Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

skountoufla μου το παγωτάκι καλό αν και μετά δεν μπορούσα να σταθώ απο τις αναγούλες, αλλά δεν πειράζει δεν μπορούσα με τίποτα να αντισταθώ, εδώ έφαγα και σοκολάτα μετά...

Πένυ μου περιμένουμε νέα απο το γιατρό!!!

εμείς έχουμε 2o ντομπλερ αύριο και γιατρό την Δευτέρα και ανυπομονώωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φτάσαμε 34η ε??? :P:p

A ρε τυχερούλες! :D

Περιμένουμε νέα από τον γιατρό!

Αφού γκρίνιαξα στο facebook και στο topic με τις πολύτεκνες (για συμβουλές!:rolleyes:) ας γκρινιάξω κι εδώ. Είμαι κατάκοπη! Κοιμήθηκα 2 και πετάχτηκα 7 η ώρα το πρωί με δύσπνοια :( Πήρα τηλέφωνο τη μαία μου παρότι θα πάω αύριο, να της πω τα περί δύσπνοιας, δυσφορίας και αϋπνίας και με συμβούλεψε να κόψω τη στερεή τροφή (λέει δεν παθαίνω τίποτα:(), να πίνω μόνο υγρά (νερό, χυμούς, χαμομήλι, σούπες) και να κοιμάμαι καθιστή!

Αργεί η 38η ρε κορίτσια! :rolleyes:

A ρε τυχερούλες! :D

Περιμένουμε νέα από τον γιατρό!

Αφού γκρίνιαξα στο facebook και στο topic με τις πολύτεκνες (για συμβουλές!:rolleyes:) ας γκρινιάξω κι εδώ. Είμαι κατάκοπη! Κοιμήθηκα 2 και πετάχτηκα 7 η ώρα το πρωί με δύσπνοια :( Πήρα τηλέφωνο τη μαία μου παρότι θα πάω αύριο, να της πω τα περί δύσπνοιας, δυσφορίας και αϋπνίας και με συμβούλεψε να κόψω τη στερεή τροφή (λέει δεν παθαίνω τίποτα:(), να πίνω μόνο υγρά (νερό, χυμούς, χαμομήλι, σούπες) και να κοιμάμαι καθιστή!

Αργεί η 38η ρε κορίτσια! :rolleyes:

υπομονή τώρα τον φάγαμε τον γάιδαρο!!!κάνε και αυτό που σου είπε η μαια σου για λίγες ημέρες να δούμε θα έχει αποτέλεσμα.

YBNUp3.png

Καλημερα κι απο μενα!

Καλα κι εγω πως ηθελα να τελειωσει αυτο το 3μερο

να βαλω σημερα πρωι πρωι τα παιδια στο σχολικο!

Παπαπα τα λατρευω αλλα τα σκ παντα τα φτυνω ε ποσο

μαλλον στο 3μερο!Αυριο εχω κι εγω ντοπλερ αμην παναγια μου....

Ρανια τι επαθες παλι παιδι μου?Μηπως ειναι λιγο υπερβολη

μονο υγρα?Δε νομιζω οτι το πρωι που ξυπνας με δυσπνοια

φταιει το στομαχι μεχρι εκεινη την ωρα πρεπει να τα εχεις χωνεψει

ολα!!!!Η σταση υπνου θα φταιει....Εγω κοιμαμαι στα δεξια αλλα

παντα μια ζωη μετα απο 1-2 ωρες γυρναω χωρις να το καταλαβαινω

ανασκελα. Ε προ εγκυμοσυνης δεν υπηρχε θεμα τωρα ξυπναω

γιατι δε με βολευει η σταση και ξαναγυρναω στα δεξια.

Εσυ δεξια ή αριστερα δε βολευεσαι?

Καλα αυτο με το ποτε θα ρχισεουμε να πλενουμε εχει

καταντησει ανεκδοτο ουτε αυτη τη βδομαδα με βλεπω.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Χαχα, Μαράκι τά' φτυσες με τα πιτσιρίκια, ε?

Πείτε μου βρε παιδιά, οι νηπιαγωγοί πώς τα καταφέρνουν? Ηρωίδες!:D

Μηπως ειναι λιγο υπερβολη

μονο υγρα?Δε νομιζω οτι το πρωι που ξυπνας με δυσπνοια

φταιει το στομαχι μεχρι εκεινη την ωρα πρεπει να τα εχεις χωνεψει

ολα!!!!Η σταση υπνου θα φταιει....

Ε, ναι, σίγουρα είναι υπερβολή, έφαγα 3-4 φρυγανίτσες τελικά και για το μεσημέρι έχω χυλό τραχανά. Εντάξει, το βράδυ όντως θα πιω μόνο γάλα και χαμομήλι. Νομίζω ότι οι σούπες, ο χυλός ή κανένας αραιός πουρές είναι κάπως πιο ρεαλιστική συμβουλή (γιατί πέφτει και πείνα!).

Δε νομίζω ότι φταίει η στάση ύπνου, σίγουρα είναι και το μωρό που δεν ξέρω τι κάνει, ανεβαίνει ψηλά? Σπρώχνει με το κεφάλι? Με τα πόδια? Θα με πεθάνει...

Ανάσκελα μόνο όσο πιο καθιστή γίνεται και για λίγο. Δεξιά φοβάμαι γιατί εκεί είναι η κεντρική αρτηρία που πάει και κλείνει το μωρό οπότε μόνο όταν είμαι μισοξύπνια, ίσα για να ξεπιαστώ. Μετά πάλι αριστερά γυρίζω, όπου προσπαθώ να τη βγάζω το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας.

Με προετοιμάζει το βάσανό μου για τα ξενύχτια που μου φυλάει!:D

Διαφημίσεις

Φτάσαμε 34η ε??? :P:p Και έχουμε γιατρό σήμερα, και είμαστε ακόμα πιο κοντά στη μπέμπα!!!:P:p

Ναιαιαιαιαιαι! 34! 6 εβδομάδες, τι ψυχή έχουν? Κι αν δεν τις πάρουμε και όλες... Εγώ την άλλη εβδομάδα ντοκτορ. Άντε, περιμένω update για σύγκριση!...

...και με συμβούλεψε να κόψω τη στερεή τροφή (λέει δεν παθαίνω τίποτα:(), να πίνω μόνο υγρά (νερό, χυμούς, χαμομήλι, σούπες) και να κοιμάμαι καθιστή!

Τι λέει καλέ? Να κρεμιέσαι ανάποδα δεν σου το πρότεινε :confused: ?

Λίγο υπερβολική δεν είναι? Θα πεσεις κάτω μόνο με υγρά! Αργεί η 38η και με αυτή τη διατροφή θ' αργήσει κι άλλο! Καμιά άλλη λύση?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Αργεί η 38η και με αυτή τη διατροφή θ' αργήσει κι άλλο! Καμιά άλλη λύση?

Χαχα! Αυτά που λέω παραπάνω Σοφάκι, χυμοί, σούπες, χυλός, αραιοί πουρέδες, τέτοια. Αφού κουβαλάω έναν δαίμονα! Το οποίο έμβρυο, όσο εγώ είμαι σ' αυτό το χάλι τόσο περισσότερο χαίρεται και κλωτσάει (βαράει, κουτουλάει):D

καλη εβδομαδα!

εμεις αλλαζουμε και εβδομαδα καθε Τριτη...μπηκαμε 35η..:shock:νομιζω θα με πιασει πανικος!

αρχιστε το πλυσιμο γιατι οσο παμε και βαραινουμε...εχθες λιγο σιδερωσα και μιλαμε ενιωθα οτι εσκαβα ενα 3 ωρο!

skybeam μαλλον ειναι λιγο νευροσπαστα τα παιδια μας..εμενα ειναι ησυχη αλλα αυτο το ποδι να μην τεντωνε στο στομαχι...τι καλα που θα ηταν!

το Ευακι που ειναι?

να της ευχηθουμε και χρονια πολλα αλλα να μας πει και τα νεοτερα της!

Βαλιτσουλα μαιευτηριου σχεδον ετοιμη!

λειπουν σαγιοναρες και παντοφλιτσες μονο και δεν ξερω τι θα κανω με κουβερτουλα της μικρης!

να παρω μαζι μιας φλις? να παρω πικε?δεν ξερω και τι θερμοκρασια θα εχουμε οταν γεννησω!

ε να ετοιμασω και το νεσεσερακι μου με αφρολουτρακια μου οδοντοκρεμες και τα σχετικα και αναμενουμε...

βεβαια ακομα δεν εχω παραλαβει λικνο...κουνια...καροτσι..:rolleyes:

aCtzp3.png

Το οποίο έμβρυο, όσο εγώ είμαι σ' αυτό το χάλι τόσο περισσότερο χαίρεται και κλωτσάει (βαράει, κουτουλάει):D

Βρε δεν χαίρεται το μπομπίρι σου, κάνει έτσι για να σου δώσει κίνητρο να υπομείνεις τα βασανιστήρια (ή απλά πεινάει και δεν του φτάνουν οι σούπες)!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ε, ναι, σίγουρα είναι υπερβολή, έφαγα 3-4 φρυγανίτσες τελικά και για το μεσημέρι έχω χυλό τραχανά. Εντάξει, το βράδυ όντως θα πιω μόνο γάλα και χαμομήλι. Νομίζω ότι οι σούπες, ο χυλός ή κανένας αραιός πουρές είναι κάπως πιο ρεαλιστική συμβουλή (γιατί πέφτει και πείνα!).

Καλα Ρανια μαυτη τη διατροφη εγω θα ειχα λιποθυμησει στη μιση μερα!

Χαρα στο κουραγιο σου τι να πω.....

7 εβδομαδες εχουμε ακομα δεν ειναι λιγες!

Αντε παιδια να μας πειτε κανενα νεο απο γιατρο να κανουμε συγκρισεις!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Χαθηκα...ελπίζω να είστε όλες καλά!!!!

Περνάει ο καιρός κοριτσια και τα έχω παίξει....γι αυτό κ εχω χαθεί...

Εχουμε μετακομίσεις, γκρεμίσματα,μαζέματα,βαψίματα κ έχω φρικάρει για το αν θα προλάβουμε...

Μενουμε σε ενα διώροφομ κατω εμείς και πάνω οι γονείς μου...αλλά επειδή το πάνω σπίτι είναι μεγαλύτερο δηλαδή εχει δωμάτιο για τον μπεμπούλη, αποφασίσαμε να ανέβουμε επάνω....

Τώρα είμαστε στην φαση να γρεμήσουμε τα παλια πλακακια του μπανιου κ να βάλουμε καινούρια... το δωμάτιο του μωρού εχει βαφτει κ μένει να του βάλουμε τύπου ξύλινο πατωματάκι για να είναι πιο "ζεστο" κ να του κάνουμε το περίγραμμα ενός αρκούδου...

Επειτα εχουμε να βάψουμε τα υπόλοιπα δωμάτια κ να αρχίσει το μαρτύριο της διπλης μετακόμισης!!!

Ενταξει εγώ να είμαι ειλικρινής, δεν κανω κ τίποτα αλλά εχω αγχωθεί για το αν θα προλάβουμε...

Και δεν εχω τελειώσει κ με τα ψώνια του μπέμπη...:shock::shock:

Γεια σας κορίτσια....

Μόλις επέστρεψα απο γιατρο...

Η μικρη ειναι μια χαρα ειναι 1106 γραμ.

Μου ειπε ο γιατρός οτι οι μετρήσεις της ειναι κατα

4 μερες μεγαλύτερες σε σχέση με τη βδομάδα που ειμαι εγω...

Μου αύξησε τη δόση απο το μαγνήσιο για να μην κανω λεει

συσπασεις τωρα που μεγαλώνει η μήτρα...

Του είπα για τις καουρες κ μου ειπε αν θέλω να

μου γράψει φάρμακα αλλα αρνήθηκα....

Αυτα τα νεα μας...

Παω για φαγητο κ μετα θα σας διαβάσω....

:-P:razz::-P

Α ξέχασα εγω ειμαι στα +10 κιλα...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλησπέρα κι απο μένα!!!! Θα σας γραφω πιο συχνά τωρα, γιατι μου εφερε η κολλητουλα μου το λαπτοπ της (εμεις έχουμε μονο σταθερο υπολογιστη κ δεν μπορω να καθομαι στην καρεκλα).

Ράνια κουραγιο, μπορει με το μωρο μεθαυριο να μην παιδευεσαι τοσο, να ειναι εντελως ησυχο κ τα βραδια να σ αφηνει να κοιμασαι......Αυτο να ευχεσαι τουλαχιστον......:rolleyes::rolleyes:

Εμένα οι καουρες νομίζω ότι έχουν σταματησει, βεβαια δεν προκαλω κ την τυχη μου, δεν πολυτρωω τροφες που μου εφερναν καούρα, αλλά μολις τωρα εφαγα μια σοκολατα κ δεν με πειραξε, ενω μεχρι πριν λιγες μερες δεν μπορουσα να φαω περισσοτερο απο 2-3 κομματια.... :P:p

Καλη επιτυχια σε οσες έχουν γιατρο!!!!!!!

Γεια σας κορίτσια....

Μόλις επέστρεψα απο γιατρο...

Η μικρη ειναι μια χαρα ειναι 1106 γραμ.

Μου ειπε ο γιατρός οτι οι μετρήσεις της ειναι κατα

4 μερες μεγαλύτερες σε σχέση με τη βδομάδα που ειμαι εγω...

Μου αύξησε τη δόση απο το μαγνήσιο για να μην κανω λεει

συσπασεις τωρα που μεγαλώνει η μήτρα...

Του είπα για τις καουρες κ μου ειπε αν θέλω να

μου γράψει φάρμακα αλλα αρνήθηκα....

Αυτα τα νεα μας...

Παω για φαγητο κ μετα θα σας διαβάσω....

:-P:razz::-P

Α ξέχασα εγω ειμαι στα +10 κιλα...

Μπράβο kittymaria!!!μια χαρά βλέπω είναι η Μπεμπουλα σου!!!σου έκλεισε ραντεβού για doopler???

Σου είπε πόσα εκατοστά έχει φτάσει???

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

skybeam μαλλον ειναι λιγο νευροσπαστα τα παιδια μας..εμενα ειναι ησυχη αλλα αυτο το ποδι να μην τεντωνε στο στομαχι...τι καλα που θα ηταν!

Ε, πώς θα καταλάβουμε ότι έχουμε παιδιά αν δεν κάνουν και τα δικά τους, και ακόμη δεν έχουν αρχίσει καλά καλά!:D

Βαλιτσούλα εγώ από βδομάδα...

Βρε δεν χαίρεται το μπομπίρι σου, κάνει έτσι για να σου δώσει κίνητρο να υπομείνεις τα βασανιστήρια (ή απλά πεινάει και δεν του φτάνουν οι σούπες)!

Έχεις απόλυτο δίκιο. Έχει αρχίσει να κάνει κι αυτά τα εξωγήινα εξογκώματα στην κοιλιά (αυτά που όταν μου τα έδειχναν άλλες έγκυοι με καμάρι εγώ γυρνούσα τα μούτρα μου!), κι αυτά που σαν να πιάνει με τα χέρια (Νάντααααααααα αααααααα!!!] που ok, με κάνει να χαμογελάω. [δεν πεινάει, παίρνει αυτό αυτά που πρέπει!]

Καλα Ρανια μαυτη τη διατροφη εγω θα ειχα λιποθυμησει στη μιση μερα!

Χαρα στο κουραγιο σου τι να πω.....

7 εβδομαδες εχουμε ακομα δεν ειναι λιγες!

Αχ, βρε Μαρία πολλές είναι, το ξέρω!

Τη συνηθίζω την πείνα σιγά σιγά, τι να κάνω, έχω ήδη κόψει καιρό το φαγητό το βράδυ. Μέχρι λίγο πριν μπω στον 7ο είχα πάρει το 20κιλο και τώρα που ζυγίστηκα σήμερα (που μόλις μπαίνω στον 8ο) δεν έχω πάρει γραμμάριο, κάτι είναι κι αυτό. Το μόνο που μένει είναι ν' αρχίσω να χάνω σιγά σιγά τα κιλά της εγκυμοσύνης μέχρι να γεννήσω!:cool:

Εχουμε μετακομίσεις, γκρεμίσματα,μαζέματα,βαψίματα κ έχω φρικάρει για το αν θα προλάβουμε...

Καλά, άλλη από δω! Χαρά στο κουράγιο σου κοριτσάκι μου! Καλά ξεμπερδέματα και καλορίζικο το σπιτάκι!

kitty μια χαρά η κοπελάρα σου, και 4 μέρες μεγαλύτερη... ό,τι πρέπει, ε? :D

Να στείλω κι εγώ ευχές στο Ευάκι... άντε κούκλα μπες να μας πεις πώς είσαι!;)

Γιώτα, αυτό το ήσυχο μωρό το βράδυ το εύχομαι και για μένα και για όλες μας βασικά, μπας και επιβιώσουμε κάπως πιο άνετα και κλείνουμε και κάνα μάτι οι έρημες! :D

Πάντως το στομάχι σου δείχνει να έχει ηρεμήσει, γι' αυτό έφαγες πιο άνετα τη σοκολάτα σήμερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...