Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα κουκλιτσες!!!!

λοιπον ο σιδηρος κανει κοκκινα κακα μην ανησυχεις.....

Εγω σημερα θα παω να κανω τον πρωτο μου υπερηχο εχω ραντεβου στις 8:30 και ειμαι μεσ΄την αγωνια....

εντωμεταξυ η μικρη μου εχει βαλθει να με τρελανει αδειαζει ολα τα δικα της απλυτα στο δικο το καλαθι και στο τελος εβγαλε και τα ρουχα που φορουσε γιατι λεει μωμαει με εχει ψωφησει στην σκανδαλια μιλαμε!!!!

Κόκκινα κάνει το πατζάρι όχι ο σίδηρος! :D :D

Καλή επιτυχία Μαρία μου με το καλό να δείτε το φασολάκι σας!!!!! ;)

χαχαχαχαχχααχ βρε την μικρή σκανταλιάρα!!!!χαχαχχαχχαχα

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οντως ο σιδηρος τα κανει μαυρα! Αυτο μας ελειπε τωρα και δυσκοιλιοτητα δεν παιρνω σιδηρο και δεν εχω θεμα. Δεν παιρνω τιποτα δηλαδη! Απτο πρωι αγκαλια με τις φρυγανιες μου....και προσπαθω να μην πινω νερο εχω κορακιασει αλλα νομιζω οτι κραταω τις αναγουλες μακρια!

Margioula με το καλο να δεις το φασολακι σου!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

οντως ο σιδηρος τα κανει μαυρα! Αυτο μας ελειπε τωρα και δυσκοιλιοτητα δεν παιρνω σιδηρο και δεν εχω θεμα. Δεν παιρνω τιποτα δηλαδη! Απτο πρωι αγκαλια με τις φρυγανιες μου....και προσπαθω να μην πινω νερο εχω κορακιασει αλλα νομιζω οτι κραταω τις αναγουλες μακρια!

Margioula με το καλο να δεις το φασολακι σου!

Εγώ παίρνω σίδηρο αλλά το έντερο μου δουλεύει καλά!

Εμ τόσα χάπια που παίρνω πρέπει να δουλέψει

για να αποβάλλει και κάτι...:tongue: :tongue: :tongue:

Ακόμα αναγούλες βρε Μαράκι ε?Εμένα με άφησαν

και πού και πού με θυμούνται..

ειδικά αν έχω ώρα να φάω(1-2 δηλαδή) :tongue: :tongue:

Χαχαχαχαχχαχα σκεφτόμουνα την μικρή σου

με το πέδιλο και την κάλτσα και γελούσα μόνη μου!!!

χιχιχιχιχιχιχι :lol:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Εγώ παίρνω σίδηρο αλλά το έντερο μου δουλεύει καλά!

Εμ τόσα χάπια που παίρνω πρέπει να δουλέψει

για να αποβάλλει και κάτι...:tongue: :tongue: :tongue:

Ακόμα αναγούλες βρε Μαράκι ε?Εμένα με άφησαν

και πού και πού με θυμούνται..

ειδικά αν έχω ώρα να φάω(1-2 δηλαδή) :tongue: :tongue:

Χαχαχαχαχχαχα σκεφτόμουνα την μικρή σου

με το πέδιλο και την κάλτσα και γελούσα μόνη μου!!!

χιχιχιχιχιχιχι :lol:

χεχεχεχε που να την εβλεπες κιολας!

χρωματιστη η καλτσα χρωματιστο και το πεδιλο οτι να ναι!

Καλε εμενα τωρα αρχιζουν οι αναγουλες και ακομα δεν μπορω να πω οτι εχω κανονικες αναγουλες γιατι προσεχω με τα υγρα!

Τωρα θα ερθουν τα δυσκολα παντα με επιαναν 8η-9η και κορυφωνονταν 15η οπου πια επεφτα στα πατωματα και εκανε σπασμους το στομαχι μου! Γι αυτο φοβαμαι τωρα! Και δεν παιρνω και κανενα σκευασμα.....

Τσουπ ...να μαι και εγώ....Σας παρακολουθώ κάμποσες μέρες αλλά δίσταζα να γράψω, καθώς ακόμα προσπαθούσα να χωνέψω την εκυμοσύνη μου...:confused:..

Είμαι 39 χρονών με 2 κοριτσάκια και τώρα θα αποκτήσω άλλο ένα:cool:

zfvrp2.png jMgwp3.png

Διαφημίσεις

ελα βρε συντροφισσα και δε μιλας τοσες μερες? να χω κι εγω συμπαρασταση ως υποψηφια τριτεκνη!!!!! Αποτι καταλαβα δεν την ειχατε προγραμματισμενη αυτη την εγκυμοσυνη!

Καλως ηρθες λοιπον!

ελα βρε συντροφισσα και δε μιλας τοσες μερες? να χω κι εγω συμπαρασταση ως υποψηφια τριτεκνη!!!!! Αποτι καταλαβα δεν την ειχατε προγραμματισμενη αυτη την εγκυμοσυνη!

Καλως ηρθες λοιπον!

Καθόλου προγραμματισμένη...Ταμπλάς μου ήρθε....Και νόμιζα ότι είχα ξεμπλέξει με πάμπερς, μπιμπερό και κολικούς...:shock:

ΜΑ Με ενα και μόνο ατύχημα.....:oops:

Καλώς να ρθεί όμως....

Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα:D

zfvrp2.png jMgwp3.png

Καθόλου προγραμματισμένη...Ταμπλάς μου ήρθε....Και νόμιζα ότι είχα ξεμπλέξει με πάμπερς, μπιμπερό και κολικούς...:shock:

ΜΑ Με ενα και μόνο ατύχημα.....:oops:

Καλώς να ρθεί όμως....

Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα:D

Ατυχημα=ευτυχημα! :D:D:D

Ετσι ειναι στο πρωτο το προσπαθεις μεχρι να σου κατσει και μετα σου ρχονται με την πρωτη επαφη! Για να νιωσεις καλυτερα εγω θα αλλαζω σε 2 μωρα πανες οταν με το καλο ερθει το οποιο το εχω ηδη ξανακανει μεχρι πριν απο λιγους μηνες και ενιωθα να μη φευγει καθολου η μυρωδια απτη μυτη μου μεσα στη μερα! :(

Ειναι ομως γλυκα τα μωρακια και νομιζω οτι τελικα δε θα σου κακοφανει τοσο γιατι θα ξαναμυρισει μωρουδιλα το σπιτι!!!!

Η αλήθεια είναι ότι....οι άτιμες οι ορμόνες με έχουν τρελάνει τόσο πολύ....που τώρα αρχίζω να βλέπω τα όμορφα που πρόκειται να ακολουθήσουν....Μέχρι τώρα....προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι:oops:...όσο για το νερό που έλεγες παραπάνω....προσπάθησε να το πίνεις κι ας σε ανακατεύει γιατί κινδυνεύεις με αφυδάτωση...Την πάτησα στην 2η εγκυμοσύνη....και τώρα ζορίζω τον ευατό μου για να πιει...Που θα πάει θα περάσει το 1ο τρίμηνο ;)(για μένα 16η εβδομάδα)

zfvrp2.png jMgwp3.png

φοβαμαι να πιω νερο με ανακατευει και αρχιζει ο φαυλος κυκλος τρωω κατι να μαζεψει το νερο και μετα αφου το φαω διψαω κτλ

Σημειωτεον οτι ειμαι ανθρωπος που στα νορμαλ μου πινω 3 λιτρα νερο τη μερα!!!! Γι αυτο προσπαθω να το περιορισω....

Εσυ τι ειχες παθει τοτε?

μου φαινεται πολυ μακρια το τελος του 1ου τριμηνου!

Διαφημίσεις

φοβαμαι να πιω νερο με ανακατευει και αρχιζει ο φαυλος κυκλος τρωω κατι να μαζεψει το νερο και μετα αφου το φαω διψαω κτλ

Σημειωτεον οτι ειμαι ανθρωπος που στα νορμαλ μου πινω 3 λιτρα νερο τη μερα!!!! Γι αυτο προσπαθω να το περιορισω....

Εσυ τι ειχες παθει τοτε?

μου φαινεται πολυ μακρια το τελος του 1ου τριμηνου!

Είχα πάθει υπερέμεση εγκυμοσύνης....Δεν μπορούσα να φάω τίποτα ούτε να πιω κάτι....όλα μου βρώμαγαν....Στο τέλος, ο γιατρός μου προκειμένου να μην με νοσηλεύσει, μου έδωσε υπόθετα ...και τα οποία ευτυχώς με έπιασαν...:) ....Φαντάσου όμως ότι δεν είχα πια δυνάμεις για να περπατήσωωω....Τόσο χάλια.........Τώρα βέβαια που μου τα ξανάδωσε...έπαθα μια ωραία διάρροια με σπασμούς...(ερέθισαν το έντερο)...και έπαθα και μια μικρή αποκόλληση...που αντιμετωπίστηκε με ξάπλα και utrogestan...:shock:

zfvrp2.png jMgwp3.png

Πωπωωωω

καλα τωρα στην 3η ποτε προλαβες και τα παθες αυτα? Περαστικα! Κοιτα να τρως καλα!

Αυτο το να μην τρωω το χα ψιλοπαθει στην 1η εγκυμοσυνη αλλα οπως αποδειχτηκε εφταιγε ο σιδηρος ειχα χασει 4 κιλα αλλα ευτυχως πολυ γρηγορα σταματησα το σιδηρο και πλακωθηκα στο φαι.

Και νομιζω οτι δεν προκειται να μου ξανασυμβει γιατι ειμαι φαγανουλι :oops: μακαρι να μου κοβοταν λιγακι η ορεξη αλλα ολο πειναω!

Παντως επειδη λενε οτι καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη μηπως αυτη τη φορα εχεις πιο πολυ ορεξη φτιαξε κανενα ωραιο σαντουιτσακι! Με την οσφρηση που εχουμε αν πας σε κανενα σουπερ μαρκετ εκει στα αλλαντικα στα τυρια μπορει να σου μυρισουν ωραια και να θες να τα φας!

Μέσα σε μια εβδομάδα τα έπαθα όλα...Πριν ακόμα μάθω την εγκυμοσύνη μου είχα αρχίσει να μην θέλω να φάω....Έμαθα ότι είμαι έγκυος και δεν είχα άλλο πρόβλημα εκτός του φαγητού...Όμως στην 6η εβδομάδα...άρχισαν όλα μαζί...να μου βρωμάνε, να ανακατεύομαι, να ζαλίζομαι...Έχασα 1,5 κιλό...σε αυτήν την εβδομάδα...Είπαμε με τον γιατρό να προλάβουμε τα χειρότερα...Και παρασκευή βράδυ έβαλα το υπόθετο...Σάββατο ξημερώματα άσχημοι κοιλιακοί πόνοι, Σάββατο πρωί...αποκόλληση....(καφέ αιματάκι) και από Δευτέρα στην δουλειά κανονικά...Και σημειωτέον ο σύζυγος έφυγε ταξίδι για 10 μέρες...:cry:

zfvrp2.png jMgwp3.png

Αλλά καλό είναι να μην ψυχοπλακωνόμαστε.....Χαμογέλα..Η ζωή είναι ωραία...ακόμα και στα άσχημα της..(εξάλλου πως θα λέω στο παιδί μου, ότι εγώ για σένα κόντεψα να πεθάνω:D)

zfvrp2.png jMgwp3.png

Μέσα σε μια εβδομάδα τα έπαθα όλα...Πριν ακόμα μάθω την εγκυμοσύνη μου είχα αρχίσει να μην θέλω να φάω....Έμαθα ότι είμαι έγκυος και δεν είχα άλλο πρόβλημα εκτός του φαγητού...Όμως στην 6η εβδομάδα...άρχισαν όλα μαζί...να μου βρωμάνε, να ανακατεύομαι, να ζαλίζομαι...Έχασα 1,5 κιλό...σε αυτήν την εβδομάδα...Είπαμε με τον γιατρό να προλάβουμε τα χειρότερα...Και παρασκευή βράδυ έβαλα το υπόθετο...Σάββατο ξημερώματα άσχημοι κοιλιακοί πόνοι, Σάββατο πρωί...αποκόλληση....(καφέ αιματάκι) και από Δευτέρα στην δουλειά κανονικά...Και σημειωτέον ο σύζυγος έφυγε ταξίδι για 10 μέρες...:cry:

JESUS!!!!!!

Απιστευτο! Μα πραγματικα ποτε γινανε ολα αυτα!!!!!!Τι περασες βρε παιδι μου! Γιατι δεν πηρες αδεια αφου επαθες και αποκολληση? Και μονη σου χωρις τον αντρα σου και τα 2 παιδια πως θα συνελθεις χρειαζεται ξεκουραση! Εχειςτη μαμα σου να σε βοηθησει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...