Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

πωπω κοριτσια τραγικο...ουτε να σκεφτω δεν εχω κουραγιο ειλικρινα σας μιλαω.

Πηραμε την αλλαξιερα και δεν μπορω να σκεφτω που πρεπει να την βαλω...

με εχουν πιασει και εμενα πια( ε καιρος ηταν) οι βραδυνες συχνοουριες και κινουμαι σαν βαρελακι το βραδυ για να σηκωθω!

ο αντρας μου δουλευει ολη μερα η μαμα το ιδιο και εγω λυσσαω οτι το σπιτι ολο δουλειες θελει αλλα δεν μπορω να τις κανω!

ζω ενα δραμα...

ποτε θα ξεκουραστουμε λετε?σε κανα χρονο?ή οταν παντρευτουν?:rolleyes:

Ποτέ!!! Τώρα έχω αρχίσει και καταλαβαίνω την μάνα μου που με έπαιρνε τηλ όταν ξημερωνε κι εγω δεν είχα γυρίσει σπίτι... Ασε που απο τώρα σκέφτομαι ότι σε λίγα χρόνια θα αρχίσει να βγαίνει έξω και μια φρίκη μου ερχεται(ο άντρας μου λέει ότι θα γίνω κακιά πεθερα:?)

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αποτριχώθηκα και γύρισα! Πάει και αυτό!

Τώρα περιμένω την καλαθούνα την Τρίτη να έρθει και τέλος να

χαλαρώσω λίγο!

Μαρία είσαι από τις τυχερές συνήθως τα κορίτσια κολλάνε στον μπαμπά!

Η δική μου πιο μικρή όντως ήθελε μόνο εμένα σε όλα.

Στο μπάνιο στο σκούπισμα στο ντύσιμο στον ύπνο στο τάισμα σε ΟΛΑ!

Τώρα σε όλα τα παραπάνω θέλει τον μπαμπά της!

Και ο δικός μου λείπει πολύ από το σπίτι δεν νομίζω να

παίζει ρόλο.Περνάνε και μέρες που δεν τον βλέπει και

όλο πάνω από το τηλέφωνο είμαστε.

Μάλλον έπεσες στην περίπτωση τυχερή!

Νάντια μην μιλάς για κούραση!!! 2 λεπτάκια στέκομαι όρθια

και νοιώθω να έχω σφουγγαρίσει και σκουπίσει όλο

το σπίτι.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

κοριτσια μου τι κανετε?

ξανθη περαστικα!εγω αποτριχωση κανω με την μηχανη της brown,στα ποδια και μασχαλες,μπικινι το καλοκαιρι ειχα κανει λειζερ,μου ξαναβγηκαν αλλα δεν προλαβα να

ξαναπαω γιατι εμεινα εγκυος!skybeam εμενα η δερματολογος μου μου παιρνει 25Ε ολο,

τωρα στην αθηνα δεν ξερω τι τιμες παιζονται!και εγω το κοριτσι του μπαμπα ειμαι!

δυστηχως δεν εχουμε τις ιδιες αντοχες με πριν και γω κουραζομαι πολυ και λαχανιαζω πολυ ευκολα,αφηστε που το βραδυ εχω αυπνιες και την μερα κουτουλαω!!

a>2eM3p2.png

muumytobe εσυ που εισαι και πιο μπροστα στις βδομαδες

ειναι λογικο να βαραινεις.Δυστυχως οι τελευταιες εβδομαδες

μπορει να ακουγονται λιγες αλλα ειναι οι πιο δυσκολες!!!!

Κι εγω τα βραδια λες και 2πλασιαζεται η κοιλια νομιζω

θα κανω μπαμ!

Kι εγώ έτσι αισθάνομαι με την κοιλιά, και το βράδυ είναι η ώρα που αυτό λυσσάει και κάνει σχέδια, τεντώνεται, απλώνεται κι η κοιλιά παίρνει σε πλάτος!:rolleyes:

Εν τω μεταξύ είναι να βάλουμε ένα ρημάδι air condition, εγώ θέλω να το διαλέξουμε να το βάλουμε να τελειώνουμε κι ο δικός μου το τρενάρει και το τρενάρει λες και θα το γλιτώσουμε. Δεν θέλω να το βάλω δυο μέρες πριν την καισαρική γιατί θα μου βγει η Παναγία! ούτε όταν θα έχω το νεογέννητο εδώ... θα τον σφαλαρίσω τελικά μπας και το καταλάβει :evil::evil::evil:

Καλησπερα κοριτσια απο εμενα!

Ειμαι ενα πτωμα και εγω..αλλαζω μηνα και ποναω παντου..:|

Να σχολιασω και εγω οτι θυμαμαι!

*Βιβιαν μπραβο για το πρωτο πλυντηριο,εγω ακομα σχεδον τιποτα.. εκανα ενα ξεκαθαρισμα μονο στο παιδικο,επλυνα νεσεσερ κ βαλιτσα.αυτα!:rolleyes:

* που λετε για κορες,,η κορη μου μοιαζει σε εμενα!αν δειτε φωτο δικη μου οταν ημουν μικρη πραγματικα δεν μας ξεχωριζεις!οταν γεννηθηκε ομως δεν μου εμοιαζε καθολου..σιγα σιγα αλλαξε!

*οσο για τις σερβιετες!μην αγχωνεστε που δεν εχουν φτερα.αυτες για λοχεια ετσι ειναι ολες!εγω αγχωθηκα μονο την πρωτη μερα που με σηκωσανε.ετρεξε το αιμα κοριτσια ποταμι μεχρι κατω στο πατωμα!!:shock: μετα δεν ειχα και πολυ αιμα!!κρατησε ομως ετσι λιγο 40 μερες!και μετα ηρθε κ η περιοδος!:evil:

*αποτριχωση στα ποδια κανω με σιλκ επιλ κ μπικινι με ξυραφι

*Ναντια αν το παιδι σου βγει σαν το δικο μου,δεν βλεπω να ξεκουραζεσαι.εγω εχω τρια χρονια να κοιμηθω απο τοτε που ημουν εγκυος ακομα!

Διαφημίσεις

Χριστιανα εχω μια απορία, τα πράγματα στην Κύπρο

ειναι τόσο δραματική όσο λένε στις ειδήσεις εδω η

τα εχουν μεγαλοποιησει??

κοιτα εμεις που δεν εχουμε μια στις τραπεζες:tongue: και ο αντρας μου δεν πληρωνετε μεσω Λαϊκης δεν αντιμετωπισαμε καποιο προβλημα για την ωρα.

εγω παλι εχω λογαριασμο στην Λαϊκη οπου μπαινουν τα επιδοματα μου [μητροτητας,τοκετου,κλπ]και δεν ξερω τι θα γινει τωρα!

απο την αλλη βεβαια ειναι κ ανθρωποι οπου εχουν δανεια,οπου φυλαγανε λεφτα για τα παιδια του ας πουμε και θα τους φανε το 40 τοις εκατο αυτων των χρηματων!:shock: πανω απο 100.000 γινετε το κουρεμα ομως! κριμα βρε παιδι μου για καποιους!

τωρα σιγουρα τα καναλια τα κανουν παντα κ πιο τραγικα,δεν ξερω κ τι ακουγεται εκει, ειδα μονο το πρωι που εβγαλε εκτακτο ο Λιαγκας οτι ανοιγουν οι τραπεζες στην Κυπρο! ενταξει,σιγα το εκτακτο,νομιζα κ εγω εγινε κατι σοβαρο!

Κορίτσια τα φώτα σας, μόλις έγινε κάτι τρελο!!!! Πιάνω λίγο την μπλουζα μου κ την νιωθω υγρή. Κοιτάω κ βλέπω ότι στο υψος της ρώγας έχει βραχει.... Ούτε ήπια νερο, ούτε πλύθηκα, να πω ότι βραχηκα. Υπάρχει περιπτωση να βγηκε αυτο που λενε πρωτογαλα;; Πίεσα τη ρώγα, αλλα δε βγηκε τιποτα, ούτε είναι υγρη.... Περίεργα πράγματα....

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα φώτα σας, μόλις έγινε κάτι τρελο!!!! Πιάνω λίγο την μπλουζα μου κ την νιωθω υγρή. Κοιτάω κ βλέπω ότι στο υψος της ρώγας έχει βραχει.... Ούτε ήπια νερο, ούτε πλύθηκα, να πω ότι βραχηκα. Υπάρχει περιπτωση να βγηκε αυτο που λενε πρωτογαλα;; Πίεσα τη ρώγα, αλλα δε βγηκε τιποτα, ούτε είναι υγρη.... Περίεργα πράγματα....

Γιωτάκι, απο ότι εχω διαβάσει ειναι πιθανο να ειναι γαλατακι!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Γιωτα δε μου εχει συμβεί αλλα εχω διάβασει κ εγω οτι

μπορει να συμβεί κ ειναι γαλα....

Μην ανησυχείς....

Χριστιανα εδω τα περιγράφουν κάπως έτσι:

κουρεμα στη λαϊκή ίσως κ 80%

Τα σούπερ μάρκετ αδεια, οι άνθρωποι δεν

εχουν να μαγειρεύουν κτλ...

Ακομα κ αν δεν ειναι έτσι οπως τα λένε ειναι

Πραγματικά άσχημες καταστάσεις στην Κύπρο....κ

εύχομαι να βρουν μια καλη λύση σύντομα....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Ξ

Ράνια εχει προσφορά ο Κωτσόβολος σε ολα τα κλιματιστικα.. Πηγαίντε να δείτε κ εκεί!

Oπωσδήποτε θα πάμε το Σάββατο! Αν και αυτά που είναι της προκοπής και δεν κάνουν και τρελλό θόρυβο κάνουν όλα μια πεντακοσάρα... :|

Υπάρχει περιπτωση να βγηκε αυτο που λενε πρωτογαλα;;

Ναι!;)

Ρανια άκουγα μια εκπομπή στο σκαι τις προάλλες κ έλεγε

Οτι για να κάνουμε εξοικονόμηση στην κατανάλωση

του ρεύματος

Να κοιτάμε τα a/c να ειναι τεχνολογίας inverter η

εαν δεν ειναι inverter που ειναι πιο ακριβά απο τα

αλλα να ειναι ενεργειακής κλάσης Α+

qLIep2.png

y2qkp3.png

Ρανια άκουγα μια εκπομπή στο σκαι τις προάλλες κ έλεγε

Οτι για να κάνουμε εξοικονόμηση στην κατανάλωση

του ρεύματος

Να κοιτάμε τα a/c να ειναι τεχνολογίας inverter η

εαν δεν ειναι inverter που ειναι πιο ακριβά απο τα

αλλα να ειναι ενεργειακής κλάσης Α+

thnx Μαράκι ;):D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...