Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Έκανες πάνω από μία φορά διέγερση και δεν είχες ανταπόκριση? Ή μόνο μία? 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

!

Hippo γιατι πας για επαναληπτικο ντοπλερ?

]

επειδή στο προηγούμενο που είπε πως βλέπει λίγο μικρό το μωρό και λίγο παραπάνω τον πλακουντα γερασμένο και θα χρειαστεί να το παρακολουθούμε!!!

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο εμενα!

ουφ!Εκανα πολλες δουλειες σημερα,εκτος απο τα καθημερινα κ γενικη στο υπνοδωματιο μας, εφτιαξα κ λαζανια κ κουραστηκα!

Επλυνα και κατι νεσεσερ για να τα εχω ετοιμα να τα παρω στο μαιευτηριο αυτα!

Ρουχα για το μωρο δεν εχω παρει τιποτα ακομα!Ειδα το ΤΕΣΚΟ που λεγατε και μου αρεσανε πολλα ρουχαλακια!Σκεφτομαι να τα παρω ολα απο εκει,μιας και το νεξτ δεν στελνει εδω.εχετε και καποιο αλλο σαϊτ να προτεινετε για ρουχα?:idea:

+Σκουντουφλα δεν θελω να σε επηρεασω,αλλα διαβασα πολλα για καισαρικες και οι περισσοτερες κοπελες λενε πως απο προκληση μπηκαν για καισαρικη.Βεβαια δεν ειναι και απολυτο γιατι εχω γνωστες που μια χαρα γεννησαν εν τελει φυσικα!Εγω οπως ειπα δεν θα κανω επισκληριδιο οποτε προσπαθω να συμφιλιωθω με την ιδεα κ να αποβαλω τον φοβο,κ ευχομαι να γεννησω οπως κ η μαμα μου σχετικα γρηγορα-αν οντως παιζει ρολο η κληρονομικοτητα!

+Μαρια μου υπομονη με τους πονους,κ εγω την πρωτη φορα ετσι χαλια ημουν με το που μπηκα στον 7ο..:|:rolleyes:

+κοριτσια παντως εγω θελω να ειναι μαζι μου ο αντρας μου στον τοκετο, να δει τι θα τραβηξω, οχι να νομιζουν πως ετσι απλα γεννιουντε τα μωρα! α!και δεν θα ειχα προβλημα αν του το δινανε αυτου πρωτου να το κρατησει!

!

Hippo γιατι πας για επαναληπτικο ντοπλερ?

]

επειδή στο προηγούμενο που είπε πως βλέπει λίγο μικρό το μωρό και λίγο παραπάνω τον πλακουντα γερασμένο και θα χρειαστεί να το παρακολουθούμε!!!

α οκ ελπιζω να ειναι ολα καλα!

Χριστιανα χαρα στο κουραγιο σου να πας χωρις επισκληρηδιο υποκλινομαι!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Χριστιανα χαρα στο κουραγιο σου να πας χωρις επισκληρηδιο υποκλινομαι!!!!

Δεν είναι καθαρά επιλογή της, αν τα θυμάμαι καλά, είναι "απαίτηση" του γιατρού της, λόγω της συγκεκριμένης διαδικασίας (vbac), δεν θέλει να την έχει αναίσθητη από κει και κάτω για να το καταλάβει αν κάτι δεν πάει καλά...

(sorry Χριστιάνα, ούτε συνήγορο να με είχες βάλει!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Δεν είναι καθαρά επιλογή της, αν τα θυμάμαι καλά, είναι "απαίτηση" του γιατρού της, λόγω της συγκεκριμένης διαδικασίας (vbac), δεν θέλει να την έχει αναίσθητη από κει και κάτω για να το καταλάβει αν κάτι δεν πάει καλά...

(sorry Χριστιάνα, ούτε συνήγορο να με είχες βάλει!)

οπως και να χει εγω και παλι υποκλινομαι!:D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρααααααααα!

Σοφάκι μια χαρά το βάρος του νεαρού, ε?:D Την κουβέντα με τις αντιπηκτικές και τη διακοπή τους την είχα και με τη Νάντια σήμερα, φαντάζομαι θα μπει να το δει...

Για το πλυντήριο που ρωτάς, εγώ έβαλα μόνο μπόλικη σόδα στη θήκη του απορρυπαντικού, τίποτα άλλο.

ρουμπινακι στο babywearing δεν βρίσκουν πια το εμπριμέ που είχαν (χρειάζεται να βρουν ανθεκτικό ύφασμα, όχι κινέζικης προέλευσης, διπλής όψης και γενικά με τις προδιαγραφές που θέλουν...) οπότε δεν ξέρουν αν και πότε θα το ξαναβρούν... ίσως βρουν όμως άλλα εμπριμέ!

Τώρα δεν θα είχα πρόβλημα αλλα προτιμώ όχι γιατι αν χρειαστεί άμεσα καισαρικη για παράδειγμα δεν θα ήθελα να δω το βλέμμα του.

Δηλαδή τι ακριβώς θα έβλεπες στο βλέμμα του, αν χρειαζόσουν καισαρική? :confused::D

Σήμερα πήρα ένα ρινγ σλινγκ αλλά θέλω και μέι τάι... ακριβό σπορ τα μωρά! :D

Με γεια!

Για πες, ωραία,ε?

Το είδες εύκολο? Γιατί έχω ήδη διαλέξει ποιο μ' αρέσει!

Το μέι τάι είναι ευκολότερο, αλλά και το ρινγκ σλινγκ δεν είναι δύσκολο, αρκεί να στο δείξουν (στο ρινγκ σλινγκ το μωρό βρίσκεται ακόμα περισσότερο μέσα στην αγκαλιά σου)!

Η Στέλλα που μας έκανε την επίδειξη μας είπε ότι κάνει λύνει όλες τις απορίες μέσω κάμερας και skype στα κορίτσια που δεν βρίσκονται Αθήνα!;)

Αυτα τώρα τα είδα στο site! Πω, πω, αυτά είναι ακόμα πιο όμορφα!

http://www.babywearing.gr/Shopping/MeiTai/Shopping_MeiTai_etoimoi_marsipoi.html

Αυτά δηλαδή απλά φοριούνται ή έχουν και κάποια "διαδικασία" σαν τα ring slings?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

skontoufla ειχα την ιδια κουβεντα με την skybeam στο καφεδακι μας(ναι αμε εκτος απο αστερακια μαρσιπακια ηπιαμε και καφε:tongue:)

δεν ξερω τι να κανω...εγω μαλλον τις αντιπηκτικες τις κανω τσαμπα!με φορτωσε εκει μια ιδιωτης αιματολογος ενω ο γιατρος μου και η αιματοογος του Αλεξανδρας μου λενε πως δεν χρειαζονται!

Παραυτα τις συνεχιζω για προληπτικους λογους ομως οταν μπω στον μηνα μου θα τις κοψω!

Δηλαδη ρωτησες και σου ειπε πως αν τις εχεις κοψει πχ για 20 ημερες ο κινδυνος θρομβου υπαρχει??:shock:

αν μου ελεγες επελεξε σιγουρα δεν θελω τεχνητους και ναι θα ηθελα να προσπαθησω χωρις επισκληριδιο γνωριζοντας ομως πως αν δεν αντεχω να πω καντε την...

ΥΓ εγω το παραγγειλα το μαρσιπακι μου ηskybeam μας το πηρε κιολας!τα mei tai φοβερα σταθερα και πολυ ωραια!τελικα καταληξαμε και οι δυο σε ring sling μιας και εχει και περισσοτερες επιλογες σε θεση αλλα και εμενα προσωπικα μου φαινεται πιο καλοκαιρινο και καλυτερο για τοσο μωρουλια!

αν τελικα το βολευτω ομως θα παρω και mei tai στανταρ!

aCtzp3.png

Πάντως και το ένα λεπτό και τα 10'' είναι αστείος χρόνος, ακούγονται πολύ βολικά τα άτιμα. Είναι πολύ πειρασμός, το παραδέχομαι. Μέχρι πόσο χρονών/κιλά τα έχουμε αυτά? Προλαβαίνουν να κάνουν απόσβεση:tongue:?

(αν υποθέσουμε ότι τα βολευόμαστε τελικά κλπ κλπ)

Αν βάλεις κάτω τα λεφτά, πάντως, αντί για 1 ρινγκ σλινγκ + 1 μει ται, παίρνεις τον μάρσιπο της στόκε (150 ?), αλλά μάλλον άλλη φιλοσοφία η μία άλλη η άλλη, ε...?

Πάντως ρε παιδιά,τώρα που το σκέφτομαι, εγώ στο δρόμο δεν έχω δει και πολύ κόσμο με μάρσιπο (τα βάζω όλα μέσα, μάρσιπο, ρινγκ σλινγκ κλπ κλπ), σχεδόν κανέναν (τουλάχιστον το τελευταίο 7μηνο που παρατηρώ πιο πολύ τα μωράκια). Επειδή είναι χειμώνας/κρύο ίσως?

NuWHp2.png

InJWp3.png

skontoufla ειχα την ιδια κουβεντα με την skybeam στο καφεδακι μας(ναι αμε εκτος απο αστερακια μαρσιπακια ηπιαμε και καφε:tongue:)

Περάσαμε πολύ καλά, χάσατε μερικές [mariapap & hippo!] :tongue:

Nάντια πολύ ωραίο καφέ-μπαρ αυτό που πήγαμε, θα σου έρχομαι με το μωρό στο sling (απ' ό,τι είδα έχει και εξωτερικό χώρο) :D

Πάντως και το ένα λεπτό και τα 10'' είναι αστείος χρόνος, ακούγονται πολύ βολικά τα άτιμα. Είναι πολύ πειρασμός, το παραδέχομαι. Μέχρι πόσο χρονών/κιλά τα έχουμε αυτά? Προλαβαίνουν να κάνουν απόσβεση:tongue:?

(αν υποθέσουμε ότι τα βολευόμαστε τελικά κλπ κλπ)

Αν βάλεις κάτω τα λεφτά, πάντως, αντί για 1 ρινγκ σλινγκ + 1 μει ται, παίρνεις τον μάρσιπο της στόκε (150 ?), αλλά μάλλον άλλη φιλοσοφία η μία άλλη η άλλη, ε...?

Πάντως ρε παιδιά,τώρα που το σκέφτομαι, εγώ στο δρόμο δεν έχω δει και πολύ κόσμο με μάρσιπο (τα βάζω όλα μέσα, μάρσιπο, ρινγκ σλινγκ κλπ κλπ), σχεδόν κανέναν (τουλάχιστον το τελευταίο 7μηνο που παρατηρώ πιο πολύ τα μωράκια). Επειδή είναι χειμώνας/κρύο ίσως?

Μέχρι τριών ετών, απ' ό,τι διαβάζω.

Ναι, η φιλοσοφία είναι άλλη, η στάση στους συμβατικούς μάρσιπους είναι λάθος με την πλάτη ίσια, ειδικά για τα πολύ μωρά, γιατί τα μωράκια τελειοποιούν την μέση/πλατούλα τους όταν πια σηκώνονται να περπατήσουν. Μέχρι τότε τα ωφελεί η κυρτή θέση στα sling & mei tai..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...