Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Αλλά καλό είναι να μην ψυχοπλακωνόμαστε.....Χαμογέλα..Η ζωή είναι ωραία...ακόμα και στα άσχημα της..(εξάλλου πως θα λέω στο παιδί μου, ότι εγώ για σένα κόντεψα να πεθάνω:D)

:D:D:D

Ετσι ετσι η ηρωιδα μανα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άδεια δεν παίζει...όχι τώρα που είναι άσχημα τα πράγματα λόγω κρίσης....Η Μανούλα είναι μιας κάποιας ηλικίας 74...αλλά θα έρχετε...τουλάχιστον όταν θα γυρνάω από την δουλειά να ξαπλώνω λίγο...Τα κοριτσάκια μου είναι πολύ γλυκά...έρχονται και με χαιδεύουν λίγο στην κοιλίτσα και μετά με μαλώνουν να κοιμηθώ...Έρχεται και η πεθερά που και που...Θα τα καταφέρουμε τελικά....

Και στο φινάλε ότι έχει γραφτεί να γίνει...αυτό θα γίνει...;)

zfvrp2.png jMgwp3.png

Ευτυχως ειναι μεγαλα τα κοριτσια σου και καταλαβαινουν! Τι γλυκουλια! Μπραβο!

Αντε να μας γραφεις τωρα που μπηκες στην παρεα κι αμα θελεις να μοιραστεις οτιδηποτε εδω ειμαστε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια! Πως είστε;

Εγώ μια από τα ίδια! Ίσως ελαφρώς καλύτερα αφού πρώτη φορά σήμερα μου μύρισε φαγητό καλά! Δεν το πίστευα... Χαχαχα Έκανα κριθαρακι με κεφτεδακια και νομίζω μου μύρισε ωραία η φρέσκια ντομάτα που έβαλα.

Καλώς ήρθες mama nenekas! Δύσκολα ξεκίνησε αυτη η εγκυμοσύνη αλλά εύχομαι να συνεχίσει χωρίς πολλά-πολλά!

Για τη δυσκοιλιοτητα που λέγατε κι εγώ έχω ψιλοπρόβλημα αλλά όχι όσο στην πρώτη εγκυμοσύνη! Και σίγουρα ο σιδηρος επηρεάζει, αλλά τι να κάνουμε που τον έχουμε ανάγκη κάποιες.

Για τους τοκετούς που λέγατε να αναφέρω κι εγώ οτι την πρώτη φορά είχα εύκολη εγκυμοσύνη, όχι δύσκολο τοκετό αλλά πολυωρο! 16 ώρες χρειάστηκε το καμάρι μου για να αποφασίσει να βγει! Η μαμά μου είχε 2 δύσκολες εγκυμοσυνες αλλά 2 εύκολες και πολύ γρήγορες γένες. Ακόμη και σε μένα που ήμουν πρώτη, ήταν Μ. Τετάρτη απόγευμα που άρχισαν οι πόνοι, πάνε με τον μπαμπά μου στην κλινική, η γιαγιά μου λέει εμείς θα έρθουμε σε λίγο, να πάω λίγο στην εκκλησία μεγάλη βδομάδα που είναι να ανάψω ενα κερί όλα να πανε καλά. Ε όταν πήγαν στην κλινική είχα ήδη γεννηθεί!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

RATAPLAN(Νίκη)..........Γαία-ΠΗΤ 01/5/2013

My girl(Εύα)................Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 02/5/2013

Mummytobe(Νάντια)....Αλεξάνδρας-ΠΗΤ 07/5/2013

mariath(Μαρία)............Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 08/5/2013

Βίβιαν........................Ιασώ-ΠΗΤ 10/5/2013

Evri79(Εύη)................????-ΠΗΤ 16/5/2013.

Mariapap82(Μαρία)......Ιασώ-ΠΗΤ 28/5/2013

Margioula(Μαρία)........ Γαία-ΠΗΤ 08/6/2013

Mama nenekas

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

mummytobe τι ομαδα εισαι? Για να καταλαβουμε τι χρωμα σαλιαρα απεκτησε το μπεμπε σου!

Αυτο το σκ οπως και σημερα το εχω περασει με hardcore babysitting γιατι ο Χαρης ειχε ακομα πυρετο και δεν πηγα και στη δουλεια σημερα. Χαρα η προισταμενη μου ουυυυυυυυυ

Ολυμπιακος ειμαι και εγω και ο μπαμπας....δεν γλυτωνει αυτο το παιδι απο τα κοκκινα!!

Τσουπ ...να μαι και εγώ....Σας παρακολουθώ κάμποσες μέρες αλλά δίσταζα να γράψω, καθώς ακόμα προσπαθούσα να χωνέψω την εκυμοσύνη μου...:confused:..

Είμαι 39 χρονών με 2 κοριτσάκια και τώρα θα αποκτήσω άλλο ένα:cool:

καλως ηρθες!!!

διαβασα τις περιπετειες σου ακομα δεν ξεκινησες..υπομονη..τι αλλο μπορεις να κανεις!!μακαρι να ειναι ολα καλα και ας ταλαιπωρουμαστε λιγακι!

περαστικα και στην μικρουλα σου!

ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο!

σημερα κοριτσαι πηρα και την καλλιεργεια κολπικου που την ειχα αγχος!

ευτυχως απο μυκοπλασμα ουρεοπλασμα χλαμυδια ειμαι πεντακαθαρη.:D

Βγηκε ομως ενα μικροβιο το οποιο δεν καταλαβα αν ειναι σοβαρο η οχι..

ισως λεει το καταπολεμησουμε με γιαουρτια για αρχη και την επομενη κανω ξανα!

Βεβαια την ειχα κανει στον παλιο γιατρο...

να δω πως θα του πω οτι δεν θα συνεχισουμε!

κοριτσια μου νερο δεν πινω σχεδον καθολου!τι θα κανω??????:|

σημερα εφαγα με μια χαρα τα γεμιστα της μαμας...ε δεν κρατησε πολυ...κατεληξαν στον υπονομο μετα απο καμμια ωρα...

my girl πως πανε τα καφε?

aCtzp3.png

Νάντια προσπάθησε να πίνεις από μια γουλιά νερό τακτικά. Έστω έτσι να παίρνεις λίγα υγρά. Και εγώ δεν το ευχαριστιέμαι, θέλω να πιω ένα μπουκάλι ολόκληρο!!!! Και στον μικρο είχα το ίδιο θέμα και ήταν και μέσα στο καλοκαίρι και δεν την πάλευα! Τότε ανακάλυψα ότι με ξεδιψούσε πολύ ο παγωμενος χυμός βύσσινο. Κουφό μάλλον... Πάντως η καημένη στη δουλειά έβαζα στο ποτηράκι μου λίγο νερό, κάτω από τη μέση, για να μην πιω πολύ και ανακατευτώ και με είχε φάει το πέρα δωθε στον ψύκτη. Αφού το είχαν μάθει οι συνάδερφοι και τους αγκάρευα και αυτούς. Όποιος έρχονταν στο γραφείο μου φεύγοντας ρωτούσε μήπως θέλω λίγο νερό να μου βάλει να μη σηκώνομαι...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Νάντια προσπάθησε να πίνεις από μια γουλιά νερό τακτικά. Έστω έτσι να παίρνεις λίγα υγρά. Και εγώ δεν το ευχαριστιέμαι, θέλω να πιω ένα μπουκάλι ολόκληρο!!!! Και στον μικρο είχα το ίδιο θέμα και ήταν και μέσα στο καλοκαίρι και δεν την πάλευα! Τότε ανακάλυψα ότι με ξεδιψούσε πολύ ο παγωμενος χυμός βύσσινο. Κουφό μάλλον... Πάντως η καημένη στη δουλειά έβαζα στο ποτηράκι μου λίγο νερό, κάτω από τη μέση, για να μην πιω πολύ και ανακατευτώ και με είχε φάει το πέρα δωθε στον ψύκτη. Αφού το είχαν μάθει οι συνάδερφοι και τους αγκάρευα και αυτούς. Όποιος έρχονταν στο γραφείο μου φεύγοντας ρωτούσε μήπως θέλω λίγο νερό να μου βάλει να μη σηκώνομαι...

Εμένα με πειράζει πολύ το γάλα.

Το νερό και οι χυμοί όχι αν και το πορτοκάλι μου φέρνει καούρες!

Καλό είναι να πίνουμε νεράκι όσο αντέχουμε τουλάχιστον ή έστω άλλα υγρά!

Και η λεμονάδα μου αρέσει τρελά τώρα..σαν νερό την πίνω!

Ένας κύβος παγάκι λεμόνι 3 κουταλιές ζάχαρη και σόδα!!!! ΣΛΟΥΡΠ!!!

Εμένα με πειράζει πολύ το γάλα.

Το νερό και οι χυμοί όχι αν και το πορτοκάλι μου φέρνει καούρες!

Καλό είναι να πίνουμε νεράκι όσο αντέχουμε τουλάχιστον ή έστω άλλα υγρά!

Και η λεμονάδα μου αρέσει τρελά τώρα..σαν νερό την πίνω!

Ένας κύβος παγάκι λεμόνι 3 κουταλιές ζάχαρη και σόδα!!!! ΣΛΟΥΡΠ!!!

απλα το κακο με τα βυσσινα και τις λεμοναδες ειναι η ζαχαρη!

το πορτοκαλι ειναι λιγο βαρυς χυμος...αλλες φορες με πειραζει αλλες οχι!

το μονο σιγουρο ειναι οτι τα θελω κρυα!

δεν ξερω αν εσεις εχετε τετοιες ιδιοτροπιες...

aCtzp3.png

Ολυμπιακος ειμαι και εγω και ο μπαμπας....δεν γλυτωνει αυτο το παιδι απο τα κοκκινα!!

καλως ηρθες!!!

διαβασα τις περιπετειες σου ακομα δεν ξεκινησες..υπομονη..τι αλλο μπορεις να κανεις!!μακαρι να ειναι ολα καλα και ας ταλαιπωρουμαστε λιγακι!

περαστικα και στην μικρουλα σου!

ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο!

σημερα κοριτσαι πηρα και την καλλιεργεια κολπικου που την ειχα αγχος!

ευτυχως απο μυκοπλασμα ουρεοπλασμα χλαμυδια ειμαι πεντακαθαρη.:D

Βγηκε ομως ενα μικροβιο το οποιο δεν καταλαβα αν ειναι σοβαρο η οχι..

ισως λεει το καταπολεμησουμε με γιαουρτια για αρχη και την επομενη κανω ξανα!

Βεβαια την ειχα κανει στον παλιο γιατρο...

να δω πως θα του πω οτι δεν θα συνεχισουμε!

κοριτσια μου νερο δεν πινω σχεδον καθολου!τι θα κανω??????:|

σημερα εφαγα με μια χαρα τα γεμιστα της μαμας...ε δεν κρατησε πολυ...κατεληξαν στον υπονομο μετα απο καμμια ωρα...

my girl πως πανε τα καφε?

Τέλεια τα αποτελέσματα Νάντια μπράβο!

Όσο για το μικρόβιο που λές δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό

αφού αντιμετωπίζεται με γιαουρτάκι!;)

Οπότε βουρ στο γιαούρτι!

Έχεις κι εσύ ναυτίες με εμετούς ε?

Βασικά είσαι σε φάση που θα αρχίσουνε να μειώνονται!

Ο γιατρός μου την τελευταία φορά που πήγα

μου είπε υπομονή μέχρι την 11

μετά θα δείς διαφορά και όντως με έχουνε εγκαταλείψει οι εμετοί!

Προσπάθησε να τρώς ελαφριά φαγητά!

Και νεράκι σιγά σιγά έστω μία γουλίτσα κάθε μία ώρα!

κρυα? παγωμενα τα θέλω! Για αυτό και ο λαιμός μου δεν είναι στα καλύτερά του...

Το πορτοκάλι παρόλο που είναι βαρύς χυμός μπορούσα να τον πίνω το πρωί νηστική και μισή ώρα μετά το σίδηρο για καλύτερη απορρόφηση. Αυτά όμως αφού πέρασαν οι αναγούλες του 1ου τριμήνου... Ελπίζω και τώρα να μπορέσω να ξαναπιώ όταν περάσουν οι άτιμες.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

απλα το κακο με τα βυσσινα και τις λεμοναδες ειναι η ζαχαρη!

το πορτοκαλι ειναι λιγο βαρυς χυμος...αλλες φορες με πειραζει αλλες οχι!

το μονο σιγουρο ειναι οτι τα θελω κρυα!

δεν ξερω αν εσεις εχετε τετοιες ιδιοτροπιες...

Μπορείς να βάλεις μαύρη ζάχαρη ή φρουκτόζη ή στέβια

που είναι φυτική 100% και να πίνεις λεμοναδίτσα μία χαρά!;)

Κι εγώ κρύα τα θέλω και αν το γάλα που έλεγα πριν

δεν είναι και παγωμένο πιο πολύ με πειράζει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...