Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε?? Πήγαμε γιατρό εχθές!!!!

Πρώτη φορά δεν μου φώναξε για τα κιλα!!!!!! (!) :P:p:p

Μας βάζει να δούμε την μπέμπα και μου το που ξεκινάει, πέφτει πάνω στο κεφαλάκι... εε και τι να δούμε?!?! 1 εκατοστό μαλλάκι!!! Βρε κορίτσια φαίνεται κανονικά!! Σαν να έχει καρφάκια ειναι!!! Ο άντρας μου μες στο καμάρι!!!

Για να μην σας τα πολυλογώ, η μπέμπα έχει κρατήσει ακόμα τη θεσούλα της, αμνιακό υγρό, πλακούντας κτλ όλα άψογα μου είπε ο γιατρός.... και είμαστε 2800 κοντά!!!! Από τις μετρήσεις της βγαίνει 2 εβδομάδες και 5 μέρες μεγαλύτερη!!! Πολύ απολαυστικό ραντεβού με το γιατρό ήταν αυτό!! Μου είπε να προσέχω πολύ, να μην περτπατήσω ακόμα, να μην σκύβω να μην κουράζομαι κτλ κτλ γιατι πρέπει να περάσουμε τις 2 αυτές εβδομάδες! Μετά μου είπε μισή ώρα το πρωί και μισή το βράδυ περπάτημα!!!

Γενικά είναι πολύ κατά της καισαρικής και μας το αποδεικνύει συνέχεια! :P Αγχωνόμουν μην έχει τυλιχθεί ο ομφάλιος λώρος στο μωρό και μου είπε πως όχι , αλλά ακόμα και σε περίπτωση περιτύλιξης, θα πάμε φυσιολογικά, ακόμα και σε διπλή, θα παρακολουθούμε το μωρό και αν δεν ειναι σφιχτή, πάλι φυσιολογικά θα πάμε!!

Αγχώθηκα βέβαια, και πρέπει να αρχίσω πλυσίματα!! Ούτε βαλίτσα έχω κάνει ακόμα, πρέπει να πάρω νυχτικάκια-μπιτζαμούλες, και το σκ να την ετοιμάω σιγά σιγά !!

Αχχχχχ ποσο πολύ κοντεύουμε!!!!!!!!! :P:p

Αλλο ένα ραντεβού στις 15/4 έχουμε, μετά ακομα ένα μάλλον και μετά μαιευτήριο!!! :P:p:p:p

Τεντώνεται η μικρούλα! :tongue:

Κορίτσια του yutopar λίγη υπομονή ακόμα, φάγαμε τον γάιδαρο...

Εμείς μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό μας!

Ο μπέμπης μας στο ενάμιση κιλό+ (μας είπε μια-δυο μέρες μεγαλύτερος), λίγο υγρό που είχε στους νεφρούς του έφυγε, είναι μπρούμητα και ψιλοπαίρνει θέση (τον άμοιρο πού να ήξερε!) και φυσικά πρόσωπο δεν μας έδειξε αλλά είδαμε ένα ψιλοπροφίλ με κάτι μαγούλες τεράστιες! [η γιατρός είδε και χειλάρες λέει, εγώ δεν είδα τίποτα), φουλ στο μαλλί... αυτά!

Ο τράχηλος είναι πάνω από 3,5 και ο πλακούντας μας σταθερά Grade II (ευτυχώς έμεινε σταθερός και δεν γέρασε παραπάνω, αυτό το είχα άγχος).

Αυτά! Θα με δει σε 3 εβδομάδες ξανά (στην 34η), 35η έχω μάθημα με τη μαία όπου θα μου πει διάφορα περί μωρού, καισαρικής, λοχείας, θηλασμού και τέτοια, και μετά στην 36η όπου θα κανονίσουμε και τα της καισαρικής.

Για όλη αυτή τη δυσφορία και τη δύσπνοια μου είπε υπομονή, το βράδυ μόνο χαμομήλι και γάλα και το μεσημέρι νερουλά φαγητά, με προειδοποίησε ότι προς το τέλος μπορεί να μην κοιμάμαι και καθόλου (:shock::confused: ):rolleyes: και όταν η δυσφορία μου προκαλεί πανικό και ταραχή να παίρνω ένα λεξοτανίλ, να μην το αφήνω δηλαδή να υποφέρω.

Aπό κιλά έχω χάσει και 2, κάτι είναι κι αυτό αν σκεφτείς ότι έπιασα 20ρα...

Σε τρεις εβδομάδες πάλι!

edit: Πένυ μου μια χαρά η μπέμπα σας, ε? :D

κοριτσια μπραβο, πολυ καλα τα νεα σας!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο μπέμπης μας στο ενάμιση κιλό+ (μας είπε μια-δυο μέρες μεγαλύτερος), λίγο υγρό που είχε στους νεφρούς του έφυγε, είναι μπρούμητα και ψιλοπαίρνει θέση (τον άμοιρο πού να ήξερε!) και φυσικά πρόσωπο δεν μας έδειξε αλλά είδαμε ένα ψιλοπροφίλ με κάτι μαγούλες τεράστιες! [η γιατρός είδε και χειλάρες λέει, εγώ δεν είδα τίποτα), φουλ στο μαλλί... αυτά!

Ο τράχηλος είναι πάνω από 3,5 και ο πλακούντας μας σταθερά Grade II (ευτυχώς έμεινε σταθερός και δεν γέρασε παραπάνω, αυτό το είχα άγχος).

Αυτά! Θα με δει σε 3 εβδομάδες ξανά (στην 34η), 35η έχω μάθημα με τη μαία όπου θα μου πει διάφορα περί μωρού, καισαρικής, λοχείας, θηλασμού και τέτοια, και μετά στην 36η όπου θα κανονίσουμε και τα της καισαρικής.

Για όλη αυτή τη δυσφορία και τη δύσπνοια μου είπε υπομονή, το βράδυ μόνο χαμομήλι και γάλα και το μεσημέρι νερουλά φαγητά, με προειδοποίησε ότι προς το τέλος μπορεί να μην κοιμάμαι και καθόλου (:shock::confused: ):rolleyes: και όταν η δυσφορία μου προκαλεί πανικό και ταραχή να παίρνω ένα λεξοτανίλ, να μην το αφήνω δηλαδή να υποφέρω.

Σε τρεις εβδομάδες πάλι!

Τι ωραία νέα και τα δικά σας Ράνια μου?!?!? Μπράβο στο μπέμπη!!! Υπομονή και η μανούλα με τα βασανιστήρια που περνάει και λίγο έμεινε!!!!!!

Πρέπει να βρούμε κομμωτήριο απο τώρα μου φαίνεται!!χιχι!! Ασε εμένα ειναι και κοριτσάκι και αμα έχει πολύ μαλλί, και σαν το δικό μου κιόλας (φουλ μπούκλα όπως και τα δικά σου) θα μας φάνε τα πιστολάκια !!!!!!!! Από τώρα το σκέφτομαι!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

τι ωραια νεα!!!pele εισαι πολυ τυχερη που εχεις τετοιο γιατρο!κοριτσια με εχει πιασει τρελλο αγχος τις τελευταιες μερες!!!ο γιατρος μου μεχρι στιγμης με εχει γλυτωσει απο πολλα εξοδα,ελπιζω μονο να μην με παει για καισαρικη!τρεις γνωστες μου γεννησαν μεσα στην βδομαδα και τις τρεις τις εκαναν καισαρικη(σε διαφορετικους γιατρους η καθε μια)τυχαιο?τι γινεται?

a>2eM3p2.png

Μας βάζει να δούμε την μπέμπα και μου το που ξεκινάει, πέφτει πάνω στο κεφαλάκι... εε και τι να δούμε?!?! 1 εκατοστό μαλλάκι!!! Βρε κορίτσια φαίνεται κανονικά!! Σαν να έχει καρφάκια ειναι!!! Ο άντρας μου μες στο καμάρι!!!

Για να μην σας τα πολυλογώ, η μπέμπα έχει κρατήσει ακόμα τη θεσούλα της, αμνιακό υγρό, πλακούντας κτλ όλα άψογα μου είπε ο γιατρός.... και είμαστε 2800 κοντά!!!! Από τις μετρήσεις της βγαίνει 2 εβδομάδες και 5 μέρες μεγαλύτερη!!! Πολύ απολαυστικό ραντεβού με το γιατρό ήταν αυτό!! Μου είπε να προσέχω πολύ, να μην περτπατήσω ακόμα, να μην σκύβω να μην κουράζομαι κτλ κτλ γιατι πρέπει να περάσουμε τις 2 αυτές εβδομάδες! Μετά μου είπε μισή ώρα το πρωί και μισή το βράδυ περπάτημα!!!

Γενικά είναι πολύ κατά της καισαρικής και μας το αποδεικνύει συνέχεια! :P Αγχωνόμουν μην έχει τυλιχθεί ο ομφάλιος λώρος στο μωρό και μου είπε πως όχι , αλλά ακόμα και σε περίπτωση περιτύλιξης, θα πάμε φυσιολογικά, ακόμα και σε διπλή, θα παρακολουθούμε το μωρό και αν δεν ειναι σφιχτή, πάλι φυσιολογικά θα πάμε!!

Αγχώθηκα βέβαια, και πρέπει να αρχίσω πλυσίματα!! Ούτε βαλίτσα έχω κάνει ακόμα, πρέπει να πάρω νυχτικάκια-μπιτζαμούλες, και το σκ να την ετοιμάω σιγά σιγά !!

Αλλο ένα ραντεβού στις 15/4 έχουμε, μετά ακομα ένα μάλλον και μετά μαιευτήριο!!! :P:p:p:p

τέλεια και τα δικά σου νέα!!! άντε και τα επόμενα στον μήνα μας!!!

YBNUp3.png

τι ωραια νεα!!!pele εισαι πολυ τυχερη που εχεις τετοιο γιατρο!κοριτσια με εχει πιασει τρελλο αγχος τις τελευταιες μερες!!!ο γιατρος μου μεχρι στιγμης με εχει γλυτωσει απο πολλα εξοδα,ελπιζω μονο να μην με παει για καισαρικη!τρεις γνωστες μου γεννησαν μεσα στην βδομαδα και τις τρεις τις εκαναν καισαρικη(σε διαφορετικους γιατρους η καθε μια)τυχαιο?τι γινεται?

Κοίτα μπορεί φυσικά να είναι κ τυχαίο, απλά δυστυχώς, πλέον αρκετά συχνα, επιλέγεται η εύκολη και γρήγορη λύση!

Σου έχει πει διαφορετική τιμή αν κάνετε καισαρική? Εμένα πχ μου είπε απο την αρχή την ίδια τιμή ακόμα κ αν χρειαστεί καισαρική, γιατι λέει δεν θα φταίω εγώ ώστε να πρέπει να πληρώσω παραπάνω...

Πάντως τον τσιγκλάω συνέχεια για να δω αντιδράσεις!Τον ρώτησα και για το Πάσχα! Αν θα πάει πουθενά κτλ γιατι έχω παρατηρήσει πως κοντά σε γιορτές βάζουν όλο και πιο πολλές γυναίκες είτε καισαρική, είτε με πρόκληση...και πάλι μου είπε πως θα έχει φροντίσει να ειναι σε αποσταση ασφαλείας ότι κ αν κάνει και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα!!!!

Τι να πω?!?! Το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω, αλλά δείχνει θετικά σημάδια!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

Σε τρεις εβδομάδες πάλι!

Μπράβο βρε κορίτσια όλες καλά νέα και σήμερα!!!!

YBNUp3.png

Καλημερα!

Βλεπω μαζευτηκαμε παλι.....

Γυρισα κι εγω απο το ντοπλερ ολιγον προβληματισμενη μπουρδες οχι τιποτα.

Καταρχας τσαντιστηκα που καθισα 5 λεπτα και ισως λιγοτερο!!!!!!

Ξεπετα τρελη! Ουτε τραχηλο μου ανεφερε ουτε τιποτα!

Κι εκει που ειχα συνηθισει να βγαινει μεγαλο το μωρο

και 1-2 βδομαδες μπροστα αυτη μου το βγαλε ακριβως στο μεσο ορο

δηλαδη 1777γρ. Και δεν ξερω τωρα να το παρω τις μετρητοις, να προβληματιστω

γιατι επεσε ο ρυθμος αναπτυξης και μη σας πω ναρχισω να σκεφτομαι μηπως

θα μπορουσα να το βγαλω και φυσιολογικα το παιδι

ή να πω πως η χαζη η γιατρος εβγαλε μπουρδες και να μην το λαβω

υπ'οψιν μου??????????:roll::roll::roll:

Πριν 3 βδομαδες το μωρο στο δικο μου γιατρο εβγαινε 1300 και 1 βδομαδα μπροστα.

Δεν ξερω εχω μπει σε σκεψεις! Βλακειες δηλαδη ξερετε ολα μια χαρα και

βρηκα εγω τωρα νασχολουμαι. Παντως εχει γυρισει με το κεφαλι κατω ενω την

προηγουμενη φορα ηταν ισχιακο.

Βιβη δυστυχως παιζει πολυ η λυση καισαρικη οπως επισης και η

προκληση τοκετου που οδηγει πολλες φορες στην καισαρικη!

Ακρη δε βγαζεις!

Αυτο με το πιστοποιητικο οικ. καταστ. καινουριο ειναι?

Θυμομουνα μονο για ληξιαρχικη πραξη και ταυτοτητα....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ασε εμένα ειναι και κοριτσάκι και αμα έχει πολύ μαλλί, και σαν το δικό μου κιόλας (φουλ μπούκλα όπως και τα δικά σου) θα μας φάνε τα πιστολάκια !!!!!!!! Από τώρα το σκέφτομαι!!!

Εσύ αυτό λες, σκέψου σε κάποια χρόνια που θα είναι εφηβάκι θα μαλλιοτραβιέστε για τα ρούχα, αχ! μαμά να βάλω την τάδε μπλούζα σου? Αχ! Μαμάαααααααααααααα θα μου πάρεις λιπ γκλοοοοοοοοοοοοοοοος?! :D Τέλειαααααααα! :D

κοριτσια με εχει πιασει τρελλο αγχος τις τελευταιες μερες!!!

Βαθιές αναπνοές! Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει λόγος να αναφέρεις καισαρική, φυσιολογικά πάνε όλα, έτσι δεν είναι?

Κ...και πάλι μου είπε πως θα έχει φροντίσει να ειναι σε αποσταση ασφαλείας ότι κ αν κάνει και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα!!!!

Καλά 'ξηγήθηκε!

Κι εκει που ειχα συνηθισει να βγαινει μεγαλο το μωρο

και 1-2 βδομαδες μπροστα αυτη μου το βγαλε ακριβως στο μεσο ορο

δηλαδη 1777γρ. Και δεν ξερω τωρα να το παρω τις μετρητοις, να προβληματιστω

γιατι επεσε ο ρυθμος αναπτυξης και μη σας πω ναρχισω να σκεφτομαι μηπως

θα μπορουσα να το βγαλω και φυσιολογικα το παιδι

ή να πω πως η χαζη η γιατρος εβγαλε μπουρδες και να μην το λαβω

υπ'οψιν μου??????????:roll::roll::roll:

Μια χαρά είναι το παιδί σου μην τρελλαίνεσαι, είτε είναι 1780 είτε είναι 2000 είναι υπέρ-πανυπερτέλειο και φυσιολογικό! Τα παιδιά δεν αναπτύσσονται συνεχώς με τους ίδιους ρυθμούς! Έλα τώρα, δύο έχεις ήδη, τα ξέρεις αυτά, μην στενοχωριέσαι τζάμπα!;)

Τωρα αν ο άλλη σου το έβγαζε μεγαλυτερο για να φας το μαχαίρι... ίσως πρέπει να κάνεις κι έναν τρίτο υπερηχο σε κάποιον άλλον γιατρό να σου φύγει η ιδέα??????:confused:

μια χαρα μπραβο σας ποτε εχεις πητ;

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Διαφημίσεις

Μια χαρά είναι το παιδί σου μην τρελλαίνεσαι, είτε είναι 1780 είτε είναι 2000 είναι υπέρ-πανυπερτέλειο και φυσιολογικό! Τα παιδιά δεν αναπτύσσονται συνεχώς με τους ίδιους ρυθμούς! Έλα τώρα, δύο έχεις ήδη, τα ξέρεις αυτά, μην στενοχωριέσαι τζάμπα!;)

Τωρα αν ο άλλη σου το έβγαζε μεγαλυτερο για να φας το μαχαίρι... ίσως πρέπει να κάνεις κι έναν τρίτο υπερηχο σε κάποιον άλλον γιατρό να σου φύγει η ιδέα??????:confused:

Τον δικο μου τον γιατρο τον εμπιστευομαι απεναντιας θα περιμενω

να δω τι βγαλει το δικο του το "χερι" στον υπερηχο. Αυτη η βλ@μενη

δεν ξερω τι καπνο φουμαρει.

Κι επειδη ακριβως εχω περασει αλλες 2 εγκυμοσυνες και τα 2 τα παιδια

ως εμβρυα αναπτυσσονταν σταθερα με τρελους ρυθμους καθολη τη διαρκεια

της εγκυμοσυνης γιαυτο προβληματιστηκα.

Με βαλε τωρα να εχω αγωνια μεχρι το επομενο ραντεβου στο δικο μου

γιατρο μηπως τυχον πεσει η αναπτυξη κατω απο το μεσο ορο και

συγχιζομαι!

Anyway υπομονη μεχρι τις 8 απριλη θα κανω!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

το μωρο δεν εχει γυρισει ακομα skybeam,ειναι καθισμενο με τον ποπο του προς τα κατω!!και μενα την ιδια τιμη μου ειπε ειτε παμε με φτ ειτε κτ,1200Ε παρακαλω!εχω ενα θεμα με τα χειργουργια μετα απο τραυματικη εμπειρια που ειχα οταν ημουν μικρη και γι'αυτο εχω αγχωθει πολυ,οχι οτι εχω μονο με την καισαρικη θεμα για να μην παρεξηγηθω!!!

a>2eM3p2.png

Anyway υπομονη μεχρι τις 8 απριλη θα κανω!

[αν έχεις πανικοβληθεί πάντως πάρ' τον ένα τηλ., αν και πιστεύω ότι έπεσες σε ατσούμπαλο ντομπλερά και άδικα στενοχωριέσαι...]

το μωρο δεν εχει γυρισει ακομα skybeam,ειναι καθισμενο με τον ποπο του προς τα κατω!!και μενα την ιδια τιμη μου ειπε ειτε παμε με φτ ειτε κτ,1200Ε παρακαλω!εχω ενα θεμα με τα χειργουργια μετα απο τραυματικη εμπειρια που ειχα οταν ημουν μικρη και γι'αυτο εχω αγχωθει πολυ,οχι οτι εχω μονο με την καισαρικη θεμα για να μην παρεξηγηθω!!!

Να ξέρεις πώς ό,τι μα ό,τι και να σου συμβεί πλέον, ακόμη και καισαρική να χρειαστείς (που φυσικά δεν στο εύχομαι) ΔΕΝ σε αφήνουν να πονάς. Αν αισθάνεσαι ανασφάλεια ξεκαθάρισέ του το από τώρα ότι δηλαδή στην πιο ΑΠΙΘΑΝΗ περίπτωση (γιατί το μωράκι θα γυρίσει, έχεις καιρό ακόμα;)) να ξέρει και να μη σε αφήσει να πονέσεις ούτε στο ελάχιστο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...