Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Και ψάχνω δερματολόγο/αισθητικό βρε Ξανθή... εμείς νομίζω μένουμε σχετικά κοντά άρα κάπου τριγύρω είναι κι ο δερματολόγος σου? Κάνει και θεραπείες προσώπου? [μη γελάτε παρακαλώ, κάτι πρέπει να κάνω μην είμαι γριά τώρα που θα έχω μωρό!:rolleyes: )

Σχετικά κοντά δεν νομίζω είμαι στας εξοχάς δίπλα στις κατσίκες της Μαρίας :tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν στην αρχή πήγαινα σε έναν στο κέντρο το ανδρεαδάκη δες εδώ

έμεινα πολύ ευχαριστημένη αλλά τώρα βρήκα άλλον με τις τιμές του εδώ δίπλα μου οπότε πάω δίπλα.

Ακριβώς επειδή είμαι ανοιχτόχρωμη χρειάστηκα περισσότερες επαναλήψεις έκανα στο άνω χείλος 6 ενώ αν ήμουν μελαχροινή θα ήθελα λιγότερες αλλά το θέμα είναι ότι τώρα είμαι πεντακάθαρη ούτε χνούδι τίποτα. Στα πόδια πριν πάμε με έβαζε και τα ξύριζα οπότε την έκαιγε καλύτερα αλλά τονίζω ότι έκανα κανονικό λειζερ όχι φωτοθεραπείες κτλ που διαφημίζουν έχει διαφορά...

Κορίτσια ότι και να λέτε για τις κόρες αυτό το βλέμμα και αυτό το μπαμπά που λέει στον πατέρα της εμένα δε το δίνει και ας είναι όλο πάνω μου άλλο πράγμα βρε παιδί μου αφού της λέω σιγά τον μπραντ πιτ είδες και κάνεις έτσι;;;

Και σκαιμπιμ(μη λέτε το όνομα της εδώ το κανονικό από καμία βασικά γιατί μπορεί να μη θέλουν) για κλιματιστικό ασυζητητί α+++ και ινβερτερ είναι πιο ακριβά στην αγορά αλλά θα το βρεις μπροστά σου στην κατανάλωση ρεύματος και σκέψου ότι ίσως το χρειαστείς και για χειμώνα οπότε αφού έχεις μικρό σπίτι πάρε για μένα καλύτερα ένα μεγάλο να τελειώνεις.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα σούπερ μάρκετ αδεια, οι άνθρωποι δεν

εχουν να μαγειρεύουν κτλ...

Ναι τα λενε αυτα και εδω..:cool:

Κοιτα ισως καποια μικρα σουπερ στις γειτονιες να εχουν αδειασει,δεν ξερω να σου πω την αληθεια!

Υπαρχουν ομως μεγαλες αλυσιδες πχ Lidl, careffour που αυτα μια χαρα γεματα ειναι!Και στην τελικη αν αδειασουν και αυτα ειναι και οι διαφοροι Βουλγαροι,κινεζοι,Ινδοι που εχουν τα δικα τους μαγαζια και θα ψωνισουμε απο εκει!!:tongue:

Η Κυπρος δεν ειναι σαν την Αθηνα ,,ειναι χωριο, υπαρχει ο θεσμος της οικογενειας,βοηθαει ο ενας τον αλλον, οποτε καπου θα βρεις ενα πιατο φαϊ, ή εστω λιγα δανεικα,,δεν μας βλεπω να πειναμε ακομα παντως!:cool:

Σκαιμπιμ, καλα σου λενε τα κοριτσια για το κλιματιστικο, παρε κλασης Α αν οχι ινβερτερ που ειναι πιο ακριβο!Θα γλιτωσεις πολλα!!! Και εμενα που ειναι καινουργιο το σπιτι μου και τα πηρα ολα κλασης Α ειδα τεραστια διαφορα στο ρευμα!!!εκει που περσυ πληρωνα λογαρισμους 300-350 και βαλε, φετος πληρωσα 120-130!!Καμια σχεση! Α!και για εστια κουζινας εβαλα επαγωγικη για οποια ενδιαφερεται,μεγαλη οικονομια και αυτα!

καλημερα!!!και μας το αιρ ειναι α+++και οντως δεν καταναλωνει σχεδον τιποτα απο ρευμα!χριστιανα ειχα ακουσει για τις επαγωγικες εστιες αλλα ποτε δεν το ειχα ψαξει,τωρα που φτιαχνουμε το σπιτι πολυ θα με ενδιαφερε να μαθω περισσοτερα!

a>2eM3p2.png

Καλημερα!

Σχετικά κοντά δεν νομίζω είμαι στας εξοχάς δίπλα στις κατσίκες της Μαρίας :tongue::tongue::tongue:

:D:D:D καλο!

Λεω σημερα να παω Λητω να ρωτησω για τις ζωνες που λεγαμε για after.....

Θα μπω μετα να σας πω!

Γιωτα ειναι πολυ πιθανο να εβγαλες πρωτογαλα. Κι εγω το επαθα μες στον υπνο μου

και μετα την επομενη τιποτα ουτε υγρη η ρωγα ουτε τιποτα. Don't worry!

Αποψε εκανα το χειροτερο υπνο ολως των εποχων μπορει να ξυπνησα και 20 φορες

χωρις να ξερω τι μου φταιει. Κι εχουμε 50 μερες ακομα και 50 νυχτες πως θα βγουνε?

Skybeam κανε τωρα οτι δουλειες εχεις γιατι βαραινουμε πολυ αποτομα.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Xaxa! Ναι, το κατάλαβα ότι λάθος το είχα αντιληφθεί! :P

Skybeam κανε τωρα οτι δουλειες εχεις γιατι βαραινουμε πολυ αποτομα.....

Το ξέρω, το Σάββατο θα πάμε για εξερεύνηση και θα τον στείλω μόνο του να το πάρει [και ας πάρει ό,τι θέλει γιατί μου το παίζει ειδήμων και σ' αυτά], να μπει την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης έχω κάτι εκκρεμμοτητούλες του μωρού, επίσης θα παίξει λίστα για το που θα πάει να πάρει τι, αλλιώς κανένα Σάββατο πάλι παρεούλα.

Μόνο ο δικός μου είναι έτσι που δεν καταλαβαίνει ότι δεν θα είμαι τόσο ευκίνητη μόλις μπω στο μήνα μου ίσως και πιο πριν? Ή είναι όλοι έτσι?:confused::rolleyes:

Μαρία περιμένουμε τα νέα από τις ζώνες! :D

Kαλημέρα μικρές μου!:D

Χτες έκανα το λάθος να φάω μια μικρή μπανάνα με ένα επιπλέον ποτήρι γάλα κάπως αργά και το πλήρωσα ακριβά, τρεις η ώρα κοιμήθηκα τελικά. Πεινούσααααααααα! :(

Καλημέραααα!!!

Παρασκευή σήμερα :) (για όσες δουλεύουν).

Μη μου πείτε ότι είστε όλες στο σπίτι εκτός από μένα;;

Αχ καλή μου Skybeam... τι τραβάς!

Vivimix, με γεια το καροτσάκι σας.

Σκεφτόμουν να πάω αύριο μια βόλτα στα μωρομάγαζα

για τις τελευταίες εκρεμμότητες.

Έχουμε παραλάβει το καρότσι και το κάθισμα αυτοκινήτου και

το λίκνο με το στρώμα. Αύριο θα έρθει και το κρεββατάκι!

Έχετε καταλήξει σε στρώμα για το κρεβατάκι;

Το στρώμα του λίκνου είναι από της coco-mat και το πήρα

από τα Mothercare μαζί με το λίκνο.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

καλημερα!!!και μας το αιρ ειναι α+++και οντως δεν καταναλωνει σχεδον τιποτα απο ρευμα!χριστιανα ειχα ακουσει για τις επαγωγικες εστιες αλλα ποτε δεν το ειχα ψαξει,τωρα που φτιαχνουμε το σπιτι πολυ θα με ενδιαφερε να μαθω περισσοτερα!

Ψηνουν πολυ γρηγορα,το ματι ΔΕΝ καιει μετα κ γενικα εχουν πολλα θετικα,ψαξε στο ιντερνετ για τις διαφορες τους με τις κεραμικες για να καταλαβεις.το μονο που πρεπει να θυμασαι ειναι πως χρειαζοντε ειδικες κατσαρολες.

Καλημερα!

:D:D:D καλο!

Λεω σημερα να παω Λητω να ρωτησω για τις ζωνες που λεγαμε για after.....

Θα μπω μετα να σας πω!

Περιμενουμεεεε!!!

Μόνο ο δικός μου είναι έτσι που δεν καταλαβαίνει ότι δεν θα είμαι τόσο ευκίνητη μόλις μπω στο μήνα μου ίσως και πιο πριν? Ή είναι όλοι έτσι?:confused::rolleyes:

Ο δικος μου ειναι ετσι!!:evil:

Τα κανω ολα εδω μεσα ΜΟΝΗ μου!!Καθαριζω,μαγειρευω,σιδερωνω,τρεχω με το παιδι,εχω το σπιτι στην τριχα και γενικα δεν την παλευω και οταν του το λεω μου λεει βλακειες του τυπου..

>ελα μωρε σιγα,πως κανεις ετσι? :evil:

>υπερβαλεις!η μανα μου δουλευε μεχρι να γεννησει στα χωραφια:evil:

>ειναι αλλες που ειναι κ εγκυες κ δουλευουν κιολας,αυτες τι να πουνε?:evil:

>σιγα τι κανεις ολη μερα?σπιτι εισαι κ καθεσαι με το μωρο,μακαρι να ημουν κ εγω στη θεση σου!!:evil: ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια μολις με ειδοποιησαν οτι ηρθε το καροτσι απο το εξωτερικο και να παω να το παραλαβω!!!!!!!!τι ωραια ανυπομονω να το δω!!!!παω να το παρω!!!!

αντε μπραβο!!!;)

Καλημέρα κι από μένα!

Sky, πολύ σε ταλαιπωρεί αυτό το πράγμα ρε παιδί μου! Κι εγώ τραβάω ζόρι με τις καούρες κλπ, αλλά πάντα έχω κάνει την κουτσουκέλα μου κι έχω φάει. Όχι έτσι, με μία μπανανούλα και λίγο γαλατάκι!

Πάντως, σήμερα κλείνουν τα μάτια μου. Νομίζω θα με πάρει ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο. Και δεν ήταν από τα πολύ χάλια βράδια το χτεσινό, κοιμήθηκα από τις 12 μέχρι τις 5 σερί (ακατούρητη, που λένε:oops:), μετά ξαγρύπνησα λίγο και ξανακοιμήθηκα 6 με 8.30. Δεν δικαιολογείται αυτό το "κομμάτια" που νιώθω...

Βιβή, με γεια, καλές παραλαβές! Για θύμησέ μου ποιο έχεις πάρει? Πληροφορικά ρωτάω, εμείς το είχαμε πάρει ήδη από Φλεβάρη, πρώτη αγορά σχεδόν! (το βρήκαμε σε προσφορά υποτίθεται, σε ένα συνοικιακό μαγαζί).

Λιλούκο εγώ τελικά υπέκυψα στις πιέσεις του άντρα μου, που του είχε κολλήσει αυτή η πολυτέλεια, και πήραμε στρώμα κούνιας κοκο-ματ (έχει δύο είδη στη "βρεφική" κατηγορία, το ένα κάνει 140? και το άλλο 188?, για διάσταση 120x60 μιλάω πάντα).

Σήμερα έπλυνα και την τσάντα του μαιευτηρίου, έτσι για να πώ ότι ξεκίνησα τα πλυντήρια!

Χριστιάνα φάουλ ο δικός σου!Α, όλα κι όλα! (Sky, επίσης!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγκυούλες!!!

Τι κάνετε?? Το πόσο έχω βαρύνει δεν λέγεται... Είναι φυσιολογικό που αν κάτσω πολλές ώρες καθιστή μετά πονάνε πάαρα πολύ τα κοκκαλα που βρίσκονται ανάμεσα στο ποδια μου (δεν ξέρω αν μπορώ να σας δώσω να καταλάβετε το σημείο) .

Εχει βαρύνει η κοιλιά πολύ και η μπέμπα εκεί που έδινε ρεσιτάλ κουνήματος και πηγαινοερχόταν συνέχεια, έχει ηρεμήσει αρκετά θα έλεγα... στριμώχνεται η ψυχούλα μου μάλλον ..

Ποπο εγώ πρέπει να πάω να πάρω νυχτικάκια και κάτι τελευταία της μπέμπας και να βρω κουρτίνες .... Αύριο ειναι η τελευταία μου ευκαιρία...Δεν είμαι για πολλά πολλά πια...

Κ εμένα πάντως ο αντρας μου δεν ειναι απο τους πολύ κατανοητικούς.... εχθές μου έλεγε πως αντε τώρα που θα γεννήσω και δεν θα δουλεύω θα έχω πολύ ελεύθερο χρόνο.... :shock: Κάτι δεν έχει καταλάβει καλά....

Σοφάκι αντε καλή αρχή!!!Πως την έπλυνες την τσάντα??? Το έχω απορία ρε γαμότο πως να την κάνω... Ολα μέσα θα ειναι σούπερ πλυμένα - προσεγμένα... οσο να ναι θα θελει κ αυτη κατι διαφορετικό,ε?

Ράνια όπως είπαν κ τα κορίτσια, το inverter ειναι ΣΟΣ!! Επενδύεις μακροπρόθεσμα.... Δες πάντως στον Κώτσο, γιατι νομίζω πως ειναι απο τους λίγους που έχουν μείνει να κάνουν χρηματοδότηση σε αγορές μέχρι ένα ποσο... Ισως συμφέρουν και οι δόσεις αν εχει άτοκες!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Σκουντούφλα, διάβασα στο "Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος"

ότι οι υπνηλίες του α' τριμήνου μπορεί να επιστρέψουν στο τελευταίο

τρίμηνο. Αναμενόμενο είναι να χάνουμε τη ζωντάνια μας (όση μας έχει

απομείνει).

Τις 3 τελευταίες μέρες νιώθω κάτι ανάλογο.

Το μόνο που έπλυνα είναι η τσάντα αλλαξιέρα! Αν το Σαββατοκύριακο έχει

καλό καιρό βουρ όλα στο πλυντήριο.

Ο καλός μου, σχεδόν ποτέ δεν έκανε δουλειές στο σπίτι. Άντε να κατεβάσει

τα σκουπίδια, να βγάλει τα πιάτα από το πλυντήριο και να μαζέψει (τσατρα-πάτρα) το τραπέζι μετά το φαγητό. Πριν από 1μιση μήνα που δεν μπορούσα να κουνηθώ λόγω της διάστασης στην ηβική σύμφυση ο καημένος προσπάθησε πάρα πολύ.

Σε κάποια φάση γυρνάει και μου λέει με παράπονο...

-Όλο κάνω δουλειές και ποτέ δεν τελειώνουν. :D

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Pele!

-Αυτό με τα κόκκαλα, αν το κατάβαλα καλά, το νιώθω κι εγώ. Νιώθω σαν να "ανοίγω"...:oops:

-Είναι το κλασσικό μαλακό σακ-βουαγιάζ αυτό που θα πάρω μαζί, οπότε απλά έβγαλα τον πάτο και το έχωσα στο πλυντήριο...

-Εμείς το μόνο που έχουμε εντελώς έτοιμο είναι το δωμάτιο. Αυτό που θα χρησιμοποιηθεί τελευταίο, αυτό βρήκαμε να ετοιμάσουμε πρώτο (αφού σκοπεύω να τον έχω σε καλαθούνα στην κρεββατοκάμαρά μου για αρχή-αρχή). Ακόμα και κουρτίνα και φωτιστικό έχω, απλά περιμένουν να κρεμαστούν! Αλλά αν γεννήσω νωρίτερα, ούτε βρακί στον κ@λό του δεν θα έχει να βάλει το μωρό!

-Και που'σαι..πες στον τζουτζούκο σου ότι γι' αυτό βρε κάνουν όλες παιδιά, μπας και πάρουν καμιά βαρβάτη άδεια από τη δουλειά, να κατσουν και λίγο! Να έχουν ελέυθερο χρόνο για κανα μάνι-πέντι, αποτρίχωση, κανα μασαζάκι, μπαράκια με κοριτσοπαρέα κλπ!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σε κάποια φάση γυρνάει και μου λέει με παράπονο...

-Όλο κάνω δουλειές και ποτέ δεν τελειώνουν. :D

Ετσι έτσι......φοβερη ατακα που τη συνηθίσαμε από γυναικες μονο......

Pele!

-Αυτό με τα κόκκαλα, αν το κατάβαλα καλά, το νιώθω κι εγώ. Νιώθω σαν να "ανοίγω"...:oops:

-Είναι το κλασσικό μαλακό σακ-βουαγιάζ αυτό που θα πάρω μαζί, οπότε απλά έβγαλα τον πάτο και το έχωσα στο πλυντήριο...

-Εμείς το μόνο που έχουμε εντελώς έτοιμο είναι το δωμάτιο. Αυτό που θα χρησιμοποιηθεί τελευταίο, αυτό βρήκαμε να ετοιμάσουμε πρώτο (αφού σκοπεύω να τον έχω σε καλαθούνα στην κρεββατοκάμαρά μου για αρχή-αρχή). Ακόμα και κουρτίνα και φωτιστικό έχω, απλά περιμένουν να κρεμαστούν! Αλλά αν γεννήσω νωρίτερα, ούτε βρακί στον κ@λό του δεν θα έχει να βάλει το μωρό!

-Και που'σαι..πες στον τζουτζούκο σου ότι γι' αυτό βρε κάνουν όλες παιδιά, μπας και πάρουν καμιά βαρβάτη άδεια από τη δουλειά, να κατσουν και λίγο! Να έχουν ελέυθερο χρόνο για κανα μάνι-πέντι, αποτρίχωση, κανα μασαζάκι, μπαράκια με κοριτσοπαρέα κλπ!

Καλα το κατάλαβες...αφου εχθες σηκώθηκα απο τον καναπε κ ένιωσα έντονο πονο στο κοκαλο και έκανα οχ πιανοντας εκει που πονούσα και με βλέπει ο άντρας μου γούρλωσε τα μάτια κ μου λέει "Τι έγινε? Τι όχ? " και είχε πλακα γιατι νόμιζε πως με έπιασαν πονοι....

Εγω δεν εχω ούτε δωμάτιο, ούτε τιποτα...μου εκαναν βλακεια στο λητω και θα μου καθυστερήσουν την κούνια 10 μέρες κοντά... κ μαζι κ συρταριερα και αστα!! Τα νεύρα μου!

κ εμενα σακ βουαγιάζ ειναι αλλα εχει κ ροδάκια... πως να την κανω??

Ασε που να καταλαβει!! Εντωμεταξύ ακόμα δουλεύω και σταματάω μέσα στην αλλη εβδομάδα...και για επιστροφή... Σεπτέμβριο :(:(:( ...δεν θέλω, αλλα φοβάμαι μην χάσω καποια "προνόμια" που έχω οπότε θα γυρίσω νωρίς... Πάνω που θα εχει (πιστεύω) στρώσει η μπέμπα...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...