Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Εντάξει δεν είναι ότι εχω μόνο το δωμάτιο του μωρού γι'αυτό αγχωνομαι..όσο να 'ναι και τα πράγματα του μωρού είναι αλλιώς αν τα έχεις σπίτι σου και τα ανοίξεις αργότερα όταν θα είναι όλα έτοιμα

Nαι, σίγουρα μαζεύονται οι δουλειές... μπορείς να τα παραγγείλεις και να τα στείλεις στο σπίτι της μαμάς σου ας πούμε, μέχρι να μαζευτείς λιγάκι... Σκέφτεσαι κι εσύ tesco και next? Αν ναι, ένα απογευματάκι δουλειά είναι.;)

Κ

Εσάς κορίτσια Αντιβιωση δε σας έδιναν?

Σίγουρα θα δίνουν. Στις εγχειρήσεις μου έδωσαν augmentine, τώρα στον τοκετό με καισαρική λογικά πρέπει να δώσουν κάτι συμβατό με το θηλασμό...

Για να πω την αλήθεια Μαρία ούτε κι εγώ καίγομαι για ντόπλερ αν δεν υπάρχει λόγος, γιατί δυστυχώς τα λεφτά δεν περισσεύουν για να δω μόνο τις πόζες του γιου. Που τελικά ποτέ δεν κάθεται να τον δούμε. Μόνο ένα καλό προφίλ έχω δει ώς τώρα, αυτό της Β' επιπέδου, αλλά φαντάζομαι η φατσούλα θα έχει αλλάξει πολύ ώς τώρα, έτσι δεν είναι? :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απλά μία παράμετρο ήθελα να βάλω σχετικά με το ντόπλερ, χωρίς να θέλω να σας φυτιλιάσω : διπλοτσεκάρετέ το με τους γιατρούς σας ότι το θεωρούν περιττό, πριν το παραλείψετε, γιατί πέρα από την ανάπτυξη του μωρού, κοιτάνε και την αντίσταση στη ροή του αίματος στα αγγεία του εμβρύου και στις μητριαίες αρτηρίες της που αιματώνουν τον πλακούντα (και τον πλακούντα και την κινητικότητα του εμβρύου και το αμνιακό, αλλά αυτά νομίζω τα βλέπει και ο γιατρός μας, έτσι κι αλλιώς). Μπορεί αυτές οι μετρήσεις να δίνουν μια εικόνα όχι μόνο για το μέχρι τώρα, αλλά και για το από 'δω και μπρος. Επίσης να σας πω ότι από αυτά που έχω διαβάσει στο πάρεντς πολλοί γιατροί την κάνουν οι ίδιοι την εξέταση, δεν χρειάζεται να σε στείλουν σε κανέναν καρα-εξειδικευμένο, οπότε ίσως γίνει σε ένα από τακτικά ραντεβού σας, χωρίς επιβάρυνση.

Θα με συγχωρήσετε που τα είπα όλα αυτά, αλλά έχω μία παραπάνω φοβία, γιατί, όπως ξέρετε (αφού σας τα έχω κάνει "να":oops:) έχω το θέμα με τις αντιπηκτικές ενέσεις και τη μονήρη αρτηρία στον ομφάλιο.

http://www.yeskid.gr/egkymosyni/frontida/progennitikos-elegxos/yperixografima-anaptyksis-doppler-g-triminoy

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σοφία μου αυτα που γράφεις τα εχω διαβάσει κ εγω κ

γι αυτο του είχα κανει κ κουβέντα....

Η απάντηση του ήταν επι λέξει...

Αρκετα χρηματα έχεις δώσει για εξετάσεις...

εχε μου εμπιστοσύνη κ αν δώ το παραμικρό θα σε

στείλω να κανεις οτι εξέταση χρειαστεί...

Οταν μου το ειπε τόσο κατηγορηματικά

είπα οκ κατι ξέρει για να το λεει..

Δε σου κρύβω όμως οτιτο εχω στην πισω

πλευρά του μυαλού μου κ με απασχολεί....

Σίγουρα αλλάζει η φατσουλα...Ρανια δεν το συζητώ...

Αν ο γιατρός σου εσένα την εξέταση αυτη την εχει στις

στάνταρ εξετάσεις δεν το συζητώ να την κανεις....

Γιωτα 31-32 βδομάδες νομίζω την κανεις...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Η απάντηση του ήταν επι λέξει...

Αρκετα χρηματα έχεις δώσει για εξετάσεις...εχε μου εμπιστοσύνη κ αν δώ το παραμικρό θα σε στείλω να κανεις οτι εξέταση χρειαστεί...

E, αυτό αρκεί, αφού τον ρώτησες επί τούτου, εννοείται ότι σου απάντησε υπεύθυνα ο άνθρωπος. Άλλωστε, σου είπα, απ' ό,τι έχω καταλάβει, αν ο γιατρός είναι καλός (μικρή λέξη, τεράστια σημασία...), αυτά τα βλέπει και τα παρακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δεν περιμένει έναν υπερηχο. Εγώ, την αμαρτία μου τη λέω, δεν έχω πολλή εμπιστοσύνη στον δικό μου (άσε, μην το ψάχνεις...) γι' αυτό και πηγαίνω και όπου αλλού με στέλνει (πρόσεξε: "με στέλνει", να μην φάνε όλοι λίγο ψωμάκι από μένα?:evil:).

NuWHp2.png

InJWp3.png

κοριτσια πως παμε?

Μαρακι μπραβο στην μπεμπα πολυ καλα τα κιλα!

Αντιβιωση στην καισαρικη εμενα μου δωσανε augmentine οπως

και στο φτ οποτε στη 1,5 μερα πεταξα και ορους και πεταλουδες

και ολα! Την augmentine την παιρνουμε 8 μερες δηλαδη συνεχιζουμε

και στο σπιτι....Για τα ραμματα παιδια πειτε στο γιατρο σας να

χρησιμοποιησει τα απορροφησιμα ειναι αυτα που χρησιμοποιουν στις πλαστικες

και αφηνουν λιγοτερο σημαδι!

Κοριτσια οσες εχετε μαστορεματα ειλικρινα δεν μπορω να διανοηθω το πακετο

που εχετε ειστε ηρωες!!!! Τουλαχιστον σκεφτειτε τι ωραια που θα ειναι ολα

ανακαινισμενα και θα εχετε ενα σπιτι κουκλα και μαζι με την αφιξη του μωρου

η διαθεση θα ειναι σουπερ!

Τωρα το ντοπλερ οντως μπορει να το κανει ο γιατρος μας αλλα ο δικος μου

μου ειχε πει οτι παντα ειναι καλο να εχεις και μια δευτερη γνωμη και ειδικα

απο τους γιατρους των μαιευτηριων που ολη μερα αυτη τη δουλεια κανουν!

Μη γελασετε τωρα αλλα καθε φορα που παω σε μαιευτηριο

ειτε για δικη μου εξεταση ειτε για γεννα ειτε για να δω αλλη

μανουλα μου φαινεται σα γιορτη!!!!Μου αρεσει παρα πολυ

αυτη η θετικη ενεργεια που εκπεμπεται εκει μεσα! Ανυπομονω

λοιπον να παω αυριο :-D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Πολλές καλησπέρες!

Μπάνιο είναι εύκολο να κάνουμε

έχοντας κάνει καισαρική;

Doppler έχω τη Δευτέρα κι

ανυπομονώ!!

Σκουντούφλα, μέχρι πότε θα κάνεις

τις αντιπηκτικές;

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Πολλές καλησπέρες!

Μπάνιο είναι εύκολο να κάνουμε

έχοντας κάνει καισαρική;

Doppler έχω τη Δευτέρα κι

ανυπομονώ!!

Σκουντούφλα, μέχρι πότε θα κάνεις

τις αντιπηκτικές;

Το ζητουμενο ειναι να περπατησεις αμα περπατησεις

μια χαρα κανεις μπανιο απλως οι μαιες μπορει να τσινιζουν

μουτρα γιατι πρεπει μετα να αλλαξουν τη γαζα. Εγω εκανα

τη 2η μερα και την 3η και την 4η......:cool:

Με το καλο κι εσυ το ντοπλερ!

Σκουντούφλα, μέχρι πότε θα κάνεις τις αντιπηκτικές;

Μμμμ, χτύπησες φλέβα...Σύμφωνα με τον γυναικολόγο μου θα τις κάνω μέχρι να σαραντίσω(!), αλλά σύμφωνα με την αιματολόγο (που με είδε μόνο μια φορά στην αρχή της εγκυμοσύνης, αλλά είναι πιο ειδική στο θέμα, υποτίθεται) θα μπορούσα να τις έχω σταματήσει ήδη. Βασικά, μόλις μπω στο μήνα μου, θα πάω στην αιματολόγο ξανά, πιο πολύ μπας και γλιτώσω τις ενέσεις μετά τη γέννα. Μέχρι και τη γέννα μάλλον θα τις συνεχίσω από το φόβο μου, ό,τι και να μου πει η αιματολόγος...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

...μια χαρα κανεις μπανιο απλως οι μαιες μπορει να τσινιζουν μουτρα γιατι πρεπει μετα να αλλαξουν τη γαζα. Εγω εκανα

τη 2η μερα και την 3η και την 4η......:cool:

:P:p:p:p:p Ε, ρε κουτσομπολιό που θα ρίχνανε! Θα μαζευόντουσαν μετά και θα λέγανε "αμάν πια με την μις καθαρούλα, πάλι γάζα χρειάστηκε να της αλλάξω, μπανιέρα δεν εχει σπίτι της???:evil::evil::evil::evil:"

NuWHp2.png

InJWp3.png

:P:p:p:p:p Ε, ρε κουτσομπολιό που θα ρίχνανε! Θα μαζευόντουσαν μετά και θα λέγανε "αμάν πια με την μις καθαρούλα, πάλι γάζα χρειάστηκε να της αλλάξω, μπανιέρα δεν εχει σπίτι της???:evil::evil::evil::evil:"

:D:D:D:D ε μα δεν μπορω να ειμαι με αιματα απο κατω που ξερενονται

σορρυ αλλα καλα τις εκανα αφου τις πληρωνα!!!!!

καλα η γυναικολογος με την αιματολογο σου εχουν τεραστια διασταση αποψεων ετσι?????

skontoufla που εχεις μεταλλαξεις?

Λοιπόν, αυτά που είναι με bold στο χαρτί του μικροβιολογικού είναι τα εξής :

1. αναστολέας ενεργοποιητή πλασμιγόνου-1 (PAI-1).........4G/4G

2. MTHFR (μετάλλαξη ομοκυστείνης C677T)..........nl/mt (ετεροζυγωτία)

3. MTHFR (μετάλλαξη ομοκυστείνης A1298C).........nl/mt (ετεροζυγωτία)

4. GP-Ia807C>t ...............................................nl/mt (ετεροζυγωτία)

Καταλάβατε τίποτα...????

NuWHp2.png

InJWp3.png

καλα η γυναικολογος με την αιματολογο σου εχουν τεραστια διασταση αποψεων ετσι?????

Ναι και η γυναικολόγος πρέπει να είναι ΠΟΛΥ κλ@νι@ρ@ και πολύ της φιλοσοφίας better safe than sorry και μάλλον μου το έχει μεταδώσει, γι' αυτό και δεν αντιστέκομαι πολύ. Αλλά κάτσε να γεννηθεί καλά και γερό το μωρό και θα πατήσω πόδι (μέχρι τότε...υπομονή κι υπακοή....!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...