Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...ο άντρας παρών μόνο στις ωραίες στιγμές: στο π_δ_μα αλλά όχι στην εγκυμοσύνη, στη γέννα αλλά όχι στον πόνο κλπ κλπ και καθίστε εσείς να λέτε για καούρες, αιμορροϊδες, ξεβόλεμα, κιλά...)

Aaaaaaaaahahaha!!! Α ρε Σοφία, πόσο δίκιο έχεις!

αγχωθηκα οταν καταλαβα ποιον πηρα που ηταν και πως εκει που ηταν θα ειμαι και εγω σε λιγες εβδομαδες...πολυ λιγες ομως!:shock::shock::shock::shock::shock:

Εσύ θα σκέφτεσαι την κόρη-γυναίκα δηλητήριο με τα πράσινα μάτια και το κατάλευκο δέρμα και δε θα αγχώνεσαι για Τ Ι Π Ο Τ Α !!! :D

αγχωθηκα οταν καταλαβα ποιον πηρα που ηταν και πως εκει που ηταν θα ειμαι και εγω σε λιγες εβδομαδες...πολυ λιγες ομως!:shock::shock::shock::shock::shock:

Nai, αλλά την ώρα που θα είσαι εσύ εκεί ένα άλλο κοριτσάκι θα παίρνει τη μαία και δεν θα τη βρίσκει και θα αγχώνεται, αλλά εσύ θα έχεις ξεμπερδέψει! Θα είσαι ήδη βετεράνα:tongue:!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Με γεια το σλινγκ! Κι εγω από καλοκαιρινό υφασμα έχω και με βόλεψε και το χειμώνα, τώρα λέω να πάρω ή βαμβακερο ή υφαντο δεν ξέρω.

Παντως ξεκουρασου όσο μπορείς να μπεις τουλάχιστον στο μήνα σου.

Είσαι καλυτερα?

Ευχαριστώ!!! Γιατί να πάρεις άλλο ύφασμα τώρα αφού έχεις ήδη σλίνγκ?? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

δεν παιρνεις τιποτα?

ρωτα τον αν σε αφηνει να πιεις ενα buscopan γιατι βοηθαει πολυ!

αυτο που λες εχω και εγω Ευακι..ποτε δεν ενιωσα απλο πετρωμα παντα με πονο μαζι.

Τις τελευταιες μερες εχει τυχει να εχω πονους περιοδου κανονικους χαμηλα στις ωοθηκες περιπου και στην μεση επισης.

Με πιανει και ξαπλωμενη καμμια φορα :shock: αλλα σε γενικες γραμμες αυτο πολυ λες...επιβαρυνομαι αν σηκωθω.

Και δεν συζητω για το περπατημα..με πιανει πονος.

αληθεια που ειναι η λιστα μας??

νομιζω εισαι πρωτη σε ΠΗΤ?

εγω 3η...λενε οτι ως πρωτοτοκη θα παρω ολες τις ημερες αλλα δεν ξερω αν ισχυει!!

(ωραιο το σλινγκ σου...νομιζω αυτο ζαχαρωνα:tongue:..καλοκαιρινο πηρες ε??)

Παίρνω μαγνήσιο εννοείτε από την αρχή δεν το έχω κόψει και καθόλου αλλά

δεν κάνει τίποτα μάλλον! Και εμένα με πιάνει ξαπλωμένη και εκεί είναι που

αγχώνομαι!Και αυτό που λες ισχύει..ποτέ μόνο πέτρωμα αλλά και πόνος μαζί

ένας πόνος που δεν περιγράφεται!

Πήρα το καλοκαιρινό ύφασμα το γκοφρέ που λέει στο σάιτ!

Mygirl, ωραίο το sling! Πώς πάνε οι συσπάσεις, σταμάτησαν, έτσι?

Σήμερα πήρα ένα ρινγ σλινγκ αλλά θέλω και μέι τάι... ακριβό σπορ τα μωρά! :D

Merci!!!!! Δεν σταματάνε ΠΟΤΕ!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Ποιό πήρες?Βάλε φώτο!!!!!!!!!!!! :D

Καλησπέρα! Τι κάνετε κοριτσάκια; Ολες καλα διαβάζω. Με τις αναμενόμενες φυσικά ενοχλήσεις στη φάση που είμαστε...

Με τι καουρες κι εγω τρελή ταλαιπωρία! Ποναω και πολύ στα πλευρά μου και πολύ θα ήθελα να ξαπλώσω, αλλα πως να ξαπλώσω που πνιγομαι από το κάψιμο! Αυτό το γκαβισκον κι εγω το γλυκοκοιτάζω. Αύριο που έχω γιατρό θα δω τι θα μου πει.

Και η Εύα νομιζω είχε γιατρό σήμερα.

Για την αγία επισκληρηδιο δεν έχω μετανιώσει που την έκανα. 16 ώρες που έκανα να γεννησω θα είχα εξαντληθεί μάλλον χωρίς αυτή. Πάλι κουράστηκα φυσικά αλλά είχα δυνάμεις πχ να σπρώξω όταν χρειάστηκε. Αν υπάρχει η δυνατότητα να την κάνετε ψηφίζω ναι!

Οσο για τον σύζυγο την ώρα του τοκετού, ο δικός μου ήταν δίπλα μου και δεν το μετάνιωσε κανείς από τους δυο. Μοναδικές στιγμές! Αν ο ίδιος θέλει να ειναι παρών μην του το στερησετε. Μη νομίζετε οτι θα κάθεται μπροστά σας μαζί με τον γιατρό να βγάλει το μωρό. Στο πλάι σας θα ειναι και τη στιγμή που θα βάλουν το μωρό στην αγκαλιά σας θα μπορεί να σας αγκαλιάσει και αυτός. Ο δικός μου είχε δει φυσικά στο YouTube πως ειναι, δεν του άρεσε αλλα ήθελε να ειναι παρών. Η πλάκα ειναι οτι μετά το πρώτο σπρώξιμο, του λέει η γιατρός μου "ωραία φαίνεται το κεφάλακι, αν θέλεις έλα να δεις λίγο τωρα, μετά δεν σε αφήνω". Και η απάντηση του άντρα μου "δεν χρειάζεται, έχω δει στο youtube πως ειναι"...

Ναί κι εγώ είχα γιατρούκο σήμερα!!!!!!!!;) Με ξεχάσανε!!! :cry:

Πάντως σαν την επισκληρήδιο δεν έχει!!!!

Ευλογημένο το όνομά του όποιος κι αν την ανακάλυψε!!!

Δεν καταλαβαίνεις πόνο ρε παιδί μου!!

Ειδικά στο ράψιμο πετάς αετό!!!!!!

Εγώ στον άντρα μου είπα αν θέλεις μείνε μέσα αλλά αν λιποθυμήσεις

θα σε αφήσουνε στο πάτωμα να ξέρεις!

Κι επειδή δεν μπορεί τα νοσοκομεία τα αίματα έμεινε από έξω από την πόρτα

και μπήκε με το που την βγάλανε στο ράψιμο δηλαδή!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Mygirl, για πες τα νέα από το γιατρό! :)

Ποιό πήρες?Βάλε φώτο!!!!!!!!!!!! :D

http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1923_sling.JPG

To ύφασμα πιο καθαρά φαίνεται εδώ

http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1923%20b.JPG

Λοιπόν η δικιά μας η μπέμπα ή μάλλον μπεμπάρα

είναι 2.700 :shock: :shock: και αν συνεχίσουμε

σε αυτόν τον ρυθμό φτάνουμε 4 κιλά άνετα!!! :confused:

Όλα καλά έχει πάρει θέση το μωρό,ο πλακούντας σούπερ,

ο τράχηλος 36 :shock: παρά τις συσπάσεις και τα σχετικά

ο τράχηλος πολύ καλός!

Είμαι στα +15 πολύ καλά λέει ο γιατρός και δεν θα βάλω πάνω από 2....

3 με το ζόρι μου λέει ακόμα! ;)

Ευτυχώς παρ' όλο που είναι πολύ κινητική δεν

υπάρχει περιτύλιξη!

Το μόνο θέμα μας είναι το αμνιακό υγρό που είναι

λίγο παραπάνω από 10 με όριο το 8.

Επόμενο ραντεβού στις 04/04.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Ωωωω! Με'γεια!

Εγώ νομίζω έχω καταλήξει σ' αυτό:

http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/etoimoparadota_ringsling/marsipos_1759_b.jpg

Πολύ καλή ποιότητα τζην, πολύ όμορφο, το είδαμε από κοντά. Είναι καλοκαιρινό τζην, όχι χοντρό, πόλύ μεγάλης πυκνότητας, δηλ. πολύ σταθερό.

σε αυτόν τον ρυθμό φτάνουμε 4 κιλά άνετα!!! :confused:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Δεν έχω λόγια να σχολιάσω τίποτε άλλο! Μιλάμε για ΤΗ γυναίκα! :D

Διαφημίσεις

Οι μαίες πάντως τον είχαν προειδοποιήσει οτι και να λιποθυμησει δεν θα ασχοληθούν μαζι του! Και η γιατρός πριν ξεκινήσω τις εξωθησεις του είπε οτι η πόρτα θα κλείσει και θα ανοίξει αφου βγει το μωρο, αν είναι να βγει να το κάνει τότε. Πάντως στο ραψιμο την είχε κάνει ο κύριος με τον γιο του και τον παιδιατρο για μέτρημα, ζύγισμα και τα σχετικά...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

σε αυτόν τον ρυθμό φτάνουμε 4 κιλά άνετα!!!

clapping-hands-above-head-smiley-emoticon.gif

Υποκλίνομαι!

Άριστα 10'!

Skybeam, πολύ χάρηκα μ' αυτά που μου είπες. Έτσι το φανταζόμουν (και το ήθελα), αυτό ήταν, κατέληξα!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Skybeam, πολύ χάρηκα μ' αυτά που μου είπες. Έτσι το φανταζόμουν (και το ήθελα), αυτό ήταν, κατέληξα!

Δε μας έλεγες από πριν τι άλλο σου αρέσει για να το τσεκάρουμε?... Τέλος καλό όλα καλά, αφού είναι αυτό που θέλεις I'm glad! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...