Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ρανια μου της απάντησα...θεία μου να μάστε καλα

μεχρι τότε να δω τι θα πει κ ο γιατρός μου...

Α μπράβο!

Θέλω να πω γι ατη θεία σου, σόρρυ κιόλας, ότι από μόνη της θα έπρεπε να θεωρήσει ως δεδομένο ότι δεν θα πάτε και αν τυχόν της έλεγες το αντίθετο, καλοδεχούμενο...

Βασικά κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια και εγω δεν θα πηγαινα με τιποτα...

και απλα θα ελεγα πως εχω μπει στον μηνα μου ειναι παρακινδυνευμενο και πως ο αντρας σου πρεπει να ειναι κοντα σου!Αυτο που πρεπει να εξηγουμε τα αυτονοητα σε μερικους ανθρωπους με κουραζει...

κοριτσια να με φτυσω που δεν εχω ιχνος καουρας?

στο πρωτο τριμηνο βεβαια ετρωγα παγακια για να ηρεμησω!

Κατεβηκα κεντρο σημερα...παει...τελειωσα οσον αφορα το περπατημα..δεν μπορω..κουραζομαι και ποναωωωωω!

aCtzp3.png

Μαρια και εγω δεν θα πηγαινα με τιποτα...

και απλα θα ελεγα πως εχω μπει στον μηνα μου ειναι παρακινδυνευμενο και πως ο αντρας σου πρεπει να ειναι κοντα σου!Αυτο που πρεπει να εξηγουμε τα αυτονοητα σε μερικους ανθρωπους με κουραζει...

στο πρωτο τριμηνο βεβαια ετρωγα παγακια για να ηρεμησω!

Κατεβηκα κεντρο σημερα...παει...τελειωσα οσον αφορα το περπατημα..δεν μπορω..κουραζομαι και ποναωωωωω!

Ε, ο κανόνας είναι αυτό που είπε η Skybeam, τι να λέμε τώρα.

Και πες, εντάξει, το πιθανότερο είναι ότι και να πας δεν θα συμβεί τίποτα, αλλά ΑΝ?

Όταν ήμουν ακόμα στις πρώτες-πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης, ήταν να πάω σε μια βάπτιση στην Αθήνα (Πάτρα-Αθήνα οδικώς). Δεν πήγα, αλλά όταν το είπα σε μια φίλη μου, μου είχε πει "εγώ ήμουν 6 εβδομάδων και είχα πάει Θεσσαλονίκη". Ε, μαγκιά σου κοπελιά και μαγκιά σου που δεν σου έτυχε και τίποτα, αλλά -όπως καταλαβαίνεις- μου κακοφάνηκε, μπορεί να είχα και τη μύγα, δεν ξέρω, αλλά καθένας κουμάντο στην κύησή του! Θέλω να πω γι ατη θεία σου, σόρρυ κιόλας, ότι από μόνη της θα έπρεπε να θεωρήσει ως δεδομένο ότι δεν θα πάτε και αν τυχόν της έλεγες το αντίθετο, καλοδεχούμενο...

(μα δεν μπορώ να δώσω μια απάντηση χωρίς να γράψω την ιστορία της ζωής μου?έλεος!)

Εχετε δίκιο κορίτσια κ εγω χθες ψιλονευριασα που μου το ειπε....

Θα έπρεπε να θεωρήσει οπως λέτε οτι δε θα παω...

Μια χαρα σας βρίσκω Μαρία κ Αθήνα αλλα κ

με κατσικουλες σα να στε επαρχια.....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Περίμενε, θα σε φτύσουμε εμείς! Φτου, φτου, φτου!!!!

Τυχερά είναι αυτά. Εγώ μέχρι πριν ένα μηνα δεν είχα πάρει πρέφα ότι είμαι έγκυος που λέει ο λόγος, ούτε πρώτο τρίμηνο κατάλαβα, ούτε τίποτα (μια ζαλάδα, μια αναγούλα, μια ναυτία, μια αδιαθεσία, εμετός ούτε κατά διάνοια, ΤΙΠΟΤΑ, γι' αυτό καλόμαθα και τώρα παραπονιέμαι-κι έχω συνάδελφο που ήταν επί 5 μήνες με αντιεμετικές ενέσεις η καημένη...και ξέρω τι ζόρι μπορεί να είναι)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Μια χαρα σας βρίσκω Μαρία κ Αθήνα αλλα κ

με κατσικουλες σα να στε επαρχια.....

:tongue::tongue::tongue:

ναι γενικα εχουμε τροφοδοσια απο διαφορα

(αυγα απτο χωριο μου στηΛαμια, μελι και κοτες απο Λημνο)κτλ

Η διατροφη ειναι πολυ σημαντικη να προερχεται απο αγνα προιοντα!!!!

Mummytobe φτου σου παιδι μου εισαι πολυ τυχερη που δεν

εχεις καουρες!Για το περπατημα οσο κι αν σε κουραζει πιστεψε με

σου κανει καλο οχι να κανεις χιλιομετρα αλλα εστω και λιγο

καθε μερα θα βοηθησει να κατεβει και το μωρο. Μην τα παρατας

υπομονη!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Βασικα Ρανια ντρεπομουν λιγο να σας το πω αλλα βασικα εχει ο αντρας μου

κατσικουλες σενα κτηματακι πισω απο τη δουλεια του (μενιδι)και προσφατα γεννησανε

οποτε εχουμε καθε μερα γαλα!

Καλά έκανες και ντρεπόσουν γιατί τώρα εγώ ζηλεύω πολύ!:D:rolleyes:

Πάντως θα ήταν αμαρτία να πετάτε το γαλατάκι το φρέσκο, αφού βρήκες τρόπο να το καταναλώνετε, πάλι δίνεις στον οργανισμό σας όλα τα οφέλη του κατσικίσιου. Εύγε!;)

Καλά έκανες και ντρεπόσουν γιατί τώρα εγώ ζηλεύω πολύ!:D:rolleyes:

Πάντως θα ήταν αμαρτία να πετάτε το γαλατάκι το φρέσκο, αφού βρήκες τρόπο να το καταναλώνετε, πάλι δίνεις στον οργανισμό σας όλα τα οφέλη του κατσικίσιου. Εύγε!;)

:D:D:D :rolleyes:

και παχαινω και το μπεμπε στην κοιλια!:tongue:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Καλά σκουντούφλα... πρέπει νομίζω άξια να πάρεις βραβείο ατακαδόρισας!!! Σε διαβάζω και γελάω μόνη μου!!! :P

Κοριτσάκια μεγειά τα sling σας... Εμένα δεν μου πολυαρέσει να σας πώ την αλήθεια... αυτό που μάρεσε όμως πιο πολύ ήταν αυτό το τζην που έστειλε η Σοφία... πολύ άποψη!!

Μαράκι ούτε κ εγώ υπήρχε περίπτωση να σκεφτώ πως απο θέμα υποχρέωσης θα έπρεπε να διακινδυνεύσω να κάνω ένα ταξίδι! Θα πρέπει να το καταλάβουν!!! Κ εσύ μην νιώθεις καθόλου τύψεις αν αποφασίσεις να μην πας!!!

Κ εγώ φτου φτου τίποτα δεν είχα μέχρι τώρα!! Απλά τελευταία φουσκώνω και βαραίνω...

Τρίτη κ εμείς γιατρόοοο!!! Αντε να δούμε την μπεμπούλα!!!

Παρέλαβα σήμερα και δειγματάκια μππιμπερό - πιπίλα απο Mam!! Αχχχ ειναι τοσο γλυκούλικα!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Καλά σκουντούφλα... πρέπει νομίζω άξια να πάρεις βραβείο ατακαδόρισας!!! Σε διαβάζω και γελάω μόνη μου!!! :P

Τρίτη κ εμείς γιατρόοοο!!! Αντε να δούμε την μπεμπούλα!!!

:oops:....

Άντε ντε! Να έχω ένα μέτρο σύγκρισης συνομήλικο!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Για σας κορίτσια!!!!

Μαρία εγω δεν θα πήγαινα, δεν ειναι εύκολο ταξίδι, να πω ότι πας κάπου οδικώς 1 με 2 ωρες εντάξει με το καταλάβω αλλα να είσαι πάνω στο πλοίο και να συμβεί( χτυπά ξύλο) κάτι τι θα κανεις?

My girl το sling που έχω ειναι πολύ σταθερό και όλα τα υφάσματα ειναι σταθερά( ανάλογα το ύφασμα βάζουν τους κρίκους από ότι ξέρω). Εγω γενικά δεν θηλασα με άντλησης έδωσα αλλα ούτως ή άλλως τα ανακάλυψα τα slings όταν ο μικρός ηταν 4 μηνων:( αυτό που έχεις πάρει εσυ ειναι διαφορετικό από το δικό μου( το δικό μου ειναι από γαζα και ίσως φεγγιζει λίγο)

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Ρανια μην στενάχωριεσαι για τα κιλά... Θα το ξαναπώ στην πρώτη εγκυμοσύνη έβαλα γύρω στα 20(και λέω γύρω γιατι τις 2 με 3 τελευταίες εβδομάδες δεν ανέβηκε σε ζυγαριά) και μέχρι να σαραντισω ήμουν στα κιλά μου;) οπότε ας φάμε τώρα που μπορούμε γιατι δεν πολύ προλαβαίνουμε

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Ρανια μην στενάχωριεσαι για τα κιλά... Θα το ξαναπώ στην πρώτη εγκυμοσύνη έβαλα γύρω στα 20(και λέω γύρω γιατι τις 2 με 3 τελευταίες εβδομάδες δεν ανέβηκε σε ζυγαριά) και μέχρι να σαραντισω ήμουν στα κιλά μου;) οπότε ας φάμε τώρα που μπορούμε γιατι δεν πολύ προλαβαίνουμε

Kαλά ρε συ ρουμπινάκι, πώς το έκανες αυτό? :D Εντάξει, εσύ είσαι και πιπίνι, αλλά λέμε τώρα, δύσκολο φαίνεται! Δεν χαλάρωσε το δερματάκι που έχασες τόσο γρήγορα όλα αυτά τα κιλά?

Kαλά ρε συ ρουμπινάκι, πώς το έκανες αυτό? :D Εντάξει, εσύ είσαι και πιπίνι, αλλά λέμε τώρα, δύσκολο φαίνεται! Δεν χαλάρωσε το δερματάκι που έχασες τόσο γρήγορα όλα αυτά τα κιλά?

Το δέρμα στην κοιλιά επανήλθε εντελώς περίπου στου 10 μήνες μετά.

Τα κιλα απλά τα έχασα χωρίς δίαιτα έτρωγα κανονικα, και να σκεφτείς ότι όταν ηταν 2 μηνών και και κάτι ο μικρός είχα χάσει αλλα 2 κιλα(ξεκίνησα και δουλειά και μπορεί να βοήθησε)

Τώρα στο δεύτερο δεν ξέρω αν θα φύγουν...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Χαίρομαι που ομονοειτε κορίτσια όλες...με κάνετε να

αισθάνομαι καλύτερα....

Ρανια κ εγω εχω καιρο ν ανέβω στη ζυγαριά....φοβάμαι...

Την Τρίτη όμως θα με βάλει ο γιατρός....:(

Θα τα χάσουμε δεν είπαμε???

Πένυ ποτε εστειλες εσυ στη mam?

Εγω έστειλα στις 11/3 κ ακομα δεν εχουν έρθει...

Μπράβο βρε ρουμπινακι...εσυ έκανες ρεκόρ οχι δίαιτα....

Τι καλα που δεν έχετε καουρες....φτου φτου φτου!!

qLIep2.png

y2qkp3.png

Χαίρομαι που ομονοειτε κορίτσια όλες...με κάνετε να

αισθάνομαι καλύτερα....

Ρανια κ εγω εχω καιρο ν ανέβω στη ζυγαριά....φοβάμαι...

Την Τρίτη όμως θα με βάλει ο γιατρός....:(

Θα τα χάσουμε δεν είπαμε???

Πένυ ποτε εστειλες εσυ στη mam?

Εγω έστειλα στις 11/3 κ ακομα δεν εχουν έρθει...

Μπράβο βρε ρουμπινακι...εσυ έκανες ρεκόρ οχι δίαιτα....

Τι καλα που δεν έχετε καουρες....φτου φτου φτου!!

Καλε ποιος είπε ότι δεν έχουμε καουρες? εγω αυτή την στιγμή υποφερω, μάλλον φταίνε τα 2 μπισκοτα Παπαδοπούλου που έφαγα...:P

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...