Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Δεν το είχα σκεφτεί! Και να φανταστείς έχω που το "ζαχαρώνω" το συγκεκριμένο σλινγκ από την πρώτη φορά που είχαμε πιάσει κουβέντα εδώ για σλινγκ και είχα μπει στο site να δω τι παίζει!Ευτυχώς μια χαρά μου έκατσε!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωωωω! Με'γεια!

Εγώ νομίζω έχω καταλήξει σ' αυτό:

http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/etoimoparadota_ringsling/marsipos_1759_b.jpg

βρε Ρανια...αυτο πηρα????ή ειναι πιο ανοιχτόχρωμο το δικο μου?

Ευα μας εβαλε τα γυαλια η κορη σου!

καλε φτου φτου φτου πως μεγαλωσε ετσι?

τελεια!

ποιο ειναι το θεμα με το αμνιακο?

εμενα μου ειχε πει για το σακχαρο θυμαμαι οτι μπορει να προκαλεσει κατι τετοιο αλλα εχουμε κανει καμπυλες και δεν εχουμε τετοιο θεμα!

Θυμαμαι ο γιατρος μου μου ειπε οτι παιζει και απο γυναικα σε γυναικα χωρις να σημαινει κατι...

καλυτερα πιο πολυ Ευάκι παρα λιγοτερο!

aCtzp3.png

Σοφία, κάνε την παραγγελία γιατί τα υφάσματα όταν τελειώνουν, απ' ό,τι μας είπε δεν είναι σίγουρο ότι θα ξαναβρούν τα ίδια. Eπίσης, δεν χρεώνουν έξοδα αποστολής.

Όχι, το δικό σου είναι ανοιχτόχρωμο! :) :)

Καλε τι είσαστε εσείς λίγο έλειψα και έκανα πόση ώρα να σας διαβάσω!!!

my girl θέλω να πάρω κι άλλο ύφασμα γιατι αυτό που έχω ειναι πολύ ωραίο σχετικά ουδέτερο γιατι το είχα πάρει για τον γιο αλλα να κάνει και για κόρη αλλα τώρα που έρχεται η κόρη θέλω ένα τελείως κοριτσιστικο:D( το ξέρω ότι δεν μας περισσεύουν τα λεφτά αλλα δεν παίρνω τίποτα άλλο από ρούχα)

Εγω έχω αυτόhttp://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1617_sling.JPG

Και αυτό http://www.babywearing.gr/Shopping/images/meitai/etoimoi_marsipoi_meitai/marsipos_4736_b.JPG

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

To mei tai που έχεις είναι συγκλονιστικό!

Από sling κοριτσίστικο ψηφίζω το δεύτερο! ;)

Ευχαριστώ πολύ!

Κι εγω στο δεύτερο νομίζω θα καταλήξω αλλα ακόμα το σκέφτομαι...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Για το πλυντήριο που ρωτάς, βάζω σόδα στη θήκη του απορρυπαντικού και ξύδι και πλένω κενή πλύση στους 90.

Από σλινγκ έχω αυτά για γάμους - βαφτίσεις , για κάθε μέρα και αυτό

και τα χρησιμοποιώ ακόμα και τώρα αν είμαστε έξω και κουραστεί η μικρή το βγάζω από την τσάντα και την βάζω μέσα και τέλος. Προσωπικά δεν βολεύτηκα ποτέ το καρότσι και τις μανούβρες, τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια ή τα γαϊδούρια που παρκάρουν στα πεζοδρόμια οπότε προτιμώ το παιδί πάνω μου και τα χέρια ελεύθερα έτσι κρατάω από το χέρι και τα άλλα παιδιά και είμαστε όλοι οκ.

Και το καλοκαίρι δεν ζεσταίνομαι επιπλέον αλλά προσωπικά δεν έχω και θέμα με την ζέστη γενικά συν ότι όλα τα παιδιά τα έκανα καλοκαίρι και μέχρι να βγω έξω είχε δροσίσει και το επόμενο καλοκαίρι περπάταγαν και δεν θέλανε τόσο συχνά σλινγκ.

Τέλος Σκουντούφλα εγώ δεν έκανα επισκληρίδιο αλλά δεν ένιωσα και την ανάγκη να την κάνω άντεχα τον πόνο, όχι ότι δεν πόνεσα αλλά φοβόμουν τόσο να κάνω επισκληρίδιο που προτίμησα να πονάω. Επίσης πέρασα τους πόνους σπίτι μου στο όρθιο αν ήμουν ξαπλωμένη δεν ξέρω τι θα έκανα.

Στην καισαρική πάλι με επισκληρίδιο ε όσο να έίναι κάτι σου αφήνει και αυτή λίγο το τρέμουλο, λίγο οι πόνοι στην πλάτη, λίγο το μούδιασμα, λίγο η υπόταση, λίγο οι πονοκέφαλοι στην αρχή μου έφταναν...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τι νέα από τη μπουμπού λοιπόν?

Ο γιατρός είπε τίποτα για τις συσπάσεις?

Αφού μετρήσαμε τράχηλο και ήτανε ΟΚ δεν ανησύχησε απλά μου είπε για 10 μερούλες,ώσπου να μπώ στον μήνα μου δηλαδή να κάνω την κινέζα

με τις δουλειές του σπιτιού με την μεγάλη κ.τ.λ.

Πιστεύω θα μπώ στον μήνα μου και δεν θα πάρω πολύ θα γεννήσω.

Έτσι τον έκοψα.Εξάλλου μου κόβει και το μαγνήσιο την επόμενη Παρασκευή.

Mygirl, για πες τα νέα από το γιατρό! :)

http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1923_sling.JPG

To ύφασμα πιο καθαρά φαίνεται εδώ

http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1923%20b.JPG

Υπέροχο!!!! Και το ύφασμα φαίνεται να έχει πολύ τέλεια υφή μόνο

από την φότο φαντάζομαι από κοντά!!

Ωωωω! Με'γεια!

Εγώ νομίζω έχω καταλήξει σ' αυτό:

http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/etoimoparadota_ringsling/marsipos_1759_b.jpg

Αχ και αυτό μ'αρέσει!!Μήπως έκανα χαζομάρα που πήρα καλοκαιρινό?

Μήπως δεν είναι σταθερό ύφασμα! :rolleyes: :rolleyes:

Α ήρθε και η Εύα με τη μπεμπαρα της! Μια χαρά! Για το αμνιακό υπάρχει λόγος ανησυχίας ή όλα οκ;

Προς το παρόν όχι γειτονάκι αλλά αν δεί την επόμενη φορά να έχει λιγοστέψει λογικά θα μου την πάρει! Το όριο είναι 8 και εγώ είμαι στο 10 και κάτι..

για να δούμε!!!!!

Ευα μας εβαλε τα γυαλια η κορη σου!

καλε φτου φτου φτου πως μεγαλωσε ετσι?

τελεια!

ποιο ειναι το θεμα με το αμνιακο?

εμενα μου ειχε πει για το σακχαρο θυμαμαι οτι μπορει να προκαλεσει κατι τετοιο αλλα εχουμε κανει καμπυλες και δεν εχουμε τετοιο θεμα!

Θυμαμαι ο γιατρος μου μου ειπε οτι παιζει και απο γυναικα σε γυναικα χωρις να σημαινει κατι...

καλυτερα πιο πολυ Ευάκι παρα λιγοτερο!

Νάντια μου είναι χαμηλό όχι πολύ το αμνιακό.Το κατώτερο όριο είναι 8 και εγώ είμαι στο 10.Οπότε δεν πρέπει να κατέβει κι άλλο.Θα έχουμε πρόβλημα και πάμε για γέννα.

Καλε τι είσαστε εσείς λίγο έλειψα και έκανα πόση ώρα να σας διαβάσω!!!

my girl θέλω να πάρω κι άλλο ύφασμα γιατι αυτό που έχω ειναι πολύ ωραίο σχετικά ουδέτερο γιατι το είχα πάρει για τον γιο αλλα να κάνει και για κόρη αλλα τώρα που έρχεται η κόρη θέλω ένα τελείως κοριτσιστικο:D( το ξέρω ότι δεν μας περισσεύουν τα λεφτά αλλα δεν παίρνω τίποτα άλλο από ρούχα)

Εγω έχω αυτόhttp://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1617_sling.JPG

Και αυτό http://www.babywearing.gr/Shopping/images/meitai/etoimoi_marsipoi_meitai/marsipos_4736_b.JPG

Αυτό που έχεις το σλινγκ το καλοκαιρινό είναι σταθερό?

Φοβάμαι μήπως βιάστικα να παραγγείλω και δεν το έψαξα καλά.Θήλαζες με το σλινγκ?Αν ναί φέγγιζε ή δεν φαινότανε τίποτα???

Α και σκέφτομαι αυτο http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1119_marsipos.JPG

Η αυτό http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1933_sling.jpg

Εσείς ποιο προτιμάτε??

Προτιμώ το δεύτερο αλλά και το πρώτο μου αρέσει πολύ!Το είχα στις επιλογές μου αλλά τελικά δεν κατέληξα σε αυτό!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

α Ευακι καταλαβα...

ειναι λιγο πιο πανω απο το κατωτερο οριο..θελει παρακολουθηση μαλλον!ελα σκεψου θετικα και μην αγχωνεσαι!ουτως η αλλως σε λιγες μερες μπαινουμε στον μηνα μας!!!(:shock::shock::shock::shock::shock:)

καλημερα κοριτσιαααα!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Προσωπικά δεν βολεύτηκα ποτέ το καρότσι και τις μανούβρες, τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια ή τα γαϊδούρια που παρκάρουν στα πεζοδρόμια οπότε προτιμώ το παιδί πάνω μου και τα χέρια ελεύθερα έτσι κρατάω από το χέρι και τα άλλα παιδιά και είμαστε όλοι οκ.

Αυτής της λογικής είμαι κι εγώ, για να δούμε πώς θα μου βγει...

Μήπως δεν είναι σταθερό ύφασμα! :rolleyes: :rolleyes:

Όλα τα υφάσματα για sling που είδαμε, ακόμη και τα πιο καλοκαιρινά είναι σταθερά και δεν είδα να φεγγίζουν. Υπάρχουν ελαστικά αλλά τα έχουν για άλλους τύπους μαρσίππων, τα pouch.

Eυάκι μη στενοχωριέσαι, όπου νά' ναι μπαίνεις στο μήνα σου. Δεν είναι ας πούμε ότι έχουν έτσι τα πράγματα κι έχεις να βγάλεις άλλους τρεις μήνες και τι γίνεται με το μωρό. Όλα θα πάνε σούπερ! :D

Καλημέρα!!!!:D

πωπω εύα τι μπέμπα είναι αυτή!:tongue: σαν και μας!! φτου φτου!

βλέπω να πετυχαίνω κι εγώ το βάρος σας την άλλη βδομάδα!;)

βρε κορίτσια όλο για συσπάσεις λέτε κι εγώ τπτ!!με βλέπω να

παίρνω όοοοολο τον μήνα!! το μόνο που έχω είναι πονάκια χαμηλά

όταν περπατάω..αυτό είναι?:rolleyes:

όταν είμαι σπίτι τπτ πάντως!για να δούμε...

τελικά την άλλη κυριακή που θα πάμε με την πένυ στο σεμινάριο

θα οργανωθούμε να πάμε για καφέ μετά?!?!?:cool:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Αφού μετρήσαμε τράχηλο και ήτανε ΟΚ δεν ανησύχησε απλά μου είπε για 10 μερούλες,ώσπου να μπώ στον μήνα μου δηλαδή να κάνω την κινέζα με τις δουλειές του σπιτιού με την μεγάλη κ.τ.λ.

Μήπως έκανα χαζομάρα που πήρα καλοκαιρινό?

Καλά σου τα είπε ο ντόκτορ! Γιατί λες ότι δεν θα πάρεις πολύ από τον μήνα σου?

Εγώ δεν το παρήγγειλα ακόμα, αλλά καλοκαιρινό/ελαφρύ το θέλω το ύφασμα. Σου φάνηκε χοντρό αυτό που λέω? Το έχει στα "λινά"...

Για το πλυντήριο που ρωτάς, βάζω σόδα στη θήκη του απορρυπαντικού και ξύδι και πλένω κενή πλύση στους 90.

Από σλινγκ έχω αυτά για γάμους - βαφτίσεις ...

Σόδα-ξύδι μίγμα, έτσι? Γίνεται σαν λασπούλα δηλαδή,ε? Ρωτάω για να μην κάνω καμιά κοτσάνα.

Πολύ γέλασα με τα σλινγκ σου που έχεις και ένα για γάμους - βαπτίσεις! Ή είμαστε κοκέτες ή δεν είμαστε βρε παιδί μου! Σε βγάζει και από τη δυσκολία, φοράς ένα ωραίο απλό φορεματάκι και ρίχνεις από πάνω το κατακόκκινο σλινγκ (το οποίο, παρεμπιπτόντως, φαίνεται απλα ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ!) και είσαι οκ! Φαντάζομαι : "πήρες φόρεμα για το γάμο?", "ναι, αλλά δεν βρίσκω σλινγκ"!

Καλημέρα!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημερα!

Ευα τι μπεμπα ειναι αυτη?Ζουμπουρλουδικη!

Καλε ποτε κιολας μπαινεις στο μηνα σου?

Καλα τα λεγα οτι ξεκινανε τα γεννητουρια!

Εγω γιατι λεω ακομα οτι θελω 2 μηνες και

μου φαινεται αιωνας???

Τελικα οντως ειμαι απο χθες σε αδεια τοκετου.

Η κουνιαδα μου μπαινει αυριο για προκληση εκτος

αν γινει σημερα κανενα απροοπτο......και ο Χαρης

πανευτυχης περιμενει το ξαδερφακι του το πρωτο!

Βιβιαν ουτε εγω εχω συσπασεις dont worry αντε

να κανονισουμε γιατ γεννατε καλεεεεεεεε

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Κανω δουλειες εγω!!Πηρα αποφαση πως απο καπου πρεπει να ξεκινησω κ εγω!Μιας κ ρουχαλακια δεν πηρα ακομη,ειπα να κανω ξεκαθαρισμα στο υπνοδωματιο που προοριζεται για το μωρο!Γινετε ψιλοχαμος εκει μεσα ομως!:shock: Εχω παιχνιδια της κορης μου εκει, στεγνωτηριο,σιδερωστρα,ασιδερωτα, και στις ντουλαπες???ενας ΘΕΟς ξερει!Τα παντα ολα!!! Ηθελα να ξερα που θα τα βαλω ολα αυτα τωρα!!:rolleyes:

Λοιπον,σκουντουφλα οσον αφορα το πλυντηριο!!

Αφαιρεις τη θηκη.ναι την βγαζεις τελειως.

την πλενεις πολυ καλα.

παρε και μια παλια οδοντοβουρτσα για τα σημεια τα δυσκολα.

μετα τη ξαναβαζεις πισω καθαρη.

αφαιρεις την κατω θηκη που ειναι τα απονερα του πλυντηριου,αυτη που ειναι χαμηλα δεξια συνηθως.

μετα στην θηκη βαζεις στη θεση του απορρυπαντικου σοδα και στη θεση του μαλακτικου ξυδι.

πλενεις στους 90.

αυτο ηταν!!

εχεις ενα πεντακαθαρο πλυντηριο!!

Υ.Γ.εισαι πολυ καλη συνηγορος!:):tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...