Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

2 χοριακες εκανα εγω. Αλλα η δευτερη ηταν πανω απο 1500 και ηταν τριπλασιασμος. Οποτε πηγα μετα απο 3 μερες κατευθειαν για υπερηχο.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρες μου τι κανετε?skybeam,mummytobe με γεια τα σλιγκ!κοριτσια πηγαμε γιατρο χθες και ειμαστε 1800 κιλα και η μαμα 20κιλα πανω!skybeam σου κανω παρεα να μην εισαι μονη σου!!!!!!αφηστε που ειναι με τον ποπο προς τα κατω δεν εχει γυρισει ακομα και ψιλο αγχωθηκα!απο καουρες αλλο τιποτα,πολυ πονο,μου εδωσε χαπακια γιατι δεν την παλευα αλλο!!τι εγινε με την my girl???

a>2eM3p2.png

Ρε κοριτσια το εγινε?Ελειψα 2 ωρες και παμε για γεννητουρια?:D

Πλακα κανω δεν νομιζω να ηρθε τοσο νωρις η ωρα της Ευας

παντως απο το πινακακι φαινεται οτι πρωτη θα γεννησει!!!!

Για να δουμε....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου. ..εχθές ο γιατρός είδεοτι ο τράχηλος μικρυνε κ άλλο(2,7) κ είπε οτι μάλλον κάνω σύσπασεις κ μου έβαλε τιςφωνες που δούλευα ακόμη κ οτιπρεπει να είμαι ξάπλα για να μη γεννήσω πρόωρα. Έκανα σήμερα καρδιοτοκογραφημα για να δούμε τις σύσπασεις,είχε δραστηριοτητα η μήτρα κ θα παίρνω γιουτοπαρ μισό πρωί μισό βράδυ. Αν είχα έντονες σύσπασεις θα έμενα μέσα δυο μέρες με ορό,ευτυχώς το αποφύγαμε. Τώρα θα είμαι ξάπλα κ βλέπουμε. Με πήρε λίγο από κάτω. ...

Διαφημίσεις

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου. ..εχθές ο γιατρός είδεοτι ο τράχηλος μικρυνε κ άλλο(2,7) κ είπε οτι μάλλον κάνω σύσπασεις κ μου έβαλε τιςφωνες που δούλευα ακόμη κ οτιπρεπει να είμαι ξάπλα για να μη γεννήσω πρόωρα. Έκανα σήμερα καρδιοτοκογραφημα για να δούμε τις σύσπασεις,είχε δραστηριοτητα η μήτρα κ θα παίρνω γιουτοπαρ μισό πρωί μισό βράδυ. Αν είχα έντονες σύσπασεις θα έμενα μέσα δυο μέρες με ορό,ευτυχώς το αποφύγαμε. Τώρα θα είμαι ξάπλα κ βλέπουμε. Με πήρε λίγο από κάτω. ...

Γιωτα ξαπλα κ ξεκούραση κ θα πανε ολα καλα....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Με πήρε λίγο από κάτω. ...

Να μη σε παίρνει καθόλου απο κάτω, όλα είναι οκ, με τα χάπια και την ξεκούραση θα δεις διαφορά.Στο λέω ως παθούσα (εγώ ξεκίνησα με 2,7 στην β' και μικροσυσπάσεις και παίρνω τα ίδια χάπια από τότε. Πριν μια βδομάδα στο ντόπλερ ήταν 2,3 (μέσα σε 10 εβδομάδες μείωση 4 χιλιοστά), αλλά και οι δυο γιατροί μου είπαν ότι εφόσον ελέγχουμε τις συσπάσεις και είμαστε και σε τόσο προχωρημένη εβδομάδα, δεν είναι ανησυχητικό, κάτι ξέρουν αυτοί. Να πω την αλήθεια, για την Εύα με παραξένεψε που ο γιατρός της δεν της είχε δώσει κάτι πιο δυνατό από μαγνήσιο, από τη στιγμή που είχε έντονες συσπάσεις εδώ και μέρες, αν θυμάμαι καλά)

Να ρωτήσω: Skybeam και όσες τυχόν έχετε κάνει προγραμματισμένες καισαρικές, γιατί τις κάνουν στην 38η εβδομάδα και όχι αργότερα?

NuWHp2.png

InJWp3.png

ωχ τωρα το ειδα kittymaria!!!!ναι 1.800γραμ μικρο μου φανηκε παλι

σε σχεση με τα δικα σας αλλα ο γιατρος με διαβεβαιωσε οτι ειναι στα φυσιολογικα επιπεδα!!!

τι να εγινε με την Ευα αραγε?

a>2eM3p2.png

Σοφια φοβουνται για ρηξη μητρας ή για ανοιγμα ραμματων

οποτε περιμενουν μεχρι το μωρο να θεωρειται τελειομηνο

δηλαδη να εχει συμπληρωσει την 3η εβδομαδα!

Κανενα νεο απο Ευα δεν εχουμε ε?

Βρε Γιωτα τι τη θες τη δουλεια κι εσυ παρε αδεια και κατσε σπιτι!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

ωχ τωρα το ειδα kittymaria!!!!ναι 1.800γραμ μικρο μου φανηκε παλι σε σχεση με τα δικα σας αλλα ο γιατρος με διαβεβαιωσε οτι ειναι στα φυσιολογικα επιπεδα!

Θα σου κάνω εγώ παρέα στους λιτοδίαιτους: 2000 στις 32+4...και είναι και ήσυχο ήσυχο σήμερα, έτσι για να μου τη σπάει στα νεύρα και να ανησυχώ...

Τώρα είδα ότι μου απαντήσατε. Απλά είναι τόσο στάνταρ, το ακούω σε καθε περίπτωση προγραμματισμένης καισαρικής και το έχω απορία. Η κουνιάδα μου που γέννησε έτσι πρόσφατα, στενοχωρήθηκε που το μωρό βγήκε λίγο μικρό (2920, εντάξει το ξέρω ότι δεν είναι μκρό, αλλά κάπως της φάνηκε) και μου ανακινήθηκε το ερώτημα...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ελα ντε Σοφια μου....

Κ εγω την ιδια απορία εχω....

Εμένα με άφησε μεχρι 38+4 μου είχε πει οτι

απο 39 κ μετα ειναι πολυ πιθανό να σπάσουν

νερά κτλ, οπότε δεν το διακινδυνεύουν να μας αφήσουν τόσο...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Δεν ειναι απόλυτο οτι θα ειναι μικρο πάντως

στις 38 βδομάδες...

Εμένα ο δικός μου ήταν 3,5 κιλα...

Σοφια το χω πάθει κεγω αυτο, φάμε ενα σοκολατάκι

Κ σε 5 λεπτά θα κόβει βόλτες...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...