Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γυρισα! Αλλα απογοητευμενη γιατι στα Λητω εχουν μονο τη ζωνη με το

σκρατς και μαλιστα μονο σε ασπρο!!!!Καραασπρο ομως!Και μου φανηκε

και πολυ σκληρο υφασμα πως θα κατσεις φορωντας το δεν ξερω.

Η πωλητρια βεβαια μου ελεγε οτι αυτη φορεσε κι αυτη και ηταν και με

καισαρικη μετα απο διδυμα και +35κιλα!Η κοιλια πλακα τωρα......

Θα ξανακοιταξω στο Internet μαλλον!

Πηρα μονο στρωματακι για την αλλαξιερα γιατι το αλλο εχει

σκιστει και σουτιεν θηλασμου.....

Ο καλός μου, σχεδόν ποτέ δεν έκανε δουλειές στο σπίτι. Άντε να κατεβάσει

τα σκουπίδια, να βγάλει τα πιάτα από το πλυντήριο και να μαζέψει (τσατρα-πάτρα) το τραπέζι μετά το φαγητό. Πριν από 1μιση μήνα που δεν μπορούσα να κουνηθώ λόγω της διάστασης στην ηβική σύμφυση ο καημένος προσπάθησε πάρα πολύ.

Σε κάποια φάση γυρνάει και μου λέει με παράπονο...

-Όλο κάνω δουλειές και ποτέ δεν τελειώνουν. :D

Καλα εισαι τρελη?Αυτες ειναι πολλες δουλειες οχι αστεια ο δικος μου

δεν τις εχει κανει ποτε!Την τελευταια ατακα μονο εγω τη λεω σαυτο το

σπιτι.....:tongue:

Κοριτσια αφηστε το σακ βουαγιαζ μην τρελαινεστε και αρχιστε να πλενετε

μωρουδιακα!!!!!Εν τω μεταξυ αυτος ο καιρος αρχισε να με προβληματιζει!

Απο τωρα θα εχουμε ζεστη????Εκτος του οτι δεν εχω ρουχα να βαλω

για τετοιο καιρο σκεφτομαι μηπως τελικα τα μωρα μας πανε κατευθειαν στα

κοντομανικα!!!!

Sky το aircondition και γρηγορα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η πωλητρια βεβαια μου ελεγε οτι αυτη φορεσε κι αυτη και ηταν και με καισαρικη μετα απο διδυμα και +35κιλα!Η κοιλια πλακα τωρα...

Κοριτσια αφηστε το σακ βουαγιαζ μην τρελαινεστε

Εν τω μεταξυ αυτος ο καιρος αρχισε να με προβληματιζει!

Απο τωρα θα εχουμε ζεστη?Εκτος του οτι δεν εχω ρουχα να βαλω

κοντομανικα!

Κατ' αρχήν τα συγχαρητήριά μου στην πωλήτρια :shock::shock::shock:

Καλά το δικό μου σακ βουαγιάζ ήθελε ξεβρώμισμα (ούτε που θυμόμουν από πότε είχα να το χρησιμοποιησω και σε τι δρόμους το είχα σύρει), αλλά ήταν και πανεύκολο μωρέ να το πλύνω, το έβαλα και έβγαλα, αυτό ήταν όλο, αφού, είπα, για ξεκάρφωμα πιο πολύ, να φαίνεται ότι έκανα καμιά δουλειά!

Όσο για τη ζέστη, συμφωνώ με τους φόβους σου για μας (δεν υπάρχει άνθρωπος που να ζορίζεται περισσότερο με τη ζέστη από μένα:evil:), αλλά για τα μωρά δεν με νοιάζει. 9 στα 10 πράγματα που έχω ψωνίσει είναι για το κατακαλόκαιρο, είμαι καλυμμένη νομίζω.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κατ' αρχήν τα συγχαρητήριά μου στην πωλήτρια :shock::shock::shock:

Καλά το δικό μου σακ βουαγιάζ ήθελε ξεβρώμισμα (ούτε που θυμόμουν από πότε είχα να το χρησιμοποιησω και σε τι δρόμους το είχα σύρει), αλλά ήταν και πανεύκολο μωρέ να το πλύνω, το έβαλα και έβγαλα, αυτό ήταν όλο, αφού, είπα, για ξεκάρφωμα πιο πολύ, να φαίνεται ότι έκανα καμιά δουλειά!.

:tongue: ναι μωρε αμα ειναι ευκολο ενταξει αλλα μην τρελενομαστε

κι ολας αμα ειναι κανονικη βαλιτσουλα....

Όσο για τη ζέστη, συμφωνώ με τους φόβους σου για μας (δεν υπάρχει άνθρωπος που να ζορίζεται περισσότερο με τη ζέστη από μένα:evil:), αλλά για τα μωρά δεν με νοιάζει. 9 στα 10 πράγματα που έχω ψωνίσει είναι για το κατακαλόκαιρο, είμαι καλυμμένη νομίζω.

μια χαρα σε βρισκω. Εμεις ομως τι θα κανουμε μαυτη τηζεστη?

:tongue: ναι μωρε αμα ειναι ευκολο ενταξει αλλα μην τρελενομαστε

να μην τρελαινόμαστε ναι, αλλα ποιος ο λόγος να πλένουμε με τοσο προσοχη ολα αν δεν προσέξουμε κ αυτό?

Ασε που μερικά εσένα μπορεί να σου φαίνονται αυτονόητα .. αλλα για κάποια πρωτάρα να μην ειναι! :tongue: Βλέπε εμε!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!

Sky, πολύ σε ταλαιπωρεί αυτό το πράγμα ρε παιδί μου! Κι εγώ τραβάω ζόρι με τις καούρες κλπ, αλλά πάντα έχω κάνει την κουτσουκέλα μου κι έχω φάει. Όχι έτσι, με μία μπανανούλα και λίγο γαλατάκι!

Πάντως, σήμερα κλείνουν τα μάτια μου. Νομίζω θα με πάρει ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο. Και δεν ήταν από τα πολύ χάλια βράδια το χτεσινό, κοιμήθηκα από τις 12 μέχρι τις 5 σερί (ακατούρητη, που λένε:oops:), μετά ξαγρύπνησα λίγο και ξανακοιμήθηκα 6 με 8.30. Δεν δικαιολογείται αυτό το "κομμάτια" που νιώθω...

Βιβή, με γεια, καλές παραλαβές! Για θύμησέ μου ποιο έχεις πάρει? Πληροφορικά ρωτάω, εμείς το είχαμε πάρει ήδη από Φλεβάρη, πρώτη αγορά σχεδόν! (το βρήκαμε σε προσφορά υποτίθεται, σε ένα συνοικιακό μαγαζί).

Λιλούκο εγώ τελικά υπέκυψα στις πιέσεις του άντρα μου, που του είχε κολλήσει αυτή η πολυτέλεια, και πήραμε στρώμα κούνιας κοκο-ματ (έχει δύο είδη στη "βρεφική" κατηγορία, το ένα κάνει 140? και το άλλο 188?, για διάσταση 120x60 μιλάω πάντα).

Σήμερα έπλυνα και την τσάντα του μαιευτηρίου, έτσι για να πώ ότι ξεκίνησα τα πλυντήρια!

Χριστιάνα φάουλ ο δικός σου!Α, όλα κι όλα! (Sky, επίσης!)

http://www.icandyworld.com/gr/el/products/peach_special_edition αυτο πηρα δεν το ειχα δει απο κοντα μονο στο internet και ειχα ενα αγχος για το πως θα ειναι!αλλα ειναι τελειο!!!!!!:D:D:D κανω σαν 5χρονο απο την χαρα μου σημερα!!!

a>2eM3p2.png

Βιβή με γεια το καρότσι! :)

Lila ωραίες οι βολτίτσες για τα τελευταία μικροπράγματα, ε? :) [αν είναι και τα μαγαζιά κοντά ακόμη καλύτερα βέβαια γιατί κι εγώ την κούραση δεν την πολυαντέχω πια!]

Χριστιάνα το ξέρεις το ανέκδοτο που γυρίζει ο άντρας, βρίσκει σπίτι ρημάδι και ανάστα ο Κύριος, φώτα αναμμένα, νερά ξεχειλισμένα, παιδιά χεσμένα/πασαλειμμένα και κακό χαμό και τη σύζυγο στο κρεββάτι με βιβλία, tv & νεγκλιζέ, και της λέει "τι έγινε ρε αγάπη μου?" κι αυτη με σαρδόνιο χαμόγελο: "θυμάσαι που μου λες τι σκατά κάνω κάθε μέρα? ε, σήμερα είπα να μην τα κάνω!" μουααααααχαχαχα!

Σοφία ξεκίνησες, ε? Μπράβο κορίτσι μου!

Εγώ την τσαντούλα του μαιευτηρίου θα τη βάλω στην ντουσιέρα και θα την πλύνω καλά καλά με το απορρυπαντικό που πλένω τα ρούχα μας και του μωρού. Κι ό,τι καθαρίσει, δεν θα με πιάσει στενοχώρια και μ' αυτό, πόση αποστείρωση πια...

Pele κώτσο και ξερό ψωμί! Αύριο θα πάμε!

Όσο για τη δουλειά ελπίζω να έχεις κάποιον της εμπιστοσύνης σου για το μωρό (αυτά είναι τα πακέτα ρε γμτ..)

Εν τω μεταξυ αυτος ο καιρος αρχισε να με προβληματιζει!

Απο τωρα θα εχουμε ζεστη????Εκτος του οτι δεν εχω ρουχα να βαλω

κοντομανικα!!!!

Sky το aircondition και γρηγορα!

Άσε με!!! Βγήκα σήμερα έξω να πάω ταχυδρομείο να πάρω κάτι δέματα από iherb, ψιλοανηφόρα βέβαια, αλλά ζέστη και στραβωμάρα από τον ήλιο, μιλάμε για φως εκτυφλωτικό! Λέω αυτό που είπες και συ, ωραία, αρχίσαμε κιόλας...

Μόλις γύρισα κι έβαλα τιραντάκι (φανελάκι που το τσιτώνω κάτω απ' την κοιλιά κι αυτό ρολλάρει μετά πάνω ώς εκεί που ήταν το στομάχι παλιά...:rolleyes:] αν αρχίσαμε από τώρα μέχρι το Πάσχα θα κάνει καύσωνα! :(

Καλά το μωρό με τιραντάκι εσωρουχάκι και πολύ θα του είναι, μη σου πω με την πάνα μόνο!:rolleyes:

Για τη ζώνη εγώ στην αρχή σκέφτομαι μαλακό λαστεξάκι, τη ζώνη με το βέλκρο ούτε κι εγώ τη συμπαθώ. Δεν έχω ιδέα τι ζώνη να πάρω, θα ρωτήσω και τη μαία μου σε δυο εβδομάδες και θα σας πω.

Επίσης το Πάσχα τι θα κάνετε ρε παιδιά? Εμείς λέμε σπίτι τα δυο μας, με ανεμιστήρες και στη δροσιά μας και κανένα κομμάτι κατσικάκι ή αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, για τον άντρα μου πιο πολύ γιατί εγώ... τα ξέρετε.

Εσείς τι θα κάνετε? Θα τολμήσετε να πάτε επισκέψεις ή να δεχτείτε κόσμο?

Επίσης το Πάσχα τι θα κάνετε ρε παιδιά? Εμείς λέμε σπίτι τα δυο μας, με ανεμιστήρες και στη δροσιά μας και κανένα κομμάτι κατσικάκι ή αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, για τον άντρα μου πιο πολύ γιατί εγώ... τα ξέρετε.

Εσείς τι θα κάνετε? Θα τολμήσετε να πάτε επισκέψεις ή να δεχτείτε κόσμο?

Κ εμείς σπίτι τα 2 μας σε επιφυλακή!!χιχι!Βέβαια ο άντρας μου , ου πετούσε κατι του στυλ να καλέσουμε κοσμο σπιτι κτλ , αλλα δεν παίζει για κανενα λογο το σενάριο!!!!! Κ ποιος θα τα κανει ολα?!?!?!?!?

Αν δεν εχουμε γεννησει μεχρι τοτε θα μαστε τελευταίες μέρες....

Qiamp3.png

lRVcp3.png

με γεια το καρότσι σας...

εμείς πάσχα θα πάμε Σαλαμίνα στους κουμπάρους μας να παίξουν και τα παιδιά έχει και ο μικρός τους γενέθλια και θα είμαστε οι μόνοι καλεσμένοι ε μη το αφήσουμε μόνο το μικράκι...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Vivi με γεια το καροτσι πολυ hitech!

Άσε με!!! Βγήκα σήμερα έξω να πάω ταχυδρομείο να πάρω κάτι δέματα από iherb, ψιλοανηφόρα βέβαια, αλλά ζέστη και στραβωμάρα από τον ήλιο, μιλάμε για φως εκτυφλωτικό! Λέω αυτό που είπες και συ, ωραία, αρχίσαμε κιόλας...

Μόλις γύρισα κι έβαλα τιραντάκι (φανελάκι που το τσιτώνω κάτω απ' την κοιλιά κι αυτό ρολλάρει μετά πάνω ώς εκεί που ήταν το στομάχι παλιά...:rolleyes:] αν αρχίσαμε από τώρα μέχρι το Πάσχα θα κάνει καύσωνα! :(

Καλά το μωρό με τιραντάκι εσωρουχάκι και πολύ θα του είναι, μη σου πω με την πάνα μόνο!:rolleyes:

Για τη ζώνη εγώ στην αρχή σκέφτομαι μαλακό λαστεξάκι, τη ζώνη με το βέλκρο ούτε κι εγώ τη συμπαθώ. Δεν έχω ιδέα τι ζώνη να πάρω, θα ρωτήσω και τη μαία μου σε δυο εβδομάδες και θα σας πω.

χε αυτο με το στομαχι πολυ μαρεσε! Κι εγω με τιραντακι ειμαι σπιτι

ενα εχω εγκυμοσυνης ολο κι ολο....

Ρωτα τη μαια σου και πες μας κι εμας ρωτα τη και καμια μαρκα αμα ξερει

να μας πει συγκεκριμενα!

Οσο για το Πασχα ο δικος μου εχει παρει καινουρια ψησταρια στην ταρατσα

και θελει να την εγκαινιασουμε!Δηλαδη να κανουμε εμεις το τραπεζι!!!

Εχω αποφασισει απο τωρα οτι θα σηκωσω τα χερια ψηλα......:roll:

Κ εμείς σπίτι τα 2 μας σε επιφυλακή!!χιχι!Βέβαια ο άντρας μου , ου πετούσε κατι του στυλ να καλέσουμε κοσμο σπιτι κτλ , αλλα δεν παίζει για κανενα λογο το σενάριο!!!!! Κ ποιος θα τα κανει ολα?!?!?!?!?

Αν δεν εχουμε γεννησει μεχρι τοτε θα μαστε τελευταίες μέρες....

Ναι μωρέ, τι να κάνεις με την κοιλιά στο στόμα, άσε που όντως εσείς μπορεί να έχετε και το μωρό σας! :D

εμείς πάσχα θα πάμε Σαλαμίνα στους κουμπάρους μας να παίξουν και τα παιδιά έχει και ο μικρός τους γενέθλια και θα είμαστε οι μόνοι καλεσμένοι ε μη το αφήσουμε μόνο το μικράκι...

Ξανθή αν νιώθεις άνετα εκεί και έχεις το θάρρος να πας να ξαπλώσεις και μια ώρα ας πούμε, μια χαρά θα είναι...

Οσο για το Πασχα ο δικος μου εχει παρει καινουρια ψησταρια στην ταρατσα

και θελει να την εγκαινιασουμε!Δηλαδη να κανουμε εμεις το τραπεζι!!!

Εχω αποφασισει απο τωρα οτι θα σηκωσω τα χερια ψηλα......:roll:

Ρε συ! Μες στους ήλιους θα ανεβοκατεβαίνεις με τις σαλάτες και τις τηγανιτές πατάτες με κοιλούμπα ετοιμόγεννη κι ο άντρας σου να λέει Μαρίαααααααααα! φέρε μια μπύρα! και τα παιδιά να λυσσάνε? :confused:

:rolleyes:

Ξανασκέψου το! :D

Επίσης το Πάσχα τι θα κάνετε ρε παιδιά? Θα τολμήσετε να πάτε επισκέψεις ή να δεχτείτε κόσμο?

Α!Εγώ παρ' όλο που είμαι εντελώς στο μεταίχμιο (μια βδομάδα νωρίτερα να γεννήσω είναι ανήμερα Πάσχα!) το'χω βάλει αμέτι-μουχαμέτι να φάω κοκορέτσι και αρνί! Το χωριό μου είναι 30-40' από Πάτρα και θα το τολμήσω (έτσι λέω τώρα...). Ε,αν με προλάβει το μπομπίρι, χαλάλι του...του χρόνου να είμαστε καλά ;)

βιβή με γεια! πολύ ωραίο!

Μαρία, καλά να'σαι, πολύ ανατολίτισσα σε βρίσκω!

(εκτός κι αν το φχαριστιέσαι κι εσύ και μας το παίζεις βαρύ πεπόνι:tongue:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εννοείται ότι εκεί είμαι σαν το σπίτι μου ακριβώς κάνουμε πολύ παρέα με τους κουμπάρους και ξέρω από τώρα ότι θα με έχουν όλοι βασίλισσα έτσι κι αλλιώς όλες τις εγκυμοσύνες με πάσχα εκεί της πέρασα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Vivi πολύ όμορφο το καροτσάκι σας! Καλές και πολλές βόλτες!

Νόμιζα ότι εγώ ζεσταίνομαι περισσότερο απ' όλους αλλά απ' ότι βλέπω

υπάρχει ανταγωνισμός!

Για το Πάσχα δε νομίζω να κάνουμε κάτι. Το πολύ πολύ να είμαστε

μαζί με τους γονείς μας ανήμερα. Το βράδυ της Ανάστασης τα δύο μας.

Αχ προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου να πάρουμε μπάρμπεκιου για τη βεράντα (είναι εκπληκτικός ψήστης) αλλά δεν τον έχω καταφέρει ακόμη!

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...