Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Μαρία είναι και για μες στο σπίτι, όταν το μωρό θα το έπαιρνες αγκαλιά έτσι κι αλλιώς! Εμένα θα με βολέψουν στο κέντρο που μένω να μην τραβολογάω καρότσι, το βρίσκω βαρύ, τα πεζοδρόμια στενά, κ.λπ. κ.λπ.. Το θεωρώ πιο εύκολο για τις τριγύρω δουλειές να φοράω το μωρό, καρότσι θα παίρνω μόνο όταν θα θέλω να καθίσω κάπου..

Δεν ξερω οτι βολευει την καθεμια το λεω εννοειται. Κι εγω πριν κανω το

1ο παιδι τα εψαχνα αυτα και μετα με μια βολτα με μαρσιπο με 3,5 κιλα παιδι

σε 10 λεπτα ποναγε ολη μου η πλατη!

Για εξω μπορει να σε βολεψει οντως στο κεντρο!

Βιβιαν με γεια! Εισαι κι εσυ στο κλαμπ που δεν εχουμε πλυνει τιποτα!

Τι τραβας κι εσυ τωρα..... καλα το ξυρισμα σκεφτεσαι? Κατσε να γινεις καλα....

Στην καουρα μονο γαλα και ξυνονερο με βαηθαει αλλα εχει καταντυσει

αηδια πια οτι και να φαω καουρα ελεος πια!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ευχαριστώ κορίτσια μου!έχω χαρεί ειδικά με το λίκνο!!

όλο το χαζεύω!σκέψου τι θα πάθω αύριο με την κούνια!!:D

κι εγώ πάντως για το σλινγκ σκέφτομαι πως θα ζεσταίνομαι

το χω πιο εύκολο το καρότσι στο μυαλό μου!αλλά σίγουρα

ράνια εσένα για κέντρο θα σε βολέψει πολύ δεν το συζητώ!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Παιδιά εδώ στο κέντρο που είμαστε τίγκα στους έγχρωμους, όλες οι νέγρες γυναίκες φοράνε τα μωρά τους άλλες μπροστά, άλλες στην πλάτη, ξαπλωμένα, όρθια, με χέρια και πόδια παντού να πετάγονται, ό,τι και όπως νά' ναι (φαινομενικά, γιατί λογικά ξέρουν πολύ καλά πως τα βάζουν) και τα μωρά παν-ήσυχα και πανευτυχή!...

Τα δε υφάσματα που χρησιμοποιούν είναι ΤΟΣΟ σούπερ! Χρωματιστά και έντονα και τους ταιριάζουν παααααααρα πολύ!

... τόσο μικρό σε σχέση με μας!:tongue:την τετάρτη

έχουμε εμείς γιατρό να δούμε πόσος θα ναι!:rolleyes:

Kαλέ, μη μου τα λες αυτά!Αφού τον θέλω μπουλούκο σου έχω πει!

Μου έκανε και πρόβλεψη ο ντόκτορ, από 2700 μέχρι 3100 λεει...Μωρέ θα το πλακώσω εγώ στο φαί και στην αιμάτωση από τον λώρο και θα το φτάσω...σαν τον δικό σου θα τον κάνω!

Άντε, καλές διακοσμήσεις! Αύριο-μεθαύριο τελειώνουμε κι εμείς το βαψιματάκι, σειρά έχει το καθάρισμα και μετά επιτέλους πλύσιμο και βόλεμα στα συρτάρια! Την επόμενη εβδομάδα πρέπει να βγω να πάρω και τίποτα για το μαιευτήριο, ξεβράκωτη θα πάω στο τέλος...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Kittymaria σούπερ η καμπύλη σου!

Ρουμπινάκι μέχρι πόσων μηνών/ετών τα χρησιμοποίησες? (mei tai και sling) Στο φυλλάδιο που μου έδωσαν γράφει ώς τριών ετών..

Εγω τα χρησιμοποιώ ακόμα(ο μικρός ειναι 19 μηνών) και με βολεύει γιατι μοιράζεται το βάρος και δεν πονάει η μέση μου. Το έχω κόψει όμως περίπου 10 μέρες λόγω συσπασεων.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

πωπω σοφία πόσο αλήθεια αυτό που λες!κι εγώ ξεβράκωτη θα πάω!

ούτε σουτιέν θηλασμού δεν έχω πάρει!:shock: βασικά διάβασα

ότι καλύτερο είναι να πάρεις από 36η εβδομάδα κι μετά οπότε

το αφήνω μέχρι τότε!κι ξεκαθάρισα κι λίγο στη ντουλάπα μου

τι μπορεί να μου χρησιμεύσει για το μαιευτήριο!βρήκα 2-3 μπλούζες

που είχα για μες στο σπίτι με κουμπάκια και νομίζω είναι μια χαρά..

αλλά όσο να ναι κάτι καινούριο το θέλω..αφήστε που σκέφτομαι και

το μετά!θα μου κάνουν τα περσινά καλοκαιρινά?και εκτός αυτού

δεν νομίζω να θέλω να φοράω κοντά οπότε πρέπει να προμηθευτώ

κι ότι μακρύ φόρεμα κυκλοφορήσει!:shock::shock:

κι έχω και τη βάφτιση του ανιψιού μου αρχές ιούνη!!με κελεμπία θα πάω!:shock:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

πηρα την μαια να κλεισω μαζι της συναντηση και ηταν σε τοκετο...

Α Γ Χ Ω Θ Η Κ Α !

:tongue::tongue::tongue:

νομίζω καμιά μας χαμπάρι δεν έχει πάρει πως πάμε για γέννα έτσι?

εγώ είμαι μες στη χαλαρότητα που νομίζω θα χτυπήσω καμιά

κρίση πανικού εκείνη την ώρα!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλησπέρα! Τι κάνετε κοριτσάκια; Ολες καλα διαβάζω. Με τις αναμενόμενες φυσικά ενοχλήσεις στη φάση που είμαστε...

Με τι καουρες κι εγω τρελή ταλαιπωρία! Ποναω και πολύ στα πλευρά μου και πολύ θα ήθελα να ξαπλώσω, αλλα πως να ξαπλώσω που πνιγομαι από το κάψιμο! Αυτό το γκαβισκον κι εγω το γλυκοκοιτάζω. Αύριο που έχω γιατρό θα δω τι θα μου πει.

Και η Εύα νομιζω είχε γιατρό σήμερα.

Για την αγία επισκληρηδιο δεν έχω μετανιώσει που την έκανα. 16 ώρες που έκανα να γεννησω θα είχα εξαντληθεί μάλλον χωρίς αυτή. Πάλι κουράστηκα φυσικά αλλά είχα δυνάμεις πχ να σπρώξω όταν χρειάστηκε. Αν υπάρχει η δυνατότητα να την κάνετε ψηφίζω ναι!

Οσο για τον σύζυγο την ώρα του τοκετού, ο δικός μου ήταν δίπλα μου και δεν το μετάνιωσε κανείς από τους δυο. Μοναδικές στιγμές! Αν ο ίδιος θέλει να ειναι παρών μην του το στερησετε. Μη νομίζετε οτι θα κάθεται μπροστά σας μαζί με τον γιατρό να βγάλει το μωρό. Στο πλάι σας θα ειναι και τη στιγμή που θα βάλουν το μωρό στην αγκαλιά σας θα μπορεί να σας αγκαλιάσει και αυτός. Ο δικός μου είχε δει φυσικά στο YouTube πως ειναι, δεν του άρεσε αλλα ήθελε να ειναι παρών. Η πλάκα ειναι οτι μετά το πρώτο σπρώξιμο, του λέει η γιατρός μου "ωραία φαίνεται το κεφάλακι, αν θέλεις έλα να δεις λίγο τωρα, μετά δεν σε αφήνω". Και η απάντηση του άντρα μου "δεν χρειάζεται, έχω δει στο youtube πως ειναι"...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

πηρα την μαια να κλεισω μαζι της συναντηση και ηταν σε τοκετο...

Α Γ Χ Ω Θ Η Κ Α !

Ναντια μου φυσική αντίδραση θα έλεγα... Κι εγω αν και δεύτερο αγχωνομαι και πιο πολύ από την πρώτη φορά.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Βιβιαν υπομονη...κ οι πλυσεις με κρύο νερο βοηθούν...

Ετοιμο σιγα σιγα κ το δωμάτιο, μπράβο!!

Mariath Θεός ο άνδρας σου.....έριξα πολυ

γέλιο με την απάντηση του στο γιατρο...

Σοφια μου δυστυχώς τίποτα δε με ανακουφίζει...

.κ εγω σχεδόν καθιστά κοιμάμαι...

Εχω εντοπίσει οτι τα γλυκα μου κανουν

τις καουρες οπότε τα αποφεύγω....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Οσο για τον σύζυγο την ώρα του τοκετού, ο δικός μου ήταν δίπλα μου και δεν το μετάνιωσε κανείς από τους δυο. Μοναδικές στιγμές! Αν ο ίδιος θέλει να ειναι παρών μην του το στερησετε. Μη νομίζετε οτι θα κάθεται μπροστά σας μαζί με τον γιατρό να βγάλει το μωρό. Στο πλάι σας θα ειναι και τη στιγμή που θα βάλουν το μωρό στην αγκαλιά σας θα μπορεί να σας αγκαλιάσει και αυτός. Ο δικός μου είχε δει φυσικά στο YouTube πως ειναι, δεν του άρεσε αλλα ήθελε να ειναι παρών. Η πλάκα ειναι οτι μετά το πρώτο σπρώξιμο, του λέει η γιατρός μου "ωραία φαίνεται το κεφάλακι, αν θέλεις έλα να δεις λίγο τωρα, μετά δεν σε αφήνω". Και η απάντηση του άντρα μου "δεν χρειάζεται, έχω δει στο youtube πως ειναι"...

ποσο πολυ θα τον θελω και δεν αφηνουν στα δημοσια...:cry:

(εχω μια κοπελα εδω που θηλαζει το μωρακι της ειναι 9,5 μηνων..πολυ κους κους περι θηλασμου εχει πεσει!!)

aCtzp3.png

Ποναω και πολύ στα πλευρά μου και πολύ θα ήθελα να ξαπλώσω, αλλα πως να ξαπλώσω που πνιγομαι από το κάψιμο!

Ακριβώς όπως το περιγράφεις. Το αριστερό μου πλευρό είναι λες και το έχω ραγίσει. Πάω να ξαπλώσω και προς τα αριστερά, για καλύτερη αιμάτωση που λένε, και αρχίζω τα βογκητά!

Πολύ γέλιο η αντίδραση του άντρα σου και πολύ λογική επίσης. Κι εγώ αυτό θα έκανα.

Κι εμάς έτσι μας είπε, αν μπει, θα είναι δίπλα μου όταν θα βγαίνει το μωρό και μετά στο ράψιμο θα την κάνει

(α, ρε μητρέα-φύση, τι ωραία που τα έχεις κανονίσει όλα!

...ο άντρας παρών μόνο στις ωραίες στιγμές: στο π_δ_μα αλλά όχι στην εγκυμοσύνη, στη γέννα αλλά όχι στον πόνο κλπ κλπ και καθίστε εσείς να λέτε για καούρες, αιμορροϊδες, ξεβόλεμα, κιλά...)

Νάντια, δεν κατάλαβα...αγχώθηκες επειδή η μαία ήταν σε τοκετό ή έγινε κάτι άλλο?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...