Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

εγώ κοριτσάκια μου εχω μεθαύριο να παω στο γιατρό το απόγευμα και ανυπομονώ να παω!!!!!!!Να δω την μικρή μου!!(αν και φοβαμαι ότι θα μου φωνάξει για τα κιλα ειμαι +:cool:

Εχω απελπιστεί γιατί εδώ στο σπίτι ο ένας μάστορας φεύγει και ο άλλος έρχεται.Αύριο περιμένω να έρθουν να μου τοποθετήσουν τα ντουλάπια της κουζίνας και τον ηλεκτρολογο να μας συνδεση τα ηλεκτρικα...πωπωπω πολύ τρέξιμο..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ κοριτσάκια μου εχω μεθαύριο να παω στο γιατρό το απόγευμα και ανυπομονώ να παω!!!!!!!Να δω την μικρή μου!!(αν και φοβαμαι ότι θα μου φωνάξει για τα κιλα ειμαι +:cool:

Εχω απελπιστεί γιατί εδώ στο σπίτι ο ένας μάστορας φεύγει και ο άλλος έρχεται.Αύριο περιμένω να έρθουν να μου τοποθετήσουν τα ντουλάπια της κουζίνας και τον ηλεκτρολογο να μας συνδεση τα ηλεκτρικα...πωπωπω πολύ τρέξιμο..

Πολύ ταλαιπωρία ε;; Πότε υπολογίζετε να τελειωσετε με το καλο;;; Κουραζεσαι κι όλας, να προσέχεις...

Πολύ ταλαιπωρία ε;; Πότε υπολογίζετε να τελειωσετε με το καλο;;; Κουραζεσαι κι όλας, να προσέχεις...

Τι να σου πώ..πιστεύω πως μέχρι τελευταία στιγμή θα έχουμε ψιλοδουλειες..

Σαλόνι,χόλ και 2 υπνοδωμάτια μένουν ακόμα και όλα την ιδια δουλειά έχουν..τριψημο,μόνωση,βάψιμο τοίχων και μίας ντουλάπας και με το καλό να μπουν τα έπιπλα...αυταααα

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Γεια σας κορίτσια....

Μόλις επέστρεψα απο γιατρο...

Η μικρη ειναι μια χαρα ειναι 1106 γραμ.

Μου ειπε ο γιατρός οτι οι μετρήσεις της ειναι κατα

4 μερες μεγαλύτερες σε σχέση με τη βδομάδα που ειμαι εγω...

Μου αύξησε τη δόση απο το μαγνήσιο για να μην κανω λεει

συσπασεις τωρα που μεγαλώνει η μήτρα...

Του είπα για τις καουρες κ μου ειπε αν θέλω να

μου γράψει φάρμακα αλλα αρνήθηκα....

Αυτα τα νεα μας...

Παω για φαγητο κ μετα θα σας διαβάσω....

:-P:razz::-P

Α ξέχασα εγω ειμαι στα +10 κιλα...

Μπράβο όλα καλά με τον πρώτο γιατρό της εβδομάδας, αντε να πέρνουμε σειρά και οι υπόλοιπές!!!

YBNUp3.png

Τι να σου πώ..πιστεύω πως μέχρι τελευταία στιγμή θα έχουμε ψιλοδουλειες..

Σαλόνι,χόλ και 2 υπνοδωμάτια μένουν ακόμα και όλα την ιδια δουλειά έχουν..τριψημο,μόνωση,βάψιμο τοίχων και μίας ντουλάπας και με το καλό να μπουν τα έπιπλα...αυταααα

αυτό και αν είναι κουράγιο!!!εμάς ένα δωμάτιο έμεινε και και δεν αντέχω ούτε στην ιδέα.

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

αυτό και αν είναι κουράγιο!!!εμάς ένα δωμάτιο έμεινε και και δεν αντέχω ούτε στην ιδέα.

Να σου πώ την αλήθεια πιο βολικό θα ήταν να εχω επί 1 μήνα καθημερινά σκόνες και μαστορες παρά να έρχονται να κάνουν μισές δουλειές ,να κάθομαι με τις ώρες να καθαριζω και μετά απο μια εβδομάδα να ξανάρχονται και να χω αυτό τον πονοκέφαλο και την κούραση συνέχεια..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Να σου πώ την αλήθεια πιο βολικό θα ήταν να εχω επί 1 μήνα καθημερινά σκόνες και μαστορες παρά να έρχονται να κάνουν μισές δουλειές ,να κάθομαι με τις ώρες να καθαριζω και μετά απο μια εβδομάδα να ξανάρχονται και να χω αυτό τον πονοκέφαλο και την κούραση συνέχεια..

Tραγικό ρε συ Νίκη, έτσι σου κάνουν? Βρε κοριτσάκι, πακέτο! :(

Tραγικό ρε συ Νίκη, έτσι σου κάνουν? Βρε κοριτσάκι, πακέτο! :(

Όντως είναι μεγααααλο πακέτο..ξερεις τι γίνεται όμως?μένουν και οι άλλες μου.δουλειές πίσω..τα πράγματα του μωρού δεν τα εχω παραγγείλει και απ'ότι φαίνεται θα αργήσω,ούτε ρουχαλακια εχω πλύνει.είμαι εντελώς απροετοίμαστη....πππφφφφφφφ..........

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Όντως είναι μεγααααλο πακέτο..ξερεις τι γίνεται όμως?μένουν και οι άλλες μου.δουλειές πίσω..τα πράγματα του μωρού δεν τα εχω παραγγείλει και απ'ότι φαίνεται θα αργήσω,ούτε ρουχαλακια εχω πλύνει.είμαι εντελώς απροετοίμαστη....πππφφφφφφφ..........

Εντάξει, εχεις χρονο, αυτα ούτε εγω τα εκανα, δεν εχω ετοιμασει καν το δωματιο τιυ μωρου.......

Εντάξει, εχεις χρονο, αυτα ούτε εγω τα εκανα, δεν εχω ετοιμασει καν το δωματιο τιυ μωρου.......

Εντάξει δεν είναι ότι εχω μόνο το δωμάτιο του μωρού γι'αυτό αγχωνομαι..όσο να 'ναι και τα πράγματα του μωρού είναι αλλιώς αν τα έχεις σπίτι σου και τα ανοίξεις αργότερα όταν θα είναι όλα έτοιμα

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Εντάξει δεν είναι ότι εχω μόνο το δωμάτιο του μωρού γι'αυτό αγχωνομαι..όσο να 'ναι και τα πράγματα του μωρού είναι αλλιώς αν τα έχεις σπίτι σου και τα ανοίξεις αργότερα όταν θα είναι όλα έτοιμα

Εχεις χρονο, μην αγχωνεσαι...κι αν εχεις κ βοηθεια, θα γινουν ολα γρηγορα....

Εχεις χρονο, μην αγχωνεσαι...κι αν εχεις κ βοηθεια, θα γινουν ολα γρηγορα....

Προς το παρον τρέχω μονη με τον άντρα μου,αργότερα που θα δουλεύει θα εχω την μητέρα μου..

Θα προσπαθήσω απλά να περιορίσω το άγχος μου..:/

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Eγώ δεν θυμάμαι σε κανένα χειρουργείο να μου έβαλαν ράμματα απορροφήσιμα. Πάντα αυτά που κόβονται και τραβιέται η κλωστούλα! :(

Κ εμένα πέρυσι ράμματα απο αυτα που κόβονται μου

έβαλαν...τα οποία Πηγα σε 1 βδομάδα ακριβώς μετα

τη γέννα κ μου τα έκοψαν...

Αλλαγη γαζας μου έκαναν την ημέρα που έβγαινα απο

νοσοκομειο κ μετα οταν μου έκοψαν τα ράμματα μου

έβαλαν μια Γάζα για άλλη μια μερα, μετα την έβγαλα κ αυτη.

Τον όρο μου τον είχαν 1,5 μερα την πεταλούδα όμως μου

την έβγαλαν την ημέρα που βγήκα απο νοσοκομ.

Επειδη μου περνούσαν την Αντιβιωση απο εκεί...

Εσάς κορίτσια Αντιβιωση δε σας έδιναν?

A ρε τυχερούλες! :D

Περιμένουμε νέα από τον γιατρό!

Αφού γκρίνιαξα στο facebook και στο topic με τις πολύτεκνες (για συμβουλές!:rolleyes:) ας γκρινιάξω κι εδώ. Είμαι κατάκοπη! Κοιμήθηκα 2 και πετάχτηκα 7 η ώρα το πρωί με δύσπνοια :( Πήρα τηλέφωνο τη μαία μου παρότι θα πάω αύριο, να της πω τα περί δύσπνοιας, δυσφορίας και αϋπνίας και με συμβούλεψε να κόψω τη στερεή τροφή (λέει δεν παθαίνω τίποτα:(), να πίνω μόνο υγρά (νερό, χυμούς, χαμομήλι, σούπες) και να κοιμάμαι καθιστή!

Αργεί η 38η ρε κορίτσια! :rolleyes:

Καλα ειναι δυνατόν μονο υγρα κ ρευστα??

Ρανια μου υπομονη, θα περάσει ο καιρός....

Καλα αυτο με το ποτε θα ρχισεουμε να πλενουμε εχει

καταντησει ανεκδοτο ουτε αυτη τη βδομαδα με βλεπω.....

Ανέκδοτο δε λες τίποτα Μαρακι....κ μένα δε με

βλεπω αυτη τη βδομάδα...

Καλα αποτελέσματα στο ντοπλερ....

Εχουμε μετακομίσεις, γκρεμίσματα,μαζέματα,βαψίματα κ έχω φρικάρει για το αν θα προλάβουμε...

Τώρα είμαστε στην φαση να γρεμήσουμε τα :shock::shock:

Καλο κουράγιο καρολινα με τη μετακόμιση κ την ανακαίνιση...

Μπράβο kittymaria!!!μια χαρά βλέπω είναι η Μπεμπουλα σου!!!σου έκλεισε ραντεβού για doopler???

Σου είπε πόσα εκατοστά έχει φτάσει???

Ντοπλερ Νίκη μου μου ειπε εμένα οτι δε θα μου κανει

παραμονο αν δει κ δεν πηγαίνει κατι καλα με την αναπτυξη

της μπεμπας...το ύψος δε μου το μετράει οπότε δεν

ξέρω ποσα εκατοστά ειναι....μετράει μονο το μηριαιο

οστο την περίμετρο της κοιλιές κ του κεφαλιού...

Μην αγχωνεσαι ολα θα γίνουν.....κ εγω τίποτα δεν εχω κανει ακομα....

Γιωτα τι έγινε με τις συσπασεις??μειωθηκαν ??

qLIep2.png

y2qkp3.png

Εχθές είχα πετρώματα κ η αληθεια ειναι οτι φοβηθηκα μηπως δεν αρκουν τα χαπια, αλλα σημερα ειμαι ολη μερα πολυ καλα, δεν νιωθω τιποτα,ελπιζω να συνεχισω ετσι

Μπράβο, προφανώς ήθελε ο οργανισμός το

χρονο του για ν ανταποκριθει

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...