Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλη Σαρακοστή κορίτσια...

Μαρία να τα εκατοστήσει ο Χάρης, γερος,

δυνατός κ ευτυχισμένος να ειναι.

Σοφια με το καλο να τελειώσει το βάψιμο...

Ρανια, εγω κ καινούργια που τα πήρα τα επλυνα

πάντως...κ τωρα θα τα ξαναπλυνω για να

βάλω τ αλλο μωρο....κ στο πορτ bebe εβαζα

πάντα κ σεντόνι...δεν εχει σημασία, τα ήθελα

πλυμενα...μπορει να ειμαι υστερικη αλλα

έτσι ένιωθα καλύτερα....

Ρουμπινακι καλα αποτελέσματα τις εξετάσεις...

Εγω οπως βλέπετε ξενυχταω απόψε....

Δεν εχω αυπνιες....εχω απίστευτη καουρα....

Βασικά νιώθω σαν ηφαίστειο...καίγονται ολα μεσα μου....

Το θέμα ειναι οτι αύριο (τι αύριο δηλαδή...σε 6ωρες)

θα παω για καμπυλη κ δε μπορω να φάω

κατι τωρα να με ανακουφίσει....

Αυτα τα νεα.....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Σευχαριστω Μαρακι κι εσυ με το καλο το μωρακι σου!

Αχ βρε κουκλα γιατι δεν το αφηνες για μια μερα μετα αφου υπεφερες?

Ας πηγαινες αυριο για καμπυλη!Τωρα μαλλον εχεις ηδη φυγει ε?

Καλα αποτελεσματα!Και σε σενα Ρουμπινη!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα.

Καλά αποτελέσματα στις καμπύλες σας...Εμένα ευτυχώς βγήκε μια χαρά οπότε συνεχίζουμε το φαγητό κανονικά...

Ναι Μαρία ο Σ ήταν 4 ετών όταν γέννησα και όσο να είναι ήταν ήρεμος, αυτόνομος και ανεξάρτητος οπότε δεν ζορίστηκα...Αλλά και η κόρη της Εύας θα είναι σχεδόν 5 και κορίτσι οπότε θεωρώ ότι δεν ζοριστεί επίσης.Η Μαρία πάλι με τόσο μικρή διαφορά ε όσο να είναι θα παιδευτεί λίγο παραπάνω.Εμείς κάπου στην μέση θα είμαστε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα!

kitty και ρουμπίνη καλά αποτελέσματα!

Εκτός από τις δυσφορίες και τη δύσπνοια, πλέον έχω και επίσημα και αυπνία. Με 4 ώρες ύπνο είμαι κι αυτές με διακοπές για τουαλέτα. Και μη χειρότερα!

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!

Μαρια να σου ζησει ο μικρουλης σου!

Καλη επιτυχια κοριτσια με τις καμπυλες σας σημερα.Ελπιζω να πανε ολα καλα! να μας πειτε εντυπωσεις απο το τελειο ροφημα!

skybeam και εγω θα τα πλυνω τα καλυμματα του καροτσιου.Δεν νομιζω πως εισαι υπερβολικη.

Αυτο με τις αυπνιες ευτυχως δεν το εχω!

οπως λεειη Ξανθη και εγω υπνηλια εχω πλεον και νιωθω τρομερη κουραση μονίμως!

Σημερα εχουμε γιατρο..θα του δειξω κα το αξιοπιστο ντοπλερ μου!:D

μαλλον σε λιγες μερες ξεκιναμε τις συχνες επισκεψεις?

7 Απριλιου μπαινω στον μηνα μου:shock:!

(Ξανθη πανες πετσετες βαζω στην βαλιτσα μου?αφρολουτρα του μωρου βαζω ή οχι?)

aCtzp3.png

πετσέτα ναι οπωσδήποτε και μεγάλη, πάνες έχει το νοσοκομείο και μπάνιο το κάνουν κάθε πρωί οι μαίες στην πτέρυγα που θα είσαι.Αν θες να το πλύνεις έξτρα σε κακά κτλ έχει στο δωμάτιο αλλαγής δίπλα στη βρύση το σαμπουάν και επίσης έχει εκεί και οινόπνευμα κτλ για τον αφαλό.

Το καρότσι, κάθισμα και πορτ μπεμπε τα πλένω και εγώ κάθε φορά για το νέο μωράκι αφού βγαίνουν κιόλας...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!! Χαθηκα εντελώς αυτές τις μέρες(σας έλειψα;;;;;:(:()... Πήγαμε στο σπίτι στη Χαλκιδική σαβ/ριακο, περασαμε πολύ ωραία, ξεκουραστήκαμε κι εμένα με τα 3 μαγνήσια τη μέρα και την ξάπλα που ρίχνω, τα πετρώματα στην κοιλιά είναι ελαχιστα έως μηδαμινά. Την Πέμπτη θα πάω να με ξαναδει ο γιατρός.

Καλή επιτυχία στην Μαρία και την Ρουμπίνη για τις καμπύλες τους....:P:p

Καλημέρα και καλη Σαρακοστή!

Τι κάνετε; Εμείς καλα είμαστε. Κάναμε λίγες βολτιτσες αν και ο καιρός έδω στα βόρεια ήταν χειμωνιατικος...

Μαράκι σε έβγαλαν εκτός εαυτού τα πιτσιρίκια,ε; Τι να πω, σε καταλαβαίνω... Και μένα με φτάνει στα όρια μου πολλές φορές, και το χειρότερο είναι οτι ακόμη δεν συνειδητοποιεί την τιμωρία. Οτι και να τον κάνεις, αυτό που θέλει θα το κάνει... Πάντως τελευταία "το αδειαζω το πιάτο μου κάτω" και σε μας παίζει! Να χαίρεσαι τον Χάρη σου, να είναι γερός και πολύχρονος!

Τελευταία με απασχολεί πολύ η αντίδραση του "μεγάλου" στον ερχομό του μικρού. Πολλές φορές στενεχωριεμαι κιόλας που ίσως το αγοράκι μου ζοριστει, στεναχωρηθεί, αναστατωθεί. Δεν θέλω καν να τον αφήσω να παω γεννήσω. Προχθές μου λέει ο άντρας μου μη στεναχωριεσαι θα σου κλείσω ενα δικλινο στην κλινικη για να μείνουμε όλοι μαζι όταν γεννήσεις... Το μόνο παρήγορο είναι οτι τελευταία εχει κόλλημα με τον μπαμπα του, με γραφει δηλαδη αν είναι με τον πατέρα του.

Πλυσιμο εννοείται είτε παλιά, είτε καινούρια. Δεν μπορει, τουλάχιστον σκόνη θα έχουν, οπότε ενα φρεσκάρισμα θα χρειάζεται.

Καλη επιτυχία στις καμπύλες κορίτσια!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Το καρότσι, κάθισμα και πορτ μπεμπε τα πλένω και εγώ κάθε φορά για το νέο μωράκι αφού βγαίνουν κιόλας...

Έχω μια δυσκολία στο να βγάλω ορισμένα κομμάτια, όπως π.χ. το εξωτερικό ύφασμα του πορτ-μπεμπέ αλλά και του ρηλάξ... Και μετά αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω να το ξαναβάλω!

Τέλος πάντων ό,τι δεν μπορώ να βγάλω θα τα περάσω με βέτεξ βρεγμένο με το σαπούνι πλυντηρίου του μωρού και καλά στραγγισμένο. Ό,τι γίνει. Ευτυχώς δεν είναι ιδιαίτερα χρησιμοποιημένα και από πάνω θα μπαίνει και σεντονάκι. Βάζουμε σεντονάκι, τουλάχιστον στο πορτ μπεμπέ, έτσι δεν είναι, ή λέω χαζομάρες?

Σας ευχαριστω κοριτσια κι εσεις με το καλο τα μπεμπακια σας!!!!

Mummytobe πλησιαζει ο καιρος ε?Να μας πεις τι αποψη εχει ο δικος σου

για το περιβοητο ντοπλερ!!!!

SKybeam μηπως να το ριξεις στο περπατημα το βραδυ να ξεπατωθεις

και να πεσεις ξερη?????

Εγω ουτε υπνηλια ουτε αυπνια αλλα ενα ξυπνητηρι που λεγεται Χαρης εχω

που με ξυπναει καθε μερα απο τις 6:30 και δεν εχει κουμπι OFF!!!!!:D

Mariath Κι εγω οταν ηταν να γεννησω τη Λυδια ειχα φοβερο αγχος για τοΧαρη

εκεινες τις μερες ομως μας εξεπληξε και περασε πολυ καλα με τη γιαγια κι ας μην

ειχε ξαναμεινει σπιτι της πανω απο 2 ωρες. Ενταξει μετα οταν γυρισε σπιτι μας και

με το μωρο μια φρικη την εφαγε τα βραδια το πρωι σαν να μη συνβαινει τιποτα

αλλα το βραδυ ξυπναγε και δεν με αφηνε να θηλασω!Για 15 μερες αυτο και του φυγε!

Μην ανησυχεις για εκεινες τις μερες γιατι τα παιδια ειναι προσαρμοστικα οταν δεν ειναι μαζι

μας. Σε μας κανουν τα τσαλιμια τους στους αλλους παναγιες!!!

Τωρα που τον δικο μου εχει πιασει αυτο με το κατουρημα δεν ξερω τι να κανω. Θα του περασει μονο του παλι. Το χει παντως στο μυαλο του και πεταει ατακες στο ασχετο.

Χθες ας πουμε στο δρομο "κοιταξτε εχω βαλει βραχιολακι σαν αυτο που φορανε οι

γυναικες οταν γεννανε στο μαιευτηριο!"

(ειχε δει φωτο απο μενα πριν 2 μηνες σενα αλμπουμ!)

Έχω μια δυσκολία στο να βγάλω ορισμένα κομμάτια, όπως π.χ. το εξωτερικό ύφασμα του πορτ-μπεμπέ αλλά και του ρηλάξ... Και μετά αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω να το ξαναβάλω!

Τέλος πάντων ό,τι δεν μπορώ να βγάλω θα τα περάσω με βέτεξ βρεγμένο με το σαπούνι πλυντηρίου του μωρού και καλά στραγγισμένο. Ό,τι γίνει. Ευτυχώς δεν είναι ιδιαίτερα χρησιμοποιημένα και από πάνω θα μπαίνει και σεντονάκι. Βάζουμε σεντονάκι, τουλάχιστον στο πορτ μπεμπέ, έτσι δεν είναι, ή λέω χαζομάρες?

Ναι βάζεις σεντονακι στο πορτ μπεμπε..είναι πολύ βολικο για να μην βγαζεις τα καλύμματα συνεχεια και τα πλενεις..εχω την νύφη μου και με βοηθάει στην ενημερωσει

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Αυτο το αγχος με το πως θα τα ξαναβαλουμε το εχουμε περασει ολες!Θα ξαναμπαινουν

σιγουρα θα χουν ενα κολπο. Σεντονι εννοειται αν και θα σου λεγα οτι το καλυτερο ειναι

αυτο που απο τη μια ειναι βαμβακερο και απο την αλλη αδιαβροχο (τα μπερδευω κι εγω

σελτες, πανα δεν ξερω πως λεγεται) γιατι ειπαμε οι διαρροες ειναι πιθανες κι αμα περασουν

κακακια στο στρωματακι αυτο αντε να το πλενεις μετα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...