Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Christi 85 είπε:

Κι εγώ 39 είμαι.απλα το πρώτο σπέρμα που έδωσε ο σύντροφός μου δεν ήταν πολύ καλό γιατί είχε αγχωθει πολύ(μου βρήκαν ένα θέμα στην καρδιά και όταν του είπαν ότι με μεταφέρουν στην ανάνηψη για να με παρακολουθήσουν για αριθμός αγχώθηκε παρά πολύ)και ξαναεδωσε και μας είπαν ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο.δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε τον αριθμό της γονιμοποίησης 

Να με παρακολουθήσουν για αριθμιες

Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Να δω πως θα κρατηθώ και δεν θα πάω νωρίτερα 🤣Αυτός το είπε για να έχουμε καλή εικόνα και να μην πηγαίνω τζάμπα ως εκεί.Αλλα και εγώ θέλω να ξέρω αν είναι ο σάκος στη θέση του.Θα δω τι θα κάνω,αν δω ότι σκάω,θα πάω από κει 

Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Και εγώ θα την μαγειρέψω αλλά εγώ βάζω αργότερα για να κάτσω περισσότερο μετά.Βασικά έχω άδεια την άλλη εβδομάδα υπόλοιπο του 12 και μετά λέω να βγω ένα μήνα αναρρωτική και μετά κυήσεως και λοχείας για να γυρίσω πίσω 25 Αυγούστου το 14 να έχουμε τελειώσει και με διακοπές να έχω όλη την άδεια μέσα του 14.

Βασικά στο είπα γιατί στο πρώτο παιδί ενώ ίσχυε για όλο το δημόσιο εδώ σε εμάς με υποχρέωσαν να πάρω το 9μηνο καπάκι με΄τα την κυήσεως και λοχείας( είμαι ένστολη και έχουμε ειδικό μισθολόγιο οπότε δεν ακολουθούμε το ενιαίο). Στο δεύτερο παιδί έτρεξα εγώ προσωπικά τους έδωσα όλα τα ΠΔ και τελικά βγάλαν διαταγή ότι μπορώ να πάρω την άδεια του έτους όποτε θέλω.

Σε εμάς επειδή είμαστε 24/7 (24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα) αρκεί μια μόνο μέρα μέσα στο έτος για να δικαιούμαστε την άδεια.Γενικά αν δεν είναι υπηρεσία 24/7 τότε θέλει νομίζω περισσότερο.

Α μαλιστα!!!Εγω ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει μονο για 2 εργασιμες οτι

χρειαζεται. Στη Λυδια μετα τη λοχειας ειχα παει 2 μερες στη δουλεια και μετα

πηρα το 9μηνο αλλα το καημενο το μωρο φρικαρε μαζι και η μανα μου

που μου το φερνε στη δουλεια να θηλασω!!!!

Μια χαρα το χεις κανονισει εσυ! Εμενα δυστυχως θα μου βγει να γυρισω

ιουνιο του 14 και θα χω ενα θεματακι αν θα μου δινουν τον αυγουστο τοτε

την αδεια για διακοπες γιατι οι παλιοτεροι ξερεις εχουν προτεραιοτητα.

Αλλα το καναμε ετσι για να μπορω να κατσω με αναρρωτικη απο νωρις. Απο οκτωβριο εχω

ουσιαστικα σταματησει και πηγα μονο 2 μερες τωρα τον ιανουαριο!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά και εμένα έτυχε και βόλεψε έτσι γιατί έχω την μάνα μου με τα παιδιά και είμαι ήρεμη.Αλλιώς και εγώ με αναρρωτικές θα ήμουν. Επίσης έτυχε αυτό το διάστημα να έχουμε τις κρατήσεις οπότε συνέφερε να έρχομαι δουλειά γιατί όταν κάθομαι χάνω κάποια χρήματα τα οποία στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν σωτήρια...

Τέλος έπαιρνα την άδεια του 12 εβδομάδα εβδομάδα και έτσι από τον Ιανουάριο και μετά μια έρχομαι μαι κάθομαι δεν μου φάνηκε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλά και εμένα έτυχε και βόλεψε έτσι γιατί έχω την μάνα μου με τα παιδιά και είμαι ήρεμη.Αλλιώς και εγώ με αναρρωτικές θα ήμουν. Επίσης έτυχε αυτό το διάστημα να έχουμε τις κρατήσεις οπότε συνέφερε να έρχομαι δουλειά γιατί όταν κάθομαι χάνω κάποια χρήματα τα οποία στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν σωτήρια...

Τέλος έπαιρνα την άδεια του 12 εβδομάδα εβδομάδα και έτσι από τον Ιανουάριο και μετά μια έρχομαι μαι κάθομαι δεν μου φάνηκε.

Μια χαρα!Εμας μας αναγκαζουν να εξαντλουμε την αδεια του ετους μεσα στο ετος!

Το απογευμα ειμαι μονη με τα παιδια και με δουλεια μαζι (οπου με χωνανε τρελα!)

δεν την παλευα με τιποτα. Εδω μονο το απογευμα που περναω με τα παιδια

και βγαινω off πολυ γρηγορα.....

Ου-Ου!Τσουπρίτσες! Τι κάνετε?

Καλά φαίνεται το μπεμπίνι μας. Το κεφάλι κάτω αλλά ψηλά και ο ομφάλιος μακριά από το κεφάλι! Μου έκοψε κάποια φάρμακα και σε δυο βδομάδες θα κόψω και τα υπόλοιπα (και των συσπάσεων, γιατί πρέπει να αφεθεί ο οργανισμός ελεύθερος να προετοιμαστεί ΚΑΙ κάποια στιγμή θα αρχίσω περπάτημα και σεξ -καλέ για να βοηθηθεί ο οργανισμός για τον τοκετό, όχι για μένα:cool:)

(Α, θυμήστε μου να μην ξανασυγκρίνω υπερήχους για βάρος, αυτές δεν είναι αποκλίσεις, λες και μετράνε άλλο μωρό είναι, ο γιατρός στο ντόπλερ-πριν μια βδομάδα ακριβώς-το έβγαλε 1700 και ο κανονικος μου σήμερα 2000, αλλ' αντ'αλλων, αλλά όπως λέει κι ο άντρας μου καλύτερα να μετράμε ποσοστό ανάπτυξης δηλ. ο γιατρός μου πριν 3 εβδομάδες το είχε βγάλει 1500 και σήμερα 2000, οπότε οκ, ελπίζω)

Και ιδού ένα διλημματάκι που μου τέθηκε σήμερα:

Γενικά πάμε για φ.τ. Ωραία. Επειδή, όμως, κάνω αντιπηκτικές ενέσεις, αν θέλω επισκληρίδιο στον φ.τ. θα πρέπει να μπω για προγραμματισμένα (δηλ. με πρόκληση!) γιατί οι ενέσεις πρέπει να έχουν σταματήσει συγκεκριμένο χρόνο πριν την επισκληρίδιο, ΑΛΛΙΩΣ αν δεν κάνω επισκληρίδιο, δεν μας νοιάζει και το αφήνουμε στο φλου, όποτε θέλει να έρθει ας έρθει...

Νομίζω ότι δεν θέλω επισκληρίδιο...:shock: Τι να κάνω? Πρέπει να το σκεφτώ!

...και εγώ 8 ώρες εδώ καθιστή συν ότι όταν πάω σπίτι πάλι δεν οριζοντιώνομαι ενώ θα το ήθελα διακαώς λόγο παιδιών, δουλειών κτλ κτλ κτλ.

Ωχ, χαρά στο κουράγιο σου...θα μου πεις, τι άλλο να κάνεις...ας απολαύσω ότι είμαι ακόμα στο πρώτο μωρό, ε?;)

Ειμαι και λιγο κιτρικνη σημερα...

Τι χρώμα είναι αυτό? (:cool:)

Περαστικά, είναι που είναι άβολο το σώμα μας, με τα δύο παιδάκια εξτρά φαντάζομαι...

καλη Ανοιξη να εχουμε μιας κ ειναι η πρωτη επίσημη μερα της σήμερα..

Καλή Άνοιξη!

Σκαιμπιμ κάνεις κενές πλύσεις με σόδα-ξύδι για καθάρισμα;;;

Εγώ κάνω κενές πλύσεις μόνο με λίγο απορρυπαντικό στους 90, σόδα-ξύδι πώς τα βάζεις, σε μίγμα ή το καθένα ξεχωριστά? Για πείτε βρε παιδιά και σε μας τις ακαμάτρες κανα κόλπο...

και σε μενα το ιδιο!και μετα 9μηνο μητροτητας....

Κι εγώ έχω 2+3 αλλά μητρότητας έχω 5...

Και εγώ θα την μαγειρέψω αλλά εγώ βάζω αργότερα για να κάτσω περισσότερο μετά.

Κι εγώ! Έβαλα έναν μήνα μετά. Χτες υπέβαλα τα χαρτιά μου. Από 10 Απριλίου καθισιό επισήμως!

[Τι κατεβατό έγραψα πάλι :oops: ?]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Σοφακι μπραβο ολα μια χαρα!Και κεφαλι κατω και 2κιλα το μωρο

πολυ καλα σας βρισκω!

Αμα ρωτας εμενα που να με πληρωνανε δεν θα γενναγα χωρις επισκληρηδιο....

Τωρα εσυ σκεψου το. Δηλαδη αμα κοψεις τα φαρμακα και ξαφνικα

ξεκινησει τοκετος χωρις να το προγραμματισετε δεν μπορεις να ζητησεις

επισκληρηδιο?πρωτη φορα το ακουω αυτο. Παντως δε βρισκω κατι

κακο στην προκληση αρκει να εχει δει ο γιατρος οτι εισαι "ετοιμη".

Αμα ρωτας εμενα που να με πληρωνανε δεν θα γενναγα χωρις επισκληρηδιο...Δηλαδη αμα κοψεις τα φαρμακα και ξαφνικα

ξεκινησει τοκετος χωρις να το προγραμματισετε δεν μπορεις να ζητησεις

επισκληρηδιο?Παντως δε βρισκω κατι κακο στην προκληση αρκει να εχει δει ο γιατρος οτι εισαι "ετοιμη".

Ναι, θεωρητικά μπορώ! Αλλά επειδή υπάρχει φόβος να κάνει κανέναν θρόμβο ο λώρος, καλό είναι να μην κόψω τα φάρμακα επ' αόριστον (π.χ.μια βδομάδα πριν) γιατί μπορεί να επηρρεάσει την αιμάτωση του μωρού...

Για την πρόκληση, είδες, το λες κι εσύ, "αρκεί να έχει δει ο γιατρός ότι είμαι ετοιμη", τι σημαίνει αυτό? Κι αν μου κάνει καμιά μ@λ@κί@? Απ' την άλλη λένε ότι οι πόνοι οι τεχνητοί είναι πιο έντονοι από τους φυσικούς...

Γι' αυτό θέλω τις γνώμες σας!

Πείτε μου κι άλλα!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ναι, θεωρητικά μπορώ! Αλλά επειδή υπάρχει φόβος να κάνει κανέναν θρόμβο ο λώρος, καλό είναι να μην κόψω τα φάρμακα επ' αόριστον (π.χ.μια βδομάδα πριν) γιατί μπορεί να επηρρεάσει την αιμάτωση του μωρού...

Για την πρόκληση, είδες, το λες κι εσύ, "αρκεί να έχει δει ο γιατρός ότι είμαι ετοιμη", τι σημαίνει αυτό? Κι αν μου κάνει καμιά μ@λ@κί@? Απ' την άλλη λένε ότι οι πόνοι οι τεχνητοί είναι πιο έντονοι από τους φυσικούς...

Γι' αυτό θέλω τις γνώμες σας!

Πείτε μου κι άλλα!

Οτι ειναι πιο εντονοι ΕΙΝΑΙ αλλα να ξερεις οτι και στα ξαφνικα οταν

γεννας σου βαζουν και παλι οκυτοκινη στον ορο για να επισπευσουν

τον τοκετο οποτε γινονται και πιο εντονοι οι πονοι....

Τωρα κουκλα κανε οτι καλυτερο για το μωρο σου αυτα με την αιματωση

του μωρου κτλ ειναι σοβαρα θεματα εμεις δεν τα ξερουμε μην πουμε

καμια βλακεια. Ο γιατρος σου τα ξερει καλα. Τωρα εσυ φοβασαι μηπως

δεν εισαι ετοιμη και κανετε προκληση και τελικα γινει καισαρικη ετσι?

Τα φαρμακα ποτε τα κοβεις μια μερα πριν?Δηλαδη θα μπορουσε

ο γιατρος πρωτα να δει οτι εχει μαλακωσει ο τραχηλος και οτι εχει κατεβει

το μωρο και να τα κοψετε? Η πρεπει να γινει αρκετα νωριτερα οποτε δεν

μπορειτε να ξερετε εκ των προτερων αν εισαι ετοιμη?

Συζητηστε τα λιγο δες ισως αναλογο θεμα στο φορουμ του παρεντσ

γιατι ειλικρινα δεν ξερω απο αυτα να σου πω δεν θελω να πω βλακεια....

Γεια σας βρε κορίτσια!!!!!!!!!!!

1ον ζηλεύω εσας που πήγατε για τα slings, ήθελα να έρθω και εγώ........................

vivian υπομονή κοπέλα μου τι άλλο να πω!

Χριστιάνα μου μπράβο που πήγες στον άλλο γιατρό και νιώθεις καλύτερα, σημασία έχει εσύ να νιώθεις ασφάλεια!!!

Τι καλά βρε κορίστια εσεις που μπορείτε να κάτσετε τόσο πολύ καιρό με τα μωρουλίνια σας, είστε πολύ τυχερές.

Περιμένουμε νέα απο όσες έχουν γιατρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ κανόνισα επαναληπτικό ντόμπλερ την Τετάρτη, μέχρι τότε υπομονή.

Όσο για τους τεχνιτούς πόνους skountoufla μου, πράγματι είναι πιο βιαιοι, μόνο αν το νιώσεις ομως θα καταλάβεις τη διαφορά. Εγώ που πέρασα του φυσικούς και μετά μου βάλανε τους τεχνιτούς εννοείται πως κατάλαβα μεγάλη διαφορά, είναι πιο έντονοι!!! αλλά άμα κάνεις επισκληρίδιο τί σε νοιάζει?

YBNUp3.png

Διαφημίσεις

Τωρα εσυ φοβασαι μηπως

δεν εισαι ετοιμη και κανετε προκληση και τελικα γινει καισαρικη ετσι?

Nai, μωρέ αυτό φοβάμαι, απ' το πουθενά μην προκύψει ανάγκη για καισαρική...

Τα φάρμακα πρέπει να τα κόψω δυο μέρες πριν τον τοκετό/επισκληρίδιο.

(δεν είμαι τόσο αγχωμένη όσο ίσως ακούγομαι, γιατί, εντάξει, δεν πρόκειται για πρόβλημα στην κύηση, απλά προσπαθώ να βρω την καλύτερη οδό;))

Φαντάζομαι ότι όσο κοντεύω θα με βοηθήσει κι ο οργανισμός μου λίγο στην απόφαση, π.χ. αυτό που λες με τον τράχηλο, δυο μέρες δεν είναι και τόοοοσο πολύ,ε? Ελπίζω ότι θα μπορώ να το πάω "βλέποντας και κάνοντας" με την καθοδήγηση του γιατρού.

Α, επίσης ο άντρας μου μίλησε με έναν γνωστό μας, που γέννησε η γυναίκα του στον ίδιο γιατρό πριν 1-1,5 μήνα και άρχισε να του λέει ότι αυτός ήταν μέσα στον τοκετό και έκοψε και τον λώρο και πρώτα κράτησε αυτός το μωρό και μετά η γυναίκα του (αν είναι δυνατόν, μετά από τόση ταλαιπωρία:evil:) και ότι ήταν φανταστικά και τώρα του έχει κολλήσει και του δικού μου ότι θέλει κι αυτός! Εγώ δεν θέλω καθόλου!

(αλλά σκέφτομαι αν τελικά μπει και κόψει τον λώρο ότι θα πω σ' εκείνον να περιμένει να σταματήσει να πάλλεται και μετά να κόψει, α, καλό, ε!;););))

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εγώ που πέρασα του φυσικούς και μετά μου βάλανε τους τεχνιτούς εννοείται πως κατάλαβα μεγάλη διαφορά, είναι πιο έντονοι!!! αλλά άμα κάνεις επισκληρίδιο τί σε νοιάζει?

Σωστό.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σοφια αν ειναι για 2 μερες πριν τοτε βλεποντας και κανοντας!

Παντως θα σου προτεινα την επιλογη με την επισκληρηδιο και να

δεις που θα αναψεις λαμπαδα σαυτον που την ανακαλυψε!!!:D

Οσο για τον αντρα στον τοκετο η αληθεια ειναι οτι αμα δεν μπορει

να κατσει σε μια γωνια να μη σου χαλαει τη συγκεντρωση οπως ο δικος μου

που μου σπασε τα νευρα τοτε μπορει να μην τον θελετε μεσα!

Αλλα στην αιθουσα τοκετου στο τελευταιο σταδιο δηλαδη στο Ιασω δεν κοβει

ποτε ο αντρας το λωρο απλα ειναι πισω απο τη γυναικα και παρακολουθει και

η αληθεια ειναι οτι ηταν πολυ ωραια οταν μου βαλανε το μωρο στην

αγκαλια (μονο σε μενα στον πατερα οχι :P) το κοιταγαμε και οι 2 μαζι και

νομιζω ειναι πολυ ωραια στιγμη να τη μοιραστεις με το συντροφο σου!!!!!

Απλα δασκαλεψτε τους στην αιθουσα ωδινων αν θελετε να σας μιλανε ή οχι.

Hippo γιατι πας για επαναληπτικο ντοπλερ?

Εγω παλι δεν μπορω να κουνηθω σημερα τι πραγμα ειναι αυτο

πολυ κομματια ειμαι εχει αρχισει να με παιρνει απο κατω. Εχω 2 μηνες ακομα

πως θα τη βγαλω?

Σοφία εγω θα σου πρότεινα την λύση της επισκληριδιου και συμφωνώ ότι θα αναψεις λαμπάδα σε αυτόν που την ανακάλυψε...

Εγω απορώ πως γεννουσαν χωρίς... Θα μου πείτε τώρα ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που επιλέγουν να γεννήσουν χωρίς αλλα εγω δεν ξέρω αν θα αντεχα να ποναω τόσες ωρες(στο πρώτο ξεκίνησα 11 το βράδυ και γέννησα 10:30 το πρωί)

Τον άντρα μου δεν τον ήθελα μέσα και ο ίδιος δεν ήθελε. Τώρα δεν θα είχα πρόβλημα αλλα προτιμώ όχι γιατι αν χρειαστεί άμεσα καισαρικη για παράδειγμα δεν θα ήθελα να δω το βλέμμα του.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...