Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ρουμπινακι ως προς το πρώτο σκέλος

σε καταλαβαίνω απόλυτα....

Κ γω φετος ειναι η πρωτη χρονια που δε δουλεύω,

Bάλτε με στο κλαμπ! Δουλεύω απ΄τα δεκαεννιά (δηλαδή σχεδόν 20 χρόνια) και έχω ξεπεράσει τον ένα χρόνο ανεργίας, πλέον κόπηκε και το επίδομα...

Αυτό που με πειράζει πολύ είναι ότι ζητάω απ' τον πατέρα μου και τον άντρα μου. Ζητάω για γιατρούς, για τα της εγκυμοσύνης, για το μωρό... Για να νιώθω εγώ καλά μάλιστα, δεν "ζητάω" ακριβώς, αλλά απαιτώ, γιατί δεν γίνεται αλλιώς... ορισμένα πράγματα πρέπει να γίνουν, σωστά? Κι εγώ δεν έχω, πρώτη φορά στη ζωή μου!

Χτες που η κουβέντα ήταν "νυχτικά για το μαιευτήριο" κάποια στιγμή σάλταρα και με πιάσαν τα κλαματα γιατί λέω στον άντρα μου "αναγκάζομαι και ζητιανεύω από σένα και τον πατέρα μου"... καλά στενοχωρήθηκε κι αυτός ο έρημος, άρχισε τα δικά του ότι οικογένεια είμαστε... αλλά... αλλά.. μετά με έπιασε το "αν ζούσε η μάνα μου" και χ#σε μέσα.

Σήμερα μου πέρασε.

Οπότε Ρουμπίνη δεν έκλαιγες μόνη σου, τουλάχιστον χτες!!!:tongue::tongue:

Ας πούμε δόξα το Θεό που είμαστε καλά και έχουμε τα μωράκια μας σχεδόν έτοιμα.. εγώ προσωπικά και λόγω ηλικίας κάθε φορά που στενοχωριέμαι λέω δεν έχει τίποτα άλλο σημασία, έχω το μωράκι μου πια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Skybeam όπως τα λες....

Βάλε κι ένα παραπάνω που εγω δεν τα λέω και τα κρατάω μέσα μου. Είπα να τα πω εδώ γιατι δεν μπορούσα να συγκρατησω τα δάκρυα και δεν θέλω να βλέπει και ο άντρας μου έτσι. Ασε που πάντα εγω είμαι αυτή που στηρίζει και ειναι η δυνατή και μάλλον τώρα με τις όρμονες έγινε πάρτι μέσα μου.

Με έχει πιάσει κι ένα παράπονο γιατι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη χάσαμε τον καθαρό μου(μεγάλος και όχι ξαφνικά) και ούτε τότε μπορούσα να καταρευσω.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Για καλλυντικά χρησιμοποιώ weleda και μου αρέσουν γιατί δεν έχουν αυτό το έντονο άρωμα των frezyderm.

Ωραία οπότε δεν άλλαξε τίποτα στο νοσοκομείο όχι γιατί θα με τρελάνουν με αυτά που λένε είπα και εγώ λες και να μην έχουν τίποτα τώρα;;;Πως λένε την μαία;;;

Το πιο κουφό είναι οι εξετάσεις του προγεννητικού!!!! τι της θέλει η μαία αφού έχει ο γιατρός όλο το φάκελό σου;;;;

Μωρομάντηλα εγώ προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει στα παιδιά παρά μόνο όταν είμαστε έξω και κάνουν κακά δηλαδή σπάνια...Μη πάρεις θα το πλένεις το μωρό σε κάθε αλλαγή στο δωμάτιο που τα έχουν όλα να βάζεις και οινόπνευμα στο αφαλό να πέσει γρήγορα.

Για τον ομφάλιο καλύτερα λέω εκείνη την ώρα να το τονίσεις στον γιατρό γιατί πολύ ιδανικά στα περιέγραψε η μαία...

οσον αφορα τις εξετασεις μα σου πω την αληθεια δεν μου φανηκε περιεργο αλλα δεν εχω ξαναγεννησει κιολας.

Τον γιατρο μου τον βλεπω στο ιατρειο του και με εχει περασμενη σε ενα tablet με ολα τα στοιχεια μου.

Φανταζομαι πως αν με πιασουν οι πονοι και παω μαιευτηριο πρωτα θα γινουν ολα τα διαδικαστικα (κλυσματα ξυρισματα αν και μου ειπε οτι γενικα σαν διαδικασια θελουν σιγα σιγα να τα κοβουν..δεν ξερω πως..) και μετα θα ερθει ο γιατρος αν δεν ειναι ηδη εκει.Στο νοσοκομειο δεν υπαρχει φακελος μου,δεν ξερουν καν τι ομαδα αιματος εχω!

Τωρα οσον αφορα το κοψιμο του ομφαλιου οντως πολυ ιδανικο,εννοειται θα το διευκρινισω ξανα αλλα να σου πω δεν επεμεινα για να μου το πει χαριστικα.Μου ειπε πως αν θελω να φυλαξω βλαστοκυτταρα να εχω τον ασκο και πανω σε αυτο την ρωτησα για την κοπη του λωρου.Απο μονη της μου ειπε οτι το εφαρμοζουν αυτο και πως δεν τον κοβουν αμεσως...τωρα μετα απο ποση ωρα και αν τον κοβουν οταν σταματησει να παλεται δεν το διευκρινισα.

Την μαια την λενε Περμα και εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες!

Απο οτι καταλαβα παει και σε σεμιναρια συναντησεις κλπ οποτε μαλλον ενημερωμενη θα ειναι για τις "ιδιοτροπιες" μας!:tongue:

αααα...με ΟΑΕΕ που εχω..καθολου χρηματα σε δικλινο και αν αλλαξω σε μονοκλινο 20? ημερησιως!

κοριτσια αυτο που λετε για την δουλεια ποσο το καταλαβαινω!

οι εποχες ειναι δυσκολες και εμας ελυθερο το επαγγελμα...η δουλεια εποχιακη και αυτη την στιγμη οτι λεφτα ειναι να παιρνω και λιγοτερα λογω που δεν γινονται γαμοι,πανε στου μωρου τα ρουχα και τα σχετικα!

Απο τον αλλο μηνα που εγω μαγαζι δεν θα πηγαινω θα πρεπει να παρουμε κοπελα να με αντικαταστησει.

Οποτε λεφτα καθολου....δεν προβλεπεται να ειμαι σπιτι και να πληρωνομαι..απο ποιον να το απαιτησω?απο την μητερα μου ή απο το ιδιο μου το μαγαζι?

Συγχρονως το ΤΕΒΕ θα πρεπει να πληρωθει και αφηστε τα....

και εγω πρωτη φορα θα κατσω σπιτι τοσο καιρο...τελευταια που θυμαμαι για την ακριβεια ηταν κατα την β΄λυκειου...

δεν νομιζω να με πειραξει που θα ειμαι σπιτι με το παιδακι μου ομως πρεπει να επιστρεψω στο διμηνο σιγουρα...

αυτο μαλλον θα με ενοχλησει περισσοτερο!

και γενικα με ενοχλει πολυ που φαινομενικα οι καταστηματαρχες ειμαστε λεει ευνοημενοι και ειλικρινα εγω προσωπικα δεν το βιωνω σε κανενα τομεα αυτο...ουτε στον οικονομικο ουτε στις παροχες!

τελοσπαντων....αλλο θεμα αυτο!

aCtzp3.png

Με έχει πιάσει κι ένα παράπονο γιατι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη χάσαμε τον καθαρό μου(μεγάλος και όχι ξαφνικά) και ούτε τότε μπορούσα να καταρευσω.

χασαμε την γιαγια μου πριν λιγες ημερες...

οχι καμμια γιαγια μακρυνη..γιαγια που μενουμε στο ιδιο σπιτι απο οταν ημουν 7 μηνων μεχρι τωρα που εφυγε....

δεν μπορεσα να κλαψω οσο θα ηθελα...δεν μου επετρεψα να θρηνησω για την "μαμα" μου!

νομιζω θα το εχω βαρος σε ολη μου την ζωη που επρεπε να απεχω...

σε νιωθω!

ομως κακα τα ψεμματα...ειμαστε ανθρωποι και εμεις..αλλα αυτην την στιγμη μια αλλη ψυχη κυριολεκτικα κρεμεται απο εμας!

δεν θα μπορουσα ποτε να μου συγχωρησω αν θα παθαινε κατι το μωρακι μου εξαιτιας μου...

aCtzp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια μου!!αχ αυτό με το κλάμα κι εγώ το χω με

το παραμικρό..χτες έκανα μια λίστα με το τι μου μένει να πάρω

και κατααγχώθηκα γιατί όπως και η νάντια κι εγώ ελεύθερος

επαγγελματίας θεωρούμαι μιας κι έχουμε μαγαζί το οποίο

κινείται ελαχιστα κι είμαι με τον μπαμπά και τον αδερφό μου!!

σήμερα με έπιασαν κι μένα τα κλάμματα που δεν μπορώ να

πάω να πάρω όσα θέλω κι βασικά χρειάζομαι!δεν έχω κάνει

σπατάλες!! η αλήθεια είναι πως στο μαγαζί πήγα πριν 3 χρόνια

γιατί δεν έβρισκα αλλού δουλειά όταν τελείωσε η δική μου

(ήμουν στυλίστρια σε σίριαλ στην τηλεόραση) και όπως καταλαβαίνετε

τώρα τπτ από δουλειά εκεί! κι είχα μάθει να είμαι ανεξάρτητη κι να

παίρνω ότι θέλω μιας κι έπαιρνα καλά λεφτά!

αλλά αυτό λέω κι εγώ, έχουμε την υγεία μας, το παιδάκι μας σύντομα

και ένα σπίτι κι ένα πιάτο φαί και προσπαθώ να παρηγοριέμαι..

εξάλλου με όποιον κι να το συζητήσω μου λέει τα ίδια!

γιαυτό σκέφτομαι μόνο την ψυχούλα που έχω μέσα μου κι κάνω

θετικές σκέψεις!:)

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

χασαμε την γιαγια μου πριν λιγες ημερες...

οχι καμμια γιαγια μακρυνη..γιαγια που μενουμε στο ιδιο σπιτι απο οταν ημουν 7 μηνων μεχρι τωρα που εφυγε....

δεν μπορεσα να κλαψω οσο θα ηθελα...δεν μου επετρεψα να θρηνησω για την "μαμα" μου!

νομιζω θα το εχω βαρος σε ολη μου την ζωη που επρεπε να απεχω...

σε νιωθω!

ομως κακα τα ψεμματα...ειμαστε ανθρωποι και εμεις..αλλα αυτην την στιγμη μια αλλη ψυχη κυριολεκτικα κρεμεται απο εμας!

δεν θα μπορουσα ποτε να μου συγχωρησω αν θα παθαινε κατι το μωρακι μου εξαιτιας μου...

Ζωή σε σας. Ειναι πολύ δύσκολο να περιμένεις κάτι τόσο ευχάριστο(το μωρο) και να βιώνεις κάτι τόσο δυσάρεστο.

Α τον πεθερο μου ήθελα να γράψω αλλα έχω ξαναπεί ότι το κινητο μου γράφει ότι θέλει...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Να μην μιλήσω για τον ΟΑΕΕ καλύτερα. Ο γιατρός να σου λέει μην δουλεύεις καλύτερα γιατι έχεις συσπασεις(απο τον τέταρτο μήνα) και αυτοί να σου λένε δεν με νοιάζει εμείς θελουμε τις εισφορες:evil: κι εγω δεν μπορώ να βάλω υπάλληλο οπότε αναγκαστικά ειναι κλειστό....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια μου!!αχ αυτό με το κλάμα κι εγώ το χω με

το παραμικρό..χτες έκανα μια λίστα με το τι μου μένει να πάρω

και κατααγχώθηκα γιατί όπως και η νάντια κι εγώ ελεύθερος

επαγγελματίας θεωρούμαι μιας κι έχουμε μαγαζί το οποίο

κινείται ελαχιστα κι είμαι με τον μπαμπά και τον αδερφό μου!!

σήμερα με έπιασαν κι μένα τα κλάμματα που δεν μπορώ να

πάω να πάρω όσα θέλω κι βασικά χρειάζομαι!δεν έχω κάνει

σπατάλες!! η αλήθεια είναι πως στο μαγαζί πήγα πριν 3 χρόνια

γιατί δεν έβρισκα αλλού δουλειά όταν τελείωσε η δική μου

(ήμουν στυλίστρια σε σίριαλ στην τηλεόραση) και όπως καταλαβαίνετε

τώρα τπτ από δουλειά εκεί! κι είχα μάθει να είμαι ανεξάρτητη κι να

παίρνω ότι θέλω μιας κι έπαιρνα καλά λεφτά!

αλλά αυτό λέω κι εγώ, έχουμε την υγεία μας, το παιδάκι μας σύντομα

και ένα σπίτι κι ένα πιάτο φαί και προσπαθώ να παρηγοριέμαι..

εξάλλου με όποιον κι να το συζητήσω μου λέει τα ίδια!

γιαυτό σκέφτομαι μόνο την ψυχούλα που έχω μέσα μου κι κάνω

θετικές σκέψεις!:)

μια χαρα το παμε ολοι....

θα μαθουμε με λιγοτερα...

θα βρουμε (αν και νομιζω ολοι λιγο πολυ εχουμε βρει) τροπους να περναμε εξισου καλα και χωρις να χαλαμε τα ιδια λεφτα!

καλη διαθεση...υποχωρησεις και υγεια!

Ζωή σε σας. Ειναι πολύ δύσκολο να περιμένεις κάτι τόσο ευχάριστο(το μωρο) και να βιώνεις κάτι τόσο δυσάρεστο.

Α τον πεθερο μου ήθελα να γράψω αλλα έχω ξαναπεί ότι το κινητο μου γράφει ότι θέλει...

ευχαριστω κοριτσακι μου...

aCtzp3.png

Να μην μιλήσω για τον ΟΑΕΕ καλύτερα. Ο γιατρός να σου λέει μην δουλεύεις καλύτερα γιατι έχεις συσπασεις(απο τον τέταρτο μήνα) και αυτοί να σου λένε δεν με νοιάζει εμείς θελουμε τις εισφορες:evil: κι εγω δεν μπορώ να βάλω υπάλληλο οπότε αναγκαστικά ειναι κλειστό....

αστο δεν παλευονται οι ανθρωποι!

και μετα οταν γεννησεις καντο οτι θες το μωρο...μαγαζι δεν ηθελες?και τι σημαινει αν βγαινεις με το ζορι και δεν μπορεις να πληρωσεις ανθρωπο?

ουτε που τους νοιαζει..νομιζω για ενα χρονο δεν θα πληρωνουμε τον κλαδο ασθενειας και κατι τρεχει στα γυφτικα...

κοψτο μου για ενα εξαμηνο να παρω μια κοπελιτσα να μπορω να την πληρωσω...και εγω θα μεγαλωσω το παιδακι μου και μια θεση εργασιας θα προσφερω εστω και περιστασιακα!

aCtzp3.png

Ασε που πάντα εγω είμαι αυτή που στηρίζει και ειναι η δυνατή και μάλλον τώρα με τις όρμονες έγινε πάρτι μέσα μου.

Θα μάθεις να στηρίζεις τον εαυτό σου πρώτα και μετά όλους τους άλλους, ειδικά τώρα με το μωρό! Θα επιλέγεις εσύ τις καταστάσεις που θα σε στενοχωρούν και θα διαλέξεις λίγα, δικά σου άτομα που λατρεύεις, τα οποία θα μπορούν να σε αγγίξουν! Αν καταρρέεις ας πούμε με τον πεθερό και την πεθερά, πως περιμένεις να σταθεί στα πόδια του ο άντρας του και πως θα τον στηρίξεις? Αν χτύπα ξύλο κάτι συμβεί στους γονείς σου (γεροί και χιλιόχρονοι να είναι οι άνθρωποι) πόσο θα κλάψεις? Προστατεύσου κουκλίτσα μου!

Χρειάζεται λίγο και η ΛΟΓΙΚΗ κορίτσια, δεν είναι εύκολο πάντα... αλλά :(

Οποτε λεφτα καθολου....δεν προβλεπεται να ειμαι σπιτι και να πληρωνομαι..απο ποιον να το απαιτησω?απο την μητερα μου ή απο το ιδιο μου το μαγαζι?

Συγχρονως το ΤΕΒΕ θα πρεπει να πληρωθει και αφηστε τα....

έχετε κι αυτά ρε γμτ... ωραία να έχεις δική σου δουλειά αλλά κι αυτό ακόμη έχει τα θέματά τουλ...

Διαφημίσεις

Θα μάθεις να στηρίζεις τον εαυτό σου πρώτα και μετά όλους τους άλλους, ειδικά τώρα με το μωρό! Θα επιλέγεις εσύ τις καταστάσεις που θα σε στενοχωρούν και θα διαλέξεις λίγα, δικά σου άτομα που λατρεύεις, τα οποία θα μπορούν να σε αγγίξουν! Αν καταρρέεις ας πούμε με τον πεθερό και την πεθερά, πως περιμένεις να σταθεί στα πόδια του ο άντρας του και πως θα τον στηρίξεις? Αν χτύπα ξύλο κάτι συμβεί στους γονείς σου (γεροί και χιλιόχρονοι να είναι οι άνθρωποι) πόσο θα κλάψεις? Προστατεύσου κουκλίτσα μου!

Χρειάζεται λίγο και η ΛΟΓΙΚΗ κορίτσια, δεν είναι εύκολο πάντα... αλλά :(

έχετε κι αυτά ρε γμτ... ωραία να έχεις δική σου δουλειά αλλά κι αυτό ακόμη έχει τα θέματά τουλ...

Ετσι όπως τα λες ειναι και το καταλαβαίνω αλλα με δεύτερη εγκυμοσύνη και προβλήματα ειναι αστα να πανε. Οταν δεν έχω τις όρμονες στο φουλ να κάνουν πάρτυ είμαι θεωρώ ένας πολύ λογικός άνθρωπος. Και λόγο δουλειάς(φυσικοθερπευτρια) έχω αποδεχτεί το γεγονός ότι όλοι κάποια στιγμή θα φύγουμε και απλά το μόνο που ελπίζω ειναι να είμαστε όρθιοι και με τα λογικά μας.

Οπως καταλάβατε είμαι πολύ καλυτερα(μέχρι την επόμενη κρίση). Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου έκανε πολύ καλό που τα είπα κάπου, η κολλητη μου δεν ειναι παντρεμένη και οπότε δεν καταλαβαίνει.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Ναντια συλλυπητήρια για τη γιαγια σου... Πολύ ασχημα γεγονοτα αυτα, ειδικά αν σου ερχονται τετοιες περιοδους, που όπως έιπες κι εσυ, δεν μπορεις να θρηνησεις όπως θα ήθελες.....Κουραγιο....

Κοριτσια να ρωτησω κάτι γιατι χαθηκα..... Απο που πρεπει να παρουμε χαρτι αδειας για τις δουλειες μας;;; Γιατι το χαρτι του γιατρου που ειναι εξωτερκος αλλα συμβεβλημενος με τον ΕΟΠΥΥ δεν ισχυει, θελει λεει χαρτι απο γιατρο του ΙΚΑ. Που πρεπει να παω;;;ΣΟΣ!!!!!!

Κοριτσια να ρωτησω κάτι γιατι χαθηκα..... Απο που πρεπει να παρουμε χαρτι αδειας για τις δουλειες μας;;; Γιατι το χαρτι του γιατρου που ειναι εξωτερκος αλλα συμβεβλημενος με τον ΕΟΠΥΥ δεν ισχυει, θελει λεει χαρτι απο γιατρο του ΙΚΑ. Που πρεπει να παω;;;ΣΟΣ!!!!!!

Καλημέρα!

Mε κάθε επιφύλαξη, επιβεβαίωσέ το:

Nομίζω ότι πρέπει να κλείσεις ραντεβού με τον γυναικολόγο στο ΙΚΑ της περιοχής σου και να κουβαλήσεις μαζί σου όλη την τελευταία χαρτούρα της εγκυμοσύνης για να σου γράψει την άδεια. Σου τη γράφει σε τριπλότυπο ή διπλότυπο (από τα οποία κάποιο αντίτυπο πάει στον εργοδότη) αλλά και στο βιβλιάριο.

Ρώτα όμως πάλι γιατί αυτά που σου έγραψα ισχύουν για άδειες ασθένειας [αλλά πόσο πια ν' αλλάζει και για την εγκυμοσύνη?]

Αν δεν στο επιβεβαιώσει εδώ κάποιο κορίτσι δες και στο parents όλο και κάτι θα υπάρχει, και πάρε τηλ. και στο ΙΚΑ της περιοχής σου. :D

Καλημέρα μανουλες κ καλο ΣΚ...

Τα χω πρόσφατα, αλλα ρώτησα στο ΙΚΑ αν

ισχύουν ακομα τα ιδια κ μου εαν ναι....

Όντως δεν ισχύει αν ο γιατρός ειναι του εοπυυ

(εμένα ειναι κ σε δημόσιο νοσοκομειο κ πάλι δεν ισχύει

η βεβαίωση του, θέλουν του ΙΚΑ)

Θα βρεις λοιπόν κοντα στην περιοχή σου γυναίκολογος

του ΙΚΑ κ θα πας να σου δώσει μια βεβαίωση οτι είσαι

έγκυος κ ποτε εναι η ΠΗΤ σου. (Αν πάρεις τηλ στο ΙΚΑ

της περιοχής σου θα σου

πουν ποιος γυναίκολογος ειναι συμβεβλημενος με ΙΚΑ)

μετα τη βεβαίωση του γιατρού θα πρεπει να στη

σφραγίσει ο ελεγκτής γιατρός του ΙΚΑ, θα πάρεις

μια βεβαίωση απο τον εργοδότη σου για το ποτε

σταματάς τη δουλεια(το χαρτί αυτο στο δίνουν

απο ΙΚΑ κ οεργοδοτης συμπληρώνει κ σφραγίζει),

βγάζεις φωτοτυπία την πρωτη σελίδα απο ενα

βιβλιάριο τραπέζης γιατι τα χρηματα θα στα καταθέσουν

σε λογαριασμο τράπεζας, μια υπεύθυνη δηλωση

γράφεις εσυ οτι σταματάς τη δουλεια κ δε θα

ξανά δουλεύεις μεχρι να λήξει η

αδεια, κρατά κ το βιβλιάριο υγείας σου.αυτα τα λιγα ειναι....

Αν θέλεις κατι αλλο ρώτησε με.....::):)

Σχετικά μ αυτα που γράφει η Skybeam...επιβεβαίωνω κ εγω..

Εγω είχα παει στο γιατρο τη βεβαίωση που μου είχε δώσει ο

γιατρός ο δικός μου κ με βάση αυτη μου έδωσε ο γιατρός

του ΙΚΑ τη δικη του βεβαίωση...βέβαια κρατά για καλο κ για

κακό κ τους υπέρηχους που έχεις κανει

ώστε να δει την ΠΗΤ...

Όντως ειναι διπλοτυπη η βεβαίωση....κ το ενα το συμπληρώνει ο εργοδότης..

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημέρα μανουλες κ καλο ΣΚ...

Τα χω πρόσφατα, αλλα ρώτησα στο ΙΚΑ αν

ισχύουν ακομα τα ιδια κ μου εαν ναι....

Όντως δεν ισχύει αν ο γιατρός ειναι του εοπυυ

(εμένα ειναι κ σε δημόσιο νοσοκομειο κ πάλι δεν ισχύει

η βεβαίωση του, θέλουν του ΙΚΑ)

Θα βρεις λοιπόν κοντα στην περιοχή σου γυναίκολογος

του ΙΚΑ κ θα πας να σου δώσει μια βεβαίωση οτι είσαι

έγκυος κ ποτε εναι η ΠΗΤ σου. (Αν πάρεις τηλ στο ΙΚΑ

της περιοχής σου θα σου

πουν ποιος γυναίκολογος ειναι συμβεβλημενος με ΙΚΑ)

μετα τη βεβαίωση του γιατρού θα πρεπει να στη

σφραγίσει ο ελεγκτής γιατρός του ΙΚΑ, θα πάρεις

μια βεβαίωση απο τον εργοδότη σου για το ποτε

σταματάς τη δουλεια(το χαρτί αυτο στο δίνουν

απο ΙΚΑ κ οεργοδοτης συμπληρώνει κ σφραγίζει),

βγάζεις φωτοτυπία την πρωτη σελίδα απο ενα

βιβλιάριο τραπέζης γιατι τα χρηματα θα στα καταθέσουν

σε λογαριασμο τράπεζας, μια υπεύθυνη δηλωση

γράφεις εσυ οτι σταματάς τη δουλεια κ δε θα

ξανά δουλεύεις μεχρι να λήξει η

αδεια, κρατά κ το βιβλιάριο υγείας σου.αυτα τα λιγα ειναι....

Αν θέλεις κατι αλλο ρώτησε με.....::):)

Σχετικά μ αυτα που γράφει η Skybeam...επιβεβαίωνω κ εγω..

Εγω είχα παει στο γιατρο τη βεβαίωση που μου είχε δώσει ο

γιατρός ο δικός μου κ με βάση αυτη μου έδωσε ο γιατρός

του ΙΚΑ τη δικη του βεβαίωση...βέβαια κρατά για καλο κ για

κακό κ τους υπέρηχους που έχεις κανει

ώστε να δει την ΠΗΤ...

Όντως ειναι διπλοτυπη η βεβαίωση....κ το ενα το συμπληρώνει ο εργοδότης..

ΜΑράκι σ ευχαριστώ πολύ! Για να καταλάβω:

1ον: Στον γιατρό του ΙΚΑ πρεπει να παω υπερηχο που δειχνει το προβλημα για το οποιο πρεπει να σταματησω τη δουλεια (συσπασεις κ μικρος τραχηλος) ή ίσως κ το χαρτι του γιατρου μου που λεει ότι πρεπει να μεινω στο κρεβατι κλπ ή θα μου κανει τον δυσκολο αυτος εκει;;

2ον: Ο ελεγκτης ιατρος που λες θα το σφραγισει είναι συνηθως εκει στο ΙΚΑ σε ενα γραφειο, ετσι;;

3ον: Το χαρτί που λες ότι συμπληρωνει ο εργοδότης, μου το δινουν απο το ΙΚΑ την ώρα που μου σφραγιζουν την άδεια;; (το ρωταω για να γλιτωσω διαδρομες). Το συμπληρωνει ο εργοδοτης κ το παω εγω καπου;;

4ον: Τον αριθμο λογαριασμου τραπεζης που τον δινω;;;

Σε ζάλισα, αλλα έχω πελαγωσει....Χίλια συγγνωμη πρωινιάτικα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...