Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

SKybeam 5ο και 6ο θα θυμιζει η κοιλια μας αλλα τοτε

φοραγαμε χειμωνιατικα.

Οποτε αν μιλαμε για τους πρωτους 1-2 μηνες μετα τοτε

μαλλον θελει ρουχα εγκυμοσυνης κανενα λεπτο παντελονι

που εχουν το λαστιχο πολυ χαμηλα

και μετα που ανεχομαστε λιγο το λαστιχο στην κοιλια εμεις

με την καισαρικη καμια φουστα με λαστιχο στη μεση και

φαρδια μπλουζα απο πανω.....

Έχω ένα κάπρι τζην που φόραγα τότε καθώς και μια τζην σαλοπέτα...

Τώρα για φούστα με λάστιχο και φαρδυά μπλούζα από πάνω... :(:(

Για κινέζικα με βλέπω!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ τέτοιο στυλ έχω και τέτοια δεν ξέρω αν σου ταιριάζει σαν στυλ αλλά είναι βολικά πολύ

συγνωμη και πως φορας σουτιεν θηλασμου μαυτα?????

δεν θα με βολευε κανενα!

Οι μπλουζες με σουρα κατω σε στυλ μπαλουν με βολευαν πιο καλα

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Έχω ένα κάπρι τζην που φόραγα τότε καθώς και μια τζην σαλοπέτα...

Τώρα για φούστα με λάστιχο και φαρδυά μπλούζα από πάνω... :(:(

Για κινέζικα με βλέπω!:rolleyes:

zara και h&m εχουν τετοια ρουχα. Εγω εχω μια φουστα με σφιγγοφωλια

στη μεση για λαστιχο ολο αυτη φοραγα και μπλουζα λιγο ριχτη να μη μαρκαρει

η κοιλια ή αυτη που σου λεω η τυπου μπαλουν μια χαρα. Νομιζω οτι

ειναι παλι της μοδας και θα βρεις στα zara σιγουρα!

κανονικά έχω σουτιεν θηλασμού με λεπτές τιράντες και τέτοια

βασική λεπτομέρεια εγώ γέννησα ιούλιο και άυγουστο και μέχρι να βρω ρυθμούς με παιδιά κτλ δεν ήταν τόσο καλοκαίρι πια.Αλλά ειδικά για θηλασμό είχα σλινγκ και δεν με ένοιαζε η ουρά με κάλυπτε μια χαρά

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

βασική λεπτομέρεια εγώ γέννησα ιούλιο και άυγουστο και μέχρι να βρω ρυθμούς με παιδιά κτλ δεν ήταν τόσο καλοκαίρι πια.Αλλά ειδικά για θηλασμό είχα σλινγκ και δεν με ένοιαζε η ουρά με κάλυπτε μια χαρά

ναι εγω με το σλινγκ δεν μπορω δεν θα το εχω. Τωρα οντως ειχες μισο καλοκαιρι

μπροστα σου τωρα το εχουμε ολοκληρο! Με τα σουτιεν δεν ειχα θεμα με τιραντα

αλλα με το ντεκολτε......

Μαρία εμένα μου έκατσε να θηλάσω και παραλία αν δεν είχα σλινγκ μάλλον θα είχα σεντόνι ή κάτι τέλος πάντων,Πάντως και τώρα από μέσα Ιούλιου και μετά θα παίζω έξω που θα 40ντησω εκτός και αν με τις βρωμοθηλές μου δεν έχω θέμα βάλε ότι θα στείλω άντρα και παιδιά μεγάλα για μπάνια 2 εβδομάδες καλό Αύγουστο θα βγω έξω κανονικα που θα μαζευτούμε πάλι όλοι

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Έχασα την πρωινή σας κουβεντούλα και ήταν τόσο ωραία!

Καλό μας μήνα! Το πρώτο σοκ το έπαθα με αυτό:

Κοριτσακια αντε να δουμε αν και ποια μωρακια θα σκασουν μυτη μεχρι το τελος του μηνος!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :shock::shock::shock::shock:!!!!

Η Λυδια με το

που της δειχνω την κοιλια και της λεω μωρακι αλλαζει θεμα!!!!

Θα φαει τη φρικη του αιωνα....

Πολύ γέλασα με την κόρη σου!!!:P:p:pΕίναι και μικρούλα μωρέ! Δεν πρόλαβε να φχαριστηθεί η ίδια ότι είναι το καινούριο μωρό!...

[Τώρα είδα ότι δεν είναι και τόσο μικρούλα. Την μπέρδεψα με την κόρη της Ξανθής...]

Μου θυμίζει την ανιψιά μου, την έχει φάει τη φρίκη της, εκείνη 2 χρονών και 3 μηνών και ο μπέμπης ούτε μήνα δεν έχει κλείσει, οπότε μαζί με το σοκ και τα terrible twos έχει "ανεβάσει" μεγάλο σοου, η κουνιάδα μου τα'χει παίξει (ήταν και πρωτο παιδί και πρώτο εγγόνι, οπότε καταλαβαίνεις!)

Αυτά βλέπουμε με τον άντρα μου και μου λέει η καλύτερη είσαι εσύ, δεν πρόλαβες να καταλαβεις τίποτα (με τον αδερφό μου έχουμε διαφορά 11 μήνες!στα πρώτα μου γενέθλια μου ευχήθηκε κι αυτός!σαν δίδυμα μεγαλώσαμε, ούτε μοναχοπαίδι πρόλαβα να νιώσω, ούτε ζήλιες ούτε τίποτα!)

Και εμένα ο γιος ανυπομονεί η κόρη έρχεται στην κοιλιά και λέει νταντά μπέμπη και φεύγει χαχαχα θα φάνε φρίκη οι μικρές μας γενικά...

"Νταντά μπέμπη"!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Sky, με γεια το κλιματιστικό! Καλά το είπες, κάτσε στ' αβγά σου με τα καθαρίσματα, δεν είμαστε για πειράματα στα όρια αντοχής μας τώρα!

Δεν είμαστε καλα! Θα σου απαντήσω εγώ!Μια χαρά μπικίνι θα φοράμε. Το ολόσωμο δεν κάνει καλό γιατί στεγνώνει αργά.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Έχασα την πρωινή σας κουβεντούλα και ήταν τόσο ωραία!

Καλό μας μήνα! Το πρώτο σοκ το έπαθα με αυτό:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :shock::shock::shock::shock:!!!!

Πολύ γέλασα με την κόρη σου!!!:P:p:pΕίναι και μικρούλα μωρέ! Δεν πρόλαβε να φχαριστηθεί η ίδια ότι είναι το καινούριο μωρό!...

[Τώρα είδα ότι δεν είναι και τόσο μικρούλα. Την μπέρδεψα με την κόρη της Ξανθής...]

Μου θυμίζει την ανιψιά μου, την έχει φάει τη φρίκη της, εκείνη 2 χρονών και 3 μηνών και ο μπέμπης ούτε μήνα δεν έχει κλείσει, οπότε μαζί με το σοκ και τα terrible twos έχει "ανεβάσει" μεγάλο σοου, η κουνιάδα μου τα'χει παίξει (ήταν και πρωτο παιδί και πρώτο εγγόνι, οπότε καταλαβαίνεις!)

Αυτά βλέπουμε με τον άντρα μου και μου λέει η καλύτερη είσαι εσύ, δεν πρόλαβες να καταλαβεις τίποτα (με τον αδερφό μου έχουμε διαφορά 11 μήνες!στα πρώτα μου γενέθλια μου ευχήθηκε κι αυτός!σαν δίδυμα μεγαλώσαμε, ούτε μοναχοπαίδι πρόλαβα να νιώσω, ούτε ζήλιες ούτε τίποτα!)

.

Οντως εσυ δεν προλαβες τιποτα!!!Αλλα οπως το λες δεν προλαβες και ζηλια!

Μια χαρα η μαμα σου....η δικια μου σαν την ανηψια σου πακετακι terrible twos

και αδερφουλα χαλιαααααααα!

Skybeam ειναι θεμα του πως νιωθεις για το μαγιω. Εγω με μπικινι θα βγω

κι ας τρομαξει ο ντουνιας που ελεγε και η Πωλινα!:D

Διαφημίσεις

Σήμερα πήγα στα h&m και είδα και το μακρύ φλοραλ φορεμα που έδειξε η Ξανθή (το πρώτο που βλέπεις μόλις μπεις στο κατάστημα που πήγα), και αυτό που εδειξες Μαρία το πρόσεξα αλλά σε κίτρινο! Δεν είδα αν είχε τα υπόλοιπα χρωματα αλλά το ύφασμα από τη μέση και πάνω είναι διαφανές, κάτω εχει φοδρα. Και χωρίς να έχω διαβάσει τη συζήτηση σας σκεφτόμουν τι φοράμε φέτος το καλοκαίρι...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Δεν είμαστε καλα! Θα σου απαντήσω εγώ!Μια χαρά μπικίνι θα φοράμε. Το ολόσωμο δεν κάνει καλό γιατί στεγνώνει αργά.

Αλήθεια είναι ότι δεν κάνει πάνω στην τομή της καισαρικής...

Skybeam ειναι θεμα του πως νιωθεις για το μαγιω. Εγω με μπικινι θα βγω

κι ας τρομαξει ο ντουνιας που ελεγε και η Πωλινα!:D

Καλά, άμα πάει έτσι το έχω χάσει το παιχνίδι!

edit

Και χωρίς να έχω διαβάσει τη συζήτηση σας σκεφτόμουν τι φοράμε φέτος το καλοκαίρι...

Άντε βρε κορίτσια, μη μ' αφήνετε να τα λέω μόνο εγώ αυτά!

Skybeam μετά την πρώτη γέννα μια χαρά φορέσα μπικινι! Τώρα έχω μια επιφύλαξη δεδομένου οτι δεν θα εχει περάσει καιρός απο τη γέννα και λογικά θα αργήσω και περισσότερο να επανέλθω...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλησπερα,

Πες μου σε παρακαλώ σε ποιο hm έχει mama? Γιατί στο mertro mall που είχε τα έχουν σταματήσει. Ουτε στης Γλυφάδας το κατάστημα έχει!

Thanks;)

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...