Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Α!Εγώ παρ' όλο που είμαι εντελώς στο μεταίχμιο (μια βδομάδα νωρίτερα να γεννήσω είναι ανήμερα Πάσχα!) το'χω βάλει αμέτι-μουχαμέτι να φάω κοκορέτσι και αρνί! Το χωριό μου είναι 30-40' από Πάτρα και θα το τολμήσω (έτσι λέω τώρα...). Ε,αν με προλάβει το μπομπίρι, χαλάλι του...του χρόνου να είμαστε καλά ;)

βιβή με γεια! πολύ ωραίο!

E ρε μάνα μουυυυυυ! Κι εγώ αν είχα το χωριό μου στο μισάωρο με συγγενείς κι αγαπημένους σιγά μην άφηνα το κοκορέτσι! Κι ό,τι ήθελε ας γινόταν!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοείται ότι εκεί είμαι σαν το σπίτι μου ακριβώς κάνουμε πολύ παρέα με τους κουμπάρους και ξέρω από τώρα ότι θα με έχουν όλοι βασίλισσα έτσι κι αλλιώς όλες τις εγκυμοσύνες με πάσχα εκεί της πέρασα...

Αααα, τόσο ωραία που μας τα περιγράφεις θέλουμε να έρθουμε κι εμείς!!!!!

Αχ προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου να πάρουμε μπάρμπεκιου για τη βεράντα (είναι εκπληκτικός ψήστης) αλλά δεν τον έχω καταφέρει ακόμη!

Εμείς το αποφασίσαμε και μάλλον κατέληξε ο άντρας μου σε μία από πράκτικερ (γύρω στα 100 νομίζω κάνει), για να ψήνει, λέει, όταν θα έρχεται κόσμος να δει το μωρό....................

E ρε μάνα μουυυυυυ! Κι εγώ αν είχα το χωριό μου στο μισάωρο με συγγενείς κι αγαπημένους σιγά μην άφηνα το κοκορέτσι! Κι ό,τι ήθελε ας γινόταν!:D

Εμ, έτσι το σκέφτομαι κι εγώ! Καταλαβαίνεις βέβαια καούρα και δυσπεψία που έχει να πέσει μετά...θα θέλω μια βδομάδα να χωνέψω (αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς αυτά τα τρώω μόνο μια φορά το χρόνο, θα το υπομείνω στωικά!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα,κουκλες!!!ολες καλα διαβαζω!!!πολυ χαιρομαι....

Εμεις σχεδον τελειωσαμε.χθες παραλαβαμε κουνια,συρταριερα,αλλαξερια,μπανιερα.Τη Δευτερα ερχεται και η κοπελα που μου καθαριζει και απο Τριτη ξεκιναω πλυσιματα!!επιτελους,τελος!!!!την Τεταρτη ειχαμε doppler.η μπεμπα εφτασε αισιως 2100gr,εγινε κεφαλικη,αμνιακο καλο,πλακουντας grade 0.Ρε κοριτσια,η κοιλια μου εχει κατεβει πολυ!!η μαια μου ειπε οτι αλλαξε θεση για αυτο το λογο κατεβηκε τοσο,να φανταστειτε σταματησαν και οι καουρες και εχει ανοιξει η ορεξη τρελα!!!!εν τω μεταξυ,τις 2 τελευταιες μερες εχω πρηξιματα σε χερια και ποδια και παρακολουθω την πιεση μου,φοβαμαι για προεκλαμψια!!!απο νυστα και εγω σα μαστουρωμενη ειμαι...δεν μπορω να παρω τα ποδια μου!με γεια στις αγορες σας και σε οσες θα κανετε(sky,συμφωνω και εγω με το inverter).αληθεια,απο καλλυντικα για τα μωρα ,ποιας εταιρειας πηρατε.ειναι η τελευταια αγορα που μου εμεινε,μαζι με ρομπα και νυχτικακια για μενα καθως και πανες...

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

να ρωτησω κατι?νοιωθει καμιας σας πιεση απο κατω?η αρχισω να ανησυχω?

πιεση εννοεις σα σουβλιες στο εσωτερικο ή λες και μια ζωνη σε σφιγγει στο κατω μερος της κοιλιας?γιατι εγω νιωθω αυτο το δευτερο.και θελω να πηγαινω συνεχεια τουαλετα(συν οτι μου ειπε ο γιατρις για τα πρηξιματα να πινω τουλαχιστον 2-2,5 λιτρα νερο την ημερα!!!καταλαβαινεται,οτι ειμαι μονιμως στην τουαλετα)

Για δώσε περισσότερα στοιχεία, δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνω πώς το εννοείς...

sorry δεν το εθεσα σωστα!νοιωθω σαν βαρος λες και θα μου φυγει το μωρο και σαν με εχει χτυπησει καποιος!

a>2eM3p2.png

Καταλαβαίνεις βέβαια καούρα και δυσπεψία που έχει να πέσει μετά...θα θέλω μια βδομάδα να χωνέψω (αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς αυτά τα τρώω μόνο μια φορά το χρόνο, θα το υπομείνω στωικά!)

Mωρέ όλα τα καταλαβαίνω και ειδικά τη στωικότητα αυτή! :D:D [καλό να σου κάνουν βασικά, μακάρι να μη σε πειράξει τίποτα..]

Μιlky με γεια τα καινούργια σας!

Ο πλακούντας σου 0 ε? Τίποτα, καινούργιος παιδί μου φτου φτου!

[για το πρήξιμο ενημέρωσε γιατρό, μπορεί να σου πει να κόψεις τελείως αλάτι;)]

...και σαν με εχει χτυπησει καποιος!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p(συγνώμη, μου φάνηκε πολύ αστείο!)

[το βάρος το νιώθω ναι, αλλά μόλις ξαπλώσω για κανα 10' αμέσως αισθάνομαι καλύτερα]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

sorry δεν το εθεσα σωστα!νοιωθω σαν βαρος λες και θα μου φυγει το μωρο και σαν με εχει χτυπησει καποιος!

ετσι ακριβως νιωθω και εγω!!!!

Μιlky με γεια τα καινούργια σας!

Ο πλακούντας σου 0 ε? Τίποτα, καινούργιος παιδί μου φτου φτου!

[για το πρήξιμο ενημέρωσε γιατρό, μπορεί να σου πει να κόψεις τελείως αλάτι;)]

τον ενημερωσα και μου το εκοψε ηδη καθως μου ειπε να ακολουθησω μια πρωτεϊνικη διατροφη(κρεας και σαλατες).παντως εγω στις καουρες,βρηκα γιατρια με το σορμπε που εκανα μονη μου(μανταρινι,λεμονι)http://syntageskardias.blogspot.gr/2011/01/sorbet.htmlαμεση ανακουφιση και ευκολος τροπος παρασκευης!!

πιεση εννοεις σα σουβλιες στο εσωτερικο ή λες και μια ζωνη σε σφιγγει στο κατω μερος της κοιλιας?γιατι εγω νιωθω αυτο το δευτερο.και θελω να πηγαινω συνεχεια τουαλετα(συν οτι μου ειπε ο γιατρις για τα πρηξιματα να πινω τουλαχιστον 2-2,5 λιτρα νερο την ημερα!!!καταλαβαινεται,οτι ειμαι μονιμως στην τουαλετα)

ναι ειδικα αμα παω για πιπι μου!καλα απο νερο δοξα το θεο κατω απο 3λιτρα δεν πεφτω,ειμαι νεροφιδου!!!;)

a>2eM3p2.png

:

:P:p:p:p:p:p:p:p:p(συγνώμη, μου φάνηκε πολύ αστείο!)

[το βάρος νιώθω ναι, αλλά μόλις ξαπλώσω για κανα 10' αμέσως αισθάνομαι καλύτερα]

:D:D:D για γελια και για κλαματα ειμαστε τωρα!ασε!!!!!

a>2eM3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...