Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Και πολύ καλά κάνεις. Κι εγώ έχω βρει και πρέπει να τον πάρω τηλ. για ένα ραντεβού πριν τον τοκετό.

Παιδιά εσείς οι πιο προχωρημένες, σας τυχαίνει καμιά φορά, έτσι με καμιά δύσπνοια, καούρα, δυσφορία, δυσκοιλιότητα (όλα του γάμου δύσκολα δηλαδή!) να σας πιάνει καμιά φρίκη του στυλ "θέλω να γεννήσω τώρα"?

Ναί ναί ναί ναί!!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραούδια!!:D:D

εύααααααααααααα μπήκες στο μήνα σου!!!!παναγία μου!!!:shock::shock::shock:

άντε να χουμε τα πρώτα γεννητούρια!απίστευτο μου φαίνεται

βρε κορίτσια!!πολύ γρήγορα πέρασε ο καιρός νομίζω!!

skybeam εδώ και 2 βράδια έχω καταλάβει τι εννοούσες δύσπνοιες!!

δεν μπορώ να βολευτώ με τπτ στο κρεβάτι όλο σηκώνομαι!

αισθάνομαι πως μου κόβεται η ανάσα!!μόνο προχτές κοιμήθηκα

γιατί με πήρε ο ύπνος από τις 9.30 και δεν είχα φάει τπτ για βράδυ!

εχτές που έφαγα μακαρόνια κοιμήθηκα σαν τον φακίρη σχεδόν, με 3

μαξιλάρια!!!:shock: αλλιώς δεν έβλεπα φως!! οπότε η απάντηση στην ερώτηση

που έκανες είναι ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!:oops:

νάντια κι εγώ πρέπει να αρχίσω για παιδίατρο το λέω τόσο καιρό και το χω

αμελήσει!!να σας οω δεν θεωρείται απαραίτητο να είναι κοντά

στο σπίτι?ή όχι?

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Μπήκα στον μήνα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέεεεεεεεεεεεεεεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ τι ωραία!!!!!!!!!!!!!! Αντε κοριτσάκι γλυκό, με το καλό να έρθει το μπεμπάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ εγώ συγκινούμε.... Κοντεύει η ώρα!!!!!!!!!

Τα έχεις ετοιμάσει όλα φαντάζομαι,ε???

**** Λέω να μην σχολιάσω κααααν τα περι "βγήκε το ποδι απτον τράχηλο" :shock::shock::shock::shock::shock: και τα περι "εσωτερικής μελανιάς" :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Τα διαβασα εχθες το βράδυ και σκιάχτηκα!!! *****

Δεν ξέρω για τις υπόλοιπες που κοντέυουν, αλλά εγώ όσο περνάνε οι μέρες απο cool που ήμουν για τα περι γέννας .... έχω αρχίσει και αγχώνομαι!!!!

Στο σεμινάριο την Κυριακή όντως δεν μας είπαν κάτι διαφορετικό απο όσα λέμε εδώ, ή διαβαζουμε , αλλά είχε πλάκα να είσαι μαζί με τοσες έγκυες!!

Γνωριστήκαμε και με την συμπεθέρα Βίβιαν.... είδαμε και την Καρολίνα, ώραία ήταν!!!!!!:P

Το Σάββατο ξεμπέρδεψα κ εγώ με τις αγορές για μένα, οπότε αυτη τη βδομάδα, λεω να αρχίσω να πλένω!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Εσεις με βλαστοκύτταρα τι θα κάνετε;;;

Εμείς αποφασίσαμε για δημόσια τράπεζα, αλλά δεν έχω ψάξει τις περαιτέρω διαδικασίες, αφού είμαστε επαρχία. Πρέπει να γίνει κι αυτό. Επίσης δεν ξανακοίταξει αυτό που είχε πει η milky, νομίζω (κάποιο από το υλικό το δωρίζεις και κάποιο στο φυλάνε αντί αντιτίμου)

Μου μένει να κάνω και μια απόψυξη στο ψυγείο

Τα καινούρια ψυγεία χρειάζονται κι αυτά απόψυξη? Δεν αυτο-αποψύχωνται υποτίθεται?

αναζητω παιδιατρο..
Και πολύ καλά κάνεις. Κι εγώ έχω βρει και πρέπει να τον πάρω τηλ. για ένα ραντεβού πριν τον τοκετό.

Και τι λέμε? Πρόκειται να γεννήσω τότε και θα ήθελα να μας παρακολουθήσετε εσείς..?Απλά δηλαδή τον ενημερώνεις ότι θα έχει εναν ακόμη πελάτη? Ή του ζητάς και συμβουλές από πρίν?

Εγώ από τότε που κατάλαβα την πρώτη κλωτσιά δεν σταμάτησα να την αισθάνομαι κάθε ώρα κάθε λεπτό, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, στον ύπνο,στον ξύπνιο,στο περπατημα,στο μπανιο!!!!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ κλωτσιές!!

Εγώ εχτές τα' παιξα. Πέφτω για ύπνο κατά τις 12, κι αρχίζει το μωρό ένα πανηγύρι...φοβήθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω για να σταματήσει. Εκτός του ότι κουνιότανε αριστερά δεξιά, κάνοντας αυτά τα -κατά τ' άλλα- χαριτωμένα βουναλάκια (αλλά με μανία, πού βρίσκει ακόμα τόσο χώρο?) εκτός του ότι ξεκίνησε έναν ασταμάτητο και πιο δυνατό απ' ό,τι συνήθως λόξυγγα, έκανε κατι κουνήματα (δεν ξέρω αν ήταν κλωτσιες, μπουνιές ή τι άλλο) τόσο δυνατα που άρχισα να πονάω, μέχρι που κάποια στιγμή ένιωσα πόνο, τσούξιμο και μούδιασμα πολύ χαμηλα, σαν εσωτερικά στο ...... μου (σαν να θες να κάνεις πιπί και από το τούξιμο να μην μπορείς...). Άλλαζα πλευρό τίποτα, καθόμουν καθιστή τίποτα, περπάταγα τίποτα, κάποια στιγμή, μετά από 1-1,5 ώρα, δεν ξέρω αν ήταν συμπτωματικό ή αν έπιασε το κόλπο μου, σταμάτησε όταν σήκωσα τη μπλούζα μου και άναψα το πορτατίφ (απλά έχω παρατηρήσει ότι όταν κάνει διάφορα και σηκώνω την μπλούζα για να δω την κοιλιά καλύτερα, σταματάει αμέσως-βλέπει το φως?)

[και μέσα σ' όλ' αυτά, σκεφτόμουν ότι δεν έχει πλύνει ούτε ένα φανελάκι του μωρού :evil:]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Μπήκα στον μήνα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D

Δηλαδή εγώ θα γκρινιάζω ακόμα με τα της εγκυμοσύνης κι εσύ θα κάνεις ήδη αγαπούλες με την μπέμπα σου, ε? :tongue:

:D

βρε κορίτσια!!πολύ γρήγορα πέρασε ο καιρός νομίζω!!

skybeam εδώ και 2 βράδια έχω καταλάβει τι εννοούσες δύσπνοιες!!

δεν μπορώ να βολευτώ με τπτ στο κρεβάτι όλο σηκώνομαι!

αισθάνομαι πως μου κόβεται η ανάσα!!μόνο προχτές κοιμήθηκα

γιατί με πήρε ο ύπνος από τις 9.30 και δεν είχα φάει τπτ για βράδυ!

εχτές που έφαγα μακαρόνια κοιμήθηκα σαν τον φακίρη σχεδόν, με 3

μαξιλάρια!!!:shock: αλλιώς δεν έβλεπα φως!! οπότε η απάντηση στην ερώτηση

που έκανες είναι ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!:oops:

Μόνο η ψυχή μου το ξέρει πόσο σε νιώθω. Τίποτα να μην τρως μετά τις 7-7,30, μόνο υγρά, στο τσακίρ κέφι γάλα.

Εμένα κατά τις δέκα ο άντρας μου αποφασίζει, ας πούμε, να φτιάξει δυο τοστ για την πάρτη του -και τα φτιάχνει ο άτιμος τέλεια με τσένταρ μέσα- κι αρχίζει τον πρόλογο ώρα πριν, ξέρεις, πεινάω, αλλά τι να φάω? Κι άμα ζηλέψεις? και καλά με συμπονάει αλλά για λίγο!

Το Σάββατο ξεμπέρδεψα κ εγώ με τις αγορές για μένα, οπότε αυτη τη βδομάδα, λεω να αρχίσω να πλένω!

Κι εσύ αν δεν κάνω λάθος μπαίνεις σε καμιά δεκαριά μέρες στο μήνα σου... ε?? :D

[και μέσα σ' όλ' αυτά, σκεφτόμουν ότι δεν έχει πλύνει ούτε ένα φανελάκι του μωρού :evil:]

Κ εγώ την ίδια σκέψη κάνω όταν κάνει αυτά τα υπερβολικά..

Το βλέπω και εφιαλτη στον υπνο μου απο το αγχος....

Γεννησα λέει και την σκούπισα με μια πετσέτα κουζίνας :(:(:(

Πάντως κ εμένα υπάρχουν στιγμές που με πονάει όταν κουνιέται. Ειδικά εκει χαμηλα ,που με πιανει και τουαλέτα μετά... Επίσης εχω παρατηρήσει ότι με πιανει ενας πονος σαν τράβηγμα στο πανω πανω μερος της κοιλιας, σα να λέμε στο πανω μέρος απο το τραπεζάκι...αν μπορώ να την παρομοιασω έτσι!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

[Τα καινούρια ψυγεία χρειάζονται κι αυτά απόψυξη? Δεν αυτο-αποψύχωνται υποτίθεται?

Τριετίας είναι, αλλά είναι παλιάς τεχνολογίας...

Και τι λέμε? Πρόκειται να γεννήσω τότε και θα ήθελα να μας παρακολουθήσετε εσείς..?Απλά δηλαδή τον ενημερώνεις ότι θα έχει εναν ακόμη πελάτη? Ή του ζητάς και συμβουλές από πρίν?

Εγώ θα του πω πότε πρόκειται να γεννήσω, ποιος μου τον σύστησε και θα κάνω μια κουβέντα να δω τι θεό πιστεύει περί θηλασμού, εμβολίων, φόρμουλας και κρέμας (δεν πρόκειται να πάρω νουνού και νουτρίτσια) και λοιπά.

Ε, κι αν μου κάνει απ' αυτά, θα συνεχίσω μ' αυτόν. Αν δεν μου αρέσει κάτι που θα μου πει αλλά δεν το θεωρήσω σοβαρό (π.χ. θέλει να δώσω ριζάλευρο με ζάχαρη) απλώς θα τον αγνοήσω. Αν με φρικάρει με κάτι σοβαρό πάω γι' αλλον.

Χαχα, φαντάζεσαι να σου ξυπνάει τη νύχτα για παιχνίδια? :D

[ναι, το βλέπει το φως!;):D]

:D :D :D

Κι εσύ αν δεν κάνω λάθος μπαίνεις σε καμιά δεκαριά μέρες στο μήνα σου... ε?? :D

Ναιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σταματάω κ δουλειά -- ελπίζω-- αυτη τη βδομάδα, και αρχίζω πλυσιματα!!!

Στις 24/05 εχω και γενέθλια και περιμένω πως κ πως τη μπέμπα να μου ευχηθεί!!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

πωπω skybeam κι εμένα κάθε βράδυ τρώει κι κάτι που θα

ζηλέψω οπότε αν κόψω το βραδινό πάει θα μου τρέχουν τα σάλια!:evil:

αλλά δεν νομίζω να κάνω κι αλλιώς!αυτό το χθεσινό ειδικά με

τα μακαρόνια ήταν εφιάλτης!!:cry:

πενούλα ξεκίνα πλυσίματα σου λέωωωωωω!!!και συ σοφίααα!!!

α κι δεν θυμάμαι ποια κοπέλα το είπε αλλά κι εγώ μέσα τα άπλωσα

λόγω γύρης!!απλά αργούν να στεγνώσουν λίγο!!

σήμερα θα σιδερώσω και το 2ο πλυντήριο!:D

κι εγώ να πάω να ψωνίσω για το μαιευτήριο!!!:rolleyes:

ουφ!! πολύς λίγος καιρός έμεινε!!αλήθεια πένυ θα πας να σου

δείξουν τα δωμάτια στο ιασώ?

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

ουφ!! πολύς λίγος καιρός έμεινε!!αλήθεια πένυ θα πας να σου

δείξουν τα δωμάτια στο ιασώ?

Το εχω σκεφτεί, απλά λόγω απόστασης θα παω μονο αν τυχει και περναω και εχουμε χρονο!

Πήρα εχθες τηλ και τους ρώτησα για τα διαδικαστικά!

Απο χαρτιά πρεπει να εχουμε μαζι μας για την εισαγωγή:

ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ

Και για το ληξιαρχειο αφου γεννηθεί το μωρό,

ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ

Απο χρήματα:

ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΑΠΛΟ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ 3 ΗΜΕΡΕΣ - 1200

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ - 1320

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ - 1380

ΤΡΙΚΛΙΝΟ SUPERIOR

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ 3 ΗΜΕΡΕΣ - 1430

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ - 1600

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ - 1660

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΕΟΠΠΥ...ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ

ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (ΣΡΒΙΕΤΕΣ ΚΤΛ) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ, ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ , ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ, ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ 110 ΕΥΡΩ.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 3ΩΝ Η 4ΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Μπήκα στον μήνα μου!!!!!!!!!!!

Aυτά είναι!:P

εχτές που έφαγα μακαρόνια κοιμήθηκα σαν τον φακίρη σχεδόν, με 3 μαξιλάρια!!!

Been there, done that...(εν γνώσει μου ότι θα υποφέρω, εννοείται)

Τα δικά μου είναι όλα πανέτοιμα και μέσα στην τσάντα!

Το μωρό...ας κάνει το κουμάντο του...:tongue:

[εντάξει, σήμερα πλένω όοοολα του μωρού (ρούχα, πετσέτες, σεντόνια)-αφού εκλ... μέντες χτες-και μέχρι το Σ/Κ κάνω το καρότσι, την πάντα και την κουνουπιέρα ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ- μετά μένει η γέννα:cool:).

Sky, με τον παιδίατρο, εγώ δεν έχω άποψη γι' αυτά που θα μου πει (εμβόλια?? νουνού και νουτρίτσια γιατί όχι????)...!

Πώς θα καταλάβω αν "μου κάνει"? Έχω μια φίλη που έχει ήδη δύο παιδιά (3,5 και 1) που θήλασε κανονικά, μήπως να πάω κατευθείαν συστημένη?

NuWHp2.png

InJWp3.png

λοιπόν διάβασα σε ένα σαιτ που νομίζω κάποια είχε βάλει

εδώ με τιμές μαιευτηρίων κλπ πως πρέπει να πάμε να

δηλώσουμε και το μωρό σαν προστατευόμενο μέλος στο ταμείο μας

για να γλιτώσουμε κάποια λεφτά που σου παίρνουν για εξετάσεις

του μωρού που δεν είναι στο πακέτο μας..στην προκειμένη

περίπτωση μάλλον τα 110 ευρω που λέει η πένυ!

τις έμαθα κι ε΄γω προχτες τις τιμές για ιασώ κι επίσης να προσθέσω

πως πλέον αν δεν έχουν 3κλινο πχ και πρέπει να σε πάνε σε ανώτερο

δωμάτιο πληρώνεις διαφορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

ενώ παλιά δεν ήταν έτσι!!! έφριξα που το έμαθα!!κι τα χω πάρει!!!δεν θα

πάρουν φράγκο!!!να τσακιστούν να μου βρουν δωμάτιο!!!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Παιδίατρο θα χρειαστείτε αφού βγείτε από το νοσοκομείο κάπου στο πρώτο 10ημερο έρχεται και βλέπει το μωρό για να παρακολουθεί.

Τώρα για μένα ο παιδίατρος είναι για τα εμβόλια και για τις περιπτώσεις που είμαστε άρρωστοι.Διατροφολόγο δεν τον θέλω οπότε πότε δεν με απασχόλησε απλά μου λέει τα όρια ότι πχ ψάρι στον ένατο αυγό τότε κτλ και εγώ ταΐζω τα παιδιά μου όπως θέλω

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Βίβιαν ναι το θυμήθηκα κ εγώ αυτό που είπες.

Νομίζω πως καλύπτεται αν του βγάλεις έγκαιρα ΑΜΚΑ.

Επίσης ξέχασα να αναφέρω στα έγγραφα που χρειάζονται , το βιβλιάριο ασθενείας, θεωρημένο!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...