Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς φούσκα δεν έχουμε καν και το οτρισαλίν(και αυτό πλαστικό είναι αν το πλύνει ςπολύ καλά με καυτό νερό και βάλεις και λίγο οινόπνευμα ξανα χρησιμοποιείς) που έχουμε το χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν λιγότερο δεν κάνει για τα αυτιά του μωρού συχνά.Βάζεις ορό και καθαρίζει.Τώρα η καθεμιά ότι την βολεύει

Είναι πλαστικό ναι δεν διαφωνώ αλλά έχει ένα βαμβακάκι ενδιάμεσα το οποίο συγκρατεί τις μύξες αν αυτό με μία-δύο ρουφηξιές γεμίσει μετά δεν κάνει τίποτα και όταν ρουφήξεις όλες οι μυξούλες πάνε στο στόμα σου.

Εκτός αυτού πώς να το πλύνεις με καυτό νερό και οινόπνευμα αφού έχει το φίλτρο αυτό (το βαμβακάκι)που κρατάει τίς μύξες?:shock: :shock:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκά!!!!!

Αλλος άνθρωπος ξύπνησα σήμερα, βγήκαμε και βόλτα για καφέ και φαγητό οικογενειακως και περιμένω τον βιοκαύσιμα μου να ξυπνήσει για βόλταρουμε άλλο λίγο.... Μάλλον η κλείσουμε με είχε πειράξει.

Τώρα θα σχολιάσω όσα θυμάμαι, skybeam το σύστημα με τον ψεκασμο καλο μου ακούγεται για το βράδυ για να μην βάζεις το παιδί κάτω απο τρεχουμενο νερό και το ξυπνάς και άντε να το κοιμησεις πάλι....:? εγω εκείνη την ωρα το καθάριζε με μωρομαντηλα.

Οσο για την μύτη του μωρού νομίζω ότι δεν χρειάζεται να βάλεις κάτι για να καθαρίσει, τα μωρά έχουν την ικανότητα να καθαρίζουν απο μόνα τους με το φτερνισμα(εκτός αν ειναι άρρωστα αλλα δεν νομίζω ότι μιλάμε για αυτό)

Εγω έχω στρώματακι αλλαξιερας απο το IKEA και εβαζα πάνω σελτεδακι.

Κουνούπιερα δεν είχα οπότε δεν ξέρω να σας πω. Α και ούτε τα ρούχα τα σιδερωνω και απο τις δυο πλευρες(έχω και στεγνωτηριο βέβαια δεν εκτίθονται σε μικρόβια)

Αυτά νομίζω δεν ξέχασα κατι:rolleyes:

Ποιός είναι αυτός καλέ??? :shock:

Κι εμείς το βράδυ με μωρομάντηλα καθαριζόμασταν για να μην

της χαλάσω τον ύπνο της. ;) ;)

Να'μαι κ εγω,η μανουλα to be στις 28 Ιουνιου!!!

Ενα θεματακι να ανοιξω κοριτσια....τα ρουχαλακια του μωρου μας..τι θα ειναι?Μακρυμανικα?Κοντομανικα?Ολοσωμα?? Αλλα λεει η μαμα μου...αλλα η πεθερα μου...εχω μπερδευτει...αα κ το νουμερο?Παιρνουμε για 0μηνων ή 3μηνων οπως προτεινουν παλιες μανουλες..?:confused:

Με το καλό το μωράκι σου.

Μακρυμάνικα?? Δεν θα το έλεγα!Εγώ αρχές Ιουλίου γέννησα

την πρώτη μου κόρη και μέσα στο σπίτι με αμάνικο φανελάκι την είχα

και έξω με κοντομάνικο και καλτσάκια γιατί

είναι γνωστό ότι από τα ποδαράκια κρυώνουνε τα μωράκια!

Από νούμερο τα 0 είναι για πολύ λίγο μπορέι και καθόλου

αν είναι μεγάλο το μωράκι σου καλύτερα προτίμησε το 3.

οχι δε με πειραξε καλε καθολου!

ειμαι σκατα ο Χαρης μαλλον εχει γαστρεντεριτιδα......

ειλικρινα αυτο μου λειπε τωρα!

Περαστικά στο αγοράκι σου!Κοίτα να μην κολλήσεις!!!!

Να προσέχεις!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Φουσκα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε και otrisalin ειχα το κατω

μερος το χωνι με το σφουγγαρακι και ΟΤΑΝ ηταν το μωρο αρρωστο

ρουφαγα με το στομα και μετα επλενα αυτο το χωνι πανευκολα.

Ουτε ανταλλακτικα πηρα ποτε ουτε σωληνακια ουτε τιποτα και το

πιο αποτελεσματικο ειναι ο ορος σε συριγγα!

Ορό σε σύριγγα μου το είχε απαγορέψει και ο παιδίατρος

και ο ωριλλά μπορεί να δημιουργήσει ωτίτιδα λόγω πίεσης.

Ενώ με τις αμπούλες δεν μπορείς και να θέλεις να

πιέσεις πολύ.

Ίσως για μεγαλύτερα παιδάκια σύριγγα αλλά όχι για βρέφη,

κι αυτό εφ'όσον τα έχει δεί ωρυλλά να δεί και την

κατασκευή του αυτιού.

Εμένα η δική μου είχε θέμα με την ευσταχιανή σάλπιγγα

κάτι που πάρα πολλά παιδάκια έχουνε.

Καλημέρα κοπελιές!

Μαρία, περαστικά και γρήγορα!

Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις είναι σύνηθες

φαινόμενο στην εγκυμοσύνη. Οι ορμόνες κάνουν

ό,τι θέλουν.

Σήμερα είναι μέρα πλυντηρίων...σίγουρα θα

πλύνω τα δικά μου και το επόμενο ΣΚ του μωρού.

Αυτό που με προβληματίζει είναι η γύρη. Στην περιοχή

που μένουμε όλα είναι κίτρινα. Στεγνωτήριο δυστυχώς δεν

έχω οπότε μάλλον θα βάλω την απλώστρα μέσα!

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!!mini-graphics-sunbathing-and-summer-206260.gif

περαστικα στα αρρωστουλικα παιδακια!ηθελα να ρωτησω αν εχετε επιλεξει παιδιατρο και αν πρεπει να τον/την συναντησουμε πριν τη γεννα.τι λενε οι δευτερομανες?α!και μετα τις μυξουλες,ερχεται ο αφαλος.βρηκα αυτο το αρθρο:

Μάθε πώς να καθαρίζεις σωστά τον αφαλό του παιδιού σου

http://www.tlife.gr/Article/FN/0-43-44691.html

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

ειμαι σκατα ο Χαρης μαλλον εχει γαστρεντεριτιδα...

Περαστικά να είναι και όσο πιο ανώδυνα γίνεται...

Μάθε πώς να καθαρίζεις σωστά τον αφαλό του παιδιού σου http://www.tlife.gr/Article/FN/0-43-44691.html

Ωραίο milky, ευχαριστούμε!

(δεν είχα κάτι πολύ σημαντικό να πω, αλλά ήθελα να δω το τικεράκι μου που αλλάζω βδομάδα σημερα :tongue:)

Καλημέρα και με 'γεια η καινούρια ώρα (καλοκαιριάζει απο παντού!!!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

My girl το γιοκα μου ήθελα να γράψω αλλα επειδή γράφω απο κινητό το έχω ξαναπεί παίρνει πρωτοβουλίες!!!!!

:D :D :D :D :D

(δεν είχα κάτι πολύ σημαντικό να πω, αλλά ήθελα να δω το τικεράκι μου που αλλάζω βδομάδα σημερα :tongue:)

Καλημέρα και με 'γεια η καινούρια ώρα (καλοκαιριάζει απο παντού!!!)

Kαλή εβδομάδα λοιπόν!!!! :tongue::D :D

Να ανοίξει και λίγο ο καιρός να καταλάβουμε άνοιξη!!!!!!!!!!

να σε ρωτησω γιατι εγω δεν το ειχα σκεφτει αυτο με το κατσαρολακι και ειχα θερμο... το νερο το ζεσταινεισ ισα να ερθει στην θερμοκρασια? ή το ξαναφτανεις σε σημειο βρασμου?

δεν ξέρω γιατί θήλαζα τα παιδιά και δεν χρειάστηκα απλά σαν λογική σκέψη το είπα.Βάση λογικής και πάλι θεωρώ ότι αφού έχει ήδη βράσει αρκεί ζέσταμα.

my girl το σφουγγαράκι αυτό που λες βγαίνει πανεύκολα με νερό με πίεση και να σου πω κάτι λίγες φορές που το κάναμε το βγάζαμε τελείως ρούφαγε καλύτερα και δεν προλάβαιναν οι μύξες να ανέβουν τις έβλεπες άλλωστε.

Τώρα για την σύριγγα πόσο δυνατά πια να την κάνεις;;και όπως είναι ανάποδα το παιδί βγαίνουν κατευθείαν από το άλλο ρουθούνι και κάτω δεν πάει καν πιο πίσω από την μύτη στο λέω στάνταρ γιατί το κάνω και σε μένα όταν βουλώνω

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω μαλλον τη σκαπουλαραμε γρηγορα!

Ηθελα κι εγω να κανω εμετο μες στη νυχτα και ειχα χαλια

στομαχι ο μικρος εκανε 3 φορες εμετο ευτυχως σημερα ειναι καλα!

Ορό σε σύριγγα μου το είχε απαγορέψει και ο παιδίατρος

και ο ωριλλά μπορεί να δημιουργήσει ωτίτιδα λόγω πίεσης.

Ενώ με τις αμπούλες δεν μπορείς και να θέλεις να

πιέσεις πολύ.

Ίσως για μεγαλύτερα παιδάκια σύριγγα αλλά όχι για βρέφη,

κι αυτό εφ'όσον τα έχει δεί ωρυλλά να δεί και την

κατασκευή του αυτιού.

Εμένα η δική μου είχε θέμα με την ευσταχιανή σάλπιγγα

κάτι που πάρα πολλά παιδάκια έχουνε.

Mygirl ο παιδιατρος μας το ειχε πει για τη συριγγα και ειχα

φρικαρει κι εγω στην αρχη αλλα οταν ειδα ποσο αποτελεσματικο

ηταν ενθουσιαστηκα....

Αλλα γιατι το μελεταμε βρε παιδια απο τωρα?Τετοια εποχη που

γενναμε και με τη ζεστη που εχει τα μωρα μας μεχρι τον επομενο

χειμωνα δεν προκειται ναρρωστησουν!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Όχι ρε... δεν είμαι υπερβολική, εσείς είστε πολύ χαλαρές!:tongue:

Πες τα τους ντε! :):):):)

Τι κάνετε?

Ευτυχώς, Μαρία, γιατί είναι από τις ιώσεις που σε ρίχουν κάτω, κανονικά...Τα παιδιά σου ανυπομονούν για το νέο αδερφάκι?

Τι βαρεμάρα με έχει πιάσει σήμερα (ευτυχώς έπλυνα τα πλεχτά μου για να τα φυλάω σιγά-σιγά, δεν το βλέπω να ξανακρυώνει ο καιρός).

Άρχισα να βάζω και πράγματα στη βαλιτσούλα μου (τα έτοιμα, μη φανταστείτε ότι αξιώθηκα να πλύνω και να σιδερώσω), απλά, πάνες, σερβιέτες και τα νεσεσέρ, το δικό μου και του μωρού :tongue:.

Πιστεύω μέσα στη βδομάδα, καιρού επιτρέποντος, να ετοιμάσω και τα ρούχα για να τα προσθέσω. Πιο πολύ με έχει καθυστερήσει το καθάρισμα των συρταριών και ντουλαπιών του παιδικού δωματίου (ώτσε ό,τι πλένω να το τακτοποιώ κιόλας), αλλά πιστεύω αύριο θα ξεμπερδέψω και μ' αυτό.

Τελικά μπορεί να μου φαινόταν νωρίς να τα έχω έτοιμα από τις αρχές του 9ου, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση, έτσι όπως έχουν μειωθεί οι ρυθμοί μου.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ήταν να μην πάρεις μπροστά, χεχε!

Τελικά μπορεί να μου φαινόταν νωρίς να τα έχω έτοιμα από τις αρχές του 9ου, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση, έτσι όπως έχουν μειωθεί οι ρυθμοί μου.

Mωρέ κι εγώ αυτά φοβόμουν, τι κουράγιο θα έχω όσο περνάει ο καιρός δηλαδή. Να φανταστείς έφερα τον κόσμο πάνω κάτω νά'ρθει ο τύπος αύριο να μου βάλει το aircondition επειδή έχω την κοπέλα που με βοηθάει την Τρίτη για να ξανα/ματακαθαρίσουμε (again!).

Αυτό πρώτη φορά μου φαίνεται βουνό, το ότι θα φέρω γυναίκα για να κάνει αυτό το ανοιξιάτικο "ξεσήκωμα" του σπιτιού μια ώρα αρχίτερα. Άσε που όπως το πάει ο καιρός θα μπορούσε να μου σηκώσει και τα χαλιά. Γενικά δεν έχω μόνιμη γυναίκα, έφερνα μία κάθε άνοιξη για τα χοντρά, που λένε, και από 'κεί και πέρα τα περισσότερα τα κάναμε με τον άντρα μου (ναι, είμαι από τις τυχερές, δώσ' του μπαλκόνι, παντζούρια κλπ και στα κάνει λαμπίκο, εγώ πιο πολύ πασαλειμμα κάνω). Φέτος που θα πρέπει να τα κάνει όλα εκείνη κι εγώ απλά να επιβλέπω και σίγουρα δεν θα της φτάνει μόνο μια μέρα, πόσο το σκέφτομαι! Ούτε πότε να τη φέρω δεν έχω καταλήξει...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...