Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Μπραβο ρε Ευάκι!!!!!! Οσο για τις παρενεργειες φανταζομαι ποσο χαλια γινεσαι. Εγώ με μισο γιουτοπαρ πρω μισο βραδυ, με πιανει ταχυοπαλμια για κανα μισαωρο κ νιωθω χαλια, ποσο μαλλον εσυ που παιρνεις πιο πολλα... Κουραγιο... Ξαπλα τη βγαζεις κι εσυ ε;; Τελειωνεις όμως, τυχερούλα........:P

Παντως όντως φανταζεσαι μετα τα χαπια να μη βγαινει η μπουμπου;;; tragic...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Καταρχήν χρόνια πολλά, αν και καθυστερημένα, σε όσες γιόρταζαν προχθές!

Πως είμαστε; Εύχομαι όλες καλά!

Ευάκι μη φοβάσαι θα βγει η μικρή που θα παει! Είπαμε αν περάσουν οι επικίνδυνες μέρες θα αρχίσουμε τις βόλτες και θα πάρει μπρος πάλι.

Γιώτα κι εσύ σπιτάκι για ξεκούραση, ε; Έτσι να μαζεύεις δυνάμεις για μετα!

Ο καιρός μας τα χαλαει με τις βροχουλες, πως θα προχωρήσουν τα πλυσιματα;

Ήθελα να κατέβω και στο κεντρο για κάτι δουλειές, αλλά δεν το βλέπω. Μην ξεχάσετε να έχετε και τα απαραίτητα χαρτιά για τη γέννα, ληξιαρχική πράξη γάμου, πιστοπ. οικογενειακής κατάστασης, το χαρτί που λέει το επώνυμο των παιδιών και ταυτότητες αν θυμάμαι καλα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Μαρια καλημερα και σε σενα!!! Ναι, ξαπλα, εννοειται!!!!

Είχα ξεχασει να ψαχτω για το τι χαρτια χρειαζομαστε.....Θελει κ πιστοποιητικο οικογ. καταστασης ε;; Fuck, δεν εχω.... βγαζουν κ στα κεπ ή μονο στους δημους;;;

Μαρια καλημερα και σε σενα!!! Ναι, ξαπλα, εννοειται!!!!

Είχα ξεχασει να ψαχτω για το τι χαρτια χρειαζομαστε.....Θελει κ πιστοποιητικο οικογ. καταστασης ε;; Fuck, δεν εχω.... βγαζουν κ στα κεπ ή μονο στους δημους;;;

Γιώτα μπορείς από το ΚΕΠ να πάρεις πιστοπ. οικογ. κατάστασης και ληξιαρχική πράξη γάμου. Αυτά πρέπει να είναι του τελευταίου εξαμήνου. Το χαρτί με το επώνυμο δεν χρειάζεται επικυρωμένο.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Μπραβο ρε Ευάκι!!!!!! Οσο για τις παρενεργειες φανταζομαι ποσο χαλια γινεσαι. Εγώ με μισο γιουτοπαρ πρω μισο βραδυ, με πιανει ταχυοπαλμια για κανα μισαωρο κ νιωθω χαλια, ποσο μαλλον εσυ που παιρνεις πιο πολλα... Κουραγιο... Ξαπλα τη βγαζεις κι εσυ ε;; Τελειωνεις όμως, τυχερούλα........:P

Παντως όντως φανταζεσαι μετα τα χαπια να μη βγαινει η μπουμπου;;; tragic...

Άφησέ τα Γιώτα μου! Χάλια νοιώθω..τί ταχυπαλμίες,τί τρέμουλο,τί ζαλάδες..

τα πάντα όλα!!!! Δεν είμαι ξάπλα βγαίνω και έξω αλλά προσέχω να μην κουράζομαι!

Βασικά δεν κουράζομαι καθόλου.Το πολύ πολύ να πάω με

το αμάξι στην μαμά μου,10 λεπτά από το σπίτι μου με τα πόδια (αλλά ανηφόρα)

ή για ένα καφέ με τον άντρα μου εδώ γύρω.Ο γιατρός δεν μου είπε να μείνω

στο κρεβάτι.

Πραγματικά σκέφτομαι ότι μετά θα μουλαρώσει..

σαν να με τιμωρεί...εγώ τότε ήθελα μαμά τώρα δεν θέλω :tongue:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

my girl ευτυχως εισαι καλα,μολις μπεις στο μηνα σου αρχισε να περπατας πολυ

για να βγει η μπουμπου!εγω απο πλυσιματα,βαλιτσες και δωματιο δεν εχω

κανει τιποτα,εδω μια μερα εχει ηλιο και τις υπολοιπες βρεχει,που να βγαλεις μπουγαδα!!!

a>2eM3p2.png

Καλημέρα και απο μένα σε όλες!!!

Μόλις γυρίσαμε απο το επαναληπτικό doppler, η μικρούλα είναι αδύνατη είπε ο γιατρός αλλά μια χαρά-2.130γρ.Ουφ παει και αυτό γιατί κόντευα να τρελλαθώ απο την αγωνία μου!!!

YBNUp3.png

καλημερα και απο μενα τι κανετε; σημερα ξυπνησα με πονο εκει που ειναι το στομαχι ψιλα ακομα με ποναει δεν μπορω να σκηψω λετε να ειναι τα ποδια της;τσιτωνει και το δερμα και ανατριχιαζω :?

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

καλημερα και απο μενα τι κανετε; σημερα ξυπνησα με πονο εκει που ειναι το στομαχι ψιλα ακομα με ποναει δεν μπορω να σκηψω λετε να ειναι τα ποδια της;τσιτωνει και το δερμα και ανατριχιαζω :?

Μην ανησυχείς τεντώνεται η μικρούλα!!!

YBNUp3.png

Άφησέ τα Γιώτα μου! Χάλια νοιώθω..τί ταχυπαλμίες,τί τρέμουλο,τί ζαλάδες..

τα πάντα όλα!!!! Δεν είμαι ξάπλα βγαίνω και έξω αλλά προσέχω να μην κουράζομαι!

Βασικά δεν κουράζομαι καθόλου.Το πολύ πολύ να πάω με

το αμάξι στην μαμά μου,10 λεπτά από το σπίτι μου με τα πόδια (αλλά ανηφόρα)

ή για ένα καφέ με τον άντρα μου εδώ γύρω.Ο γιατρός δεν μου είπε να μείνω

στο κρεβάτι.

Πραγματικά σκέφτομαι ότι μετά θα μουλαρώσει..

σαν να με τιμωρεί...εγώ τότε ήθελα μαμά τώρα δεν θέλω :tongue:

Δεν πειραζει, οσο μενουν μεσα τοσο καλυτερα λενε......

Καλυτερα να ειναι ψηλα, παρα να παιρνει θεση χαμηλα απο τωρα....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε?? Πήγαμε γιατρό εχθές!!!!

Πρώτη φορά δεν μου φώναξε για τα κιλα!!!!!! (!) :P:p:p

Μας βάζει να δούμε την μπέμπα και μου το που ξεκινάει, πέφτει πάνω στο κεφαλάκι... εε και τι να δούμε?!?! 1 εκατοστό μαλλάκι!!! Βρε κορίτσια φαίνεται κανονικά!! Σαν να έχει καρφάκια ειναι!!! Ο άντρας μου μες στο καμάρι!!!

Για να μην σας τα πολυλογώ, η μπέμπα έχει κρατήσει ακόμα τη θεσούλα της, αμνιακό υγρό, πλακούντας κτλ όλα άψογα μου είπε ο γιατρός.... και είμαστε 2800 κοντά!!!! Από τις μετρήσεις της βγαίνει 2 εβδομάδες και 5 μέρες μεγαλύτερη!!! Πολύ απολαυστικό ραντεβού με το γιατρό ήταν αυτό!! Μου είπε να προσέχω πολύ, να μην περτπατήσω ακόμα, να μην σκύβω να μην κουράζομαι κτλ κτλ γιατι πρέπει να περάσουμε τις 2 αυτές εβδομάδες! Μετά μου είπε μισή ώρα το πρωί και μισή το βράδυ περπάτημα!!!

Γενικά είναι πολύ κατά της καισαρικής και μας το αποδεικνύει συνέχεια! :P Αγχωνόμουν μην έχει τυλιχθεί ο ομφάλιος λώρος στο μωρό και μου είπε πως όχι , αλλά ακόμα και σε περίπτωση περιτύλιξης, θα πάμε φυσιολογικά, ακόμα και σε διπλή, θα παρακολουθούμε το μωρό και αν δεν ειναι σφιχτή, πάλι φυσιολογικά θα πάμε!!

Αγχώθηκα βέβαια, και πρέπει να αρχίσω πλυσίματα!! Ούτε βαλίτσα έχω κάνει ακόμα, πρέπει να πάρω νυχτικάκια-μπιτζαμούλες, και το σκ να την ετοιμάω σιγά σιγά !!

Αχχχχχ ποσο πολύ κοντεύουμε!!!!!!!!! :P:p

Αλλο ένα ραντεβού στις 15/4 έχουμε, μετά ακομα ένα μάλλον και μετά μαιευτήριο!!! :P:p:p:p

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Διάβασα τα νέα σας.... Κορίτσια εμένα ντόπλερ μου κάνει ο γιατρός μου(βέβαια κάνει και β επιπέδου). Δίκιο έχετε ότι όλοι παίρνουν μίζες απο τις εξετάσεις και εσύ τι να κανείς όταν σου πει βλέπω κάτι, δεν θα πας? εμένα πολύ με εκνευρισμό αυτό που παίζουν με την υγεία και την ψυχολογία μας για κάποια ευρω:evil::evil::evil:

Τέλος πάντων ούτε εγω με βλέπω να ξεκινάω πλυσιματα αυτή την εβδομάδα.... Έχω ακόμα και πονακια και εκεί που είχα μειώσει λίγο τα χάπια τα αύξανω παλι:? έκανα και βλακεία και οδηγησα την Κυριακή μέχρι το χωριό και πισω(2 ωρες σύνολο).

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Τεντώνεται η μικρούλα! :tongue:

Κορίτσια του yutopar λίγη υπομονή ακόμα, φάγαμε τον γάιδαρο...

Εμείς μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό μας!

Ο μπέμπης μας στο ενάμιση κιλό+ (μας είπε μια-δυο μέρες μεγαλύτερος), λίγο υγρό που είχε στους νεφρούς του έφυγε, είναι μπρούμητα και ψιλοπαίρνει θέση (τον άμοιρο πού να ήξερε!) και φυσικά πρόσωπο δεν μας έδειξε αλλά είδαμε ένα ψιλοπροφίλ με κάτι μαγούλες τεράστιες! [η γιατρός είδε και χειλάρες λέει, εγώ δεν είδα τίποτα), φουλ στο μαλλί... αυτά!

Ο τράχηλος είναι πάνω από 3,5 και ο πλακούντας μας σταθερά Grade II (ευτυχώς έμεινε σταθερός και δεν γέρασε παραπάνω, αυτό το είχα άγχος).

Αυτά! Θα με δει σε 3 εβδομάδες ξανά (στην 34η), 35η έχω μάθημα με τη μαία όπου θα μου πει διάφορα περί μωρού, καισαρικής, λοχείας, θηλασμού και τέτοια, και μετά στην 36η όπου θα κανονίσουμε και τα της καισαρικής.

Για όλη αυτή τη δυσφορία και τη δύσπνοια μου είπε υπομονή, το βράδυ μόνο χαμομήλι και γάλα και το μεσημέρι νερουλά φαγητά, με προειδοποίησε ότι προς το τέλος μπορεί να μην κοιμάμαι και καθόλου (:shock::confused: ):rolleyes: και όταν η δυσφορία μου προκαλεί πανικό και ταραχή να παίρνω ένα λεξοτανίλ, να μην το αφήνω δηλαδή να υποφέρω.

Aπό κιλά έχω χάσει και 2, κάτι είναι κι αυτό αν σκεφτείς ότι έπιασα 20ρα...

Σε τρεις εβδομάδες πάλι!

edit: Πένυ μου μια χαρά η μπέμπα σας, ε? :D

Πολύ ωραία τα νέα σας απο γιατρούς!!!!! Πως το βλέπετε το μαλλι???

Sky ο μπεμπης φροντίζει για την σιλουέτα σου(να έχει κομψη μαμα απο το μαιευτήριο) να δεις εσυ θα πας να γεννήσεις και θα έχεις χάσει σχεδόν όλα τα κιλα της εγκυμοσυνης;)

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...