Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αυτό έδειχνα τώρα στον άντρα μου και γελούσαμε γιατί μας αρέσουν κ αυτές οι ελιές!! χαχα!! εντωμεταξύ πιο μετά λέει πως είναι σαν μπανάνα!!:shock::shock: πότε είναι σαν μπανάνα το παιδί μου ρε παιδιά????!!!!χαχαχαχαχα

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Mariapap82 (Μαρία) ΙΑΣΩ 28/5/2013

My girl (Εύα) Βιοκλινική Θεσσαλονίκης 02/5/2013

Mummytobe (Νάντια) Αλεξάνδρας

RATAPLAN (Νίκη) Γαία

Μαρία εσύ γέννησες ήδη καλέ???

χαχαχαχαχαχχααχ 2013 όχι 2012!!!!

Αρχίστε να συμπληρώνετε και οι υπόλοιπες

ή γράψτε τα και θα την φτιάξω εγώ!

Θα βάλω και χρωματάκι να είναι όμορφη!!

χαχαχαχ δεν το προσεξα ναι ναι

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Mariapap82(Μαρία)......ΙΑΣΩ 28/5/2013

My girl(Εύα).................Βιοκλινική Θεσσαλονίκης 02/5/2013

Mummytobe(Νάντια)....Αλεξάνδρας

RATAPLAN(Νίκη)...........Γαία

mariath(Μαρία) Βιοκλινική Θεσσαλονίκης 08/05/2013

Βίβιαν.........................ΙΑΣΩ 10/5/2013

Margioula(Μαρία)........ Γαία 8/6/2013

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι και εγω... συμπληρωσα το ονομα μου στη λιστα!!!:P

αλλα δε νομιζω να φτασω εκει, γιατι ξερω την ημερομηνια συληψης, ακομα δεν εχουμε δει υπερηχο οταν δουμε θα το διορθωσω.

παντως τη μικρη μου τη γεννησα μια εβδομαδα νωριτερα απο την πητ μου....

η πεθερα μου εβαζε το χερι της στη φωτια και ελεγε κορη βρηκες να κανεις?

η κορες μπαστακονονται, θα περασεις και την ημερομηνια που γεννας και θα περιμενεις οοοοοου.

για την ιστορια 38 και 5 αρχισε η διαστολη οταν πηγα στο μαιευτηριο ειχα διαστολη 1 με εδιωξε ο γιατρος για να μη ταλαιπωρηθω τελικα ξαναπηγα την επομενη με πονους και μαλιστα δεν ηθελα να παω.... ελεγα δε γενναω ακομα!!! ημουνα με τον αντρα στο σπιτι των γονιων ειχαν παραγγειλει σουβλακια κλασσικη Ελληνικη οικογενεια προ κρισης.

θυμαμαι μου ελεγε ο μπαμπας μου φαε γιατι θα πεινας εκει... ενοοειται πως δε το αγγιξα τιποτα!!!

τελικα πηγα στο μαιευτηριο με 2-3 διαστολη και γεννησα την αλλη μερα, ειχα ωδινες απο τις 11 το βραδυ μεχρι 13:45 !!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μαρία διορθωσέ με! Όχι τίποτα άλλο που να τρέχει η mariapap82 να γεννήσει στη Θεσσαλονίκη!

Εγω αγόρι είχα και μπαστακωθηκε πάντως... Γεννησα 40εβδ+2ημ και με πρόκληση λόγω αμνιακού. Είχε φτάσει στα κατώτερα όρια. Στις 8 το πρωι μου έβαλαν ορό να ξεκινησουν οι πονοι και γεννησα 23:55... Ελπίζω αυτή τη φορά να μη χρειαστεί τόσες ώρες!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Mariapap82(Μαρία)......ΙΑΣΩ 28/5/2013

My girl(Εύα).................Βιοκλινική Θεσσαλονίκης 02/5/2013

Mummytobe(Νάντια)....Αλεξάνδρας 7/05/2013

RATAPLAN(Νίκη)...........Γαία

mariath(Μαρία) Βιοκλινική Θεσσαλονίκης 08/05/2013

Βίβιαν.........................ΙΑΣΩ 10/5/2013

Margioula(Μαρία)........ Γαία 8/6/2013

Με εβαλαααααααα!!!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι και εγω... συμπληρωσα το ονομα μου στη λιστα!!!:P

αλλα δε νομιζω να φτασω εκει, γιατι ξερω την ημερομηνια συληψης, ακομα δεν εχουμε δει υπερηχο οταν δουμε θα το διορθωσω.

παντως τη μικρη μου τη γεννησα μια εβδομαδα νωριτερα απο την πητ μου....

η πεθερα μου εβαζε το χερι της στη φωτια και ελεγε κορη βρηκες να κανεις?

η κορες μπαστακονονται, θα περασεις και την ημερομηνια που γεννας και θα περιμενεις οοοοοου.

για την ιστορια 38 και 5 αρχισε η διαστολη οταν πηγα στο μαιευτηριο ειχα διαστολη 1 με εδιωξε ο γιατρος για να μη ταλαιπωρηθω τελικα ξαναπηγα την επομενη με πονους και μαλιστα δεν ηθελα να παω.... ελεγα δε γενναω ακομα!!! ημουνα με τον αντρα στο σπιτι των γονιων ειχαν παραγγειλει σουβλακια κλασσικη Ελληνικη οικογενεια προ κρισης.

θυμαμαι μου ελεγε ο μπαμπας μου φαε γιατι θα πεινας εκει... ενοοειται πως δε το αγγιξα τιποτα!!!

τελικα πηγα στο μαιευτηριο με 2-3 διαστολη και γεννησα την αλλη μερα, ειχα ωδινες απο τις 11 το βραδυ μεχρι 13:45 !!!

Τόσες ωρεεεεες?

Αγχωθηκα.....

aCtzp3.png

Εγω καλυτερα να μην σας πω για τις γεννες μου γιατι θα αγχωθειτε χειροτερα!

Ο Χαρης 36+3 (μονος του πηρε την αποφαση) μετα απο 10 ωρες με φοβερη δυστοκια που δεν θα αναλυσω για να μην αγχωθειτε (3650γρ) και η Λυδια 39+1 που τη βγαλαμε με το ζορι με καισαρικη γιατι εκτος απο βουβαλακι (4160γρ) το ζωντοβολο πηγε και γυρισε σε οπισθια προβολη την 37η εβδομαδα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

καλησπέρα κορίτσια . Για να συμπληρωθεί η λίστα είμαι η Εύη και ΠΗΤ 16/5/2013. Είμαι από επαρχία αλλά δεν έχω ακόμα σκεφτεί πού θα γεννήσω. Θα πάω γύρω στις 20 του μηνός στο γιατρό για αυχενική .

Είμαι πολύ καλύτερα τις τελευταίες μέρες με τις αναγούλες και εμένα το λεμόνι με βοήθησε. Εγώ το έτρωγα !!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Εγω καλυτερα να μην σας πω για τις γεννες μου γιατι θα αγχωθειτε χειροτερα!

Ο Χαρης 36+3 (μονος του πηρε την αποφαση) μετα απο 10 ωρες με φοβερη δυστοκια που δεν θα αναλυσω για να μην αγχωθειτε (3650γρ) και η Λυδια 39+1 που τη βγαλαμε με το ζορι με καισαρικη γιατι εκτος απο βουβαλακι (4160γρ) το ζωντοβολο πηγε και γυρισε σε οπισθια προβολη την 37η εβδομαδα!

Ασχετο αλλα η Μαμα σου γέννησε εύκολα?

Λενε οτι ειναι και κληρονομικό!

Ψάχνω να δω απο που να πάρω ελπίδα...η Μαμα μου τιποτα δεν κατάλαβε!

Ξέρεις τι πρόβλημα εχω?

Κάνω αντιπηκτικες..και αν δεν εχει περάσει κάποια ωρα-ες δεν γίνεται να κάνω επισκληρίδιο..οπότε προετοιμαζομαι!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...