Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

hippo μου κι εσύ βλέπω η μπεμπούλα μια χαρά ε? Εσένα θα σου βγει μπαλλαρίνα! Ξέρεις ψηλή και λεπτή κι όλο χάρη! :D

Μακάρι!!! για το vbac που σκοπεύουμε να επιχειρήσουμε είναι θετικό το ότι θα είναι αδυνατούλα, αρκεί να μην είναι παθολογικά μικρή.

Ο γιατρός πάντως είπε πως είναι απλώς αδύνατη και προς το παρόν συνεχίζουμε φυσιολογικά χωρίς καμία ανησυχία.Μακάρι μακάρι μακάρι!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Βλεπω μαζευτηκαμε παλι.....

Γυρισα κι εγω απο το ντοπλερ ολιγον προβληματισμενη μπουρδες οχι τιποτα.

Καταρχας τσαντιστηκα που καθισα 5 λεπτα και ισως λιγοτερο!!!!!!

Ξεπετα τρελη! Ουτε τραχηλο μου ανεφερε ουτε τιποτα!

Κι εκει που ειχα συνηθισει να βγαινει μεγαλο το μωρο

και 1-2 βδομαδες μπροστα αυτη μου το βγαλε ακριβως στο μεσο ορο

δηλαδη 1777γρ. Και δεν ξερω τωρα να το παρω τις μετρητοις, να προβληματιστω

γιατι επεσε ο ρυθμος αναπτυξης και μη σας πω ναρχισω να σκεφτομαι μηπως

θα μπορουσα να το βγαλω και φυσιολογικα το παιδι

ή να πω πως η χαζη η γιατρος εβγαλε μπουρδες και να μην το λαβω

υπ'οψιν μου??????????:roll::roll::roll:

Πριν 3 βδομαδες το μωρο στο δικο μου γιατρο εβγαινε 1300 και 1 βδομαδα μπροστα.

Δεν ξερω εχω μπει σε σκεψεις! Βλακειες δηλαδη ξερετε ολα μια χαρα και

βρηκα εγω τωρα νασχολουμαι. Παντως εχει γυρισει με το κεφαλι κατω ενω την

προηγουμενη φορα ηταν ισχιακο.

Βιβη δυστυχως παιζει πολυ η λυση καισαρικη οπως επισης και η

προκληση τοκετου που οδηγει πολλες φορες στην καισαρικη!

Ακρη δε βγαζεις!

Αυτο με το πιστοποιητικο οικ. καταστ. καινουριο ειναι?

Θυμομουνα μονο για ληξιαρχικη πραξη και ταυτοτητα....

είναι μια χαρά να μην ανησυχείς καθόλου!!!! άλλωστε είπαμε οι υπέρηχοι έχουν και μια σημαντική απόκλιση!!!

YBNUp3.png

είναι μια χαρά να μην ανησυχείς καθόλου!!!! άλλωστε είπαμε οι υπέρηχοι έχουν και μια σημαντική απόκλιση!!!

ναι hippo μου μαλλον εχω πεσει στην αποκλιση προς τα κατω.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μακάρι!!! για το vbac που σκοπεύουμε να επιχειρήσουμε είναι θετικό το ότι θα είναι αδυνατούλα, αρκεί να μην είναι παθολογικά μικρή.

Ο γιατρός πάντως είπε πως είναι απλώς αδύνατη και προς το παρόν συνεχίζουμε φυσιολογικά χωρίς καμία ανησυχία.Μακάρι μακάρι μακάρι!!!

Να και το θετικό του πράγματος! Εγώ τον πιστεύω ότι μια χαρά φυσιολογικοί είστε, άλλωστε ποιος είπε ότι φυσιολογικός είναι μόνο ο τροφαντός, ε?

Πάντως θεωρώ και τον δικό μου αδύνατο. 30&3 μόνο ενάμιση κιλό και κάτι ψιλά αδύνατος μου φαίνεται. Εκτός κι αν είναι κοντούλης... ο Κοντορεβυθούλης μου! :rolleyes::tongue:

... και για ντόπλερ δεν μού είπε κι εγώ ξέχανα να ρωτήσω..

Διαφημίσεις

Να ξέρεις πώς ό,τι μα ό,τι και να σου συμβεί πλέον, ακόμη και καισαρική να χρειαστείς (που φυσικά δεν στο εύχομαι) ΔΕΝ σε αφήνουν να πονάς. Αν αισθάνεσαι ανασφάλεια ξεκαθάρισέ του το από τώρα ότι δηλαδή στην πιο ΑΠΙΘΑΝΗ περίπτωση (γιατί το μωράκι θα γυρίσει, έχεις καιρό ακόμα;)) να ξέρει και να μη σε αφήσει να πονέσεις ούτε στο ελάχιστο...[/QUO

skybeam απο το στομα σου και σου θεου το αυτι!:)η αληθεια ειναι οτι του εχω εμπιστοσυνη,μεχρι στιγμης δεν εχω ακουσει τιποτα κακο,αλλα οπως ειπε και η πενυ το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω για κανεναν!

a>2eM3p2.png

ναι hippo μου μαλλον εχω πεσει στην αποκλιση προς τα κατω.....

Μαρια μην αγχωνεσαι!!!τα μηχανηματα εχουν παντα αποκλεισει,δεν βγαινει σε ολα η ιδια η τιμη!εμενα στις 31+2 ηταν 1800!

a>2eM3p2.png

... και είμαστε 2800 κοντά!!

Αααααα, μας φάγατε μπαμπέσικα!Φτου, φτου, φτου, κορίτσαρος κανονικός!

Όταν ετοιμάσεις βαλίτσα, δώσε σήμα μην έχω ξεχαστεί και μείνω πίσω!

Aπό κιλά έχω χάσει και 2...

Αν υπήρχε θέμα ανάπτυξης θα στο είχε πει, οπότε μια χαρά ο μικρός και η μαμά του επίσης!Τουλάχιστον να κερδίσεις (ή εν προκειμένω, να χάσεις!) και κάτι από αυτή την ταλαιπωρία της διατροφής. Όσο για το τέλος (για τον ύπνο), σ' εφτιαξε η γιατρός,ε?Τουλάχιστον σου λέει την αλήθεια.

Γυρισα κι εγω απο το ντοπλερ ολιγον προβληματισμενη μπουρδες οχι τιποτα.

Μην προβληματίζεσαι καθόλου. Είναι θέμα μηχανήματος και τρελών αποκλίσεων, εκεί έχω καταλήξει με σιγουριά. Εμένα με έβγαζε η γιατρός 1500 στις 29+2, στο ντόπλερ (άλλος γιατρός, άλλο μηχάνημα) 1700 στις 31+4 και μετά πάλι η γιατρός 2000 στις 32+2, δηλαδή στην πρώτη περίπτωση το μωρό πήρε μόνο 200 γραμμ. σε 2 εβδομάδες (!!!) και μετά, μέσα σε 5 μέρες, πήρε 300 γραμμ.??? Άσε, μην το ψάχνεις και στο λέω εγώ που έχω φάει ένα κόλλημα με το βάρος του και την ανάπτυξή του.

Για τον τράχηλο, επίσης, αν δεν έχεις θέμα δεν σε "σκαλίζουνε" κι εσύ έχεις καλό ιστορικό/βιογραφικό (2 άριστες προηγούμενες εγκυμοσύνες).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Αααααα, μας φάγατε μπαμπέσικα!Φτου, φτου, φτου, κορίτσαρος κανονικός!

Όταν ετοιμάσεις βαλίτσα, δώσε σήμα μην έχω ξεχαστεί και μείνω πίσω!

Το σκ θα πάω να ψάξω για μπιτζαμούλες, και νυχτικό , θα πάρω και σερβιέτες και νομίζω πως δεν μένει κάτι άλλο! Οπότε θα την φτιάξω! Πρέπει να την πλύνω κιόλας... Σοφάκι, αν όχι αυτό το σκ.... νομίζω πως μαξ το επόμενο πρέπει να την κάνουμε!! Να φύγει το άγχος!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

θα πάρω και σερβιέτες και νομίζω πως δεν μένει κάτι άλλο!

Τελικά, εγώ δεν έχω καταλάβει, υπάρχουν "ειδικές" σερβιέτες λοχείας ή θα πάρουμε απλά τις πολύ ενισχυμένες (νυκτός, με εκατό σταγόνες)?

Αυτές οι πάνες-εσώρουχα (τένα κλπ) κάνουν δουλειά?

Δεν έχω καταλάβει σας λέωωωωωωω!!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά, εγώ δεν έχω καταλάβει, υπάρχουν "ειδικές" σερβιέτες λοχείας ή θα πάρουμε απλά τις πολύ ενισχυμένες (νυκτός, με εκατό σταγόνες)?

Αυτές οι πάνες-εσώρουχα (τένα κλπ) κάνουν δουλειά?

Δεν έχω καταλάβει σας λέωωωωωωω!!!!!

Αχ κ εγώ πάω σουπερ μάρκετ και τις κοιτάω σα χαζή!

Νομίζω πως τις πρώτες 3-4 μέρες πρέπει να πάρουμε φουλ ενισχυμένες και δεν φτάνουν οι απλές νυκτός που λες!

Οπότε λεω να πάρω ένα πακέτο απο τις Tena που είναι χοντρές και απορροφητικές και ένα πακέτο νυκτός με πολλές σταγονίτσες για μετά!

Δε ξέρω κ εγώ αν κατάλαβα καλά...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

εγω κοριτσια τις τενα θα παρω αυτη που λεει η skountoufla,που ειναι πανα-βρακακι για την πρωτη μερα,οι night δεν με καλυπταν απολυτα οταν ειχα περιοδο ποσο μαλλον τωρα με τα λοχεια αποκλειεται να με καλυψουν!

a>2eM3p2.png

Ποιες Tena βέβαια δεν ξέρω.... Μερικές που είδα δεν είχαν φτερα... Δεν θα χρειάζονται?!?!?

Οι υπόλοιπες τι πήρατε??? Οι παλιές τι προτείνετε????

εγω απο παλια επερνα της cloe της μεγαλες πιστευω να κανουν δουλεια τωρα

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Το σκ θα πάω να ψάξω για μπιτζαμούλες, και νυχτικό , θα πάρω και σερβιέτες και νομίζω πως δεν μένει κάτι άλλο! Οπότε θα την φτιάξω! Πρέπει να την πλύνω κιόλας... Σοφάκι, αν όχι αυτό το σκ.... νομίζω πως μαξ το επόμενο πρέπει να την κάνουμε!! Να φύγει το άγχος!!

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κορίτσια περιμένετε και εμένα απο βαλίτσα δεν έχω κάνει τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...