Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

λοιπόν διάβασα σε ένα σαιτ που νομίζω κάποια είχε βάλει εδώ με τιμές μαιευτηρίων κλπ πως πρέπει να πάμε να

δηλώσουμε και το μωρό σαν προστατευόμενο μέλος στο ταμείο μας

για να γλιτώσουμε κάποια λεφτά που σου παίρνουν για εξετάσεις

του μωρού που δεν είναι στο πακέτο μας..

τις έμαθα κι ε΄γω προχτες τις τιμές για ιασώ κι επίσης να προσθέσω

πως πλέον αν δεν έχουν 3κλινο πχ και πρέπει να σε πάνε σε ανώτερο

δωμάτιο πληρώνεις διαφορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

ενώ παλιά δεν ήταν έτσι!!! έφριξα που το έμαθα!!κι τα χω πάρει!!!δεν θα

πάρουν φράγκο!!!να τσακιστούν να μου βρουν δωμάτιο!!!!

Αυτό με την ασφάλιση είναι πολύ ενδιαφέρον. Όποια το επιβεβαιώσει ας μας το πει για σίγουρο. Απλά αναρωτιέμαι, το παιδί θέλω να το δηλώσω εγώ σαν προστατευόμενο μέλος. Θα μπορεί να πάει ο άντρας μου να κάνει αντ' εμού τις διαδικασίες εγκαίρως, έστω με πληρεξουσιότητα?

Καλά, το άλλο που λες για το δωμάτιο, πολύ κουλό μου ακούγεται. Και σου λέω εγώ (αν θες να είσαι και καχύποπτη) πώς θα αποδείξεις ότι το μαιευτήριο σου λέει ψέματα ότι δεν υπάρχει τρίκλινο, μόνο και μόνο για να σου πάρει τα λεφτά? (θεωρίες συνωμοσίας!!!!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τις έμαθα κι ε΄γω προχτες τις τιμές για ιασώ κι επίσης να προσθέσω

πως πλέον αν δεν έχουν 3κλινο πχ και πρέπει να σε πάνε σε ανώτερο

δωμάτιο πληρώνεις διαφορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

ενώ παλιά δεν ήταν έτσι!!! έφριξα που το έμαθα!!κι τα χω πάρει!!!δεν θα

πάρουν φράγκο!!!να τσακιστούν να μου βρουν δωμάτιο!!!!

Καλά αυτο δεν παίζει!!! Νομίζω πως δεν θα υπάρχει νόμος να τους καλύπτει. Εσύ ζητάς τρίκλινο, ας κόψουν το λαιμό τους. Αν δεν έχουν πρόβλημά τους!!

θυμάστε για τον φίλο μας που σας έλεγα, που διάβασε απο τον ΕΟΠΠΥ πως πρεπει να υπάρχουν τετράκλινα, και πως ο ΕΟΠΠΥ καλύπτει όλο το ποσο στα τετράκλινα κτλ κτλ?

ΕΕ τελικά πλήρωσε μονο 200 ευρώ σε τρίκλινο στο Ιασω, με καισαρική!Και αυτά επειδη εκανε καποιες εξετάσεις στο μωρό επιπλέον...

Βέβαια το παιδάκι είχε δύσπνοια και έμεινε και καμια δεκαριά μέρες στην Μενν(καλύπτεται πλήρως απο το ταμείο και ειναι γυρω στα 300 τη μέρα).... τυχαίο τώρα?!???! δε ξέρω......

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Αυτό με την ασφάλιση είναι πολύ ενδιαφέρον. Όποια το επιβεβαιώσει ας μας το πει για σίγουρο. Απλά αναρωτιέμαι, το παιδί θέλω να το δηλώσω εγώ σαν προστατευόμενο μέλος. Θα μπορεί να πάει ο άντρας μου να κάνει αντ' εμού τις διαδικασίες εγκαίρως, έστω με πληρεξουσιότητα?

Καλά, το άλλο που λες για το δωμάτιο, πολύ κουλό μου ακούγεται. Και σου λέω εγώ (αν θες να είσαι και καχύποπτη) πώς θα αποδείξεις ότι το μαιευτήριο σου λέει ψέματα ότι δεν υπάρχει τρίκλινο, μόνο και μόνο για να σου πάρει τα λεφτά? (θεωρίες συνωμοσίας!!!!)

καλά μην μου βάζεις ιδέες τώρα!!!:evil::evil: πήρε η κολλητή μου

που είναι μαία τον κατάλογο και μου τον έδειξε κι το έλεγε μέσα..

50 τη μέρα για το superior κι 100 τη μέρα για το δίκλινο αν θυμάμαι

καλά!!ντάξει απαράδεκτο!!εγώ πάντως λέω θα κάτσω στην ανάνηψη

μέχρι να μου βρούν!:shock:

ναι αυτό με το ΑΜΚΑ λέει η πενυ αλλά δεν ξέρω τι γίνεται αν θες να

το βάλεις σε σένα..υποθέτω με εξουσιοδότηση γίνεται σίγουρα.άσε

που μπορεί να μην χρειάζεται βάση του ότι μόλις γέννησες κι ίσως

το έχουν δεδομενο ξέρω γω!!ρώτα στο κεπ όταν πας για την

πράξη γάμου!η οποία πρέπει να έχει 6μηνη ισχύ ε..

μην το ξεχνάτε!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Mygirl μπραβο μπηκες στο μηνα σου οποτε τωρα

οποτε και να γεννησεις εισαι ενταξει!

Ποια ειπε για παιδιατρο?ο δικος μου αλιμο ειναι

υπερ του θηλασμου φυσικα και ερχεται στην αρχη στο

σπιτι αν θελετε στειλτε μου πμ να σας πω στοιχεια!

Βιβιαν τι εννοεις εξαμηνη ισχυ στην πραξη γαμου?

Δεν εχω ξαναβγαλει απο τοτε που παντρευτηκα

και δε θυμαμαι να ειχα θεμα στο ληξιαρχειο....

Αλλαξε κατι?

Skountoufla ζωηρο και το δικο σου μηπως να εντατικοποιησεις

τις ετοιμασιες?:tongue:

Pele παιζει να εχετε ιδια μερα γενεθλια με την κορη σου?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Δεν εχω ξαναβγαλει απο τοτε που παντρευτηκα

και δε θυμαμαι να ειχα θεμα στο ληξιαρχειο....

Αλλαξε κατι?

Pele παιζει να εχετε ιδια μερα γενεθλια με την κορη σου?

Κ εμενα μου ειπαν εξαμηνη ισχυ... Μπορεί κάτι να άλλαξε...

Ελπίζω πως όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ωραία θα ήταν , αλλά εχω ΠΗΤ 12/05 και γενέθλια 24/05! Προτιμώ να μην με βασανίσει τόσο ψυχολογικά και σωματικά!!!!!:tongue:

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Sky, με τον παιδίατρο, εγώ δεν έχω άποψη γι' αυτά που θα μου πει (εμβόλια?? νουνού και νουτρίτσια γιατί όχι????)...!

Πώς θα καταλάβω αν "μου κάνει"? Έχω μια φίλη που έχει ήδη δύο παιδιά (3,5 και 1) που θήλασε κανονικά, μήπως να πάω κατευθείαν συστημένη?

Για το δεύτερο σκέλος, εγώ θα πήγαινα απευθείας συστημένη όπως λες και το πράγμα θα φαινόταν στην πορεία.

Για το πρώτο σκέλος σχετικά με γάλατα και κρέμες (και άμα τω αποθηλασμώ!:rolleyes: ) θα προτιμήσω γάλατα Hipp βιολογικά καθώς και τις κρέμες της Hipp χωρίς ζάχαρη/χημείες.;) Θέλεις μήπως να σου δώσω link στο parents που συζητιούνται αυτά?

Τώρα για μένα ο παιδίατρος είναι για τα εμβόλια και για τις περιπτώσεις που είμαστε άρρωστοι.Διατροφολόγο δεν τον θέλω οπότε πότε δεν με απασχόλησε απλά μου λέει τα όρια ότι πχ ψάρι στον ένατο αυγό τότε κτλ και εγώ ταΐζω τα παιδιά μου όπως θέλω

Συμφωνώ και επαυξάνω για τη χρήση του παιδιάτρου!

Καλά εγώ έχω κι ένα κόλλημα σχετικά με τα εμβόλια (κάτι εξαπλά και δεκαεξαπλά δεν μ' αρέσουν καθόλου γιατί έχουν κατηγορηθεί για διάφορα πράγματα) αλλά αυτά στην πορεία θα τα τσεκάρω όπως προκύπτουν...

ναι μπορεί με απλή υπεύθυνη δήλωση σου εμείς έτσι κάνουμε κάθε φορά μιας και τα παιδιά τα παίρνω εγώ για ασφάλεια

Πού Ξανθή, στην Αστυνομία? Σε κανένα ΚΕΠ?

Για απαραίτητα χαρτιά για την ασφάλιση του μωρού έχω βρει και αυτά.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ληξιαρχική πράξη γάμου, πράξη προσδιορισμού επωνύμου τέκνων και αντίγραφα Α.Τ. για να δηλώσει ο μπαμπάς το μωρό στο μαιευτήριο.

Άραγε έχουν καμιά βάση ή τζάμπα θα τρέχω στα ΚΕΠ? Επίσης απ' ό,τι ξέρω η διαδικασία για το ΑΜΚΑ του μωρού είναι λίγο χρονοβόρα...

μαράκι ξέρω πως πρέπει να πας στο κεπ και να ζητήσεις

την πράξη γάμου σου λίγο πριν γεννήσεις αλλά δεν ξέρω

τι εννοεί 6μηνη ισχύ, υποθέτω μήπως σου σφραγίζουν τπτ

πάνω στο χαρτί ή κάτι τέτοιο ξέρω γω!!

επίσης αυτό το χαρτί για το επίθετο του παιδιού που όλοι

λένε πως μας το έδωσε ο παπάς μετά το γάμο εγώ δεν το θυμάμαι..

ξέρει καμία τι είναι?

izMNp3.png

Ob2kp2.png

ωπ μπερδευτηκα νομιζα pele οτι εχεις τωρα τον Απριλιο γενεθλια!

Ε στα γενεθλια σιγουρα θα εχεις αγκαλια τη μπουμπου!

Ναιιιιι...αχ τι ωραία!!! Κ μετά απο μένα , σε δυο βδομάδες έχει κ ο άντρας μου.... οπότε θα μαστε όλοι κοντα!!

Εγώ το λέω γιατι εχει φαγωθεί ο μπαμπας μου πως θα περιμένει η μπέμπα να περάσουν οι μέρες και εγώ δεεεεεεεε θέλω!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Όχι, απλώς ισχύει για έξι μήνες μετά την ημερομηνία έκδοσής του.

ξέρει καμία τι είναι?

Κάνατε συμφωνία στην εκκλησία για το επώνυμο των τέκνων.

Στο ΚΕΠ θα το ζητήσεις, εγώ έτσι θα κάνω...

skybeam εγώ διάβασα σ αυτό το σαιτ που λέει για το αμκα πως

βγαίνει την επόμενη μέρα στο κεπ αν όχι αυθημερόν!!πρέπει να

πάω μες στη βδομάδα να τα ρωτήσω όλα για να μαι καλυμμένη!:?

ένα σωρό απορίες έχω!!και αγχώνομαι μην τύχει να γεννήσω σ/κ

και καθυστερήσουμε με τα χαρτιά και όλα αυτά!!πρέπει να πάει κι

ο μπαμπάς να δηλώσει τη γέννηση...ουφ ακόμα κι εκεί ολόκληρη

διαδικασία!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

μαράκι ξέρω πως πρέπει να πας στο κεπ και να ζητήσεις

την πράξη γάμου σου λίγο πριν γεννήσεις αλλά δεν ξέρω

ξέρει καμία τι είναι?

Εμας δεν ειναι ξεχωριστο χαρτί. Στην ληξιαρχική πράξη γάμου στα δεξια γράφει κάτι του στυλ , "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ .....".

Σε ελεύθερη μετάφραση ....

Επίσης το 6μηνη ισχυ σημαίνει να εχεις παρει αντίγραφο το πολύ 6 μήνες πριν την γέννα.... Δείτε μήπως μπορείτε να τα κανετε και τηλεφωνικά η online στα ΚΕΠ. Τι λέω,ε???? :shock::shock::shock::shock: Κάποια γίνονται απο οτι εχω διαβάσει.....

Βρε συ Ράνια, γιατί βιολογικά????

Δεν το έχω ψάξει γενικά, αλλά το θεωρώ λίγο υπερβολή. Μην μου παρεξηγηθείς...απλά στο λέω όπως το νιώθω.... το έχω ακούσει και απο άλλες μανούλες...

Σίγουρα δεν θα εχουν τόση επεξεργασία όσο τα άλλα, αλλά αξίζει όντως η διαφορά? Γιατι και οικονομική θα εχουν και σίγουρα, δεν θα μπορείς πάντα να εχεις τον έλεγχο ότι θα τρώει βιολογικά... Πχ παίρνεις και λαχανικά βιολογικά και γάλα, και αυγά ???

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Η σε κεπ ή σε αστυνόμια για το γνήσιο της υπογραφής και απλά θα γράψετε ότι όπως ενεργήσει ο τάδε(στοιχεία συζύγου) για να ασφαλίσει το παιδί αντί εμού. Αλλά αυτό γίνεται αφού πάρετε ληξιαρχική πράξη γέννησης οπότε τζάμπα ασχολείστε για αρχή.

Για αρχή θέλει ληξιαρχική πράξη γάμου όπου εκεί φαίνεται το επώνυμο που δηλώσατε για τα παιδιά και τις ταυτότητες σας για να εγγραφεί στο ληξιαρχείο.Μετά θα πάρετε την ληξιαρχική πράξη γάμου και πάτε πρώτα στον δήμο σας να το δηλώσετε στην οικογενειακή μερίδα παίρνετε πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και μετά σε ένα κεπ και σε 5 λεπτά έχετε άμκα...Μετά το ασφαλίζετε κιόλας.

Ράνια εγώ δεν δίνω ούτε κρέμες εμπορίου βιολογικές ή μη έχω πολλές εναλλακτικές πιο απλές εύκολες γρήγορες και οικονομικές αλλά εδώ θα είμαστε και τότε να μιλάμε αν σε ενδιαφέρει θα τα γράφω και εδώ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Βρε συ Ράνια, γιατί βιολογικά????

Δεν το έχω ψάξει γενικά, αλλά το θεωρώ λίγο υπερβολή. Μην μου παρεξηγηθείς...απλά στο λέω όπως το νιώθω.... το έχω ακούσει και απο άλλες μανούλες...

Σίγουρα δεν θα εχουν τόση επεξεργασία όσο τα άλλα, αλλά αξίζει όντως η διαφορά? Γιατι και οικονομική θα εχουν και σίγουρα, δεν θα μπορείς πάντα να εχεις τον έλεγχο ότι θα τρώει βιολογικά... Πχ παίρνεις και λαχανικά βιολογικά και γάλα, και αυγά ???

:D:D

Δεν θέλω το πρώτο γάλα μετά τον αποθηλασμό (που θα χρησιμοποιήσω και για συμπλήρωμα προς το τέλος) να είναι γεμάτο με συστατικά που δεν ξέρω... Με την ίδια λογική και οι πρώτες κρέμες, δεν θέλω να περιέχουν τόση ζάχαρη και χημείες.. [εξάλλου έχω αλλάξει και όλα μας τα καλλυντικά και τα απορρυπαντικά για να αποφεύγω χημικά παρασκευάσματα που δεν μ' αρέσουν...]

Βιολογικά για εμάς δεν παίρνω. Ίσως φρούτα βιολογικά να παίρνω μέχρι να χρονίσει και μάλλον και αυγά αν βρίσκω μετά το χρόνο... αλλά ώς εκεί, δεν έχω καμμιά ιδιαίτερη μούρλια μ' αυτά.

Ράνια εγώ δεν δίνω ούτε κρέμες εμπορίου βιολογικές ή μη έχω πολλές εναλλακτικές πιο απλές εύκολες γρήγορες και οικονομικές αλλά εδώ θα είμαστε και τότε να μιλάμε αν σε ενδιαφέρει θα τα γράφω και εδώ

Αμέ! Και βέβαια μ' ενδιαφέρει να τα λέμε αυτά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...