Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.

Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γιατρό θα πάω και εγώ αντί για τις 32 που μου είχε πει την άλλη εβδομάδα πιο πολύ για να πάρω χαρτί για την άδεια αρκετά δούλεψα...

Σκαιμπιμ κάνεις κενές πλύσεις με σόδα-ξύδι για καθάρισμα;;;άνοιξε και το πορτάκι κάτω μπας και έχει μαζέψει εκεί τίποτα και για αυτό δεν έστυψε

Ναι αυτο με τις κενες πλυσεις σε μεγαλη θερμοκρασια και το αδειασμα της θηκης κατω κάνει δουλεια, κι εμας μας το ειχε κανει αυτο μια φορα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε πολλες εχετε γιατρο σημερα!Να δουμε τι θα σας πουνε!

Εν τω μεταξυ μαλλον απο σημερα εχω αδεια τοκετου :shock:

αλλα απεργουνε στη δουλεια και δεν τους εχω παει χαρτια ακομα....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Σκαιμπιμ κάνεις κενές πλύσεις με σόδα-ξύδι για καθάρισμα;;;άνοιξε και το πορτάκι κάτω μπας και έχει μαζέψει εκεί τίποτα και για αυτό δεν έστυψε

Αμέ, πρόσφατα το έκανα αυτό, κενή πλύση στους 90 με σόδα, και καθάρισα και το φίλτρο (πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια). Λες να το μπλόκαρε η ξαφνική φροντίδα? :D:rolleyes:

Ξανθή και Γιώτα περιμένουμε να μας φέρετε ωραία νέα!

Μαρία μην πανικοβάλλεσαι! Αν έχει μαία επικοινώνησε με τη μαία του! Αν έχει αντικαταστάτη, επικοινώνησε μαζί του! Λογικά έχει κανονίσει να παίρνει διεθνείς κλήσεις πάντως... Υπολόγισε τις ώρες διαφοράς μεταξύ Ελλάδας και της πολιτείας που βρίσκεται και κάντου ένα τηλ! Πάντως με την αδυναμία που νιώθεις (κι επειδή είσαι και κίτρινη) μήπως σου έχει κατέβει και ο σίδηρος :confused: Και μόνη σου μπορείς να το δεις αυτό με μια αιματολογική ;)

Διαφημίσεις

Αμέ, πρόσφατα το έκανα αυτό, κενή πλύση στους 90 με σόδα, και καθάρισα και το φίλτρο (πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια). Λες να το μπλόκαρε η ξαφνική φροντίδα? :D:rolleyes:

:D:D:D πολυ μαρεσε αυτο!!!!!

Μαρία μην πανικοβάλλεσαι! Αν έχει μαία επικοινώνησε με τη μαία του! Αν έχει αντικαταστάτη, επικοινώνησε μαζί του! Λογικά έχει κανονίσει να παίρνει διεθνείς κλήσεις πάντως... Υπολόγισε τις ώρες διαφοράς μεταξύ Ελλάδας και της πολιτείας που βρίσκεται και κάντου ένα τηλ! Πάντως με την αδυναμία που νιώθεις (κι επειδή είσαι και κίτρινη) μήπως σου έχει κατέβει και ο σίδηρος :confused: Και μόνη σου μπορείς να το δεις αυτό με μια αιματολογική ;)

Μου χει πει να τον παρω αμα θελω κι αν δεν μπορει θα ειναι ο πατερας

του stand by που ηταν κι αυτος γυναικολογος και ειναι γαμ@ τα ατομα

εχει ερθει και μαζι μου πολλες φορες στις εξετασεις!:tongue:

Αλλα μαλλον ειναι ο σιδηρος, θα φαω κανενα αυγο και θα φτιαξω

και μπιφτεκια σημερα κι αμα παλι αυριο ειμαι ετσι τοτε μπορει να παρω τηλ

ή να παω για εξετασεις......

οπότε κάπου 30 δεν έχεις πητ;;;ε τότε από 30 μαρτίου θα βγεις και μετά...

Βασικά να ξέρεις ότι μπορούμε την άδεια του 2013 αν δεν την έχεις πάρει να την πάρεις μετά την κυήσεως και λοχείας και πριν την ανατροφής αυτό θα κάνω και εγώ και αυτή την φορά.

Πάντως αυτή την φορά χωρίς καθόλου σίδηρο μόνο φιλισίν πήρα και αυτό στην αρχή στις εξετάσεις προχθές είχα ελαφρά αναιμία μεν αλλά αιματοκρίτη 32 τέλεια τα έχω πάει.Από εδώ και πέρα δεν τραβάνε και σίδηρο από εμάς μια χαρά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

οπότε κάπου 30 δεν έχεις πητ;;;ε τότε από 30 μαρτίου θα βγεις και μετά...

Βασικά να ξέρεις ότι μπορούμε την άδεια του 2013 αν δεν την έχεις πάρει να την πάρεις μετά την κυήσεως και λοχείας και πριν την ανατροφής αυτό θα κάνω και εγώ και αυτή την φορά.

Πάντως αυτή την φορά χωρίς καθόλου σίδηρο μόνο φιλισίν πήρα και αυτό στην αρχή στις εξετάσεις προχθές είχα ελαφρά αναιμία μεν αλλά αιματοκρίτη 32 τέλεια τα έχω πάει.Από εδώ και πέρα δεν τραβάνε και σίδηρο από εμάς μια χαρά...

Ξανθη μου 2 φορες τα εχω κανει αυτα που λες και τωρα στο 3ο παλι

το ιδιο κανω. Βασικα εχει μαγειρεψει λιγο ο γιατρος την ΠΗΤ και την εχει βαλει

20 μαιου αντι για 28 γιαυτο νομιζω απο σημερα πρεπει να ειμαι σε αδεια τοκετου.

Εννοειται οτι πριν την αδεια μητροτητας θα βαλω την κανονικη αδεια. Ελπιζω

οι 2 μερες που πηγα στη δουλεια μεσα στο 2013 να φτανουν για να τη δικαιουμαι.

Ουτε στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ουτε τωρα παιρνω σιδηρο αλλα οσο να ναι

ειναι και 3η εγκυμοσυνη στα καπακια. Πριν ενα μηνα ο αιματοκριτης ηταν 31,6

πολυ φοβαμαι οτι εχει πεσει κι αλλο. Δε θυμαμαι απο ποτε αρχιζει και ξανανεβαινει

Την προηγουμενη φορα ειχα φτασει αιματοκριτη 28 και ενιωθα αρκετα

κουρασμενη θυμαμαι.

Διαφημίσεις

Ρανια ευτυχώς επισκευή ήθελε...τον έφτιαξε ο

άνδρας μου χθες βράδυ..

Απο τον πολυ αέρα κόπηκε το ρεύμα κ επανηλθε

αμέσως κ μάλλον λογω υψηλής τάσης κάηκε μια ασφάλεια

στον απορροφητηρα μεσα..

Ρανια λες να απορησε το πλυντηριο με τη φροντίδα

κ να μπλόκαρε ε??? χαχαχαχα ωραίο αυτο....

Κορίτσια με το καλο οι άδειες σας να καθησετε να ξεκουραστειτε...

Γιωτα περιμένουμε νεα κ απο σένα....:-P:razz::-P

Μαρία ναι ν αρχίσουμε να πλενουμε......ολο λέω

να το κανω κ ολο κάποια άλλη δουλεια μπαίνει

σε προτεραιότητα κ δεν προλαβαίνω...

Πιστεύω θα τις καταλαβαίνεις τις συσπασεις....

η μέση μπορει να πονάει επειδη ανοίγουν

τα οστά της λεκάνης....δεν ξέρω...

πάντως καλο θα ήταν να πάρεις τη γνωμη του γιατρού

αν συνεχιστεί αυτο..

Ξανθη κ εγω την άλλη βδομάδα θα παω γιατρο....

qLIep2.png

y2qkp3.png

καλημερα!

αρχιζουν οι αδειες?

αντε καλη ξεκουραση κοριτσια!

και εμεις εχθες στο μαγαζι λυσαμε το θεμα ποια κοπελα θα ειναι οσο λειπω!:D

θα πηγαινω καμμια βολτα γιατι εχω να κατσω σπιτι τοσο καιρο απο τα καλοκαιρια των σχολικων μου χρονων και με βλεπω να τραβαω τις κοτσιδες μου!

Σημερα περιμενουμε νεα απο Σοφακι και Γιωτα?αντε καλη επιτυχια..περιμενουμε να ακουσουμε ποσο ειναι τα ζουμπουρλουδικα σας!

Ξανθη θα μιλησω με την μαια ελπιζω σημερα για να κανονισω ραντεβου και εννοειται θα ρωτησω τι χρειαζομαστε για να ξερουμε.

Ράνια εχω την αισθηση οτι σημερα απλα θα δουμε τους τυπους των σλινγκς δεν θα αγορασουμε!μονο μεσω σελιδας γινονται οι αγορες αλλα και πλαι δεν βαζω το χερι μου στην φωτια!

aCtzp3.png

Ξανθη μου 2 φορες τα εχω κανει αυτα που λες και τωρα στο 3ο παλι

το ιδιο κανω. Βασικα εχει μαγειρεψει λιγο ο γιατρος την ΠΗΤ και την εχει βαλει

20 μαιου αντι για 28 γιαυτο νομιζω απο σημερα πρεπει να ειμαι σε αδεια τοκετου.

Εννοειται οτι πριν την αδεια μητροτητας θα βαλω την κανονικη αδεια. Ελπιζω

οι 2 μερες που πηγα στη δουλεια μεσα στο 2013 να φτανουν για να τη δικαιουμαι.

Ουτε στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ουτε τωρα παιρνω σιδηρο αλλα οσο να ναι

ειναι και 3η εγκυμοσυνη στα καπακια. Πριν ενα μηνα ο αιματοκριτης ηταν 31,6

πολυ φοβαμαι οτι εχει πεσει κι αλλο. Δε θυμαμαι απο ποτε αρχιζει και ξανανεβαινει

Την προηγουμενη φορα ειχα φτασει αιματοκριτη 28 και ενιωθα αρκετα

κουρασμενη θυμαμαι.

Και εγώ θα την μαγειρέψω αλλά εγώ βάζω αργότερα για να κάτσω περισσότερο μετά.Βασικά έχω άδεια την άλλη εβδομάδα υπόλοιπο του 12 και μετά λέω να βγω ένα μήνα αναρρωτική και μετά κυήσεως και λοχείας για να γυρίσω πίσω 25 Αυγούστου το 14 να έχουμε τελειώσει και με διακοπές να έχω όλη την άδεια μέσα του 14.

Βασικά στο είπα γιατί στο πρώτο παιδί ενώ ίσχυε για όλο το δημόσιο εδώ σε εμάς με υποχρέωσαν να πάρω το 9μηνο καπάκι με΄τα την κυήσεως και λοχείας( είμαι ένστολη και έχουμε ειδικό μισθολόγιο οπότε δεν ακολουθούμε το ενιαίο). Στο δεύτερο παιδί έτρεξα εγώ προσωπικά τους έδωσα όλα τα ΠΔ και τελικά βγάλαν διαταγή ότι μπορώ να πάρω την άδεια του έτους όποτε θέλω.

Σε εμάς επειδή είμαστε 24/7 (24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα) αρκεί μια μόνο μέρα μέσα στο έτος για να δικαιούμαστε την άδεια.Γενικά αν δεν είναι υπηρεσία 24/7 τότε θέλει νομίζω περισσότερο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κορίτσια με το καλο οι άδειες σας να καθησετε να ξεκουραστειτε...

Γιωτα περιμένουμε νεα κ απο σένα....:-P:razz::-P

Μαρία ναι ν αρχίσουμε να πλενουμε......ολο λέω

να το κανω κ ολο κάποια άλλη δουλεια μπαίνει

σε προτεραιότητα κ δεν προλαβαίνω...

Πιστεύω θα τις καταλαβαίνεις τις συσπασεις....

η μέση μπορει να πονάει επειδη ανοίγουν

τα οστά της λεκάνης....δεν ξέρω...

πάντως καλο θα ήταν να πάρεις τη γνωμη του γιατρού

αν συνεχιστεί αυτο..

Ξανθη κ εγω την άλλη βδομάδα θα παω γιατρο....

Θα τις καταλαβαινα λες?τι να πω!

Αχ αυτα τα οστα της λεκανης ποσο να ανοιξουν πια!

Καλα πηρα τωρα τηλ για το σιδερο και μου ειπαν οτι

ισως δεν φτιαχνεται!!!!:confused: Θα το ξαναπροσπαθησουν....

Οπως καταλαβαινεις αυτα τα ρουχαλακια δεν το θελει η μοιρα

τους να πλυθουν και να σιδερωθουν!!!!!Πως τις κανουν ετσι πια τις συσκευες???

Μονο 5 χρονια το χω αν ειναι δυνατον!!!!!

Ρανια ευτυχώς επισκευή ήθελε...τον έφτιαξε ο

άνδρας μου χθες βράδυ..

Απο τον πολυ αέρα κόπηκε το ρεύμα κ επανηλθε

αμέσως κ μάλλον λογω υψηλής τάσης κάηκε μια ασφάλεια

στον απορροφητηρα μεσα..

Eυτυχώς! ;)

Ράνια εχω την αισθηση οτι σημερα απλα θα δουμε τους τυπους των σλινγκς δεν θα αγορασουμε!μονο μεσω σελιδας γινονται οι αγορες αλλα και πλαι δεν βαζω το χερι μου στην φωτια!

Πάντως αν γίνονται αγορές εγώ θα πάρω να ξεμπερδεύω.

Βέβαια και ο άντρας μου και ορισμένοι φίλοι είναι αντίθετοι σ' αυτόν τον τύπο μάρσιππου και προτιμούν τους άλλους με τις σιδεριές (και καλά για να είναι ασφαλές το μωρό). Μου έχουν δώσει κι έναν τέτοιο αλλά δεν ξέρω αν θα με βολέψει...

Πάμε και βλέπουμε:rolleyes:

Νάντια για τσέκαρε τα μηνύματά σου στο fb;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...