Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

εγω κοριτσια τις τενα θα παρω αυτη που λεει η skountoufla,που ειναι πανα-βρακακι για την πρωτη μερα,οι night δεν με καλυπταν απολυτα οταν ειχα περιοδο ποσο μαλλον τωρα με τα λοχεια αποκλειεται να με καλυψουν!

ναι τη εχω δει αλλα θα ειναι βοληκες;δινουν και στο μιευτηριο σερβιετες μεγαλες πολυ βολικες γιατι ειχα κανει ενα χειρουργειο και της φορεσα

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κορίτσια περιμένετε και εμένα απο βαλίτσα δεν έχω κάνει τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Πρέπει να βάλουμε στόχο την επόμενη εβδομάδα να τις έχουμε έτοιμες!!!!!!!

Επίσης με τα βλαστοκύτταρα έχετε καταλήξει τι θα κάνετε??? Αχ βρε κορίτσια, έχω μπερδευτεί με τις δημόσιες και τις ιδιωτικές τράπεζες...αλλά όπως και να χει οικονομικά δεν μας παίρνει ..και μας βλέπω για δημόσια ! Και στις δημόσιες πρέπει να τους πάρουμε να μας στείλουν ένα βαλιτσάκι συλλογής... και πρέπει και αυτό να το έχουμε έτοιμο μαζί με την βαλίτσα μας...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Πρέπει να βάλουμε στόχο την επόμενη εβδομάδα να τις έχουμε έτοιμες!!!!!!!

Επίσης με τα βλαστοκύτταρα έχετε καταλήξει τι θα κάνετε??? Αχ βρε κορίτσια, έχω μπερδευτεί με τις δημόσιες και τις ιδιωτικές τράπεζες...αλλά όπως και να χει οικονομικά δεν μας παίρνει ..και μας βλέπω για δημόσια ! Και στις δημόσιες πρέπει να τους πάρουμε να μας στείλουν ένα βαλιτσάκι συλλογής... και πρέπει και αυτό να το έχουμε έτοιμο μαζί με την βαλίτσα μας...

εγω έχω καταλήξει στη δημόσια σίγουρα όπως έκανα και στο πρώτο, απλά τώρα εκτός απο τη δωρεά είναι και περίπου 950ευρώ η φύλαξη και δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω.Πρέπει απο βδομάδα που θα σταματήσω τη δουλεια να κλείσω ραντεβού, σε ενημερώνουν για όλα και σου δίνουν και το σάκο.

YBNUp3.png

εγω έχω καταλήξει στη δημόσια σίγουρα όπως έκανα και στο πρώτο, απλά τώρα εκτός απο τη δωρεά είναι και περίπου 950ευρώ η φύλαξη και δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω.Πρέπει απο βδομάδα που θα σταματήσω τη δουλεια να κλείσω ραντεβού, σε ενημερώνουν για όλα και σου δίνουν και το σάκο.

A κατάλαβα... θα το ψάξω κ εγώ. Είχα την αίσθηση πως είναι τελειώς δωρεάν στη δημόσια... Δεν ήξερα πως υπάρχει διαχωρισμός φύλλαξη και δωρεά...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Μαρια μην αγχωνεσαι!!!τα μηχανηματα εχουν παντα αποκλεισει,δεν βγαινει σε ολα η ιδια η τιμη!εμενα στις 31+2 ηταν 1800!

Μην προβληματίζεσαι καθόλου. Είναι θέμα μηχανήματος και τρελών αποκλίσεων, εκεί έχω καταλήξει με σιγουριά. Εμένα με έβγαζε η γιατρός 1500 στις 29+2, στο ντόπλερ (άλλος γιατρός, άλλο μηχάνημα) 1700 στις 31+4 και μετά πάλι η γιατρός 2000 στις 32+2, δηλαδή στην πρώτη περίπτωση το μωρό πήρε μόνο 200 γραμμ. σε 2 εβδομάδες (!!!) και μετά, μέσα σε 5 μέρες, πήρε 300 γραμμ.??? Άσε, μην το ψάχνεις και στο λέω εγώ που έχω φάει ένα κόλλημα με το βάρος του και την ανάπτυξή του.

Για τον τράχηλο, επίσης, αν δεν έχεις θέμα δεν σε "σκαλίζουνε" κι εσύ έχεις καλό ιστορικό/βιογραφικό (2 άριστες προηγούμενες εγκυμοσύνες).

Βιβη ακριβως το ιδιο κι εσενα ε?Κι εγω σημερα 31+1 ειμαι!

Σοφια οπως το λες μαλλον εχει γινει και σε μενα!Μαλλον θα

παω στο γιατρο σε 10 μερες και θα εκπλαγουμε παλι!

Λοιπον για τις σερβιετες κοιταξα στο ντουλαπι μου που εχει

περισσεψει μισο πακετο απο αυτες που μου ειχαν δωσει και

γραφει TENA lady εχει 4 σταγονες και γραφει και extra.

Ελπιζω να σας βοηθησα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ελπιζω να σας βοηθησα!

Και βέβαια βοήθησες!!! Ευχαριστούμε βρε Μαράκι!!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

A κατάλαβα... θα το ψάξω κ εγώ. Είχα την αίσθηση πως είναι τελειώς δωρεάν στη δημόσια... Δεν ήξερα πως υπάρχει διαχωρισμός φύλλαξη και δωρεά...

είναι η δωρεά ομφαλοπλακοντιακου αίματος και η φύλλαξη μεσεγχυματικών κυτάρων δές τα εδώ http://hcbb.bioacademy.gr

YBNUp3.png

ε...απλά τώρα εκτός απο τη δωρεά είναι και περίπου 950ευρώ η φύλαξη.

...Όταν μάθεις περισσότερα πες μας. Τι κουλό είναι αυτό τώρα? Πληρώνουμε φύλαξη στη δημόσια τράπεζα? Αφού το υλικό δεν μπορώ να το ζητήσω και να το χρησιμοποιήσω εγώ η ίδια, γιατί να πληρώσω για τη φύλαξή του?

Ή είναι καμιά καινούρια υπηρεσία, του τύπου πληρώνεις 950 ? για φύλαξη και το έχεις μόνο δικό σου (ανταγωνισμός στις ιδωτικές τράπεζες)?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Όσο για το τέλος (για τον ύπνο), σ' εφτιαξε η γιατρός,ε?Τουλάχιστον σου λέει την αλήθεια.

Ναι ρε γμτ... :(

εγω έχω καταλήξει στη δημόσια σίγουρα όπως έκανα και στο πρώτο, απλά τώρα εκτός απο τη δωρεά είναι και περίπου 950ευρώ η φύλαξη και δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω.

950?:shock: Παραμύθια μας λένε?:confused: Ούτε για πλάκα δεν υπάρχουν, ούτε στη σφαίρα των σκεπτομορφών!:cool:

Ελπιζω να σας βοηθησα!

Μπράβο βρε Μαρία, ευχαριστούμε πολύ. Πάντως σκέφτομαι να πάρω κι ένα πακέτο σερβιέτες βρακάκια γιατί κι εγώ δεν την έβγαζα με μια σερβιέτα νυκτός ολόκληρο βράδυ...:rolleyes: Προσωπικά θα στρώσω σελτεδάκι και στο στρώμα του κρεβατιού μου γιατί προβλέπω να γίνονται όλα λίμπα!

Μπράβο βρε Μαρία, ευχαριστούμε πολύ. Πάντως σκέφτομαι να πάρω κι ένα πακέτο σερβιέτες βρακάκια γιατί κι εγώ δεν την έβγαζα με μια σερβιέτα νυκτός ολόκληρο βράδυ...:rolleyes: Προσωπικά θα στρώσω σελτεδάκι και στο στρώμα του κρεβατιού μου γιατί προβλέπω να γίνονται όλα λίμπα!

:D:D:D πολυ καλο! Νομιζω ομως οτι η μεθοδος 2 σερβιετες μια

πιο ψηλα μια πιο χαμηλα ειναι μια χαρα για να αποφευγονται τα

ατυχηματα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...