Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Οχι δε γεννησε ευκολα αλλα ουτε και τοσο δυσκολα οπως εγω και σιγουρα τοτε δεν ειχανε και επισκληρηδιο! Μπορει να ειναι κληρονομικο αν εχεις κληρονομησει την λεκανη της μαμας σου! Και μην κοιτας αυτο που λεμε περιφερεια ειναι και το πλατος που παιζει πολυ σημαντικο ρολο εγω ειμαι στενη χωρις να ειμαι λεπτη....

Παντως μου χει πει ο γιατρος αυτο που εχουν βρει οτι εχει σχεση με το βαρος του μωρου ειναι το βαρος της μητερας εγω γεννηθηκα 3900 γι αυτο και βγαζω βουβαλακια!

Δεν μπορω να διανοηθω να γενναγα χωρις επισκληρηδιο (σημειοτεον οτι εκανα 3 φορες και παλι ειχα πεθανει στον πονο) αλλα προετοιμασου εσυ ψυχολογικα και ελπιζω να μην καταλαβεις τιποτα σαν τη μαμα σου!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι δε γεννησε ευκολα αλλα ουτε και τοσο δυσκολα οπως εγω και σιγουρα τοτε δεν ειχανε και επισκληρηδιο! Μπορει να ειναι κληρονομικο αν εχεις κληρονομησει την λεκανη της μαμας σου! Και μην κοιτας αυτο που λεμε περιφερεια ειναι και το πλατος που παιζει πολυ σημαντικο ρολο εγω ειμαι στενη χωρις να ειμαι λεπτη....

Παντως μου χει πει ο γιατρος αυτο που εχουν βρει οτι εχει σχεση με το βαρος του μωρου ειναι το βαρος της μητερας εγω γεννηθηκα 3900 γι αυτο και βγαζω βουβαλακια!

Δεν μπορω να διανοηθω να γενναγα χωρις επισκληρηδιο (σημειοτεον οτι εκανα 3 φορες και παλι ειχα πεθανει στον πονο) αλλα προετοιμασου εσυ ψυχολογικα και ελπιζω να μην καταλαβεις τιποτα σαν τη μαμα σου!!!!!!

Εγω γεννήθηκα 2850...οπότε κατι σώζω...

Η αδερφή του άντρα μου γέννησε πριν 1,5 χρόνο και επειδή ηταν το δεύτερο και ηξερε δεν βιάστηκε να παει μαιευτηριο...πήγε 3.45 και 4.20 ειχε γεννήσει!

Αφου οριακά πρόλαβε να φτάσει ο γιατρός!

Δεν ξερω βρε παιδι μου...ειναι ανάλογα την γυναίκα τελικα!

Αλλα αυτο που μου είπε ειναι οτι στο πρωτο που πήγε με ραντεβού και τεχνητούς ταλαιπωρήθηκε πολυ περισσότερο!

aCtzp3.png

Αχ αυτες τις γεννες του μισαωρου μη μου τις λετε με πληγωνετε :D

Αμα δεν εχεις σοβαρο λογο δεν εχει νοημα να πας με ραντεβου γιατι σιγουρα θα ταλαιπωρηθεις! Εμεις κανατε τεχνητους στη Λυδια μπας και με τις συσπασεις η μητρα γυρισει το μωρο αλλα μπα τιποτα...

Βασικα ειναι 3 οι κυριοι παραγοντες βαρος-μεγεθος μωρου, θεση μωρου και φαρδος λεκανης μητερας! Αλλα αμα γεννηθηκες κατω απο 3 κιλα ειναι καλο μαλλον δεν προκειται να γεννησεις παιδι 4 κιλα οποτε θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα. Μην το σκεφτεσαι ομως απο τωρα εχουμε πολυυυυυυυυυ δρομο ακομα!

RATAPLAN(Νίκη)..........Γαία-ΠΗΤ 01/5/2013

My girl(Εύα)................Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 02/5/2013

Mummytobe(Νάντια)....Αλεξάνδρας-ΠΗΤ 07/5/2013

mariath(Μαρία)............Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 08/5/2013

Βίβιαν........................Ιασώ-ΠΗΤ 10/5/2013

Evri79(Εύη)................????-ΠΗΤ 16/5/2013.

Mariapap82(Μαρία)......Ιασώ-ΠΗΤ 28/5/2013

Margioula(Μαρία)........ Γαία-ΠΗΤ 08/6/2013

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? Μας έβαλα ανάλογα με την ΠΗΤ μας!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Πολυ καλη η νεα λιστα!

Τι κανετε?

ΕΙμαστε σπιτι σημερα παλι πυρετο ο μεγαλος ξηπνησε με 38,7! Τα χω φτυσει ολο καθαριζω, σκουπιζω μυτες, αλλαζω πανες στη μικρη, μαζευω παιχνιδια 2 παιδια ειναι και νιωθω λες και ειναι 32 τι θακανω με το τριτο παναγια μου. Κι αυτη η κουραση του 1ου τριμηνου τα κανει χειροτερα.....

αχ παλι πειναω. Περιμενω να παει 12 να παραγγειλω μια μοσχαρισια γαλακτος να ερθω στα ισα μου!

Διαφημίσεις

Mariapap82(Μαρία)......ΙΑΣΩ 28/5/2013

My girl(Εύα).................Βιοκλινική Θεσσαλονίκης 02/5/2013

Mummytobe(Νάντια)....Αλεξάνδρας 7/05/2013

RATAPLAN(Νίκη)...........Γαία 01/05/2013

mariath(Μαρία) Βιοκλινική Θεσσαλονίκης 08/05/2013

Βίβιαν.........................ΙΑΣΩ 10/5/2013

Margioula(Μαρία)........ Γαία 8/6/2013

Συμπληρωθηκα και εγω!!!

καλησπερα κοριτσακια μου,μολις γυρισαμε απο πρωινο..γαμο συναδελφου και εχω τρελοοο πονοκεφαλοoo και αναγουλες που κλασσικα με επισκεπτονται μονο το απογευμα κατα τις 6..ωσπου να παω για υπνο..:evil:

και εμενα χτες ο μικρουλης μου εκανε ενα 38αρι ασχετο το βραδι ...αλλα το πρωι τιποτα ...πιθανολογω και δοντια γιατι εμεις ακομα εχουμε μεινει με τα 8 και τωρα πηραμε ψιλοφορα να τα βγαλουμε.....προβλεπω να αλλαζουμε δοντια μεχρι το λυκειο...χαχαχα

rataplan κι εμενα η δικια μου μονο με 8 ειναι αλλα τρωει σαν να εχει 18!

καλα εννοειτε..εχει πλακα γιατι κατω εχει μονο 2 δοντακια τα μεσαια και πανω τα μεσαια και τα πισω:shock: αλλα ντ'αλλα!!αλλα μια χαρα ροκανιζει απο 13 μηνων τα πάντα!!!:D

ευχαριστουμε για τα περαστικααααα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...