Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

τον ενημερωσα και μου το εκοψε ηδη καθως μου ειπε να ακολουθησω μια πρωτεινικη διατροφη(κρεας και σαλατες).παντως εγω στις καουρες,βρηκα γιατρια με το σορμπε που εκανα μονη μου(μανταρινι,λεμονι)http://syntageskardias.blogspot.gr/2011/01/sorbet.htmlαμεση ανακουφιση και ευκολος τροπος παρασκευης!!

Πρωτεϊνική διατροφή μου είχαν συστήσει κι εμένα από νωρίς.

Πάω να τσεκάρω το σορμπέ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια!!!

Εγώ της chicco χρησιμοποίησα στην πρώτη και σε αυτήν πάλι

chicco πήρα.

Κλιματιστικό και εμείς inverter έχουμε και το μεγαλύτερο που

υπάρχει.Αλλά από κατανάλωση ψίχουλα!

Ήρθε η πεθερά μου σας αφήνω για αργότερα! :?

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλησπέρα! Τι κάνετε συνεγκυούλες;

Όλο και κάποια ετοιμασια κάνετε,ε; Αλλες πιο γρήγορα, αλλες πιο αργά θα προλάβουμε τουλάχιστον τα απαραίτητα!

Σκέψεις και για Πάσχα διαβάζω. Καλά εγω με ΠΗΤ 8/5 δεν κάνω σχέδια. Οτι σχεδιάσει ο μπεμπης...Την προηγούμενη βδομάδα που πήγα γιατρό μου είπε Μ. Σάββατο σχεδόν πάντα της τυχαίνει τοκετός. Λετε φέτος να είναι η σειρά μου;

Κατα τ' άλλα και μένα με ενοχλούν καούρες, πλευρά... Τεντώνεται ο μικρός και εγω φωνάζω από τον πόνο. Ώρες ώρες νομίζω οτι θα μου σπάσει κανένα πλευρό!

Vivimix σου στέλνω πμ. Είναι και η νύφη μου τώρα έγκυος και πηγαίνει σε έναν γιατρό που ξεγεννάει στο ιασω Λάρισας. Καλοτάξιδο το καρότσι! Να οργώσετε τον πεζόδρομο με τις βόλτες σας!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Για καλλυντικά που λέγατε εγω ξεκίνησα με weleda και συνεχισα με frezyderm τα οποία χρησιμοποιω ακόμη. Και με τα δυο ευχαριστημένη είμαι, απλά για τα δικά μου γούστα τα weleda έχουν κάπως πιο βαριά μυρωδιά.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Τι κάνετε συνεγκυούλες;

Όλο και κάποια ετοιμασια κάνετε,ε; Αλλες πιο γρήγορα, αλλες πιο αργά θα προλάβουμε τουλάχιστον τα απαραίτητα!

Σκέψεις και για Πάσχα διαβάζω. Καλά εγω με ΠΗΤ 8/5 δεν κάνω σχέδια. Οτι σχεδιάσει ο μπεμπης...Την προηγούμενη βδομάδα που πήγα γιατρό μου είπε Μ. Σάββατο σχεδόν πάντα της τυχαίνει τοκετός. Λετε φέτος να είναι η σειρά μου;

Κατα τ' άλλα και μένα με ενοχλούν καούρες, πλευρά... Τεντώνεται ο μικρός και εγω φωνάζω από τον πόνο. Ώρες ώρες νομίζω οτι θα μου σπάσει κανένα πλευρό!

Vivimix σου στέλνω πμ. Είναι και η νύφη μου τώρα έγκυος και πηγαίνει σε έναν γιατρό που ξεγεννάει στο ιασω Λάρισας. Καλοτάξιδο το καρότσι! Να οργώσετε τον πεζόδρομο με τις βόλτες σας!

mariath σου απαντησα,ευχαριστω πολυ!!!!!:D ασε πανω κατω θα ειμαστε,καθε μερα!!!θα ειναι και καλοκαιρι,ποιος μας πιανει!:D:D

a>2eM3p2.png

Καλησπέρα κι απο εμένα!

Εγω της frezyderm χρησιμοποιώ ακόμα και με αυτά θα συνεχίσω, ειναι λίγο ακριβά αλλα δεν μου έκανε ποτέ κανένα ερεθισμο και η μαμα μου που συγκρίνει την κρέμα για τα συγκαματα με μια αλλη είδε μεγάλη διάφορα.

Για Πάσχα εμείς ακόμα δεν έχουμε πει κάτι,αλλα κορίτσια με την ψυχολογία που έχω τον τελευταίο καιρό μάλλον με βλέπω να κάθομαι και να κοιτάω το ταβανι:( μόνο εγω είμαι έτσι? ρε κορίτσια πολύ χάλια η θα κλαίω η θα κοιτάω το κενό, μου φαίνεται ότι αυτή την φορά δεν την γλιτώνει την επιλοχειο... Σορρυ αν σας ψυχοπλακωσα...αλλα κάπου να τα πω γιατι θα σκάσω καμία ωρα

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Για Πάσχα εμείς ακόμα δεν έχουμε πει κάτι,αλλα κορίτσια με την ψυχολογία που έχω τον τελευταίο καιρό μάλλον με βλέπω να κάθομαι και να κοιτάω το ταβανι:( μόνο εγω είμαι έτσι? ρε κορίτσια πολύ χάλια η θα κλαίω η θα κοιτάω το κενό, μου φαίνεται ότι αυτή την φορά δεν την γλιτώνει την επιλοχειο... Σορρυ αν σας ψυχοπλακωσα...αλλα κάπου να τα πω γιατι θα σκάσω καμία ωρα

Γιατί βρε κορίτσι τόσο πολύ? Πάει καιρός που νιώθεις έτσι? Έχει γίνει τίποτα που το πυροδότησε ή απλά είναι η φάση, οι ορμόνες κλπ? Μπορεί να είναι η αγωνία σου για πώς θα είναι η κατάσταση με δύο παιδιά, πώς θα αντιδράσει το μεγάλο κλπ και όταν δεις με το καλό ότι όλα μπαινουν στη θέση τους και βρίσκουν το ρυθμό τους, να νιώσεις καλύτερα. Μην το συνδεεις απαραίτητα με επιλόχειο, μια φρίκη όλες την έχουμε φάει κατά καιρούς και όσο πλησιάζει ο καιρός όλο και περισσότερο, απλά στις πρωτάρες δεν μας φαίνεται τόσο, γιατί έχουμε αυτό τον ενθουσιασμό του πρώτου και την άγνοια κινδύνου, μάλλον! Μην ζορίζεσαι, πάντως. Αν αυτό που θέλεις είναι να κάθεσαι και να κοιτάς το ταβάνι, αυτό να κάνεις. Αλλά το κλάμα με μέτρο! Καλό είναι για ξέσπασμα, αλλά όταν βλέπεις ότι σε παίρνει πολύ από τα μούτρα προσπάθησε να βρίσκεις κάτι άλλο να σου αποσπά την προσοχή, να μην το συνηθίζεις! ...και θα περάσει σιγά-σιγά ;)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μην το συνδεεις απαραίτητα με επιλόχειο, μια φρίκη όλες την έχουμε φάει κατά καιρούς και όσο πλησιάζει ο καιρός όλο και περισσότερο, απλά στις πρωτάρες δεν μας φαίνεται τόσο, γιατί έχουμε αυτό τον ενθουσιασμό του πρώτου και την άγνοια κινδύνου, μάλλον!

Αυτό είναι αλήθεια, και πέρα απ' αυτό η κάθε μία παλεύει και με τις δικές της δυσκολίες στη δική της καθημερινότητα..

Ρουμπινάκι κοίτα μπουμπού μου να προσδιορίσεις το γιατί νιώθεις έτσι (καμιά φορά στην αρχή δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε όλους τους λόγους) και μίλα με κάποιον, τη μαμά σου, μια πολύ καλή φίλη, τον άντρα σου, ακόμη κι εδώ με μας! Είμαστε μια παρέα από γυναίκες 20-40 χρονών, με άπειρες εμπειρίες όλες μαζί, από πρωτάρες μέχρι και τριτομάνες... μην κολλάς, πες τα κάπου να φύγουν από μέσα σου;)

Ναι Ρουμπινάκι, να μιλησεις με καποιον γι αυτα που νιώθεις.... Εγω δε νιωθω έτσι τωρα, αλλά με φοβαμαι για όταν γεννησω κ μετα..... Μου φαινεται πολυ περιεργο το να εχω παιδι, με φοβαμαι για επιλοχειο, να μην θελω το μωρο κπλ που ακουμε καμια φορα. Δεν τα εχω πει πουθενα αυτα, μονο σε εσας, αλλα τα σκεφτομαι και φοβαμαι καμια φορα....

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια?

χαθηκα λιγο γιατι με επιασε η προκοπη μου και εβλαα σκουπα μεσα στον υπολογιστη και κατι εκανα προφανως αφου δεν ειχα εικονα στην οθονη!:rolleyes:

Ρουμπινακι τι σου συμβαινει?

παντως να ξερεις πως ολες οι μεταπτωσεις οι ψυχολογικες ειναι μεσα στο προγραμμα!

και η στεναχωρια και το αγχος και η ανασφαλεια και το "τωρα που παω τι κανω?"

να μην νιωθεις ασχημα για αυτα που νιωθεις και το σημαντικοτερο μοιρασου τα!αν οχι με καποιον γνωστο σου αν θες με εμας ή οπουδηποτε αλλου τελοσπαντων που ουτε μας βλεπεις ουτε μας "ξερεις".

Εγω σημερα ειχα ραντεβου με την μαια στο Αλεξανδρας.

Γλυκητατη ευγενεστατη και πολυ χαμογελαστη.

Γυρω στις 9 Απριλιου θα παω για να μου δειξει καποια πραγματα με στασεις που ισως με βολευουν οπως και για αναπνοες.

Χαρηκα ιδιαιτερα γιατι το εχει πολυ με τον θηλασμο(αλλωστε μου την συστησαν για πολυ καλη σε αυτο)

Την ρωτησα για το θεμα του ομφαλιου και απο οσο μου ειπε στο Αλεξανδρας ηδη εφαρμοζουν το να τον κοβουν αργοτερα οποτε μου εφυγε ενα αγχος και με αυτο!:P

Το μωρακι στο βαζουν ΑΜΕΣΩΣ επανω σου για να θηλασει και γενικα μου φαινονται ολα "υπο ελεγχο"

xanp ρωτησα περι βαλιτσας...

για εμας..σετ πετσετες,αφρολουτρα και καλλυντικα αοσμα εννοειται,νυχτικο ή πυτζαμες,εσωρουχα,2 σουτιεν θηλασμου,επιθεματα,μια ζακετουλα αν θελουμε να βγουμε λιγο εξω,καλτσακια,τις εξετασεις του προγεννητικου μας,ενα λαστιχακι για μαλλια και σερβιετες.

Για το μωρακι πικε κουβερτουλα,6 εσωρουχακια,καλτσακια-σκουφακι-γαντακια,σελτεδακι,πανακια για τις γουλιτσες,2 πανωσεντονα 2 κατωσεντονα,μπουρνουζοπετσετα.

Δεν χρειαζονται πανες και ουτε αφρολουτρα μονο την κρεμουλα συγκαματος.

Μου ειπε και μωρομαντηλακια αν θελω αλλα επειδη δεν εχω σκοπο να χρησιμοποιησω λεω να μην παρω.Απο την αλλη οταν θα το αλλαζω αφου δεν θα εχω παρει τον αερα πως θα το ξεπλενω????:confused:

aCtzp3.png

Για καλλυντικά χρησιμοποιώ weleda και μου αρέσουν γιατί δεν έχουν αυτό το έντονο άρωμα των frezyderm.

Ωραία οπότε δεν άλλαξε τίποτα στο νοσοκομείο όχι γιατί θα με τρελάνουν με αυτά που λένε είπα και εγώ λες και να μην έχουν τίποτα τώρα;;;Πως λένε την μαία;;;

Το πιο κουφό είναι οι εξετάσεις του προγεννητικού!!!! τι της θέλει η μαία αφού έχει ο γιατρός όλο το φάκελό σου;;;;

Μωρομάντηλα εγώ προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει στα παιδιά παρά μόνο όταν είμαστε έξω και κάνουν κακά δηλαδή σπάνια...Μη πάρεις θα το πλένεις το μωρό σε κάθε αλλαγή στο δωμάτιο που τα έχουν όλα να βάζεις και οινόπνευμα στο αφαλό να πέσει γρήγορα.

Για τον ομφάλιο καλύτερα λέω εκείνη την ώρα να το τονίσεις στον γιατρό γιατί πολύ ιδανικά στα περιέγραψε η μαία...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γεια σας κ απο μένα...

Ολη μερα σχεδόν τη βγάλαμε έξω σήμερα....

Είχε τέλειο καιρο κ πήγαμε στο χωριό....

Ο μικρός δε μαζευοταν μεσα....

Με γεια τα ψώνια σας

Vivimix μεγεια το καρότσι

Ρουμπινακι πες τα να ξεσκασεις έστω σε

κάποια φίλη σου εμπιστη.....

Milky μια χαρα το μωρουλι....μπράβο...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Κορίτσια ευχαριστω πολύ.

Μάλλον με έχει πάρει λίγο απο κάτω γιατι είμαι πολύ μέσα στο σπίτι με το παιδί μονη μου(έχω συνηθίσει να δουλεύω απο μικρή και μου ειναι πολύ ξένο όλο αυτό),λίγο οι συσπασεις και νομίζω ότι το τελειωτικό χτύπημα ηταν ότι η πεθερά μου ηταν στο νοσοκομείο τις τελευταίες 20 μέρες πολύ ασχημα(στο τσακ την γλίτωσε) και έπρεπε να είμαι η δυνατή να στηρίξω και λίγο το σύζυγο και τώρα που πέρασε μου βγαίνει όλη η ένταση...

Βγήκα και λίγο έξω στα μαγαζιά μονη μου χωρίς το παιδί και είμαι λίγο καλύτερα!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Ρουμπινακι ως προς το πρώτο σκέλος

σε καταλαβαίνω απόλυτα....

Κ γω φετος ειναι η πρωτη χρονια που δε δουλεύω,

Οανδρας μου λείπει σχεδόν όλη μερα κ γω

ειμαι μονη με τον μικρο....

Περαστικα στην πεθερα σου εύχομαι κ ολα

να πανε καλα απο δω κ περα...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...