Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Σ ευχαριστώ πολύ!!!!Απο βδομαδα ξεκιναω διαδικασιες....

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ είμαι στο καφε Ιουλίου αλλά σας διαβάζω κι εσάς μιας κι έχω δίδυμακια και θα γεννησω Ιούνιο.

Να σου πω την διαδικασία μιας και απο τον 3ο μήνα είμαι ξάπλα με άδεια απο την δουλεια μου.

Πάω λοιπον στον γιατρό μου (οχι του Ικα, ιδιωτης)και μου γράφει σε ενα δικο του χαρτί την άδεια (μέγιστο 30 μέρες κάθε φορά). Μέσα σε 3 μέρες πρεπει να παει κάποιος δικός σου (αν δεν μπορείς εσύ) στον εοπυυ (όχι ΙΚΑ) που ανηκεις και να σου κλείσει ραντεβού για επιτροπή ΑΥΕ, συνήθως σου κλείνουν σε κανένα 20ημερο . την ημερα της επιτροπής πας η ίδια (ξέρω οτι πιο κουφό υπάρχει τσακωνομαι κάθε φορά που πάω οτι πρεπει να είμαι ξαπλα και όχι να σας έρχομαι επισκεψη και η απάντηση τους είναι στον γιατρό σου πως πας. Άντε βγάλε άκρη) όλες οι εγκυουλες βέβαια έχουμε προτεραιότητα! Σου υπογράφουν τα χαρτιά του γιατρού σου και σου δίνουν ενα χαρτί. Παίρνεις όλα αυτά και τα πας στη δουλειά σου σου συμπληρώνουν οτι όντως δεν δουλευες το συγκεκριμενοδιαδτημα και τα πας όλα αυτά με το βιβλιάριο σου και εναν λογαριασμό τραπέζης στις παροχές του ΙΚΑ και σου καταθέτουν σε 15 μέρες τα χρήματα.

Αυτή την διαδικασία την κάνω κάθε μήνα και την έκαμα και για την άδεια 6ημερων που μου είχε γράψει και μετα την έμβρυομεταφορα.

Καλό κουράγιο θέλει υπομονή!!!! Οτι άλλο θες ρώτησε με..

Καλη συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και ξεκούραση. Αν δεν μπορείς να πας καθόλου στη επιτροπή μην το ρισκαρεις και ζητα ραντεβού επιτροπής ακόμα και μετα την γέννα (αν δεν έχουν πρόβλημα με την δουλεια σου) όλα τα αλλά τρεχαματα μπορεί να τα κανει και κάποιος άλλοις για εσένα. Εγώ μονο επιτροπή πάω και μπαίνω με τσαμπουκα πρωτη απο τα 40 άτομα που περιμένουν απ έξω..

Φιλια

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ είμαι στο καφε Ιουλίου αλλά σας διαβάζω κι εσάς μιας κι έχω δίδυμακια και θα γεννησω Ιούνιο.

Να σου πω την διαδικασία μιας και απο τον 3ο μήνα είμαι ξάπλα με άδεια απο την δουλεια μου.

Πάω λοιπον στον γιατρό μου (οχι του Ικα, ιδιωτης)και μου γράφει σε ενα δικο του χαρτί την άδεια (μέγιστο 30 μέρες κάθε φορά). Μέσα σε 3 μέρες πρεπει να παει κάποιος δικός σου (αν δεν μπορείς εσύ) στον εοπυυ (όχι ΙΚΑ) που ανηκεις και να σου κλείσει ραντεβού για επιτροπή ΑΥΕ, συνήθως σου κλείνουν σε κανένα 20ημερο . την ημερα της επιτροπής πας η ίδια (ξέρω οτι πιο κουφό υπάρχει τσακωνομαι κάθε φορά που πάω οτι πρεπει να είμαι ξαπλα και όχι να σας έρχομαι επισκεψη και η απάντηση τους είναι στον γιατρό σου πως πας. Άντε βγάλε άκρη) όλες οι εγκυουλες βέβαια έχουμε προτεραιότητα! Σου υπογράφουν τα χαρτιά του γιατρού σου και σου δίνουν ενα χαρτί. Παίρνεις όλα αυτά και τα πας στη δουλειά σου σου συμπληρώνουν οτι όντως δεν δουλευες το συγκεκριμενοδιαδτημα και τα πας όλα αυτά με το βιβλιάριο σου και εναν λογαριασμό τραπέζης στις παροχές του ΙΚΑ και σου καταθέτουν σε 15 μέρες τα χρήματα.

Αυτή την διαδικασία την κάνω κάθε μήνα και την έκαμα και για την άδεια 6ημερων που μου είχε γράψει και μετα την έμβρυομεταφορα.

Καλό κουράγιο θέλει υπομονή!!!! Οτι άλλο θες ρώτησε με..

Καλη συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και ξεκούραση. Αν δεν μπορείς να πας καθόλου στη επιτροπή μην το ρισκαρεις και ζητα ραντεβού επιτροπής ακόμα και μετα την γέννα (αν δεν έχουν πρόβλημα με την δουλεια σου) όλα τα αλλά τρεχαματα μπορεί να τα κανει και κάποιος άλλοις για εσένα. Εγώ μονο επιτροπή πάω και μπαίνω με τσαμπουκα πρωτη απο τα 40 άτομα που περιμένουν απ έξω..

Φιλια

Σ ευχαριστώ παρα πολυ που μπηκες στον κοπο κ μου απαντησες!!!!! ΠΟλυ ταλαιπωρια ε;;; Ελπίζω να μην ειναι σοβαρο το προβλημα που εχεις κ σε κραταει στο κρεβατι....Με το καλο τα παιδακια σου!!!!!!!!

Kαλημερούδια!

Σήμερα πήγαμε jumbo για τις εκκρεμμότητές μας, και τώρα μου λείπει μόνο θερμός, αποστειρωτής, στρωματάκι αλλαξιέρας και ό,τι χρειαστεί από φαρμακείο. Εντάξει, έχω καιρό...

Από βδομάδα φτιάχνω και τη βαλίτσα χαλαρά.

Δευτέρα βάζω το aircondition, Τρίτη έχω την κοπέλα που με βοηθάει για να μαζέψουμε. Άντε να μαζευτούμε γιατί αυτό το σπίτι εδώ και καιρό αποβραδίς το καθαρίζουμε και τη μέρα πάλι χαμός γίνεται!:rolleyes:

twinomama με το καλό! Διπλή χαρά! :D

Σ ευχαριστώ παρα πολυ που μπηκες στον κοπο κ μου απαντησες!!!!! ΠΟλυ ταλαιπωρια ε;;; Ελπίζω να μην ειναι σοβαρο το προβλημα που εχεις κ σε κραταει στο κρεβατι....Με το καλο τα παιδακια σου!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ. Στην αρχή ειχασμια μικρή αποκολλησουλα και μετά ανεπάρκεια τραχήλου. 15 χιλιοστά απο την 10η εβδομαδα, στην 13η εκανα περίδεση και τώρα ξάπλα για να πιέζεται όσο γίνεται λιγοτερο. Έχω ΠΗΤ 11.7 αλλά αρχές Ιουνίου βλέπω να γενναω. Οποτε είμαι κι εγώ στην ίδια φαση με εσάς,κάνω τις ετοιμασίες μου για να μην μας βρει κανένα ξαφνικό...

0SB8p3.png

Καλημερούδιααααα!!!

Καλή Κυριακή να έχουμε κοριτσάκια μου!!!!

Σάββατο είναι καλέ!

Σήμερα πήγαμε jumbo για τις εκκρεμμότητές μας, και τώρα μου λείπει μόνο θερμός, αποστειρωτής, στρωματάκι αλλαξιέρας και ό,τι χρειαστεί από φαρμακείο. Από βδομάδα φτιάχνω και τη βαλίτσα χαλαρά

Χρειαζόμαστε θερμός? Μια χαρά σε βρίσκω από οργάνωση! Όλα μπαίνουν σε σειρά. Εγώ σήμερα ξεμπέρδεψα από τα προσωπικά μου ψώνια για το μαιευτήριο. Νομίζω δεν θέλω άλλα πράγματα γενικώς. Έχω και μια σακουλίτσα τίγκα από αυτά που λές "φαρμακείο", κάποια δείγματα, κάποια μου τα είχε στείλει η πεθερά μου που μάζευε από το μαιευτήριο που έτρεχε για να γεννήσει η κουνιάδα μου όλες τις σακουλίτσες που δίνανε και μου αγόρασε και κάποια (σαμπουάν κλπ, κρέμα συγκάματος και πολλά που δεν θυμάμαι). Νομίζω για τον πρώτο μήνα είμαι κομπλέ! Τι να ξεχνάω άραγε...? Κι εγώ από βδομάδα βαλιτσούλα! Απίστευτο, ε? Φτου μας, φτου μας, μ' εχουν πιάσει όλες οι φοβίες/προλήψεις μαζί, τον τελευταίο καιρό :confused:

Έχω ΠΗΤ 11.7 αλλά αρχές Ιουνίου βλέπω να γενναω. Οποτε είμαι κι εγώ στην ίδια φαση με εσάς,κάνω τις ετοιμασίες μου για να μην μας βρει κανένα ξαφνικό...

Με το καλό τα μπεμπίνια σου και καλή υπομονή με την ξάπλα! Μπαίνε να μας λες τα νέα σου τώρα που βρεθήκαμε!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Χρειαζόμαστε θερμός? Μια χαρά σε βρίσκω από οργάνωση! Όλα μπαίνουν σε σειρά. Εγώ σήμερα ξεμπέρδεψα από τα προσωπικά μου ψώνια για το μαιευτήριο. Νομίζω δεν θέλω άλλα πράγματα γενικώς. Έχω και μια σακουλίτσα τίγκα από αυτά που λές "φαρμακείο", κάποια δείγματα, κάποια μου τα είχε στείλει η πεθερά μου που μάζευε από το μαιευτήριο που έτρεχε για να γεννήσει η κουνιάδα μου όλες τις σακουλίτσες που δίνανε και μου αγόρασε και κάποια (σαμπουάν κλπ, κρέμα συγκάματος και πολλά που δεν θυμάμαι). Νομίζω για τον πρώτο μήνα είμαι κομπλέ! Τι να ξεχνάω άραγε...? Κι εγώ από βδομάδα βαλιτσούλα! Απίστευτο, ε? Φτου μας, φτου μας, μ' εχουν πιάσει όλες οι φοβίες/προλήψεις μαζί, τον τελευταίο καιρό :confused:

Θεωρητικά χρειαζόμαστε θερμός αν δεν θηλάσουμε (βράζουμε νερό και αποθηκεύουμε για όλη την ημέρα στο θερμός). Έχω πει ότι θα θηλάσω, αλλά αν κάτι δεν έρθει όπως σχεδιάζω θέλω να είμαι προετοιμασμένη:rolleyes:

Αφού ξεμπέρδεψες με τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μια χαρά, θέλει οργάνωση και χρόνο μέχρι να συγκεντρωθούν όλα.

Όσον αφορά το θέμα ψώνια από φαρμακείο, έχω στη λίστα μου:

- φυσιολογικό ορό

- γάζες για αφαλό

- θερμόμετρο

- αποσυμφορητή μύτης Otrisalin (δεν θυμάμαι γιατί αυτόν, μετά από έρευνα το είχα σημειώσει)

- ψαλιδάκι νυχιών (ξέχασα να το πάρω απ' τα jumbo σήμερα:( ]

Δευτερο-τριτομαμάδες για πείτε αν η αγορά αποσυμφορητή μύτης είναι απαραίτητη, ή μήπως βολευόμαστε μόνο με φυσιολογικό ορό...

Α! και τι θερμόμετρο εξυπηρετεί με το νεογέννητο, μετώπου μήπως? Λέει τίποτα?

- αποσυμφορητή μύτης Otrisalin (δεν θυμάμαι γιατί αυτόν, μετά από έρευνα το είχα σημειώσει)

Aυτό δεν το ηξερα καν, να πω την αλήθεια. Να σου πω, την κουνουπιέρα τη σιδέρωσες/θα τη σιδερώσεις? Φοβάμαι μην την τρυπήσω. Απ' την αλλη, αν είανι να τη σιδερώσουμε σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία, τι νόημα έχει, αφού δεν "σκοτώνονται" τα μικρόβια...ή βλακείες λέω?

Στρωματάκι αλλαξιέρας πήρα τελικά από μαδερκέαρ, είναι τέτοιος τύπος

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100301&itmid=884315

αλλά άσπρο (30 ? :rolleyes:...)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Πολύ ωραίο το στρωματάκι της αλλαξιέρας σας! Να θυμάσαι να το στρώνεις με σελτεδάκι αδιάβροχο γιατί άντε να το πλύνεις αν σου το λερώσει το μωρό!

Επίσης υπάρχουν και υποσέντονα αδιάβροχα μιας χρήσης. Είναι μεγάλα, τα κόβεις, χρησιμοποιείς αυτό που θέλεις και το πετάς.

Να πω και το άλλο που διάβασα στο parents για το άλλαγμα, ήταν μια κοπέλα που ψέκαζε πολύ καλά με ψεκαστήρι πιπί και ποπό, σκούπιζε με βαμβάκι ή χαρτοβάμβακο, έπλενε με τρεχούμενο νερό μόνο στα κακάκια και έκανε μπάνιο το μωρό μόνο το βράδυ. Παλιές πώς το ακούτε αυτό? [δεν κρύβω ότι εμένα μου άρεσε].

Κουνουπιέρα εγώ δεν πήρα γιατί έχω σίτες στα παράθυρα που ανοίγουν μόνο δυο φορές το μήνα για καθάρισμα. Πάντως αν είχα πάρει και μου είχε τσαλακωθεί στο πλύσιμο, με μόλις χλιαρό σίδερο θα σιδέρωνα για να μην τρυπήσει... Τώρα για την αποστείρωση, οκ, πόσα μικρόβια να έχει μια πλυμένη κι ελαφρώς σιδερωμένη κουνουπιέρα??? Αν λέω κοτσάνα ας με διορθώσουν οι παλιές.

Να πω και το άλλο που διάβασα στο parents για το άλλαγμα, ήταν μια κοπέλα που ψέκαζε πολύ καλά με ψεκαστήρι πιπί και ποπό, σκούπιζε με βαμβάκι ή χαρτοβάμβακο, έπλενε με τρεχούμενο νερό μόνο στα κακάκια και έκανε μπάνιο το μωρό μόνο το βράδυ.

Άσπρο είναι το στρωματάκι που πήρα εγώ, σκέτο εντελώς. Αλλά είναι από μόνο του αδιάβροχο, οπότε και μια σκέτη πετσετούλα να στρώνω επάνω (για να μην ακουμπάει το μωρό στο πλαστικό) είμαι οκ. Πάντως έχω και σελτεδάκια, α, όλα κι όλα, τα σελτεδάκια τουλάχιστον τα έμαθα!

Για την κουνουπιέρα αυτό σκέφτομαι κι εγώ, σιγά πια με τα μικρόβια! Όπως λέει κι ο άντρας μου συνέχεια: "Αντισώματα! Έχεις δει κανένα γυφτοπουλάκι άρρωστο?".

Με μπέρδεψε το σύστημα που περιγράφεις! Να σου πω την αλήθεια, απ' ό,τι έχω καταλάβει κι απ' τα κορίτσια εδώ, παίρνεις πολύ γρήγορα το κολάι, οπότε, όσο θα'ναι και βρεφάκι ακόμα(= ελαφρύ και ματζόβολο), θα μας είναι εύκολο να το ξεπλένουμε κάτω από τη βρύση στο νιπτήρα...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Όπως λέει κι ο άντρας μου συνέχεια: "Αντισώματα! Έχεις δει κανένα γυφτοπουλάκι άρρωστο?".

Κάτι τέτοια λέει κι ο δικός μου, συνεννοημένοι είναι όλοι:confused:

Για να μη σου πω την καζούρα με το σιδέρωμα των ρούχων μέσα έξω:rolleyes:

Διαφημίσεις

Σάββατο είναι καλέ!

Χαχαχχαχαχαχχααχααχ! Ότι να 'ναι λέω. :D :D

Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια μου φαίνεται!!!!

Σήμερα αλλάζει και η ώρα να ξέρετε!!!!!!

Όσον αφορά το θέμα ψώνια από φαρμακείο, έχω στη λίστα μου:

- φυσιολογικό ορό

- γάζες για αφαλό

- θερμόμετρο

- ψαλιδάκι νυχιών (ξέχασα να το πάρω απ' τα jumbo σήμερα:( ]

Δευτερο-τριτομαμάδες για πείτε αν η αγορά αποσυμφορητή μύτης είναι απαραίτητη, ή μήπως βολευόμαστε μόνο με φυσιολογικό ορό...

Α! και τι θερμόμετρο εξυπηρετεί με το νεογέννητο, μετώπου μήπως? Λέει τίποτα?

Επίσης βαμβακάκι,

Χτένα και βουρτσάκι για βρέφη.(Μόνο την βούρτσα θα χρησιμοποιήσεις αλλά

τα πουλάνε σετάκι).

BETADINE,

Καθαρό άσπρο οινόπνευμα.

Προσωπικά την συσκευή της otrisalin την χρησιμοποίησα μετά

τον ενάμιση χρόνο γιατί στο βρέφος δεν μπορούσα να το κάνω.

Πονάει δεν είναι και ότι καλύτερο άσε που λίγο πιο δυνατά να ρουφήξεις

θα το πονέσεις και μπορεί να του δημιουργήσεις πρόβλημα.

Οπότε φυσιολογικό ορό και μετά με την φούσκα και ότι βγεί.

Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα και καθάριζε δεν είχα θέμα.

Ο φυσιολογικός ορός μαλακώνει τις εκκρίσεις και βγαίνουνε εύκολα.

Απλά θέλει να τον βάζεις και να περιμένεις 5 λεπτά να γίνει ρευστοποίηση

των εκκρίσεων και μετά τραβάς απαλά με την φούσκα η οποία ούτως ή αλλιώς

δεν πρόκειται να το πονέσει ή να το τραυματίσει.

Θερμόμετρο έχει σε μορφή πιπίλας για νεογέννητο

αλλά και τα φαρμακεία πουλάνε ψηφιακά των 10 δευτερολέπτων.

για στόμα μασχάλη και πωπουδάκο.

Aυτό δεν το ηξερα καν, να πω την αλήθεια. Να σου πω, την κουνουπιέρα τη σιδέρωσες/θα τη σιδερώσεις? Φοβάμαι μην την τρυπήσω. Απ' την αλλη, αν είανι να τη σιδερώσουμε σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία, τι νόημα έχει, αφού δεν "σκοτώνονται" τα μικρόβια...ή βλακείες λέω?

Στρωματάκι αλλαξιέρας πήρα τελικά από μαδερκέαρ, είναι τέτοιος τύπος

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100301&itmid=884315

αλλά άσπρο (30 ? :rolleyes:...)

Κορίτσια μην σας πιάνει πανικός με τα μικρόβια.

Δεν παθαίνει τίποτα το μωράκι αν

η κουνουπιέρα αν δεν είναι στους 90 βαθμούς πλυμμένη.

Αλλαξιέρα κι εγώ από mothercare έχω από την πρώτη εγκυμοσύνη

και απλά επάνω έβαζα μία πάνα αδιάβροχη και άλλαζα.

Πολύ ωραίο το στρωματάκι της αλλαξιέρας σας! Να θυμάσαι να το στρώνεις με σελτεδάκι αδιάβροχο γιατί άντε να το πλύνεις αν σου το λερώσει το μωρό!

Να πω και το άλλο που διάβασα στο parents για το άλλαγμα, ήταν μια κοπέλα που ψέκαζε πολύ καλά με ψεκαστήρι πιπί και ποπό, σκούπιζε με βαμβάκι ή χαρτοβάμβακο, έπλενε με τρεχούμενο νερό μόνο στα κακάκια και έκανε μπάνιο το μωρό μόνο το βράδυ. Παλιές πώς το ακούτε αυτό? [δεν κρύβω ότι εμένα μου άρεσε].

Καθαρίζεται πανεύκολα αυτή η αλλαξιέρα,είναι πλαστικό.Με ένα πανάκι

ή ακόμα και με μωρομάντηλο καθαρίζει.

Βασικά δεν μου πολυάρεσε αυτή η μέθοδος.Προτιμώ

και θεωρώ πως καθαρίζει καλύτερα με τρεχούμενο νεράκι,

φεύγουνε όλα τα υπολλείματα και οι ακαθαρσίες.

Ενώ με το ψέκασμα πιο πολύ απλά πασαλείβεις

δεν καθαρίζεις.Μπάνιο όποτε θέλεις το κάνεις αρκεί να είναι πάνω

κάτω ίδια ώρα κάθε μέρα.Κατά προτίμηση το μπάνιο

γίνετε πριν το τελευταίο γεύμα για να χαλαρώνει το

μωράκι και να κοιμάται πιο εύκολα αλλά υπάρχουνε

και κατηγορίες βρεφ'ων που το μπάνιο δεν τα χαλαρώνει

αλλά τα τσιτώνει θα έλεγα οπότε σε εκείνα τα μωράκια

προτιμάμε το μπάνιο να γίνετε νωρίς το απόγευμα

και όχι πριν τον ύπνο.Αυτό θα τα καταλάβεις στην πράξη.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Πολύ χρήσιμες πληροφορίες mygirl! :)

Mια τελευταία ερώτηση, τι είναι η φούσκα για τις μυξούλες? Έτσι τη ζητάμε από το φαρμακείο?

:D :D ;)

Αυτή είναι η φούσκα nukt10256065large_400x.jpg

αλλά έχει βγάλει η MAM αυτόν leto352447large_400x.jpg

ο οποίος εφαρμόζει καλύτερα στην μυτούλα.

Αποφρακτήρας μύτης για νεογέννητα λέγεται. ;)

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Αποφρακτήρας μύτης για νεογέννητα λέγεται. ;)

Mάλιστα. Μια χαρά. Θυμάμαι εγώ ώς μωρό/νήπιο πίσω στα σκοτεινά τα χρόνια του '70 υπέφερα με το μηχάνημα αναρρόφησης. Ο πόνος ήταν τόσο ανυπόφορος που ακόμα τον θυμάμαι (είχα κρεατάκια και ήμουν μονίμως μπουκωμένη). Βασανιστήριο σωστό! Μόνο ο μπαμπάς μου μπορούσε να το χρησιμοποιήσει και από πίσω η μάνα του (γιαγιά μου) και η μάνα μου τον κοπανάγανε με ό,τι βρίσκανε γιατί "πονάς το παιδί" :rolleyes::D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...