Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Πάντως και το ένα λεπτό και τα 10'' είναι αστείος χρόνος, ακούγονται πολύ βολικά τα άτιμα. Είναι πολύ πειρασμός, το παραδέχομαι. Μέχρι πόσο χρονών/κιλά τα έχουμε αυτά? Προλαβαίνουν να κάνουν απόσβεση:tongue:?

(αν υποθέσουμε ότι τα βολευόμαστε τελικά κλπ κλπ)

Αν βάλεις κάτω τα λεφτά, πάντως, αντί για 1 ρινγκ σλινγκ + 1 μει ται, παίρνεις τον μάρσιπο της στόκε (150 ?), αλλά μάλλον άλλη φιλοσοφία η μία άλλη η άλλη, ε...?

Πάντως ρε παιδιά,τώρα που το σκέφτομαι, εγώ στο δρόμο δεν έχω δει και πολύ κόσμο με μάρσιπο (τα βάζω όλα μέσα, μάρσιπο, ρινγκ σλινγκ κλπ κλπ), σχεδόν κανέναν (τουλάχιστον το τελευταίο 7μηνο που παρατηρώ πιο πολύ τα μωράκια). Επειδή είναι χειμώνας/κρύο ίσως?

κοιταξε αλλο η κουκλα αλλο το μωρο...

η αισθηση ομως ηταν πολυ ωραια..πραγματικα το νιωθεις πανω σου σαν να ειστε ενα!

μεχρι οσο το παιρνεις αγκαλια μπαινει και στο μαρσιπο!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sky ο άντρας μου πελάτη νέο και θα έχει το βλέμμα ότι ήρθε το τέλος του κόσμου και θα με αγχωσει και είμαι που είμαι θα απογινω....

Κορίτσια το ring sling θεωρώ ότι ειναι πιο βολικό για καλοκαίρι και για μικρό μωρο, ενώ το mei tai εμένα με βόλεψε για εκδρομή και super market με τις ώρες...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια το ring sling θεωρώ ότι ειναι πιο βολικό για καλοκαίρι και για μικρό μωρο, ενώ το mei tai εμένα με βόλεψε για εκδρομή και super market με τις ώρες...

Πολύ χρήσιμη πληροφορία. Από Οκτώβρη το βλέπω το mei tai... :rolleyes:

Διαφημίσεις

..εγω μαλλον τις αντιπηκτικες τις κανω τσαμπα!με φορτωσε εκει μια ιδιωτης αιματολογος ενω ο γιατρος μου και η αιματοογος του Αλεξανδρας μου λενε πως δεν χρειαζονται!

Παραυτα τις συνεχιζω για προληπτικους λογους ομως οταν μπω στον μηνα μου θα τις κοψω! Δηλαδη ρωτησες και σου ειπε πως αν τις εχεις κοψει πχ για 20 ημερες ο κινδυνος θρομβου υπαρχει??:shock:

Νάντια κι εγώ ακριβώς το ίδιο!

Η αιματολόγος που πήγα όταν τις πρωτοάρχισα (αρχή-αρχή της κύησης) μου είχε πει ότι θα τις σταματήσω στον 4ο γιατί ο τύπος της θρομβοφιλίας μου είναι "ήπιος", αλλά ο γυναικολόγος είπε να συνεχίσω μέχρι και να σαραντίσω:shock:!

Εγώ-από φόβο πιο πολύ-λόγω και της αποβολής (που μέχρι και η αιματολόγος μου είπε ότι μπορεί να οφειλόταν στην θρομβοφιλία), είπα να τις συνεχίσω μέχρι τον τοκετό. Έχω σκοπό να ξαναπάω στην αιματολόγο όταν μπω στον μήνα μου, να δω αν θα μου πει τίποτα διαφορετικό.

Εσύ πώς θα τις σταματήσεις όταν μπεις στον 9ο, μόνη σου ή στο έχει πει ο γυναικολόγος?

Δεν χρειαζόταν να ρωτήσω για τον κίνδυνο θρόμβου, γιατί ξέρω ποια θα είανι η απάντηση: "να μην το διακινδυνεύσουμε"....Αλλά είναι όντως διακινδύνευση ρε γ@μώτο, ή απλά θα πληρώσω τις φοβίες του γυναικολόγου?

(Έχω και την μονήρη αρτηρία, το κερατό μου μέσα, που θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι αφού είναι μία αντί για δύο, τουλάχιστον έχει καλη ροή το αίμα προς το μωρό...)

ΜΕ ΓΕΙΑ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σοφια μια χαρα ο μπεμπης σου...μπράβο....

Δε μπορω να σου πω τη γνωμη μου περί επισκληριδιου

γιατι εχω κανει καισαρικη....

Ρανια μεγεια το sling.....

Μαρία μήπως να πάρεις το γιατρο σου τηλ να τον ρωτήσεις?

Μην το αφήσεις αλλο....να σου φύγει κ καθε σκέψη οχι τίποτα αλλο...

Hippo Καλα αποτελεσματα

Ηπιατε κ καφεδάκι ε??μια χαρα σας βρίσκω....

ζηλεύω που ειμαι μακρυά...

Πήρα τις εξετάσεις μου σήμερα...

Καλές ειπε ο μικροβιολογος οτι ειναι...

Καμπυλη ήταν : 73, 81, 75

Αιματοκριτης: 37

Λεύκωμα δεν υπάρχει

Και σιδηρος κ φερριτινη εντός των φυσιολογικών τιμών..

Νομίζω οτι απο άποψη σακχάρου ειμαι ελεύθερη

να τρώω γλυκά αλλα οι καουρες

δε θα μου το επιτρέψουν....:cry::cry::cry:

qLIep2.png

y2qkp3.png

ειδες βρε παιδι μου?μερικα σκασμενα εχουν αποψη...:rolleyes:

Το δικό μου παραπαιρνει!!!!

Κορίτσια εγω που χρησιμοποίησα και συμβατικό μαρσιπο καθόλου δεν με βόλεψε. Ενιωθα ότι το μωρο μου πέφτει και το κραταγα και με ζεσταινε παρά πολύ(χειμώνας ηταν)

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Νάντια κι εγώ ακριβώς το ίδιο!

Η αιματολόγος που πήγα όταν τις πρωτοάρχισα (αρχή-αρχή της κύησης) μου είχε πει ότι θα τις σταματήσω στον 4ο γιατί ο τύπος της θρομβοφιλίας μου είναι "ήπιος", αλλά ο γυναικολόγος είπε να συνεχίσω μέχρι και να σαραντίσω:shock:!

Εγώ-από φόβο πιο πολύ-λόγω και της αποβολής (που μέχρι και η αιματολόγος μου είπε ότι μπορεί να οφειλόταν στην θρομβοφιλία), είπα να τις συνεχίσω μέχρι τον τοκετό. Έχω σκοπό να ξαναπάω στην αιματολόγο όταν μπω στον μήνα μου, να δω αν θα μου πει τίποτα διαφορετικό.

Εσύ πώς θα τις σταματήσεις όταν μπεις στον 9ο, μόνη σου ή στο έχει πει ο γυναικολόγος?

Δεν χρειαζόταν να ρωτήσω για τον κίνδυνο θρόμβου, γιατί ξέρω ποια θα είανι η απάντηση: "να μην το διακινδυνεύσουμε"....Αλλά είναι όντως διακινδύνευση ρε γ@μώτο, ή απλά θα πληρώσω τις φοβίες του γυναικολόγου?

(Έχω και την μονήρη αρτηρία, το κερατό μου μέσα, που θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι αφού είναι μία αντί για δύο, τουλάχιστον έχει καλη ροή το αίμα προς το μωρό...)

ΜΕ ΓΕΙΑ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ!

εμενα ο γιατρος μου εχει πει να τις συνεχισω οχι για το θεμα των θρομβων.

Για αυτους ειναι ξεκαθαρο οτι δεν υπαρχει θεμα..

μου τις συνεχιζει για να αποφυγουμε προεκλαμψιες,αποκολλησεις,ελλιποβαρες μωρο κλπ..επειδη οι ενεσεις προστατευουν και απο αυτα και αυτα παντα παιζουν ετσι για να μην γινει κατι και λεμε "α αν δεν τις ειχα κοψει δεν θα γινοταν αυτο!"

η φοβια ειναι δικη μου...και οσο με βλεπει να κολλαω με αυτο το θεμα τοσο μου λεει "αντε παρτες και αυτον τον μηνα"

εχω πελαγωσει και εγω...δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο!Θυμαμαι τον γιατρο που μου ειπε "εχεις μπει ηδη σε εναν δρομο με τις ενεσεις και αντε να δω πως θα σου τις κοψω" και εχει δικιο...αλλα κριμα να φαμε και την καισαρικη για αυτον τον λογο σε τοσο ομαλες εγκυμοσυνες ρε γμτ!

aCtzp3.png

Ρανια με γεια το σλινγκ!!!!Καλα περασατε?Κριμα δεν μπορουσα να ερθω......

βρε παιδια εγω γιατι το θεωρω λιγο μαζοχισμο να κουβαλας το παιδι πανω σου????

οπως λεει και η Σοφια πολυ λιγοι χρησιμοποιουν μαρσιπο-σλινγκ

δεν ειναι τυχαιο! Αντε πες το βαλες το μωρο εκει ποση ωρα μπορεις να

σταθεις ετσι?Και γιατι να μην το χεις στο καροτσι οταν πας βολτα

ή στο ριλαξ στο σπιτι?

Στο σουπερ μαρκετ εγω επαιρνα καροτσι και εβαζα το καλαθακι στο χερουλι

οποτε δεν κουβαλαγα τιποτα. Και φυσικα οταν δεν τα παραγγελνα μεσω

internet που συνηθως ετσι κανω εδω και 4 χρονια λιγες φορες παω εγω.

Anyway οτι βολευει την καθε μια!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Μαρία είναι και για μες στο σπίτι, όταν το μωρό θα το έπαιρνες αγκαλιά έτσι κι αλλιώς! Εμένα θα με βολέψουν στο κέντρο που μένω να μην τραβολογάω καρότσι, το βρίσκω βαρύ, τα πεζοδρόμια στενά, κ.λπ. κ.λπ.. Το θεωρώ πιο εύκολο για τις τριγύρω δουλειές να φοράω το μωρό, καρότσι θα παίρνω μόνο όταν θα θέλω να καθίσω κάπου..

Νομίζω οτι απο άποψη σακχάρου ειμαι ελεύθερη

να τρώω γλυκά αλλα οι καουρες

δε θα μου το επιτρέψουν....:cry::cry::cry:

Ti kάνεις για τις καούρες? Έχεις βρει κανα κολπο?

Εγώ έχω φτάσει στο απροχώρητο, έχω απελπιστεί, κάθε βράδυ τινάζομαι πάνω κάθε τρεις και λίγο για να κάτσω καθιστή. Έχω χάσει τον ύπνο μου. Μερικές φορές δεν με ανακουφίζει η απλή καθιστή στάση (να ακουμπάω στο κεφαλάρι του κρεβατιού με μαξιλάρι) και πρέπει να κάτσω τελείως καθιστή, γέρνοντας λίγο μπροστά ή να τεντώνομαι προς τα πάνω ... (τσίρκο σου λέω).

Είμαι στο τσακ να ζητήσω κανα φάρμακο από τον γιατρό μου. Βλέπω και τις διαφημίσεις για το γκαβισκον και το λιγουρεύομαι λες και βλέπω τούρτα!

NuWHp2.png

InJWp3.png

καλησπέρα κορίτσια μου!με έχετε αγχώσει λίγο με τις συζητήσεις

σας αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω και να οργανωθώ καθώς ούτε

εγώ έχω πλύνει τπτ ακόμα!!:shock: αυτό με τη σόδα που λέτε κλπ

πως το κάνουμε?είναι για απολύμανση πλυντηρίου πριν βάλουμε

μωρουδιακά για πλύσιμο?

κατά τ άλλα εγώ είμαι λίγο καλύτερα, όχι τρελά πράγματα, αλλά

αυτό που με βοήθησε πολύ είναι πλύσεις με αλατόνερο..ελπίζω

στο καλύτερο γιατί ξέρετε και τι σκεφτόμουν ε?!πως θα πάω

για αποτρίχωση οεο???δεν ξυρίζομαι κι ειδικά τώρα μου φαίνεται πολύ

δύσκολο οπότε με βλέπω κατευθείαν στο μαιευτήριο!:shock:

λοιπόν να σχολιάσω ό,τι θυμάμαι!!καταρχήν με γεια οι αγορές νάντια

και ράνια..έχετε αρχίσει και με ψήνετε για σλινγκ παρόλο που δεν το

είχα στο μυαλό μου καθόλου!

σοφάκι μια χαρά το νινί, τόσο μικρό σε σχέση με μας!:tongue:την τετάρτη

έχουμε εμείς γιατρό να δούμε πόσος θα ναι!:rolleyes: όσο για το δίλημμα που λες θα έλεγα να μην κόψεις τις ενέσεις και να δεις μπορεί να φτάσεις μέχρι

τελευταία μέρα κι να πας΄ούτως ή άλλως με πρόκληση..εγώ δεν θα το ρίσκαρα!

ήρθε το λίκνο μας που μου το έστειλε ο ξάδερφος από χίο και αύριο έρχεται

και η κούνια μας!:D:D σήμερα καθάρισα καλά το παιδικό και είναι έτοιμο!

μετά αρχίζουν πλυσίματα και διακόσμηση!:D:D πλησιάζει ο καιρός!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Ti kάνεις για τις καούρες? Έχεις βρει κανα κολπο?

Εγώ έχω φτάσει στο απροχώρητο, έχω απελπιστεί, κάθε βράδυ τινάζομαι πάνω κάθε τρεις και λίγο για να κάτσω καθιστή. Έχω χάσει τον ύπνο μου. Μερικές φορές δεν με ανακουφίζει η απλή καθιστή στάση (να ακουμπάω στο κεφαλάρι του κρεβατιού με μαξιλάρι) και πρέπει να κάτσω τελείως καθιστή, γέρνοντας λίγο μπροστά ή να τεντώνομαι προς τα πάνω ... (τσίρκο σου λέω).

Αχ! Τα ξέρω αυτά... Δοκίμασε να έχουν περάσει πάνω από δυο ώρες που έχεις φάει πριν ξαπλώσεις. Δοκίμασε πολύ ελαφρύ βραδυνό και λίγο σε ποσότητα, ή μόνο γάλα, αν πίνεις. Εμένα με βοηθάει και το χαμομήλι (όχι πολύ ζεστό, σε θερμοκρασία δωματίου).

Βίβιαν, με γεια τα καινούργια σας πραγματάκια! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...