Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ευάκι οτι χρειαστείς δίπλα είμαστε. Σου στέλνω με πμ το τηλέφ. Εγώ βγαίνω για ψώνια κλπ δεν είναι κόπος να σου πάρω κάτι. Έχω και τον άντρα μου με μπόλικη άδεια οπότε έχω και βοήθεια.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Εύα κάτσε ξεκουρασου και μην κανείς απολύτως τίποτα. Εγω παίρνω γιουροπαρ απο τον τέταρτο μήνα και μετά απο λίγο δεν τις καταλαβαίνεις τις ταχυκαρδιες...

Εμείς κορίτσια είχαμε ένα δύσκολο βράδυ,ο μικρός αποφάσισε να μου θυμίσει πως ειναι να έχεις νεογέννητο στο σπίτι με κολικους ξυπναγε ανα τρίωρο και έκλαιγε για καμία ωρα(το κάνει μια βδομάδα τώρα)

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα :)

Εγώ πάλι ξύπνησα πολύ ήσυχη για το θέμα της Εύας και μετά από λίγο συνειδητοποίησα ότι είχα δει στον υπνο μου ότι είχε μπει, λεει, πολύ αργά στο καφέ και μας είχε πει ότι όλα εντάξει :tongue: !

Τελοσπάντων, τελος καλό, κάτσε κάτω από τη μπάρα Εύα γιατί σ'εχουμε βάλει να σέρνεις και το χορό και κάποιες από εμάς που ακολουθούμε, διάβασες χτες, ούτε βρακί δεν έχουμε ετοιμάσει για το μαιευτήριο!

Εγώ, καλά τα θυμάται η Ράνια, παίρνω και ένα isoptin για την καρδιά κάθε φορά που παίρνω γιουτοπαρ (1 ολόκληρο κάθε 8 ώρες παρακαλώ! γι' αυτό δεν έχει πάρει είδηση τίποτα η μήτρα ...ευτυχώς σε 10 μέρες τα κόβω).

Χτες έκανα και ηλεκτροκαρδιογράφημα και μία γενική καρδιολογική εξέταση (τα ζήτησε προληπτικά ο γυναικολόγος) καθώς και βυθοσκόπηση (λόγω ελαφριάς μυωπίας), τι άβολη εξέταση αυτή η τελευταία! Μετά γκαβώθηκα εντελώς, μου λέει ο οφθαλμίατρος "μπορεί να σε ενοχλήσει λίγο ο ήλιος", τι λίγο , ήταν και ντάλα έξω έβλεπα απλά ένα δυνατό θολό φως, ήμουν σαν τις ταινίες που είναι ο άλλος στο "πέρασμα" και ακούει "don't go into the light!"

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημερα και απο εμενα!

Ευακι παλι καλα,ολα καλα!Ξαπλα κ ξεκουραση τωρα κ ευχομαι να πανε ολα κατ`ευχην!

Κοριτσια μεχρι ποια εβδομαδα πρεπει να εχει παρει θεση το μωρο?ξερετε?

Ξεκινησα και εγω τα γιουτοπαρ,μισο πρωι μισο βραδυ και μου φερνουν τρεμουλο εμενα!:shock:στην αρχη λεω,τι σκ@τ@ επαθα?γιατι τρεμω ολοκληρη? αφου δεν κρυωνω!!!Μετα θυμηθηκα πως λογικα θα ειναι απο τα χαπια!

Εγω ΜΑΛΛΟΝ αν πανε ολα καλα,θα γεννησω τελευταια απο ολες, και το σκεφτομουνα χθες,πως θα σας ενημερωσω? Να ανταλλαξουμε τηλ με οποια θελει καποια στιγμη για να στειλω τουλαχιστον ενα μηνυμα!:)

Λοιπον,παω να συνεχισω με το ξεκαθαρισμα για το υπνοδωματιο του μωρου. Πρεπει να τελειωνω καποια στιγμη για να το βαψω κιολα!!:cool:

Καλημέρα κουκλες και καλο τριήμερο!!!

Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν τη Δευτερα.Η Παναγια να μας προστατευει ολες και να εχουμε τελειομηνες και ηρεμες εγκυμοσυνες.

Ευα,καλη ξεκουραση και πολυ προσοχη!!!!Τα λεω σε εσενα να τα ακουσω και εγω!!!και εγω εχθες τα "χρειαστηκα".ειχα συσπασουλες πυκνες!!!πηρα τα trofocard μου και ησυχασα!!!Κοριτσια,δε θα το πιστεψετε!!δεν εχουμε τελειωσει ακομα!!!!!κλεισαμε και δευτερη εβδομαδα και ειμαστε ακομα τσαντιρι!!!τι λεω τσαντιρι!!!το τσαντιρι μπροστα μας ειναι ειναι σαλα!!!θα κλαψω απο τα νευρα μου!!!και εχουμε ακομα δρομο.Θα γεννησω και ακομα θα εχουμε εκκρεμοτητες.

Ενταξει,γκρινιαξα και ησυχασα!

εχω και καλα νεα!την πιο προηγουμενη εβδομαδα ειχα γιατρο.Η μπεμπα ειναι 1560gr και οπως μας ειπε ο γιατρος ειναι εγκαρσια και εχει μακρια ποδια.μας ειπε πως ειναι στα φυσιολογικα επιπεδα και αυτο οφειλεται στη διατροφη μου(δεν μπορω να φαω γλυκα λογω καουρας)με αποτελεσμα να χασω και ενα κιλο!!!!!

αυτη την εβδομαδα εχω doppler και φωτογραφηση(της μπεμπας-αν και εχουμε δει πως μοιαζει σε εμενα!!!) καθως και εξετασεις αιματος(ρουτινας).

Τα RING-SLING τα ζαχαρωνω και εγω....με γεια στις κοπελες που τα προμηθευτηκαν!!!!δε θυμαμαι τιποτα αλλο!Α!και ενε αρθρο για το πως να παρει θεση το bebe!http://www.mother.gr/displayarticle.asp?articleId=2060

(αν καποια κοπελα εχει δοκιμασει τιποτα απο αυτα,ας ενημερωσει τις καημενες μανες που δεν εχουν παρει θεση τα μωρα τους)...

Αυτα!!!φιλακια και πολυ προσοχη σε ολες μας!!ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΥΝΤΟΜΑ(ωχ!σαν απειλη ακουστηκε αυτο).

Υ.Γ.και μια φωτο απο το μισοτελειωμενο δωματιο της μπεμπας(περιμενουμε επιπλα την Τεταρτη)dsc00022bz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Η φωτο αδικει πολυ το χρωμα του τοιχου που ειναι aqua-βεραμαν και δειχνει πολυ ωραιο...

Αυτα που κρεμονται απο το φωτιστικο,δεν ειναι σφουγγαρια που λεει ο αντρας μου.ειναι pom-pom που εφτιαξα εγω με τουλι(http://www.momdot.com/how-to-make-a-tulle-pom-pom-ball-tutorial/)

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

και μια φωτο απο το μισοτελειωμενο δωματιο της μπεμπας

Αυτό δεν είναι δωμάτιο μπέμπας!Είναι η Cappella Sistina!

Μπράβο σας! Εγώ με τι μούτρα τώρα θα δείξω τις ταπεινές μας ...ρίγες?

Μπράβο με το ζουνούνι σας, όλα καλά!

(καλή υπομονή με τις δουλειές/εκκρεμότητες!)

(πώς βάζω φωτό, δεν έχω ιδέα...)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ρανια ανατολική Κρήτη ειμαι Σητεια....

Bασικά είσαι σ' ένα απ' τα καλύτερα μέρη του κόσμου ;)

Ρανια θα κάνω το δικηγόρο του διαβολου και θα σου πω οτι έτσι και φας μεζεδάκια κλπ η καταραμένη καουρα θα σε εκδικηθεί! :-)

Καλά, δεν το συζητώ! :D:rolleyes:

Ελεγα στον αντρα μου χτες "λες να εχω κανενα καρδιακο προβλημα κ να μην το ξερουμε κι με το χαπι να παθω τιποτα κ να σταματησει η καρδια μου;;;;"...

Άκου κουβέντες τώρα... Παιδί μου σύνελθε τι άλλο θα ακούσω με τις τρελές εσάς!

Εμείς κορίτσια είχαμε ένα δύσκολο βράδυ,ο μικρός αποφάσισε να μου θυμίσει πως ειναι να έχεις νεογέννητο στο σπίτι με κολικους ξυπναγε ανα τρίωρο και έκλαιγε για καμία ωρα(το κάνει μια βδομάδα τώρα)

Γιατί βρε Ρουμπίνη, μήπως ζήλεψε ξαφνικά λόγω του μωρού που έρχεται?

Μετά γκαβώθηκα εντελώς, μου λέει ο οφθαλμίατρος "μπορεί να σε ενοχλήσει λίγο ο ήλιος", τι λίγο , ήταν και ντάλα έξω έβλεπα απλά ένα δυνατό θολό φως, ήμουν σαν τις ταινίες που είναι ο άλλος στο "πέρασμα" και ακούει "don't go into the light!"

:D:D:D xaxaxa! Ψιλοπακέτο η εξέταση, ε? Ξεμπέρδεψες όμως, πάει κι αυτό.

Να σου πω εγώ δεν την έκανα την εξέταση γι' αυτό το λόγο γιατί την ήξερα δηλαδή. Μου είπαν να την κάνω, αλλά δεν... Μην και σηκώσεις βάρος λένε μετά την καισαρική και έχεις αλλοιώσεις, ναι καλά λέω, λες και είναι η πρώτη καισαρική!:rolleyes:

Πάντως βαλίτσα μαιευτηρίου δεν έχω ετοιμάσει ούτε κι εγώ.

Και χρειάζονται και χαρτιά κορίτσια για τα του μωρού, έχω βρει ότι χρειάζονται αυτά:

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης , ληξιαρχική πράξη γάμου, πράξη προσδιορισμού επωνύμου τέκνων και αντίγραφα Α.Τ. για να δηλώσει ο μπαμπάς το μωρό στο μαιευτήριο. Αυτα βγαίνουν στα ΚΕΠ κοι ισχυουν για 6 μήνες.

Αν ξέρει κάποια κούκλα τι άλλο θέλουμε, ας πει!

milky προσοχή παιδί μου! Κι εμείς σε τσαντήρι ψιλοφέρνουμε ακόμα (και θα είμαστε νομίζω για αρκετά χρόνια, οπότε ας το πάρουμε απόφαση!.. ;) )

Η μπέμπα μια χαρά από βάρος να δούμε αν θα ξαναπάρει πόζα για φωτό!

Το δωματιάκι σας γίνεται πολύ super! :D :D :D

Αυτό δεν είναι δωμάτιο μπέμπας!Είναι η Cappella Sistina!

Μπράβο σας! Εγώ με τι μούτρα τώρα θα δείξω τις ταπεινές μας ...ρίγες?

Μπράβο με το ζουνούνι σας, όλα καλά!

(καλή υπομονή με τις δουλειές/εκκρεμότητες!)

(πώς βάζω φωτό, δεν έχω ιδέα...)

Ευχαριστουμε πολυ!!!!Επειδη γινεται ωραιο κανω υπομονη!!!Φανταζεσαι να βγει η μπεμπα,να γινει με το καλο 2 ετων και να μου πει "δε μου αρεσει ο βυθος και τα ψαρια.θελω Barbie".Δε το γλιτωνεις το lexotanil!!για φωτο,επισκεψου το imageShack.us και ακολουθησε τα βηματα.ειναι πολυ ευκολο.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Φανταζεσαι να βγει η μπεμπα,να γινει με το καλο 2 ετων και να μου πει "δε μου αρεσει ο βυθος και τα ψαρια.θελω Barbie".

Α, υπάρχει πάντα αυτή η πιθανότητα! Ή να σου πει δεν θέλω θάλασσα, θέλω βουνό :cool: !

MILKY, ευχαριστώ για τις οδηγίες! Ήθελα να σας δείξω αυτά [μου τα έπλεξε μία κυρία από το χωριό μου, έτσι απλά για το καλό, μόλις έμαθε ότι είμαι έγκυος (πριν κανα δυο βδομάδες, τυχαία)...οι αγνοί άνθρωποι του χωριού (όσοι δεν είναι κουτσομπόληδες:tongue:)] - πίσω είναι η στίβα που περιμένει να πλυθεί................. :

dsc00201zh.jpg

Uploaded with ImageShack.us

NuWHp2.png

InJWp3.png

καλημερούδια!!! τι ωραίος καιρός!!!! άντε να βγάζουμε τα νινάκια

βόλτα με τέτοιο ηλιάκο καμαρωτές καμαρωτές!:tongue::tongue:

αχ εύα όλα καλά ευτυχώς, σε σκεφτόμουν κι εγώ όλο το

βράδυ!λέω λες να μας πει πως γέννησε?!:shock:

ξεκούραση όσο μπορείς κι με τη μικρή στο σπίτι, επιστράτευσε όσους

ξέρεις για βοήθεια!

βρε βίκυ τι ωραίο δωμάτιο!!!:D μπράβο σας!!!

εμάς ήρθε η κούνια μας χτες και τακτοποίησα το δωμάτιο!!όλο πάω και

το χαζεύω και φωνάζω 'μπέμπηηηη'.....:tongue::tongue:

θα πάω και την τρίτη να βρω κι εγώ καμιά ταπετσαρία, αυτοκόλλητο

κάτι τελοσπάντων γιατί πολύ άδειο είναι σκέτο..και λέω κι αύριο να

ξεκινήσω πλυσίματα και να γράψω τι άλλο χρειάζομαι και για μένα και

για το μωρό!πολύ οργάνωση σας λέω!;):rolleyes:

υ.γ. αυτό με τα μεζεδάκια τι το ήθελες βρε ράνια??????όλο αυτό θα σκέφτομαι

τώρα!!:shock:

εμένα πάντως ο μικρός πρέπει να ναι χαμηλά γιατί δεν μου πιέζει στομάχι

και το κακό είναι πως τρώω άνετα!!χαχαχα!!:tongue::tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Mε γεια την κούνια Βίβιαν! Κι εγώ ανυπομονώ για βόλτες με το μωρό στο sling! :D

υ.γ. αυτό με τα μεζεδάκια τι το ήθελες βρε ράνια??????όλο αυτό θα σκέφτομαι

τώρα!!:shock:

Άσε ονειρεύομαι ανοιξιάτικα μεσημέρια κραιπάλης, αλλά με το όνειρο θα μείνω!

Σοφία έχουμε και ίδια εσωρουχάκια, τα πάνω πάνω της στοίβας που φαίνονται εννοώ! Πολύ όμορφα τα παπά που σου έπλεξαν! Μην τα βάλεις στο πλυντήριο αυτά, ε? :D

Καλησπέρα εγκυούλες!

Αχ βρε Εύα, τι πέρασες;!:( Υπομονή,

σε λίγες μέρες μπαίνεις στο μήνα σου.

Θετική σκέψη κι όλα θα πάνε καλά.

Με γεια τα sling σας κορίτσια!

Αχ έχω πήξει στη δουλειά...Ξεκινάει η άδεια μου

την άλλη Παρασκευή και προσπαθώ να μην αφήσω εκκρεμότητες.

Αν όλα πάνε καλά θα παραμείνω μέχρι 8-10/4 ώστε να

μεταφέρω αυτές τις 2 εβδομάδες μετά τον τοκετό.

Σήμερα ξεκινήσαμε να βάφουμε το δωμάτιο της μπουμπούς μας!!:)

Για να ακριβολογώ, ο ελαιοχρωματιστής το βάφει κι εγώ κάθομαι!

Για μεζεδάκια βλέπω γράφετε πουλάκια μου...μιαμ μιαμ..

Ετοιμάζω χταποδάκι για σήμερα...

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!!!

Γειτονάκι μου και μόνο που το είπες φτάνει!!! :)

Έστω και για μία κουβέντα θα σε πάρω να τα πούμε λιγάκι.

όχι μόνο στην ανάγκη!!! ;)

Με πιάνει ταχυπαλμία,τρέμουλο με τα παλιοχάπια και ζαλούρα!

Κοκκινίζει το πρόσωπό μου και νοιώθω εξάψεις!

Τα 7 κακά της μοίρας μου δηλαδή αφήστε τα!

Πάντως δεν έχω πετρώματα και είναι το μόνο που

με κάνει να χαίρομαι!

Εύχομαι να συνεχίσω έτσι.

Σήμερα εντωμεταξύ είμαστε καλεσμένοι σε ένα πάρτυ γενεθλίων

και η μικρή μου το περιμένει εδώ και 2 εβδομάδες!

Πώς να της πώ να μην πάμε??? :?

Ή να πάω για μία ωρίτσα ίσα για την τούρτα να μην την στεναχωρήσω?

Με το καλό για όλες οι ετοιμασίες δωματίων και ρούχων!!!

Η καλύτερη φάση!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Εχει κορίτσια πολύ ωραία τα πράγματα σας και το δωμάτιο!!!!

Τα σχέδια στο τοίχο ειναι ταπετσαρια ή ζωγραφια?

Ρανια ο μικρός μάλλον του έλειπε ο μπαμπάς του(έλειπε 10 μέρες) σήμερα που ήρθε ο μπαμπάς του να δούμε πως θα κοιμηθεί... Ευτυχώς έχω σταματήσει να ποναω και ελλατωνω σιγά σιγά τα χάπια.

Θέλω κι εγω ουζακι-μεζέ δίπλα στην θαλασσα:P

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...