Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ναι και η γυναικολόγος πρέπει να είναι ΠΟΛΥ κλ@νι@ρ@ και πολύ της φιλοσοφίας better safe than sorry και μάλλον μου το έχει μεταδώσει, γι' αυτό και δεν αντιστέκομαι πολύ. Αλλά κάτσε να γεννηθεί καλά και γερό το μωρό και θα πατήσω πόδι (μέχρι τότε...υπομονή κι υπακοή....!)

χμμμμμμ οπως το λες τωρα ποιον να εμπιστευτεις κι εσυ?

υπομονη και υπακοη!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν, αυτά που είναι με bold στο χαρτί του μικροβιολογικού είναι τα εξής :

1. αναστολέας ενεργοποιητή πλασμιγόνου-1 (PAI-1).........4G/4G

2. MTHFR (μετάλλαξη ομοκυστείνης C677T)..........nl/mt (ετεροζυγωτία)

3. MTHFR (μετάλλαξη ομοκυστείνης A1298C).........nl/mt (ετεροζυγωτία)

4. GP-Ia807C>t ...............................................nl/mt (ετεροζυγωτία)

Καταλάβατε τίποτα...????

και εγω στις 2 θεσεις ομοκυστεινης εχω οπως εσυ...και σε αλλες 3.

η αιματολογος στο Αλεξανδρας μου ειπε επισης οτι δεν τις χρειαζομαι..δεν ειναι ολες οι μεταλλαξεις επικινδυνες Σοφια μου...αλλα αφου δεν εχουν παρενεργειες σου λεει παρτες...σκεφτομαι μηπως παω και σε ακομα μια στο Ωνασειο και θα δω...ο γιατρος ενω μου λεει κόφτες ολο μου το τραβαει..μην νομιζεις φοβουνται να παρουν την ευθυνη.Και οχι μονο για κατι χοντρο αλλα και για μια προεκλαμψια ας πουμε...ειμαστε προστατευμενες...

αν δεν ειχα τον φοβο τηςνκαισαρικης δεν θα τις εκοβα!

δεν μου λες...που τις κανεις?

aCtzp3.png

δεν μου λες...που τις κανεις?

Ακόμα στην κοιλιά τις κάνω, δεν έχω ζοριστεί ώστε να δοκιμάσω μπράτσο και μπούτι, που λένε ότι είναι εναλλακτικά μέρη. Επίσης έκανα και την ερώτηση στη γιατρό μου, αν υπάρχει κίνδυνος να...τρυπήσω τίποτα που τις κάνω στην κοιλιά και μου είπε γελώντας (ναι μωρε, όλοι οι ειδήμονες γελάνε με μας τους άσχετους, μη χέ...) ότι είναι πολύ πιο μέσα το μωρό και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ευτυχώς εξ αρχής μπορέσαμε και τις κάνουμε μόνοι μας, ή εγώ ή ο άντρας μου...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ακόμα στην κοιλιά τις κάνω, δεν έχω ζοριστεί ώστε να δοκιμάσω μπράτσο και μπούτι, που λένε ότι είναι εναλλακτικά μέρη. Επίσης έκανα και την ερώτηση στη γιατρό μου, αν υπάρχει κίνδυνος να...τρυπήσω τίποτα που τις κάνω στην κοιλιά και μου είπε γελώντας (ναι μωρε, όλοι οι ειδήμονες γελάνε με μας τους άσχετους, μη χέ...) ότι είναι πολύ πιο μέσα το μωρό και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ευτυχώς εξ αρχής μπορέσαμε και τις κάνουμε μόνοι μας, ή εγώ ή ο άντρας μου...

και εγω κοιλια και εχω ακριβως το ιδιο αγχος με εσενα!

ασε που επειδη μου παιρνει καμια φορα ωρα για να δω που θα την κανω για να μην ποναω η μπεμπα εκνευριζεται και αρχιζει και κλωτσαει το χερι μου...αντε να κανεις ενεση μετα....

:?:?:?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Ξινίζουν, δεν ξινίζουν αν είμαι καλά

μπάνιο θα κάνω.

Ώρες ώρες απορώ με τη διάσταση απόψεων των γιατρών

ίδιας ειδικότητας στο ίδιο περιστατικό. Τουλάχιστον στην περίπτωσή σου, skountoufla διαφωνεί ο γυναικολόγος με τον αιματολόγο.

Πριν από λίγο καιρό είχα μιλήσει με 3 γυναικολόγους για ένα θέμα

πολύ λιγότερο σοβαρό από το δικό σου και φυσικά πήρα 3 διαφορετικές

απαντήσεις!

Μια πολλή καλή μου φίλη μπαίνει με πρόκληση την Κυριακή

κι αν θυμάμαι καλά η γιατρός της, της σύστησε να σταματήσει

τις αντιπηκτικές 2-3 μέρες πριν. Δε λέω ότι αυτό είναι το σωστό

και σε καμία περίπτωση δεν το αναφέρω για να σε επηρεάσω.

Άλλωστε κάθε εγκυμοσύνη είναι τελείως διαφορετική.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Μια πολλή καλή μου φίλη μπαίνει με πρόκληση την Κυριακή κι αν θυμάμαι καλά η γιατρός της, της σύστησε να σταματήσει

τις αντιπηκτικές 2-3 μέρες πριν.

Κι η γυναικολόγος μου αυτό μου έχει πει πάντως, αν θέλω επισκληρίδιο θα πρέπει να έχω σταματησει τις ενέσεις 2 μέρες πριν. Αυτό νομίζω το είχα βρει και ψάχνοντας στο ιντερνετ, ισχύει και για την καισαρική.

NuWHp2.png

InJWp3.png

διπλοτσεκάρετέ το με τους γιατρούς σας ότι το θεωρούν περιττό, πριν το παραλείψετε, γιατί πέρα από την ανάπτυξη του μωρού, κοιτάνε και την αντίσταση στη ροή του αίματος στα αγγεία του εμβρύου και στις μητριαίες αρτηρίες της που αιματώνουν τον πλακούντα (και τον πλακούντα και την κινητικότητα του εμβρύου και το αμνιακό, αλλά αυτά νομίζω τα βλέπει και ο γιατρός μας, έτσι κι αλλιώς).

Σίγουρα θα με βάλει να την κάνω τότε...

Σίγουρα αλλάζει η φατσουλα...Ρανια δεν το συζητώ....

:D:D:D με πιάνει τρέλλα να το δω το μπουρέκι!:D:rolleyes:

E(πρόσεξε: "με στέλνει", να μην φάνε όλοι λίγο ψωμάκι από μένα?:evil:).

Σοφία ακριβώς τα ίδια κι δική μου... Ο άντρας μου πιστεύει ότι παίρνουν κι οι γυναικολόγοι μας μίζα από αυτούς που σε στέλνουν (από αυχενική, β επιπέδου και λοιπά)

Τουλαχιστον σκεφτειτε τι ωραια που θα ειναι ολα

ανακαινισμενα και θα εχετε ενα σπιτι κουκλα και μαζι με την αφιξη του μωρου

η διαθεση θα ειναι σουπερ!

Καλά όντως πολύ σούπερ θα είναι όταν φτιάξουν το σπίτι στην εντέλεια και έρθει και το μωρό! :D

:D:D:D:D ε μα δεν μπορω να ειμαι με αιματα απο κατω που ξερενονται

σορρυ αλλα καλα τις εκανα αφου τις πληρωνα!!!!!

Φτου κι απ' την αρχή!!

[μια απ' τα ίδια θα κάνω κι εγώ βέβαια!]

Εμένα κλωτσάει αφότου του την κοπανήσω...:(

Άντε μωρέ, λίγο έμεινε, αυτό μόνο θέλω να σκέφτομαι και τίποτα αλλο...

Χαχα! Τον ενοχλείς!

Άντε βρε παιδιά, πακετώνεστε κι εσείς με τις αντιπηκτικές... λιγάκι έμεινε, υπομονή και κουράγιο! ;)

Κι η γυναικολόγος μου αυτό μου έχει πει πάντως, αν θέλω επισκληρίδιο θα πρέπει να έχω σταματησει τις ενέσεις 2 μέρες πριν. Αυτό νομίζω το είχα βρει και ψάχνοντας στο ιντερνετ, ισχύει και για την καισαρική.

και αν μας πιασουν οι πονοι και εχουμε κανει ενεση?

aCtzp3.png

Άντε βρε παιδιά, πακετώνεστε κι εσείς με τις αντιπηκτικές...

Δεν είμαι των θεωριών συνωμοσίας, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτό το πράγμα με τη θρομβοφιλία δεν είναι τυχαίο. Μέχρι και η καρδιολόγος που πήγα, όταν της είπα ότι κάνω αντιπηκτικές, μου λέει "μα τι καινούρια μόδα είναι αυτή? 3 στις 4 έγκυες που έρχονται, κάνουν αντιπηκτικές για θρομβοφιλία!"

Δεν αμφισβητώ ότι σε ορισμένες περιπτώσεις σώζουν ζωές, αλλά όχι κι έτσι, σαν καραμέλες που τις δίνουνε ρε γ@μώτο

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είμαι των θεωριών συνωμοσίας, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτό το πράγμα με τη θρομβοφιλία δεν είναι τυχαίο. Μέχρι και η καρδιολόγος που πήγα, όταν της είπα ότι κάνω αντιπηκτικές, μου λέει "μα τι καινούρια μόδα είναι αυτή? 3 στις 4 έγκυες που έρχονται, κάνουν αντιπηκτικές για θρομβοφιλία!"

Δεν αμφισβητώ ότι σε ορισμένες περιπτώσεις σώζουν ζωές, αλλά όχι κι έτσι, σαν καραμέλες που τις δίνουνε ρε γ@μώτο

δεν κανουν κακο και γεμιζουν τσεπουλες.....

aCtzp3.png

Όταν σου βρίσκουν μεταλλάξεις δυστυχώς δεν είσαι σε θέση να αμφισβητήσεις, έτσι δεν είναι? :confused:

Παρόλα αυτά αν εγώ έκανα αντιπηκτικές θα πρόσεχα πολύ το θέμα της επισκληριδίου και την πιθανότητα (τη μία στις τόσες, την απειροελάχιστη πιθανότητα) να χρειαστεί καισαρική. Προσοχή μεγάλη θέλει. Θα εξέταζα το ενδεχόμενο να τις σταματήσω κάποια στιγμή προς το τέλος (με καθημερινή παρακολούθηση του εμβρύου φυσικά).;)

και αν μας πιασουν οι πονοι και εχουμε κανει ενεση?

Εγώ έχω καταλάβει ότι σ' αυτή την περίπτωση το πας άνευ επισκληριδίου....!

Αλλά αν είσαι για καισαρική δεν γίνεται να μη σου κάνουν αναισθησία! Ξέρω φίλη φίλης μου, που γέννησε αρχές Μαρτίου, την είχανε για προγραμματισμένη καισαρική στις 5 του μήνα, αλλά τις σπάσανε τα νερά 3 μέρες νωρίτερα, οπότε μπήκε και έκανε καισαρική νωρίτερα. Δεν έκανε αντιπηκτικές η συγεκκριμένη, αλλά ΑΝ έκανε?????

Δεν ρωτάς κι εσύ τον γιατρό σου? Γιατί εγώ τη δικιά μου δεν την πολυεμπιστεύομαι, μ' εχουν πιάσει όλες οι καχυποψίες μαζί!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Σχετικα με το θεμα των γιατρων, συμφωνω ότι το χρημα που παιζεται ειναι ΠΟΛΥ!!!!!! Δεν ξέρω γιατι, αλλα εχω καταλαβει οτι οι περισσοτεροι ειναι φιλοχρηματοι κ παραδοπιστοι....Μα ποσα παραπανω λεφτα να βγαλεις ρε π@στη μου;;;; Μιλαμε για πολλα φραγκα.....Ο δικος μου γενικα εχει αυτη την φημη στην περιοχη, αλλα εχει κ τη φημη του πολυ καλου γιατρου, οποτε δε βαριεσαι, ας τα παρει τα λεφτακια του.....Γενικα ομως, σε αυτη τη φαση ό,τι κ να σου πει ο γιατρος σου το ακους και το ακολουθεις με κλειστα ματια που λενε και το ξερουν κ οι ιδιοι κ εκει πατανε.....

Kοριτσάκια μου καλημερούδια!!!!

Διάβασα με αναζητήσατε γλυκούλες μου!!! :D :D

Είμαστε σε καλό δρόμο προς το παρόν,τα χάπια βοηθάνε πολύ

και δεν έχω συσπάσεις αλλά οι παρενέργειες κορίτσια

δεν παλεύονται!!

Νοιώθω σαν να παίρνω ναρκωτικά (φαντάζομαι γιατί δεν

έχω πάρει ποτέ :tongue: ). Αλλά κάνω υπομονή να φτάσουμε 2-Απριλίου

τουλάχιστον!Εχθέ μου λέει μία κοπέλα :και πού ξέρεις μπορεί να σταματήσεις

τα χάπια και να μην βγαίνει μετά!!!!

Λέτε μετά να μην θέλει να βγεί η μπέμπα και να μουλαρώσει? :tongue::D

Αυτά που λέτε για τους γιατρούς δυστυχώς αν και δεν

έχω εμπειρία από ενέσεις κ.τ.λ. το σίγουρο είναι ότι

οι περισσότεροι με κάποιες εξαιρέσεις σε βλέπουνε σαν χρήμα!

Με το καλό στα κοριτσάκια που έχουνε ετοιμασίες!!!

Κανένα γιατρούκο είχαμε αυτές τις ημέρες??

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...