Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Εμένα δε μου είπαν πότε για μια..

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα σουτιέν θηλασμου που έβαλε λινκ η Ξανθή απο h&m έχω κι εγώ από την προηγούμενη φορα και βγήκαν πολύ καλά και είναι και πιο κομψά απο άλλα δυο που είχα πάρει απο τα πρεναταλ.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Αλήθεια είναι ότι δεν κάνει πάνω στην τομή της καισαρικής...

A, εννοείς δεν κάνει το σλιπάκι από το μπικίνι να ακουμπάει τη γραμμή της καισαρικής? Δεν το ήξερα ότι υπάρχει πρακτικό πρόβλημα, εγώ νόμιζα από άποψη αισθητικής ότι ρωτάς. Γιατί, είπαμε, μην ξεχνάς (εντάξει εσύ έχεις περάσει κι άλλα χειρουργεία και ξέρεις ότι καισαρική δεν σημαίνει απαραίτητα μωρό:(), τώρα η τομή σου θα πηγαίνει ασορτί με το μπομπίρι σου, οπότε θα έχει άλλη χάρη και ομορφιά;) (επίσης, τι είπαμε?για κάθε γυναίκα που στενοχωριέται για τα σημάδια της εγκυμοσύνης υπάρχει άλλη μία που στενοχωριέται επειδή δεν τα έχει).

Σήμερα έχουμε γιατρούς,ε? Θυμάμαι που λέγαμε για τις πρωταπριλιάτικες πλάκες που μπορεί να κάνουν οι γιατροί! Είναι η Βιβή και...ποια άλλη ???

NuWHp2.png

InJWp3.png

Skybeam μετά την πρώτη γέννα μια χαρά φορέσα μπικινι! Τώρα έχω μια επιφύλαξη δεδομένου οτι δεν θα εχει περάσει καιρός απο τη γέννα και λογικά θα αργήσω και περισσότερο να επανέλθω...

Εσύ δεύτερη γέννα, εγώ πρώτη γέννα αλλά τρίτο χειρουργείο! Το μπικίνι το είχα καταργήσει ήδη από το δεύτερο, παρότι είχα σχετικά επανέλθει στα κιλά μου. Τώρα κάτι μου λέει ότι θα χρειαστώ τρελή γυμναστική (μην πω κοιλιοπλαστική)... Καλά, και κοιλιοπλαστική να χρειάζομαι θεωρητικά, δεν πρόκειται να κάνω, δεν αντέχω άλλα μαχαίρια:rolleyes:

A, εννοείς δεν κάνει το σλιπάκι από το μπικίνι να ακουμπάει τη γραμμή της καισαρικής? Δεν το ήξερα ότι υπάρχει πρακτικό πρόβλημα, εγώ νόμιζα από άποψη αισθητικής ότι ρωτάς.

Μωρέ από της αισθητικής την άποψη ρώτησα (άσχετο που δεν κάνει να ακουμπάει βρεγμένο μαγιώ την τομή...)

Ρε που έχω μπλέξει με τα πιπίνια που μόνο τα μίνι κοιτάζουν!:D:tongue:

Διαφημίσεις

Skybeam κ εγω πέρυσι το καλοκαίρι μπικινι φορούσα..

.είχαν περάσει όμως 5-6 μηνες απο τη γέννα...

η τομή ήταν κάτω απο το λάστιχο του μπικινι

οπότε δε ε ενοχλούσε...

Για να πω την αληθεια μου όμως φέτος

δεν ξέρω αν θα τόλμησε να βγω παραλία

με μαγιώ....με παρεο απλα να κάθομαι

να παίζω με τον μικρο ναι....αλλα για μπάνιο δε με βλεπω....

Βέβαια ποτε μη λες ποτε....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Εσύ δεύτερη γέννα, εγώ πρώτη γέννα αλλά τρίτο χειρουργείο! Το μπικίνι το είχα καταργήσει ήδη από το δεύτερο, παρότι είχα σχετικά επανέλθει στα κιλά μου. Τώρα κάτι μου λέει ότι θα χρειαστώ τρελή γυμναστική (μην πω κοιλιοπλαστική)... Καλά, και κοιλιοπλαστική να χρειάζομαι θεωρητικά, δεν πρόκειται να κάνω, δεν αντέχω άλλα μαχαίρια:rolleyes:

Έλα μην το σκέφτεσαι απο τώρα, δεν ξέρεις μπορεί να επανέλθεις καλά και να μη σε απασχολήσει το θέμα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Skybeam...εγω ας πούμε αν επαιρνα φορεμα θα έπαιρνα αυτο....

http://shop.mango.com/GR/p0/mango/paisley-printed-long-dress/?id=83423455_02&n=0&ie=0&ts=1364824799474

qLIep2.png

y2qkp3.png

Πες τα χρυσόστομη, τα κοιτάω κι εγώ καλά-καλά αλλά δεν μιλάω...δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά από τα 20 που έβαλα πόσα θα μπορέσω να ξεφορτωθώ ώστε να βάλω και μινάκι και ξεμπράτσωτο:confused:?Και κείνο το έρμο το ζωνάκι πού θα μπει? Γιατί μέση δεν με βλέπω να έχω προλάβει να ξαναφτιάξω!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Για να πω την αληθεια μου όμως φέτος

δεν ξέρω αν θα τόλμησε να βγω παραλία

με μαγιώ....με παρεο απλα να κάθομαι

να παίζω με τον μικρο ναι....αλλα για μπάνιο δε με βλεπω....

Βέβαια ποτε μη λες ποτε....

Eσύ που έχεις τον μικρό ν' αφήσεις τις δικές μου τις βλακείες και να μπεις στη θάλασσα να παίξεις μαζί του, να τον βάζεις, να τον κάνεις "βουτιές", να τον ζουλάς, να τον κυνηγάς και να παίξετε! [κι ας κάτσει κι ο μπαμπάς με το μωρό;) ] Εγώ πάντως το δικό μου θα το πεθάνω στο παιχνίδι στη θάλασσα του χρόνου!

Έλα μην το σκέφτεσαι απο τώρα, δεν ξέρεις μπορεί να επανέλθεις καλά και να μη σε απασχολήσει το θέμα!

Μακάααααααριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! :D

Skybeam...εγω ας πούμε αν επαιρνα φορεμα θα έπαιρνα αυτο....

http://shop.mango.com/GR/p0/mango/paisley-printed-long-dress/?id=83423455_02&n=0&ie=0&ts=1364824799474

Τέλειο!

Διαφημίσεις

Ναι καλα...τωρα σώθηκα...

Απο τωρα λεει ο άντρας μου...."Μιχάλη εμεις το καλοκαίρι

θα πηγαίνουμε παραλία, θα μείνουμε κ κανένα βράδυ

στη σκηνή κ θ αφήσουμε τη μαμα με το μωρο σπιτι"......

Τι να πεις τωρα?????

qLIep2.png

y2qkp3.png

Πες τα χρυσόστομη, τα κοιτάω κι εγώ καλά-καλά αλλά δεν μιλάω...δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά από τα 20 που έβαλα πόσα θα μπορέσω να ξεφορτωθώ ώστε να βάλω και μινάκι και ξεμπράτσωτο:confused:?Και κείνο το έρμο το ζωνάκι πού θα μπει? Γιατί μέση δεν με βλέπω να έχω προλάβει να ξαναφτιάξω!

Ti να σου πω κορίτσι μου, εγώ μια φωτό σου έχω δει και είδα μια κούκλα, τώρα τι λες εσύ... :confused::tongue:

Πάντως είναι αυτό που λες, τι θα έχουμε χάσει από κιλά και βασικά αυτό που λέει κι η Μαρία, πώς θα αισθανόμαστε μέσα στο σώμα μας..

Μπορεί από το τρέξιμο με τα ζουζουνια σας να μην πάρετε είδηση πως φεύγουν τα κιλά! Και στη χειρότερη που δεν προλάβουμε αυτό το καλοκαίρι, που θα παει του χρόνου θα έχουμε στρώσει!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Ναι καλα...τωρα σώθηκα...

Απο τωρα λεει ο άντρας μου...."Μιχάλη εμεις το καλοκαίρι

θα πηγαίνουμε παραλία, θα μείνουμε κ κανένα βράδυ

στη σκηνή κ θ αφήσουμε τη μαμα με το μωρο σπιτι"......

Τι να πεις τωρα?????

Καλά κι εσύ δεν ξέρεις να απαντήσεις να του πεις ότι δεν τό' κανες μόνη σου το μωρό και άρα δεν μένεις και μόνη σου? :rolleyes:

Καλά περίμενε να δούμε ώς τότε πώς θα το νιώθεις κι εσύ, μπορεί να το κάνει μια φορά, ξέρω κι εγώ, μέχρι να συνέλθεις, και τότε που θα το κάνει να χρειάζεσαι κι εσύ την ησυχία σου στο σπίτι, π.χ. να κοιμηθείς παραπάνω, λιγότερες δουλειές κ.λπ.

Πάντως από Σεπτέμβρη που και το μωρό θα έχει πάρει λίγο τα πάνω του, βουτάς κουνουπιέρα και συμπράγκαλα και πας κι εσύ μαζί τους!

Βραδινό μπάνιο στη θάλασσα στην Κρήτη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ζηλεύω, ζηλεύω κι έχω γίνει πράσινη!

:tongue:

Μπορεί από το τρέξιμο με τα ζουζουνια σας να μην πάρετε είδηση πως φεύγουν τα κιλά! Και στη χειρότερη που δεν προλάβουμε αυτό το καλοκαίρι, που θα παει του χρόνου θα έχουμε στρώσει!

Αυτό θα πει θετική σκέψη! Ναι, δεν θα πεθάνουμε κι όλας!:D

Ti να σου πω κορίτσι μου, εγώ μια φωτό σου έχω δει και είδα μια κούκλα, τώρα τι λες εσύ...

Α, σας μερσώ, αλλά έχεις δει μόνο πρόσωπο και χωρίς τα εξτρα 20! Με ύψος 1,65 τα είκοσι κιλά, σου ...αποσυντονίζουν αρκετά το σώμα! Άσε που έχει αρχίσει αυτό που μου τη δίνει σε όλες τις εγκυμονούσες:το πρήξιμο στο πρόσωπο! Έχει επεκταθεί το μάγουλο και έχει τονιστεί το προγούλι (βέβαια δείχνω 3-4 χρόνια νεότερη :cool:)

Αλλά :

Μπράβο βρε Μαρία, είσαι πάντα τόσο ευχάριστα αισιόδοξη! Ωραία τα λες κι εγώ θα σε ακολουθήσω στη διάθεση!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...