Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια...νομιζω θα αρχισω να αγχωνομαι για την γεννα..

η αγνοια με εχει κρατησει ηρεμη αλλα νομιζω εχω αρχισει και ολιγον φοβαμαι:confused:

σκεφτομαι και την μεση μου...εγω σε αυτα τα κρεββατια και τις καρεκλες που εχουν οι γυναικολογοι δεν βολευομαι ουτε για 15'.Πως θα γεννησω?(ακου τι με καβαλησε πρωι πρωι..)

aCtzp3.png

εκείνη την ώρα δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα μη σκας εγώ ούτε που θυμάμαι σε τι κρεβάτι με βάλανε για να φανταστείς στον φυσιολογικό. Επίσης εννοούσα μεγάλη πετσέτα για το μωρό γιατί μετά το μπάνιο βάζουν και το κεφάλι μέσα μη κρυώσει.

Ααααα και πολύ βασικό μη δει καμιά βίντεο με το πως γεννάμε με φυσιολογικό και καισαρική καλύτερα άγνοια.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ααααα και πολύ βασικό μη δει καμιά βίντεο με το πως γεννάμε με φυσιολογικό και καισαρική καλύτερα άγνοια.

Εννοείται!!!!!!!! Αυτά τα βίντεο πάντα με ανατρίχιαζαν........

εκείνη την ώρα δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα μη σκας εγώ ούτε που θυμάμαι σε τι κρεβάτι με βάλανε για να φανταστείς στον φυσιολογικό. Επίσης εννοούσα μεγάλη πετσέτα για το μωρό γιατί μετά το μπάνιο βάζουν και το κεφάλι μέσα μη κρυώσει.

προχθες ο Θ. καθοταν και εβλεπε μεχρι τις 3 το πρωι!:shock:

το μονο που μου ειπε την επομενη ηταν " ρε τι τραβατε και εσεις..." δεν ασχοληθηκα περαιτερω....

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

SKybeam μηπως να το ριξεις στο περπατημα το βραδυ να ξεπατωθεις

και να πεσεις ξερη?????

Βρε άμα σκοτεινιάσει δε με πιάνει τίποτα, πλακώνεται η ψυχή μου, τα τελευταία δυο βράδια κοιμάμαι με ανοιχτή τηλεόραση για το φως (γιατί χωρίς φως δεν μπορώ να αναπνεύσω, έχω γίνει τρελή ρε γμτ!)

Σεντονι εννοειται αν και θα σου λεγα οτι το καλυτερο ειναι

αυτο που απο τη μια ειναι βαμβακερο και απο την αλλη αδιαβροχο (τα μπερδευω κι εγω

σελτες, πανα δεν ξερω πως λεγεται) γιατι ειπαμε οι διαρροες ειναι πιθανες κι αμα περασουν

κακακια στο στρωματακι αυτο αντε να το πλενεις μετα.....

Τέτοια έχω δύο μεγάλα, θα πάω να πάρω και ένα για το καρότσι κι ένα για το πορτ μπεμπέ μικρότερα.. Καλά που μου το είπες, δεν το είχα σκεφτεί...

σκεφτομαι και την μεση μου...εγω σε αυτα τα κρεββατια και τις καρεκλες που εχουν οι γυναικολογοι δεν βολευομαι ουτε για 15'.Πως θα γεννησω?(ακου τι με καβαλησε πρωι πρωι..)

Νάντια δεν είσαι υποχρεωμένη να γεννήσεις ανάσκελα κοιτάζοντας το Θεό. Μπορεί να σου έρθει να γεννήσεις σε βαθύ κάθισμα με κάποιον να σε στηρίζει από τις μασχάλες ή doggy style (χωρίς πλάκα και βέβαια χωρίς καμία ντροπή). Υπάρχει topic στο parents από μια φοβερή νέα κοπέλα που είναι μαία, αν θέλεις να ψάξω να το βρω.

Συμφωνώ παρά πολύ μαζί σου!καλύτερα να μην ξέρεις τι σε περιμένει και να είσαι ήρεμη..

Καλύτερα να στα πει στην διάρκεια τις γεννας ο γιατρός και οι μαίες στην κλινική!!!:D

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλά Skybeam στα ελληνικά μαιευτήρια αν μπεις μέσα στις ωδύνες δεν παίζει καν να σηκωθείς πιο doggy style λες;;;;

Πες του να μη σου πει τίποτα από όσα είδε δεν θες να ξέρεις καλύτερα.

Καλά Skybeam στα ελληνικά μαιευτήρια αν μπεις μέσα στις ωδύνες δεν παίζει καν να σηκωθείς πιο doggy style λες;;;;

Συγγνώμη βρε κορίτσια, αν εγώ θεωρήσω ότι η βαρύτητα θα με βοηθήσει, θα με ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ να γεννήσω όπως θέλουν? Σοβαρά?????????? :confused::confused:

βασικά και να θες να κατουρήσεις σου βάζουν πάπια οπότε...

Για αυτό τον λόγο δεν μπήκα στις επίτοκες στον γιο και πέρασα τους πόνους σπίτι μου για να έχω άνεση να κάνω ότι θέλω...

Διαφημίσεις

Συγγνώμη βρε κορίτσια, αν εγώ θεωρήσω ότι η βαρύτητα θα με βοηθήσει, θα με ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ να γεννήσω όπως θέλουν? Σοβαρά?????????? :confused::confused:

κανονικα η σταση που γενναμε ειναι λαθος!

οντως το βαθυ καθισμα λενε βοηθαει παραπανω!

φανταζομαι ομως πως αυτα ειναι εφαρμοσιμα αν γεννησουμε σπιτι..

κανεις φανταζομαι δεν ξεβολευεται απο την πολιτικη του ετσι ευκολα..τωρα θα το συζητησω με την μαια μου αλλα χλωμο το κοβω!

aCtzp3.png

βασικά και να θες να κατουρήσεις σου βάζουν πάπια οπότε...

Για αυτό τον λόγο δεν μπήκα στις επίτοκες στον γιο και πέρασα τους πόνους σπίτι μου για να έχω άνεση να κάνω ότι θέλω...

:shock::shock::shock::shock:

δεν θελω να σκεφτομαι ουτε και το κλυσμα επισης...

μαλλον θα παω προγραμματισμενα για να το κανω σπιτι μου!

aCtzp3.png

εγώ πάλι σου εύχομαι να γεννήσεις όπως εγώ τον γιο και να μην προλάβουν ούτε κλίσμα ούτε τίποτα να σου κάνουν να πας απλά εκεί και να γεννήσεις....

Πάντως στο Αλεξάνδρα δεν σε αφήνουν να σηκωθείς το ξέρω γιατί όταν είχα πει στη γιατρό να με κρατήσει είπε στο σπίτι σου να κινείσαι εδώ ξάπλα δεν θα γεννήσεις ούτε αύριο...

Αφού είχες την ψυχραιμία, κάτι είναι κι αυτό...

..τωρα θα το συζητησω με την μαια μου αλλα χλωμο το κοβω!

Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις... θεωρώ ότι από τη στιγμή που την πληρώνεις είναι υποχρεωμένη να σε βοηθήσει να γεννήσεις όπως θέλεις (και ο γιατρός βέβαια...).

εγώ πάλι σου εύχομαι να γεννήσεις όπως εγώ τον γιο και να μην προλάβουν ούτε κλίσμα ούτε τίποτα να σου κάνουν να πας απλά εκεί και να γεννήσεις....

Πάντως στο Αλεξάνδρα δεν σε αφήνουν να σηκωθείς το ξέρω γιατί όταν είχα πει στη γιατρό να με κρατήσει είπε στο σπίτι σου να κινείσαι εδώ ξάπλα δεν θα γεννήσεις ούτε αύριο...

και που ηξερες ποτε να φυγεις για μαιευτηριο?

και αν δεν προλαβω?:confused:

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...