Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

RATAPLAN(Νίκη)..........Γαία-ΠΗΤ 01/5/2013

My girl(Εύα)................Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 02/5/2013

Mummytobe(Νάντια)....Αλεξάνδρας-ΠΗΤ 07/5/2013

mariath(Μαρία)............Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 08/5/2013

Βίβιαν........................Ιασώ-ΠΗΤ 10/5/2013

Evri79(Εύη)................????-ΠΗΤ 16/5/2013.

Mariapap82(Μαρία)......Ιασώ-ΠΗΤ 28/5/2013

Margioula(Μαρία)........ Γαία-ΠΗΤ 08/6/2013

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εχω βγαλει κατι μπεζοκιτρινα υγρα δεν απανταει ακομα ο γιατρος σημαινει κατι?

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ,ΤΟ ΚΑΦΕ Ή ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ..

ΜΠΕΖΟΚΙΤΡΙΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ!!

thanks για την απαντηση ειναι σε χειρουργειο τωρα και μαλλον θα μιλησουμε απογευμα....

Με ανησυχησε γιατι εκει που ηταν λιγα και αχρωμα ξαφνικα ενιωσα μουσκεμα και ειδα οτι ηταν πολλα και κιτρινα τι κουφο αυτο τωρα....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

thanks για την απαντηση ειναι σε χειρουργειο τωρα και μαλλον θα μιλησουμε απογευμα....

Με ανησυχησε γιατι εκει που ηταν λιγα και αχρωμα ξαφνικα ενιωσα μουσκεμα και ειδα οτι ηταν πολλα και κιτρινα τι κουφο αυτο τωρα....

Μαρακι εγω εχω συνεχεια μην σε ανησυχει καθολου και ειχα πολλα και συνεχεια στην προϋγουμενη εγκυμοσυνη... μην αγχωνεσαι καθολου δεν ειναι απολυτως τιποτα ειχα ρωτησει και το γιατρο μου τοτε!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχω βγαλει κατι μπεζοκιτρινα υγρα δεν απανταει ακομα ο γιατρος σημαινει κατι?

Μαρακι αυτα τα σιχαμένα υγρά τα εχω απο την αρχη της εγκυμοσύνης και συνεχίζουν ακομα!

Νομίζω οτι ειναι απολύτως φυσιολογικά!

Τι μου κάνετε γκαστρούλες?

Πως περάσετε Σ/Κ?

Εμείς ήρεμα...μονο εχθές το απόγευμα πήγα στο γήπεδο να δω την ομαδουλα μου που πολυ μου ειχε λείψει!

Το έμαθαν και οι γύρω μας μην τυχόν και μου δώσουν καμμια κατα λάθος και με είχαν στα ωπα ωπα!:D:D

Πήρα και μια σαλιαρα απο το μαγαζι εκει δεν άντεξα...ειχε πιπίλες,φορμακια,πάντες για κούνια....ολα τα ήθελα!

aCtzp3.png

mummytobe τι ομαδα εισαι? Για να καταλαβουμε τι χρωμα σαλιαρα απεκτησε το μπεμπε σου!

Αυτο το σκ οπως και σημερα το εχω περασει με hardcore babysitting γιατι ο Χαρης ειχε ακομα πυρετο και δεν πηγα και στη δουλεια σημερα. Χαρα η προισταμενη μου ουυυυυυυυυ

Μαράκι μην αγχώνεσαι τίποτα δεν θα είναι!

Μίλησε το συντομότερο με τον γιατρό σου να σε καθησυχάσει!

Κι εγώ είχα τέτοια υγρά και μου έδωσε μία αλοιφή της frezuderm

για κολπίτιδα

γιατί μου είπε κατα πάσα πιθανότητα εκεί οφείλονται!

Βέβαια εμένα έγιναν και καφετιά (να μην ξαναλέω τα δικά μου)!

Αλλά εσένα δεν θα είναι τίποτα..ξεκουράσου λίγο

και σου ξαναλέω ρώτα τον μήπως είναι καμμιά κολπίτιδα!

Διαφημίσεις

ωχ λες? να σου πω δεν ξαναπηρα ειπα αστο δεν θα ναι τιποτα δεν ξαναεβγαλα. Αμα ξαναγινει θα τον παρω! Εσυ καλα?

Μπορεί να είναι κι από την κούραση!

Έχεις και το παιδί άρρωστο και κουράστηκες αυτές τις μέρες!

Κοίτα να ξεκουραστείς τώρα όσο μπορείς!;)

Τίποτα δεν θα είναι θα δείς,απλά με το παραμικρό αγχωνόμαστε..

κι εγώ καμμιά φορά λέω στον άντρα μου

''τι καλά που ήτανε στην πρώτη μου

εγκυμοσύνη που είχα πλήρη άγνοια...''

άγχος μηδέν!!!

Εγώ καλά λέω πως είμαι..

σήμερα έβγαλα τα χειμωνιάτικα της μικρής και αύριο

θα κάνω τα δικά μας!

Ο άντρας μου καθάρισε το σπίτι και

η πεθερά έδωσε φαί!!!χιχιιχχιχιχιιχ

Καλημερα!

mygirl σε βρισκω σουπερ εκανες κατανομη εργασιων ε? Που να ξεκουραστω εγω γυρισα δουλεια σημερα μεχει πιασει απο τα μουτρα η προισταμενη και μεχει χωσει! Ασε που νομιζω οτι δεν εχω ντυσει καθολου καλα τα παιδια σημερα εχει αλλαξει ο καιρος και το κοβω να γυρνανε και τα δυο αρρωστα! Της μικρης δεν της κανανε και τα χειμωνιατικα παπουτσια που της πηρα και την εστειλα με καλτσα και πεδιλο τουριστας δηλαδη!

καλημέρα κορίτσια. Ελπίζω όλες να είστε όσο καλά μπορούμε να είμαστε τέτοιους καιρούς. Έχω να σας πω ότι μετά τις αναγούλες, την μικρή αποκόλληση τώρα έχουμε και δυσκοιλιότητα. Αφήστε που τώρα που άρχισα τον σίδηρο όταν έκανα (συγνώμη για την περιγραφή) κακά κάποια στιγμή κόντεψα να πεθάνω από την τρομάρα που πήρα λόγω χρώματος. Ευτυχώς ήταν η μαμά μου κοντά και μου είπε ότι ήταν φυσιολογικό

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Καλημερα κουκλιτσες!!!!

λοιπον ο σιδηρος κανει κοκκινα κακα μην ανησυχεις.....

Εγω σημερα θα παω να κανω τον πρωτο μου υπερηχο εχω ραντεβου στις 8:30 και ειμαι μεσ΄την αγωνια....

εντωμεταξυ η μικρη μου εχει βαλθει να με τρελανει αδειαζει ολα τα δικα της απλυτα στο δικο το καλαθι και στο τελος εβγαλε και τα ρουχα που φορουσε γιατι λεει μωμαει με εχει ψωφησει στην σκανδαλια μιλαμε!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλημέρα κορίτσια. Ελπίζω όλες να είστε όσο καλά μπορούμε να είμαστε τέτοιους καιρούς. Έχω να σας πω ότι μετά τις αναγούλες, την μικρή αποκόλληση τώρα έχουμε και δυσκοιλιότητα. Αφήστε που τώρα που άρχισα τον σίδηρο όταν έκανα (συγνώμη για την περιγραφή) κακά κάποια στιγμή κόντεψα να πεθάνω από την τρομάρα που πήρα λόγω χρώματος. Ευτυχώς ήταν η μαμά μου κοντά και μου είπε ότι ήταν φυσιολογικό

Υπομονή βρε κοριτσάκι μου ελπίζω να περάσει και η αποκόλληση

και η δυσκοιλιότητα γρήγορα!Για την αποκόλληση παίρνεις τίποτα εκτός από την ξάπλα?

Εμένα μου έδωσε 6 ultro την ημέρα και με ζαβλακώνουνε τελείως

αλλά κάνω υπομονή!:tongue: :tongue:

Ο σίδηρος χειροτερεύει λίγο την δυσκοιλιότητα

και τα κόπρανα μετά από την λήψη σιδήρου γίνονται μαύρα και άραχνα!

Κι εγώ ένα σοκ το είχα πάθει!!!:shock:

Είναι απόλυτα φυσιολογικά!

Ψάξε για τροφές που καταπολεμούνε την δυσκοιλιότητα και πιστεύω θα σε βοηθήσουνε!!!;)

Πολλά φρούτα ,λαχανικά νερά και χυμούς!

Τα ακτινίδια και τα δαμάσκηνα βοηθάνε πολύ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...