Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

αχ καλε τι συζητηση ειναι αυτη παλι για τη γεννα!

Αφηστε το οπως παει!Σαμπως μπορουμε εκεινη την ωρα να παιρνουμε

αποφασεις? (ειδικα για την πρωτοτοκη)Θα κατσεις εκεινη την ωρα να

συζητησεις τι σταση? Οτι σου πουνε θα κανεις και καλυτερα να μην ξερεις

απο πριν γιαυτο λεω εμπιστοσυνη να εχουμε στο γιατρο και τη μαια

καποιο λογο θα χουν που δε σαφηνουν να σηκωθεις.....

Αμα το χεις ξαναπερασει πες να καθυστερισηεις σπιτι, να κανεις κλισμα δεν

ξερω γω τι. Αλλα να σας πω εγω αμα μου ρθουν πονοι ή σπασουν τα νερα

θα φυγω τρεχοντας!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε άμα σκοτεινιάσει δε με πιάνει τίποτα, πλακώνεται η ψυχή μου, τα τελευταία δυο βράδια κοιμάμαι με ανοιχτή τηλεόραση για το φως (γιατί χωρίς φως δεν μπορώ να αναπνεύσω, έχω γίνει τρελή ρε γμτ!)

.

:D Βρε Ρανια μου κανε κατι να χαλαρωσεις δεν ξερω τι να σου πω να σε

βοηθησω αλλα εχουμε 2 μηνες ακομα καπως πρεπει να το παλεψεις!!!

βασικά σπάσανε τα νερά και έφυγα σφαίρα μέχρι να πάω γέννησα.Δεν ήξερα απλά όταν μέτραγα συνεχόμενες 5 λεπτες συσπάσεις πήγαινα να με δει.

5λεπτες ή ανα 5 λεπτα?

καπου ακουσα να εχουμε στον νου μας το 5-1-1.

ανα 5 λεπτα συσπαση ενος λεπτου για μια ωρα...εκει λεει εχουμε σιγουρα. οει σε διαδικασια τοκετου

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Το ξέρω ότι σε μεγάλο βαθμό είναι κάτι σαν πανικός (εκτός δηλαδή του ότι άπαντα πιέζονται εκεί μέσα). Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με αγχώνει. Μάλλον φαντάζομαι, αλλά υποτίθεται ότι έχω πια τη δεξιότητα να ελέγχω τα άγχη μου και να μην τα αφήνω να σωματοποιούνται. Υποτίθεται! Το κουφό είναι ότι μόλις ξημερώσει είμαι καλά. Σήμερα θα δοκιμάσω να κοιμηθώ το μεσημέρι για να τσεκάρω τα πράγματα...

Θα το συζητήσω και με τη γιατρό μου σε μια εβδομάδα που θα πάω. Έχεις δίκιο που λες έτσι Μαρία, δυο μήνες ακόμα μέσα σε τέτοια τρέλα δε βγαίνουν :(

Το ξέρω ότι σε μεγάλο βαθμό είναι κάτι σαν πανικός (εκτός δηλαδή του ότι άπαντα πιέζονται εκεί μέσα). Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με αγχώνει. Μάλλον φαντάζομαι, αλλά υποτίθεται ότι έχω πια τη δεξιότητα να ελέγχω τα άγχη μου και να μην τα αφήνω να σωματοποιούνται. Υποτίθεται! Το κουφό είναι ότι μόλις ξημερώσει είμαι καλά. Σήμερα θα δοκιμάσω να κοιμηθώ το μεσημέρι για να τσεκάρω τα πράγματα...

Θα το συζητήσω και με τη γιατρό μου σε μια εβδομάδα που θα πάω. Έχεις δίκιο που λες έτσι Μαρία, δυο μήνες ακόμα μέσα σε τέτοια τρέλα δε βγαίνουν :(

ενα βιβλιο δεν θα σε βοηθησει?

εγω με το που ανοιγω βιβλιο ξεραινομαι!

ή να σου πω κατι?προσπαθησε να πας 2,5 μηνες μετα...που θα τα εχουμε αγκαλια και νομιζω τα συναισθηματα θα ειναι απεριγραπτα..δεν μπορει..κατι θα σε κανει να νιωθεις πιο ηρεμη!

aCtzp3.png

Να το συζητησεις οπωσδηποτε κατι θα εχει να σε συμβουλεψει! Να βρεις τι ειναι αυτο

που σε αγχωνει πραγματικα. Για παραδειγμα : Μηπως φοβασαι οτι μες στη νυχτα θα σε πιασουν οιπονοι? (γιατι νυχτα θα ειναι στο λεω) να σου πει ας πουμε η γιατρος τι

ακριβως θα κανεις αν εχεις ενα πλανο στο μυαλο σου δεν αγχωνεσαι τοσο.

Τωρα ειπα ενα παραδειγμα μαλλον δεν σε αγχωνει αυτο αλλαλεω εγω τωρα....

[ενα βιβλιο δεν θα σε βοηθησει?

ή να σου πω κατι?προσπαθησε να πας 2,5 μηνες μετα...που θα τα εχουμε αγκαλια και νομιζω τα συναισθηματα θα ειναι απεριγραπτα..δεν μπορει..κατι θα σε κανει να νιωθεις πιο ηρεμη!

παιδια εμενα αν θελει καποιος να με βαλει για υπνο μου βαζει να δω

το "αποκαλυπτικο δελτιο" δεν ξερω ενω ο αντρας μου τσιτωνει αγχωνεται

με αυτα που λενε εγω στο 5λεπτο ζρφζζζζζζζζζζζζζζ

Διαφημίσεις

παιδια εμενα αν θελει καποιος να με βαλει για υπνο μου βαζει να δω

το "αποκαλυπτικο δελτιο" δεν ξερω ενω ο αντρας μου τσιτωνει αγχωνεται

με αυτα που λενε εγω στο 5λεπτο ζρφζζζζζζζζζζζζζζ

που ειναι αυτο?στο κοντρα?

δεν ειναι ο Χιος ε?γιατι αν κοιμασαι με Χιο κοιταξε το...χαχαχαχαχαχαχα..εγω γελαω πολυ μαζι του!

aCtzp3.png

που ειναι αυτο?στο κοντρα?

δεν ειναι ο Χιος ε?γιατι αν κοιμασαι με Χιο κοιταξε το...χαχαχαχαχαχαχα..εγω γελαω πολυ μαζι του!

οχι με το Χιο (τον οποιο παρεπιπτοντως τον κοψανε να ξερετε)

μαυτον ριχναμε πολυ γελιο!!!!

καθε βραδυ στις 10 στο extra εχει αποκαλυπτικο δελτιο με τον

ακη παυλοπουλο! Ειδησεις στα αλλα καναλια δεν παρακολουθουμε

πλεον δεν αντεχονται....

ενα βιβλιο δεν θα σε βοηθησει?

Βιβλίο??? :D Nομίζω ότι θέλω ψυχολόγο ή και ψυχίατρο μη σου πω Νάντια.

Να το συζητησεις οπωσδηποτε κατι θα εχει να σε συμβουλεψει! Να βρεις τι ειναι αυτο που σε αγχωνει πραγματικα.

Είμαι γενικά πολύ αγχώδης με όλα. Από το να τελειώσει η ιστορία με πλύσιμο/σιδέρωμα/καθάρισμα πραγμάτων μωρού/στήσιμο κούνιας και λοιπών πραγμάτων, μέχρι αλλαγή σίτας στο παράθυρο και τοποθέτηση air condition μέχρι λοχεία και θηλασμός (και ότι κατά βάθος δεν ξέρω τι αισθάνομαι για το θηλασμό και είμαι και λίγο ενοχική μ' αυτό) και πώς θα τα καταφέρω μόνη μου στο μαιευτήριο μέχρι την υπερπαραγωγή "Nεογέννητο στο Σπίτι" χωρίς μαμά/γιαγιά/πεθερά κ.λπ.... Όλα τα θέματα τα έχω ανοιχτά και παρότι φαινομενικά τα χειρίζομαι με τη λογική (γιατί τα χειρίζομαι μια χαρά, αλήθεια!) κάπου υποσυνείδητα κάτι γίνεται. Μέχρι που αναρωτιέμαι μήπως είμαι καλή υποψήφια για επιλόχειο κατάθλιψη και πώς να την προλάβω από τώρα (έχω κι αυτό το άγχος δηλαδή!)

Αυτά είναι πάνω-κάτω και φαντάζομαι ότι όλα έχουν ένα μερίδιο ευθύνης στην ιστορία "Δύσπνοια - Δυσφορία - Αϋπνία". Θα τα πω στη γιατρό και θα δούμε τι θα μου πει.

Βιβλίο??? :D Nομίζω ότι θέλω ψυχολόγο ή και ψυχίατρο μη σου πω Νάντια.

Είμαι γενικά πολύ αγχώδης με όλα. Από το να τελειώσει η ιστορία με πλύσιμο/σιδέρωμα/καθάρισμα πραγμάτων μωρού/στήσιμο κούνιας και λοιπών πραγμάτων, μέχρι αλλαγή σίτας στο παράθυρο και τοποθέτηση air condition μέχρι λοχεία και θηλασμός (και ότι κατά βάθος δεν ξέρω τι αισθάνομαι για το θηλασμό και είμαι και λίγο ενοχική μ' αυτό) και πώς θα τα καταφέρω μόνη μου στο μαιευτήριο μέχρι την υπερπαραγωγή "Nεογέννητο στο Σπίτι" χωρίς μαμά/γιαγιά/πεθερά κ.λπ.... Όλα τα θέματα τα έχω ανοιχτά και παρότι φαινομενικά τα χειρίζομαι με τη λογική (γιατί τα χειρίζομαι μια χαρά, αλήθεια!) κάπου υποσυνείδητα κάτι γίνεται. Μέχρι που αναρωτιέμαι μήπως είμαι καλή υποψήφια για επιλόχειο κατάθλιψη και πώς να την προλάβω από τώρα (έχω κι αυτό το άγχος δηλαδή!)

Αυτά είναι πάνω-κάτω τα άγχη μου και φαντάζομαι ότι έχουν ένα μερίδιο ευθύνης στην ιστορία "Δύσπνοια - Δυσφορία - Αϋπνία". Θα τα πω στη γιατρό και θα δούμε τι θα μου πει.

πωπω πολλα θεματακια θιγεις τωρα!Σε καταλαβαινω για αυτο παρτα με τη σειρα!

Σκεψου οτι πρωτα θα τελειωνεις το ενα θεμα και μετα θα βαζεις στο μυαλο σου το

αλλο. Ας πουμε αυτη την περιοδο ασχολησου ΜΟΝΟ με πλυσιματα νομιζω οτι τελειωνεις

(εγω δεν εχω αρχισει καν!). Λοιπον ΟΤΑΝ τελειωσουν τα πλυσιματα ασχολησου

με σιτες και ΜΟΝΟ αυτο και ΟΤΑΝ τελειωσεις μαυτο τοτε προχωρα στο αιρκοντισιον.

Κι αφου τελειωσεις με τα του σπιτιου-ρουχα μωρου και βαλιτσα οποτε θα εισαι σε φαση

που απλα ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ (ω ναι τελεια!!!!!) τοτε βαλε μας κατω και ρωτα μας απο θηλασμο

μεχρι οτι θελεις να το συζητησουμε!

Ε τι λες?Μην τα βαζεις ΟΛΑ μαζι στο κεφαλι σου!Δηλαδη και να πλενεις και να κοιτας

ας πουμε για κρεμες αναπλασης μετα τη γεννα. Αστο αφιερωσου σε ενα θεμα καθε

βδομαδα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...