Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!

:P Μαρία αυτά που έγραψα για τη Ράνια ήταν η δική μου διαπίστωση που είχα τη δυνατότητα και δοκίμασα και την εξωτερική βοήθεια και το μόνη με το μωρο. Χαίρομαι που συμφωνείς και δεν είμαι η μοναδική "τρελή" που ήμουν πιο ήρεμη μόνη με το μωρακι μου. Ακόμη κι αν έκαιγε εγώ ήμουν η μάνα, άρα εγω και η καταλληλότερη για να το ηρεμήσω. Σιγά μην το έδινα στις γιαγιάδες... Η μαμά μου είναι 3 ώρες μακριά μου οπότε δεν μπορούσε να έρχεται συνέχεια και την πεθερα ευτυχώς την ξεφορτώθηκα εύκολα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρανια μου ελπίζω ήδη να σε καθησύχασαν τα κορίτσια κατα πολύ. Εγω θα σου πω για το θέμα της μαμάς και πεθερας που δεν έχεις και σε αγχωνει. Μη σε αγχωνει καθόλου! Μαζι τους θα ήταν πιο πιθανή η κατάθλιψη. Ειδικά τον πρώτο καιρο ο άντρας σου και το μωρο σου θα σε υπερκαλυπτουν. Πιστεψέ με οι πρώτες μέρες που θα περνάς μόνη σου με το μωρο θα είναι ανεπανάληπτες! Πιο καλα θα μάθετε ο ένας τον άλλον οι δυο σας παρα με εξωτερικές παρεμβολες. Μεγαλώνοντας ο μικρός σίγουρα θα σου λείψει αυτη η βοήθεια αλλά όχι τον πρώτο καιρό. Θα δεις τι καλά που θα περνάτε οι δυο σας. Θα διαπιστώσεις οτι και τα πρακτικά πράγματα που σε φοβιζουν, όπως πχ μπάνιο, δεν είναι τίποτα και θα είσαι μια χαρά!

Λίγη οργάνωση με το φαγητό θα κάνεις όπως είπε και η Ξανθή και όλα θα είναι καλά!

Ax, βρε μπουμπού μου, ευχαριστώ πολύ για τα καθησυχαστικά λόγια, και όλα τα κορίτσια βέβαια, όλα όσα λέτε με βοήθσαν :D;)

:P Μαρία αυτά που έγραψα για τη Ράνια ήταν η δική μου διαπίστωση που είχα τη δυνατότητα και δοκίμασα και την εξωτερική βοήθεια και το μόνη με το μωρο. Χαίρομαι που συμφωνείς και δεν είμαι η μοναδική "τρελή" που ήμουν πιο ήρεμη μόνη με το μωρακι μου. Ακόμη κι αν έκαιγε εγώ ήμουν η μάνα, άρα εγω και η καταλληλότερη για να το ηρεμήσω. Σιγά μην το έδινα στις γιαγιάδες... Η μαμά μου είναι 3 ώρες μακριά μου οπότε δεν μπορούσε να έρχεται συνέχεια και την πεθερα ευτυχώς την ξεφορτώθηκα εύκολα!

σε καταλαβαινω απολυτα!Κι εγω αυτη τη "βοηθεια" να τη βρασω μονο βοηθεια

δεν το λες. Εμενα και οι 2 κοντα ειναι αλλα στον κοσμο τους δεν το "χουν"

καθολου. Δε θελω να επεκταθω...

Ρανια χαιρομαι που ηρεμησες!

Αντε να περασει κι αυτη η βδομαδα, την αλλη Τεταρτη εχω ντοπλερ

και ανυπομονω να δω τη μικρουλα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αντε να περασει κι αυτη η βδομαδα, την αλλη Τεταρτη εχω ντοπλερ

και ανυπομονω να δω τη μικρουλα!

Πόσο πιο κούκλα να είναι πια αυτή η μικρή από τη μεγάλη σου, μου λες? Αν έχουμε τρελλαθεί με τη "μεγάλη" σου θα πάθουμε μεγάλη ζημιά με τη μικρή!:D:D:tongue:

Πόσο πιο κούκλα να είναι πια αυτή η μικρή από τη μεγάλη σου, μου λες? Αν έχουμε τρελλαθεί με τη "μεγάλη" σου θα πάθουμε μεγάλη ζημιά με τη μικρή!:D:D:tongue:

:tongue: :tongue: :tongue:

Ασε λιωνω για τη Λυδια τις γκριματσες της τα ναζια της το γελακι της

τι θα κανω με το μικρουλι αραγε?Ποσο πιο πολυ να λιωσω.......

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα!

Για να μην έχετε άγχος θα σας πω ότι εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη μετακόμιση ξεκίνησα λίγο πριν γεννησω και την τελειώσαμε αφού γέννησα!!!! Καρότσι το πήρα και το επλυνα αφού γέννησα!! Τώρα δεν έχω κάνει ακόμα τιποτα:P

Εκανα και την καμπύλη το πρωί και τώρα περιμένω αποτελέσματα...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

:tongue: :tongue: :tongue:

Ασε λιωνω για τη Λυδια τις γκριματσες της τα ναζια της το γελακι της

τι θα κανω με το μικρουλι αραγε?Ποσο πιο πολυ να λιωσω.......

:D:D:D Aνυπομονώ!

Skybeam Αυτό μόνο που με καθησυχάζει να σου πώ την αληθεια που θα εχω ένα καινούριο και όμορφο σπιτάκι,με καινούρια πραγματακια...το 'χω πάρει πολύ ψύχραιμα πλέον!!!!:)

Εννοείται! :D;)

ρουμπινακι καλά αποτελέσματα!

Γυρισαμε!!

θα γινω παλι γραφικη το ξερω...πηγαμε να κανουμε τρισδιαστατο μπας και την βγαλουμε φωτο και κολλησε το μηχανημα!:D:D:D:D:D:DΣαββατο θα γεννηθει να μου το θυμηθειτε...

οσον αφορα το ντοπλερ...ενταξει τι να πω γελουσα βασικα οταν του τα ελεγα...

μου ειπε οτι μου ειχε πει να μην δωσω σημασια γιατι εκεινος μετραει ουτως η αλλως απο μονος του ομως για το τυπικο της υποθεσεως επρεπε να εχουμε και ενα χαρτι οτι καναμε ντοπλερ...

μου εκανε ενα μινι ντοπλερ...μετρησαμε και το κεφαλι που μου το εβγαλαν μεγαλο..."α μου λεει μεγαλο κεφαλι εχει.." ααα του λεω εγω θα το αγαπαω..αλλωστε και η Μενεγακη μεγαλο κεφαλι εχει αλλα εχει κανει καριερα..;)

η μπεμπα 2100γρ..θα ξαναπαω 8 Απριλιου.

Τον ρωτησα αν θα πηγαινω καθε εβδομαδα και μου ειπε οχι..ειναι νορμαλ αυτο τωρα?:confused:

του ειπα πως εχω αρχισει λιγο να φοβαμαι οποτε μου συνεστησε να μιλησω με την μαια και απο οτι καταλαβα οχι μονο δεν με παει για καισαρικη αλλα θεωρει και περιττη την ναρκωση...(και εδω γελαμε..)

κατα τ'αλλα οι συσπασεις ειναι νορμαλ και μου ειπε οτι οταν ειναι αξιες προσοχης θα το καταλαβω...

απο εκει και περα κοριτσια ουτε για τραχηλους ρωτησα ουτε τιποτα...

ας τα μετραει εκεινος να τα τσεκαρει και ας μην ξερω...γιατι οσο ξερω φρικαρω τελικα!

δεν ξερω τωρα αν ειναι καλο αυτο αλλα ισως επειδη εχω ακουσει τοσο καλα λογια για αυτον τον γιατρο για να λεει αυτος ολα καλα...ετσι ειναι!:rolleyes:

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Ολα καλα mummytobe!Μια χαρα αφου στο λεει ο γιατρος σου

Εγινε καρπουζι το νινι?:D

εγινε καρπουζι ναι!!

βασικα απο την τελευταια φορα πηρε 500γρ..νομιζω παει καλα η μικρουλα!

σε λιγο θα αρχισω και τα στοιχηματα...εγω πανω απο 3100 δεν την κοβω να γεννιεται!

aCtzp3.png

εγινε καρπουζι ναι!!

βασικα απο την τελευταια φορα πηρε 500γρ..νομιζω παει καλα η μικρουλα!

σε λιγο θα αρχισω και τα στοιχηματα...εγω πανω απο 3100 δεν την κοβω να γεννιεται!

ειμαι περιεργη το τικερακι την επομενη βδομαδα τι θα βγαλει

αμα απο τωρα το δειχνει καρπουζι!!!!

Κοιτα οι υπερηχοι εχουν αποκλιση και ο ρυθμος

που παιρνουν βαρος τα μωρα δεν ειναι σταθερος.

Κοιταγα τις προαλλες το ντοπλερ της Λυδιας

(που ηταν απο ιασω οποτε ηταν αξιοπιστο :tongue:)

και 31+3 ηταν 2300γρ οποτε μαλλον οπως

το λες η δικια σου παει για 3-3,5 το οποιο ειναι το καλυτερο

για να εχεις ευκολη γεννα!

ειμαι περιεργη το τικερακι την επομενη βδομαδα τι θα βγαλει

αμα απο τωρα το δειχνει καρπουζι!!!!

Κοιτα οι υπερηχοι εχουν αποκλιση και ο ρυθμος

που παιρνουν βαρος τα μωρα δεν ειναι σταθερος.

Κοιταγα τις προαλλες το ντοπλερ της Λυδιας

(που ηταν απο ιασω οποτε ηταν αξιοπιστο :tongue:)

και 31+3 ηταν 2300γρ οποτε μαλλον οπως

το λες η δικια σου παει για 3-3,5 το οποιο ειναι το καλυτερο

για να εχεις ευκολη γεννα!

μακαρι Μαρια μου!

απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι..παντως αν παιζει ρολο η λεκανη που λενε εχει παρει καμμια 10αρια ποντους ανοιγμα...ε ποσο πια???

ελπιζω να παρω απο την μαμα μου και να γεννησω πριν το καταλαβω!

Αληθεια ειναι ολιγον κληρονομικα?οι μαμαδες σας πως γεννησαν σε σχεση με εσας?

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...