(Εύη)................????-ΠΗΤ 16/5/2013.

Mariapap82(Μαρία)......Ιασώ-ΠΗΤ 28/5/2013

Margioula(Μαρία)........ Γαία-ΠΗΤ 08/6/2013

milky(Βίκυ).................Λητώ-ΠΗΤ 18/5/2013

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμετούς δεν κάνω αν και ώρες ώρες είμαι πολύ χάλια και κρατιέμαι με το ζόρι.

Σίδηρο ξεκίνησα αφού οι εξετάσεις που έκανα έδειξαν αιματοκρίτη στα όρια.

Οι κοιλιά μου είναι κάπως φουσκωμένη, τζιν που φορούσα δεν κουμπώνουν δηλαδή. Φαίνεται πάντως πιο έντονα από την πρώτη φορά στην οποία γενικά δεν είχα κάνει πολύ μεγάλη κοιλιά. Ίσως είναι και πρήξιμο σκέφτομαι. Τα απογεύματα πάντως είναι πιο εμφανής, το πρωί πιο συμμαζεμένη...

περαστικα στον μικρουλη σου κατ'αρχας!!

πολυ στεναχωριεμαι να βλεπω παιδακια αρρωστα και καταβεβλημενα...

και εγω βρε Μαρακι ξυπναω καλα και οσο περναει η ωρα πρηζομαι...πρηζομαι....πρηζομαι...μεχρι το βραδυ που μοιαζω για 5μηνων!

Καλησπέρα και απο εμένα,

Είχα γραψει στις αρχες αυτου του topic,αλλα μετα απο διαφορα προβληματα που ειχα,φοβηθηκα και μαζευτηκα λιγο μεχρι να παρω τα πανω μου.

Λοιπόν,ειμαι η Βικυ και ΠΗΤ εχω 18/05/2013,μάλλον στο ΛΗΤΩ.Τις τελευταιες μερες ηρθα και εγω αντιμετωπη με το θεμα ναυτια.Νομιζα οτι θα την σκαπουλαρω,αλλα γελαστηκα.Αυτο που με εσωσε,γιατι και εγω δεν μπορουσα να πιω καθολου νερο,ειναι το εξης:σε ενα μπουκαλι 1.5.lt εμφιαλωμενου νερου εκοψα και εριξα φετες λεμονι.οχι μονο πηρε αρωμα αλλα και γευση και ετσι με ηρεμει πολυ.Επισης,εχθες αγορασα απο το φαρμακειο το SEA BAND.ειναι τα βραχιολακια της ναυτιας που τα χρησιμοποιουν οι ιστιοπλοοι.Η συσκευασια περιεχει 2 και κοστιζουν απο 10-12 ευρω.Δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο,αλλα σημερα ειμαι πολυ καλυτερα.Απο κιλα τωρα πηρα 1,χωρις να τρωω ιδιαιτερα και η κοιλια μου μετα το απογευμα,προεξεχει λιγο.Επισης,δεν μπορω με τιποτα να φορεσω οτιδηποτε με πιεζει στην κοιλια.Αυτο που εχω εγω κοριτσια ειναι το στηθος.ΠΟΝΟΣ,ΠΟΝΟΣ,ΠΟΝΟΣ.Αφου με πονανε και οι αδενες γυρω απο αυτο...Μαρτυριο!!!

Βικυ καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου!!

Υπομονη κοπελα μου με το στηθος...καποια στιγμη θα σταματησει να ποναει!!

Να καταργησεις (αν φορας τετοιο ακομα) τα σουτιεν με μπανελα....πηρα ενα εγκυμοσυνης χωρις μπανελες και εχω σωθει!

μια μερα εκανα το λαθος να βαλω ενα αλλο και οταν το εβγαλα υπεφερα!

Καλημέρα κορίτσια! Οι ναυτίες βλέπω δεν λύπουν από καμία μας. :(

Οι δικές μου έχουν περιοριστεί πάρα πολύ (φτου φτου). Στις πολύ δύσκολες μέρες με βοήθησαν τα δημητριακή fitness και οι μπανάνες. Τα δημητριακά τα έτρωγα σκέτα, χωρίς γάλα και μετά από λίγη ώρα λίγη μπανάνα. Επίσης, έφτιαχνα καμιά ψητή πατατούλα με λίγο τριμμένο τυράκι από πάνω.

Με το θέμα των κιλών πώς τα πάτε; Έχετε πάρει κανένα γραμμάριο ή ακόμη;

αυτο τωρα ειναι ενα ερωτημα καλο...

αλλα πρωινα ζυγιζομαι και εχω παρει 1 κιλο και αλλα ζυγιζομαι και εχω παρει 1,5.....τι γινεται δεν εχω καταλαβει!

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!

μην μιλατε για κοιλιες...το πρωι ειμαι 2 μηνων το βραδι ετοιμογεννη:tongue:..τυμπανιζομαι παρα πολυ..εχω και γενικα θεμα με στομαχι και γοπ, και απο τις 5 και μετα το απογευμα λες και μου πατανε κουμπι και αρχιζουν παραλληλα και οι αναγουλες και οι καουρες...δεν ξερω τι αλλο να φαω εκτος απο ψητα και κανενα βραστο να μην με ενοχλει...

στον γιο μου δεν ειχα τετοια θεματα...αλλη εγκυμοσυνη τελειως!!!!

κανει καμια αυχενικη αυτην την βδομαδα???

εμεις στις 17 και τον επομενη θελω να δω που θα παω για papp-a.. εσεις που εχετε ξανακανει που θα την κανετε??

περυσι την εκανα στο μητερα αλλα φετος σκεφτομαι για βιοιατρικη που ειναι και λιγοτερα λεφτα...

μια απο τα ιδια....

αυχενικη εγω στις 26 στο Λητω!

Να κοιταξεις να ειναι πιστοποιημενος ο γιατρος που θα σου την κανει!!

Νομιζω στην βιοιατρικη δεν ειναι πιστοποιημενοι αλλα δεν ειμαι σιγουρη!

υπαρχει λιστα που αναγραφονται ολοι οι γιατροι!

πολυ καλη δουλεια κανουν και στο Αττικο!

καλημερα σε οοοοοολα τα κοριτσακια

aCtzp3.png

Καλημέρα συνεγκυούλες!!

Εγώ αυχενική έκλεισα την Πέμπτη στις 18

και θα την κάνω στο ιατρείο του γιατρού μου.

Έχει εξειδίκευση στον υπέρηχο

και πιστοποίηση FMF οπότε δεν ανησυχώ!

Κορίτσια εχθές το βράδυ τα χρειάστηκα ένοιωθα ένα βάρος

στην κοιλιά χαμηλά νόμιζα ότι κάτι θα βγάλω από κάτω..

ξάπλωσα λίγο χαλάρωσα και σήμερα είμαι καλύτερα!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Γεια σας,γεια σας,γεια σας!!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες και το (ξανα)καλωσορισμα!Περαστικα στο Χαρουλη και γρηγορη αναρρωση!Βρηκα ενα site που ισως βοηθησει τις ηδη μανουλες για διαφορα προβληματα υγειας των μωρων τους και το παραθετω:http://www.paidiatre.gr.

Εμεις χθες επισκεφθηκαμε το γιατρο μας και μας βρηκε πολυ καλα,αν και θα γεννησω 2 ημερες αργοτερα(δηλαδη 20 Μαϊου) και θα ειμαι στο ΙΑΣΩ.Αυχενικη διαφανεια θα κανω 8 Νοεμβριου στο ιατρειο του κ.Λιβανου στο Ν.Ψυχικο.Τον ξερει καμμια κοπελα?

Επισης,θα ηθελα να ρωτησω τις μανουλες,ποιες ειναι οι πρωτες αγορες που πρεπει να κανει μια εγκυουλα?Περα απο το σουτιεν που θα παω αυριο να το προμηθευτω,τι αλλο πρεπει να παρω?Εχετε να μου προτεινετε καποια καλη εταιρεια στηθοδεσμου που σας βολεψε και τι πρεπει να προσεξω?Μαλλον θα παω στα Mothercare.Πολλες ερωτησεις,sorry,αλλα νομιζω ειμαι τελειως ασχετη :confused::confused::confused:.Καλο μεσημερι!!!!

boa139pr___.png

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

Ελα milky μαζι θα γενναμε ιασω γιατι εμενα δε θα μαφησει μετα την 39η λογω καισαρικης!

Νομιζω οτι προς το παρον χρειαζεσαι σουτιεν οπου τα καλυτερα θα τα βρεις στα Mothercare και θα σου προτεινα να παρεις κατευθειαν θηλασμου γιατι να ξαναπαιρνεις μετα αλλα. Η μονη διαφορα με τα εγκυμοσυνης ειναι οτι εχουν αυτο το κλιπ για να κατεβαινει το καθε cup! Εχουν και πολυ ωραια βρακακια με ειδικο λαστιχο για εγκυους.

Δεν ξερω πως πας απο ρουχα μπορει ακομα να μην εχεις θεμα αλλα αν θες να παρεις κατι κοιτα σε zara και h&m που εχουν τμημα για εγκυους απο κολαν (πολυ χρησιμα) μεχρι τζιν και μπλουζες! Τα mothercare στα ρουχα ειναι ακριβα αλλα αργοτερα ισως παρεις απο εκει νυχτικα και πυτζαμες!

Επισης αν ψαχνεις για φορμες για εγκυους (δεν ξερω αν εχουν και φετος) οι καλυτερες ειναι των beneton στα καταστηματα ομως που εχουν beneton για εγκυους (οπως στην ερμου)!

Καλσον για εγκυους επισης μονο στα mothercare και h&m!

Ρωτα οτι θελεις γι αυτο ειμαστε εδω!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Πως είμαστε;

Εγώ σήμερα καλουτσικα. Χθες νομίζω ήταν η χειρότερη μέρα από την αρχή της εγκυμοσύνης. Τρελή αναγούλα! Ετρωγα κατι και σε 10 λεπτά πάλι χάλια. Ενιωθα και ένα βάρος και γενικά δεν βολευομουν ούτε καθιστή, ούτε όρθια, ούτε ξάπλα.

Βίκυ ρώτησα και εγώ σε τρία φαρμακεία για βραχιόλι για ναυτία και με κοιτάξαν σαν εξωγηινη! Ορίστε που υπάρχει! Είχα διαβάσει στο Ίντερνετ αλλά παλιές δημοσιεύσεις και σκέφτηκα μήπως δεν υπάρχει πια. Το σουτιέν ειναι το πρώτο απαραίτητο και λόγω μεγέθους στήθους και λόγω μπανελας. Καλό ειναι να αποφεύγονται αυτά με τις μπανελες. πιέζουν και αργότερα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με το γάλα πιέζοντας τους γαλακτοφορους αδενες. Εγώ είχα πάρει απο τα prenatal και με βόλεψαν. Εχει και στα h&m πιο οικονομικά. Είχα πάρει θηλασμού από εκεί και επίσης με βόλεψαν πολύ. Μετά σιγά σιγά θα χρειαστείς ρούχα, μη βιαστείς όμως να πάρεις. Θα δεις όταν δε θα σε χωράνε τότε να παίρνεις. Εμένα την προηγούμενη φορά που ήμουν πάλι τέτοια εποχή έγκυος με βόλεψαν κολάν και μπλουζοφορεματα, πουκαμισες. Α σουτιέν μην πάρεις πολλά γιατί μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο το στήθος σου και να χρειαστείς άλλο νούμερο αργότερα. Πάρε 1-2 ίσα ίσα να έχεις να αλλάζεις. Αυτά θυμήθηκα για την ώρα....

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Thank U ,Μαρια!!!Ναι,εχω πελαγωσει λιγο για το τι θα χρειαστω.Προς το παρον οσον αφορα τα ρουχα ειμαι ενταξει,αλλα αφου θα παω αυριο στο Mothercare,θα αγορασω και καλσον και κανα νυχτικο.Χαιρομαι πολυ που θα ειμαστε τις ιδιες ημερες στο ΙΑΣΩ.

boa139pr___.png

zoGBp3.png

Και όπως είπε η Μαρία μπορείς να πάρεις κατευθείαν σουτιέν θηλασμου, ίσως είσαι τυχερή και σε χωράνε. Εμένα πάντως δεν με χωρουσαν για αυτό η γνώμη μου ειναι μην πάρεις γενικά ποσοτητα και ξοδευτεις άδικα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Τιποτα ρωτα με οτι θες πραγματικα!

Λες να γεννησουμε την ιδια μερα? χεχεχε

Πως και δεν κανεις και αυχενικη στο ιασω? Εγω ολα εκει τα εκανα παντα ειναι πολυ καλοι οι γιατροι (επεφτα και στους ιδιους φαντασου) και την προηγουμενη φορα ειχε κανει το ιασω προσφορα αν εκανες και τις 3 εξετασεις εκει (α,β επιπεδου, ντοπλερ) ειχες μια σημαντικη εκπτωση.

Ασε που επειδη ειναι εκει ολη μερα ο γιατρουλης μου τον επαιρνα τηλ και ερχοταν στην εξεταση κι αυτος.

Πωπω αυτη η αναγουλα χαλια.......ασχετο

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια! Πως είμαστε;

......Αυτά θυμήθηκα για την ώρα....

Καλα και εγω για τα βραχιολακια,πηγα σε 10 φαρμακεια (χωρις υπερβολη),για να τα βρω!Ο καθενας μου ελεγε τα δικα του!Οτι δεν κυκλοφορουν πια,δεν κανουν δουλεια και αλλα διαφορα.Επεμενε λιγο και σιγουρα θα τα βρεις.Ευχαριστω για τις συμβουλες ενδυματολογιας.Σιγουρα,η εμπειρια σας ειναι πολυτιμη για εμας τις αρχαριες.:P

boa139pr___.png

zoGBp3.png

Και όπως είπε η Μαρία μπορείς να πάρεις κατευθείαν σουτιέν θηλασμου, ίσως είσαι τυχερή και σε χωράνε. Εμένα πάντως δεν με χωρουσαν για αυτό η γνώμη μου ειναι μην πάρεις γενικά ποσοτητα και ξοδευτεις άδικα.

Δεν σου εκαναν????τι εννοεις? απο νουμερα? Στα mothercare εχουν μεγαλα νουμερα παντως

Τιποτα ρωτα με οτι θες πραγματικα!.....

Πωπω αυτη η αναγουλα χαλια.......ασχετο

Δε μου ειπε τιποτα ο γιατρος μου για ΙΑΣΩ.δεν το εψαξα και παραπανω.Μου ειπε να παω σε αυτον και απλως εκλεισα ραντεβου σε αυτον.Θα τον ρωτησω την επομενη φορα που θα παω,μιας και το ραντεβου μασ ειναι πριν την αυχενικη.

boa139pr___.png

zoGBp3.png

Δε μου ειπε τιποτα ο γιατρος μου για ΙΑΣΩ.δεν το εψαξα και παραπανω.Μου ειπε να παω σε αυτον και απλως εκλεισα ραντεβου σε αυτον.Θα τον ρωτησω την επομενη φορα που θα παω,μιας και το ραντεβου μασ ειναι πριν την αυχενικη.

boa139pr___.png

zoGBp3.png

Ρωτα ποσο εχει η εξεταση εκει και ρωτα και στο ιασω. Μπορει να σου ειπε εκει γιατι δεν τους ξερει τους γιατρους του ιασω ενω αυτον εκει μπορει να ειναι γνωστος του και τον εμπιστευεται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...