Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Εσυ τωρα που το σκεφτομαι μαλλον αγχωνεσαι τα βραδια γιατι εχει τελειωσει

η μερα και δεν μπορεις να συνεχισεις τις δουλειες προετοιμασιας που εχεις στο

νου σου οποτε οταν ξημερωνει και εχεις μπροστα σου παλι ολη τη μερα

ξεαγχωνεσαι βαζεις μπρος και συνεχιζεις! Το πετυχα?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νάντια ο άντρας μου με κοιτάει υπεροπτικά με ύφος "είσαι psycho"! Ναι, οk, ασχολείται και μου λέει αυτό που λέει η λογική, δηλαδή "ένα ένα θα γίνουν όλα".

Μαρία παρότι έχω θέματα, δεν φταίνε αυτά, φταίει η αγχωμένη μου προσέγγιση. Γιατί θέματα πάντα υπάρχουν, σωστά? Ο πανικός μου πρέπει να αλλάξει, και μάλιστα ο υπόγειος, δόλιος, ύπουλος πανικός, αυτός που στη διάρκεια της ημέρας κρύβεται κι από μένα, δηλ. περίπου αυτό που λες! Γι' αυτό λέω μήπως χρειάζομαι μια κουβέντα με κάποιον ειδικό (δεν το είπα χαριτολογώντας δηλαδή). Τεσπα, μη σας φορτώνω παραπάνω!.. Θα τα πω στη γιατρό μου, μπορεί να έχει πράγματα να μου πει ή κάποιον να με στείλει.

να σε βοηθήσω ένα τσακ τότε.Αν καταφέρεις και θηλάσεις θα γλυτώσεις και την επιλόχιο στανταρ.

Επίσης όπως λέει και η Μαρία ένα ένα τα θέματα. Φαντάσου και εγώ ακόμα δεν έχω κατεβάσει κούτες να δω τι έχω και τι όχι αλλά δεν αγχώνομαι...Και αυτά που λες δεν είναι και πολλά.Και όσο για το μόνη στο νοσοκομείο έχει εκεί μαίες και θα σε βοηθάνε για αυτό πληρώνεις.

Για να αισθανθείς καλύτερα αν θες να σου προτείνω 2-3 πράγματα από φαγώσιμα να τα έχεις κατάψυξη έτοιμα και όταν γυρίσεις σπίτι να μην έχεις και φαγητό να ασχολείσαι μόνο με το μωρό σου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

γιατί με τον θηλασμό παράγουμε μια ορμόνη δεν θυμάμαι όνομα που λειτουργεί ως αντικαταθλιπτικό.

εντιτ:"Από αυτά συμπεραίνεται ότι σημαντικός τρόπος να ασφαλίσουμε την ψυχική υγεία της μητέρας μετά τον τοκετό είναι να την προτρέψουμε να θηλάσει το μικρό της. Κάτι τέτοιο δεν ακούγεται καθόλου παράξενο, εφόσον με το θηλασμό και την επαφή δέρμα με δέρμα εκκρίνεται η ʽορμόνη της αγάπηςʼ ωκυτοκίνη σε μητέρα και βρέφος. Η ορμόνη αυτή φέρνει τη μητέρα σε κατάσταση ηρεμίας και ικανοποίησης, ενώ χαλαρώνει το βρέφος και του μειώνει τους κολικούς."

Διαφημίσεις

γιατί με τον θηλασμό παράγουμε μια ορμόνη δεν θυμάμαι όνομα που λειτουργεί ως αντικαταθλιπτικό.

εντιτ:"Από αυτά συμπεραίνεται ότι σημαντικός τρόπος να ασφαλίσουμε την ψυχική υγεία της μητέρας μετά τον τοκετό είναι να την προτρέψουμε να θηλάσει το μικρό της. Κάτι τέτοιο δεν ακούγεται καθόλου παράξενο, εφόσον με το θηλασμό και την επαφή δέρμα με δέρμα εκκρίνεται η ʽορμόνη της αγάπηςʼ ωκυτοκίνη σε μητέρα και βρέφος. Η ορμόνη αυτή φέρνει τη μητέρα σε κατάσταση ηρεμίας και ικανοποίησης, ενώ χαλαρώνει το βρέφος και του μειώνει τους κολικούς."

:D ναι τώρα το έψαχνα και τη βρήκα την ωκυτοκίνη! ;)

Πάντως πρέπει απλά να ηρεμήσεις και όλα γίνονται στο τέλος...

Να με τα ρούχα δεν τελείωσες;;;

ΘΑ πλύνεις και αυτά που σου έδωσαν και τέλος...

Μετά μπορείς να κανονίσεις να έρθουν για κλιματιστικά και σίτες μια φορά να τελειώνεις να καθαρίσεις και θα είσαι οκ...Και να μην γίνει δεν πειράζει ας έρθουν και 2 φορές δεν βαριέσαι...Είσαι 29 εβδομάδες μέχρι 38 έχεις άλλες 9 οπότε ηρεμία....

Να με τα ρούχα δεν τελείωσες;;;

Έχει μείνει ένα πλυντήριο λευκά και σίδερο (γιατί μεσολαβούν και τα δικά μας). Σήμερα είχα γενική στο σπίτι με την κοπέλα που με βοηθάει και θα έρθει το Σάββατο να με βοηθήσει με καρότσι/πορτ μπεμπέ/ρηλάξ, να καθαρίσουμε καλά και την μπανιέρα του μωρού. Μέχρι τότε θα έχω ξεπετάξει και τα μωρουδιακά φαντάζομαι...

edit Μας έδωσαν μια μπανιέρα με τεράστια βάση/αλλαξιέρα, μιλάμε πολύ μεγάλη! Δε χωράει πουθενά η άτιμη!

Νάντια ο άντρας μου με κοιτάει υπεροπτικά με ύφος "είσαι psycho"! Ναι, οk, ασχολείται και μου λέει αυτό που λέει η λογική, δηλαδή "ένα ένα θα γίνουν όλα".

Μαρία παρότι έχω θέματα, δεν φταίνε αυτά, φταίει η αγχωμένη μου προσέγγιση. Γιατί θέματα πάντα υπάρχουν, σωστά? Ο πανικός μου πρέπει να αλλάξει, και μάλιστα ο υπόγειος, δόλιος, ύπουλος πανικός, αυτός που στη διάρκεια της ημέρας κρύβεται κι από μένα, δηλ. περίπου αυτό που λες! Γι' αυτό λέω μήπως χρειάζομαι μια κουβέντα με κάποιον ειδικό (δεν το είπα χαριτολογώντας δηλαδή). Τεσπα, μη σας φορτώνω παραπάνω!.. Θα τα πω στη γιατρό μου, μπορεί να έχει πράγματα να μου πει ή κάποιον να με στείλει.

Μην σε πιάνει πανικος!!!!προσπάθησε να τον αποβαλεις..είναι σίγουρα πολύ φυσιολογικό το να σε αγχωνουν οι δουλειές του σπιτιού που ακόμα δεν έχεις τελειώσει και τις προετοιμασίες για το νέο μελος που έρχεται σε 2 μήνες..εγώ σε 3 μήνες και κατι θα γεννησω και στο σπίτι δεν υπάρχει ούτε κουζίνα ακόμα ούτε τιποτα!!!!τωρα τα φτιάχνω όλα,εχω σκόνες,σοβαδες πετάνε συνεχεια,μυρίζουν και τα χρώματα στου τοιχους και είναι απελπισία!!!ούτε κούνια δεν εχω πάρει ακόμα ούτε τίποτα..και ρούχα δεν εχω ετοιμάσει ακόμα...το εχω πάρει όμως πολύ χαλαρά το θέμα γιατί ξέρω ότι θα τα προλαβω όλα!!!!!!!ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΣΟΥ ΛΈΩ!!!!!!ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!χαλάρωσε σου βγαινει όλη η υπερένταση αυτή στο θέμα τις γεννας...σκέψου θετικά.βγες έξω να παρεις και λίγο αέρα..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Έχει μείνει ένα πλυντήριο λευκά και σίδερο (γιατί μεσολαβούν και τα δικά μας). Σήμερα είχα γενική στο σπίτι με την κοπέλα που με βοηθάει και θα έρθει το Σάββατο να με βοηθήσει με καρότσι/πορτ μπεμπέ/ρηλάξ, να καθαρίσουμε καλά και την μπανιέρα του μωρού. Μέχρι τότε θα έχω ξεπετάξει και τα μωρουδιακά φαντάζομαι...

edit Μας έδωσαν μια μπανιέρα με τεράστια βάση/αλλαξιέρα, μιλάμε πολύ μεγάλη! Δε χωράει πουθενά η άτιμη!

Ρανια μοα χαρα εισαι παιδι μου στις δουλειες...

εμεις εχουμε παραγγειλει τα σεντονια και ακομα δεν εχω παραλαβει...επισης δεν προβλεπονται για αρχη αξεσουαρ τυπου αποστειρωτες κλπ...

επισης δουλευω και δεν ξερω ποτε θα σταματησω..οι συσπασεις πανε και ερχονται..και εγω πεταω χαρταετο που λενε!

θες να παμε για καφε να σε κολλησω αναισθησια?

aCtzp3.png

Ωραία είδες μια χαρά τα πας και τα έχεις οργανώσει....

Βαθιά ανάσα και διατάσεις για χαλάρωση τώρα :) (Δεν σε κοροϊδεύω για να ηρεμήσεις στα γράφω)

:D:D Kάτι γίνεται! ΟΥΦ!

nikaki19 Μην διαβάζεις αυτά που γράφω μικρή μου... ΖΕΝ εσύ! Πολύ καλά το πας!

Τώρα αυτό που λες με τα μπάζα και τα λοιπά το είχα τον Αύγουστο που ανακαίνιζα την κουζίνα γιατί είχαμε διαρροή και σαπίλα μέγιστη. ΌΛΑ τα συμπράγκαλα στο σαλόνι κι η κουζίνα μες στο μπάζο! Μάλιστα σε συζήτηση με τον άντρα μου τότε του είχα πει κάτσε να φτιάξουμε την κουζίνα κι ας μην πάμε διακοπές γιατί από Σεπτέμβρη μπορεί να μείνω έγκυος, να μην έχω κι αυτό (τελείως άκυρο εν τω μεταξύ, 12 χρόνια μαζί δεν είχα μείνει έγκυος).

Οπότε το καταλαβαίνω το μπάχαλο που περιγράφεις! Εσύ σκέψου ότι θα είναι όλα καινούργια στο σπιτάκι σου!

Νάντια μου κάνε το σταυρό σου που δουλεύεις, δε βλέπεις τι παθαίνει κανείς όταν κάθεται? χεχε!! :D Να σου πω, σεντόνια από πού πήρες? Θέλω να πάρω κάνα δυο ακόμη...

edit, να πάρω τηλ στο babywearing, μην το ξεχάσω, και μετά για καφέ, μη σου πω για φαγητο!

Σεντονια τα πηρα ολα χονδρικη λογω ξαδερφης που εχει μαγαζι με βαπτιστικα...οποτε δεν υπαρχει καπου να τα δεις,εγω σε εκθεση τα ειδα!

τους πηρε προχθες και λεει που ειναι τα σεντονια της ξαδερφης μου?

και της λενε..ποτε γενναει?:shock:

ε λεει θα τα εχει...

να μην τα πλυνω εγω ε??

και παλι δεν πανικοβαλλομαι...

αν γεννησω αυριο που λεει ο λογος θα στειλω καποιον να παρει 2 σεντονακια...

λοιπον παρε ναι!και πες μου ωρες να δω το ρημαδοπρογραμμα μου!

aCtzp3.png

Ρανια μου ελπίζω ήδη να σε καθησύχασαν τα κορίτσια κατα πολύ. Εγω θα σου πω για το θέμα της μαμάς και πεθερας που δεν έχεις και σε αγχωνει. Μη σε αγχωνει καθόλου! Μαζι τους θα ήταν πιο πιθανή η κατάθλιψη. Ειδικά τον πρώτο καιρο ο άντρας σου και το μωρο σου θα σε υπερκαλυπτουν. Πιστεψέ με οι πρώτες μέρες που θα περνάς μόνη σου με το μωρο θα είναι ανεπανάληπτες! Πιο καλα θα μάθετε ο ένας τον άλλον οι δυο σας παρα με εξωτερικές παρεμβολες. Μεγαλώνοντας ο μικρός σίγουρα θα σου λείψει αυτη η βοήθεια αλλά όχι τον πρώτο καιρό. Θα δεις τι καλά που θα περνάτε οι δυο σας. Θα διαπιστώσεις οτι και τα πρακτικά πράγματα που σε φοβιζουν, όπως πχ μπάνιο, δεν είναι τίποτα και θα είσαι μια χαρά!

Λίγη οργάνωση με το φαγητό θα κάνεις όπως είπε και η Ξανθή και όλα θα είναι καλά!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Ρανια μου ελπίζω ήδη να σε καθησύχασαν τα κορίτσια κατα πολύ. Εγω θα σου πω για το θέμα της μαμάς και πεθερας που δεν έχεις και σε αγχωνει. Μη σε αγχωνει καθόλου! Μαζι τους θα ήταν πιο πιθανή η κατάθλιψη. Ειδικά τον πρώτο καιρο ο άντρας σου και το μωρο σου θα σε υπερκαλυπτουν. Πιστεψέ με οι πρώτες μέρες που θα περνάς μόνη σου με το μωρο θα είναι ανεπανάληπτες! Πιο καλα θα μάθετε ο ένας τον άλλον οι δυο σας παρα με εξωτερικές παρεμβολες. Μεγαλώνοντας ο μικρός σίγουρα θα σου λείψει αυτη η βοήθεια αλλά όχι τον πρώτο καιρό. Θα δεις τι καλά που θα περνάτε οι δυο σας. Θα διαπιστώσεις οτι και τα πρακτικά πράγματα που σε φοβιζουν, όπως πχ μπάνιο, δεν είναι τίποτα και θα είσαι μια χαρά!

Λίγη οργάνωση με το φαγητό θα κάνεις όπως είπε και η Ξανθή και όλα θα είναι καλά!

ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...