Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mάλιστα. Μια χαρά. Θυμάμαι εγώ ώς μωρό/νήπιο πίσω στα σκοτεινά τα χρόνια του '70 υπέφερα με το μηχάνημα αναρρόφησης. Ο πόνος ήταν τόσο ανυπόφορος που ακόμα τον θυμάμαι (είχα κρεατάκια και ήμουν μονίμως μπουκωμένη). Βασανιστήριο σωστό! Μόνο ο μπαμπάς μου μπορούσε να το χρησιμοποιήσει και από πίσω η μάνα του (γιαγιά μου) και η μάνα μου τον κοπανάγανε με ό,τι βρίσκανε γιατί "πονάς το παιδί" :rolleyes::D

Νομίζω ότι είναι ότι χειρότερο ειδικά για το νεογέννητο.

Καλύτερα με την φούσκα.

Καθαρίζει μην ανησυχείς.

Κι εγώ ακόμα και μεγαλύτερη που την έκανα δεν μπορούσα

στεναχωριόμουνα μετά.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Λοιπόν την φούσκα την χρησιμοποιείς έτσι!:

Πατάς την φούσκα να βγεί ο αέρα,

βάζεις στο ρουθούνι και αφήνεις.

Tέλεια!

Και θα την πάταγα με το Otrisalin!...

Είσαι super κορίτσι, ευχαριστώ!:D

Aυτό δεν το ηξερα καν, να πω την αλήθεια. Να σου πω, την κουνουπιέρα τη σιδέρωσες/θα τη σιδερώσεις? Φοβάμαι μην την τρυπήσω. Απ' την αλλη, αν είανι να τη σιδερώσουμε σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία, τι νόημα έχει, αφού δεν "σκοτώνονται" τα μικρόβια...ή βλακείες λέω?

Στρωματάκι αλλαξιέρας πήρα τελικά από μαδερκέαρ, είναι τέτοιος τύπος

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100301&itmid=884315

αλλά άσπρο (30 ? :rolleyes:...)

Μπορεις να βάλεις ένα σεντονακι από πάνω ή μια πετσετα και μετά να την πατήσεις με το σίδερο την κουνουπιερα!!έτσι δεν θα σου καεί και θα στρώσει πολύ εύκολα!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Μπορεις να βάλεις ένα σεντονακι από πάνω ή μια πετσετα και μετά να την πατήσεις με το σίδερο την κουνουπιερα!!έτσι δεν θα σου καεί και θα στρώσει πολύ εύκολα!

Ευχαριστώ!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Tέλεια!

Και θα την πάταγα με το Otrisalin!...

Είσαι super κορίτσι, ευχαριστώ!:D

:D :D :D

AAAA Kαι το στόμιο είναι πλαστικό και καθαρίζει πολύ

εύκολα αν και η συσκευασία έχει και 2 ανταλλακτικά μαζί.

Δεν είναι μίας χρήσης όπως της otrisalin που πάει ένα ρούφηγμα και πέταμα.Σκέψου ότι τα ανταλλάκτικα της ortrisalin κοστίζουνε 5 ευρώ

περίπου στο φαρμακείο και έχει 10 μέσα το κουτί.

Αν σκεφτείς και την συχνότητα που θα τα χρησιμοποιείς

είναι πολλά τα λεφτά άρη!!! :tongue: :tongue:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Σκαιμπιν έχεις άγχος για το πλύσιμο και ψάχνεις εναλλακτικές που περισσότερο μισο δουλειές είναι ενώ θα δεις ότι το πιο έυκολο, γρήγορο, βολικό είναι να πλένεις το μωρό μπαμ μπαμ κάτω από την βρύση ειδικά αν έχεις ηλιακό μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο.

Επίσης το νερό σε θερμό και αυτό υπερβολή μου φαίνεται ας έχεις ένα κατσαρολάκι με βρασμένο και ας ζεσταίνεις τσακ μπαμ τέσπα...

Εμείς φούσκα δεν έχουμε καν και το οτρισαλίν(και αυτό πλαστικό είναι αν το πλύνει ςπολύ καλά με καυτό νερό και βάλεις και λίγο οινόπνευμα ξανα χρησιμοποιείς) που έχουμε το χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν λιγότερο δεν κάνει για τα αυτιά του μωρού συχνά.Βάζεις ορό και καθαρίζει.Τώρα η καθεμιά ότι την βολεύει

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκά!!!!!

Αλλος άνθρωπος ξύπνησα σήμερα, βγήκαμε και βόλτα για καφέ και φαγητό οικογενειακως και περιμένω τον βιοκαύσιμα μου να ξυπνήσει για βόλταρουμε άλλο λίγο.... Μάλλον η κλείσουμε με είχε πειράξει.

Τώρα θα σχολιάσω όσα θυμάμαι, skybeam το σύστημα με τον ψεκασμο καλο μου ακούγεται για το βράδυ για να μην βάζεις το παιδί κάτω απο τρεχουμενο νερό και το ξυπνάς και άντε να το κοιμησεις πάλι....:? εγω εκείνη την ωρα το καθάριζε με μωρομαντηλα.

Οσο για την μύτη του μωρού νομίζω ότι δεν χρειάζεται να βάλεις κάτι για να καθαρίσει, τα μωρά έχουν την ικανότητα να καθαρίζουν απο μόνα τους με το φτερνισμα(εκτός αν ειναι άρρωστα αλλα δεν νομίζω ότι μιλάμε για αυτό)

Εγω έχω στρώματακι αλλαξιερας απο το IKEA και εβαζα πάνω σελτεδακι.

Κουνούπιερα δεν είχα οπότε δεν ξέρω να σας πω. Α και ούτε τα ρούχα τα σιδερωνω και απο τις δυο πλευρες(έχω και στεγνωτηριο βέβαια δεν εκτίθονται σε μικρόβια)

Αυτά νομίζω δεν ξέχασα κατι:rolleyes:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Να'μαι κ εγω,η μανουλα to be στις 28 Ιουνιου!!!

Ενα θεματακι να ανοιξω κοριτσια....τα ρουχαλακια του μωρου μας..τι θα ειναι?Μακρυμανικα?Κοντομανικα?Ολοσωμα?? Αλλα λεει η μαμα μου...αλλα η πεθερα μου...εχω μπερδευτει...αα κ το νουμερο?Παιρνουμε για 0μηνων ή 3μηνων οπως προτεινουν παλιες μανουλες..?:confused:

85dBp3.png
ORSep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Καλα εχετε ζωγραφισει παλι!

Τι να σχολιασω?Ρουμπινακι οι ψυχολογικες μεταπτωσεις

ειναι μεσα στο προγραμμα και λογω εγκυμοσυνης και λογω

κρισης shopping therapy και οικογενειακες βολτες ειναι οτι πρεπει :wink:

Καλα το θεμα με το Πασχα δε θυμαμαι ποιοαμε ειπε ανατολιτισα

καθολου δεν ειμαι αλλα δεν ειναι το θεμα αυτου του φορουμ

και δε θελω να συζητησω γιαυτο εδω....

ισως για να το θεσω κομψα ο δικος μου νομιζει οτι ειμαι

η σουπεργουμαν και δεν παθαινω τιποτα. Θα σηκωσω ομως τα χερια

ψηλα και οποιος θελει να φαει αυτο το Πασχα αρνι ας το φτιαξει

μονος του....και ας καθαρισει μετα μονος του!Σωστη???

Φουσκα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε και otrisalin ειχα το κατω

μερος το χωνι με το σφουγγαρακι και ΟΤΑΝ ηταν το μωρο αρρωστο

ρουφαγα με το στομα και μετα επλενα αυτο το χωνι πανευκολα.

Ουτε ανταλλακτικα πηρα ποτε ουτε σωληνακια ουτε τιποτα και το

πιο αποτελεσματικο ειναι ο ορος σε συριγγα!

Με το ΙΚΑ το λυσατε το θεμα γιατι χαθηκα λιγο!Οποια θελει κατι

να σας πω γιατι τα εχω ηδη κανει....

Νομιζω κι εγω οτι τωρα που γυρισε το μωρο με το κεφαλι κατω δεν εχω καουρες!

Αντε καλο μας ΣΚ!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ενα θεματακι να ανοιξω κοριτσια....τα ρουχαλακια του μωρου μας..τι θα ειναι?Μακρυμανικα?Κοντομανικα?Ολοσωμα?? Αλλα λεει η μαμα μου...αλλα η πεθερα μου...εχω μπερδευτει...αα κ το νουμερο?Παιρνουμε για 0μηνων ή 3μηνων οπως προτεινουν παλιες μανουλες..?:confused:

καλως την!!!!!!!!!!

θα σου πω τι εκανα στο πρωτο Αυγουστο μηνα με καυσωνα... την πρωτη εβδομαδα του φοραγα ενα κοντομανικο απο μεσα και ενα ολοσομο φορμακι(αυτα με τα ποδαρακια μεσα), μετα οταν ειδα οτι ιδρωνει αρχισα να αφαιρω. Καλτσουλες δεν θυμαμαι να χρησιμοποιησα και κουβερτουλα στο μαιευτηριο ειχα μια πικε μετα μονο σεντονακι.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Σκαιμπιν έχεις άγχος για το πλύσιμο και ψάχνεις εναλλακτικές που περισσότερο μισο δουλειές είναι ενώ θα δεις ότι το πιο έυκολο, γρήγορο, βολικό είναι να πλένεις το μωρό μπαμ μπαμ κάτω από την βρύση ειδικά αν έχεις ηλιακό μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο.

Επίσης το νερό σε θερμό και αυτό υπερβολή μου φαίνεται ας έχεις ένα κατσαρολάκι με βρασμένο και ας ζεσταίνεις τσακ μπαμ τέσπα...

Εμείς φούσκα δεν έχουμε καν και το οτρισαλίν(και αυτό πλαστικό είναι αν το πλύνει ςπολύ καλά με καυτό νερό και βάλεις και λίγο οινόπνευμα ξανα χρησιμοποιείς) που έχουμε το χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν λιγότερο δεν κάνει για τα αυτιά του μωρού συχνά.Βάζεις ορό και καθαρίζει.Τώρα η καθεμιά ότι την βολεύει

να σε ρωτησω γιατι εγω δεν το ειχα σκεφτει αυτο με το κατσαρολακι και ειχα θερμο... το νερο το ζεσταινεισ ισα να ερθει στην θερμοκρασια? ή το ξαναφτανεις σε σημειο βρασμου?

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλώς ήρθες και καλά γεννητούρια! Θ' αφήσω τις πιο εμπειρες να απαντήσουν, γιατί κι εγώ στο ψαχτό πάω...!

Καλα, το θεμα με το Πασχα, δε θυμαμαι ποια με ειπε ανατολιτισα, καθολου δεν ειμαι, αλλα δεν ειναι το θεμα αυτου του φορουμ και δε θελω να συζητησω γι' αυτο εδω...

Εγώ το είπα :oops:. Ελπίζω να μη σε πείραξε, το είπα τελείως για πλάκα...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλώς ήρθες και καλά γεννητούρια! Θ' αφήσω τις πιο εμπειρες να απαντήσουν, γιατί κι εγώ στο ψαχτό πάω...!

Εγώ το είπα :oops:. Ελπίζω να μη σε πείραξε, το είπα τελείως για πλάκα...

οχι δε με πειραξε καλε καθολου!

ειμαι σκατα ο Χαρης μαλλον εχει γαστρεντεριτιδα......

ειλικρινα αυτο μου λειπε τωρα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...