Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!καλα εχω γελασει πολυ με την skybeam και την skountoufla

,δεν παιζεστε!!!!εδω ευτυχως μετα απο την χθεσινοβραδινη καταιγιδα σταματησε η βροχη ελπιζω να μην ξαναρχισει!!παω για μαγειρεμα!!!

a>2eM3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!

Κέντρο Αθήνας πάντως που είμαι εγώ δεν έβρεξε ούτε βρέχει.

Πιθανολογώ ότι θα βρέξει το απόγευμα που θα πρέπει να βγω έξω :(

Προς ώρας σιδερώνω το πρώτο πλυντήριο του μωρού (μόλις άπλωσα και το δεύτερο). Αδιαφορώ πλήρως τι θα φάμε το μεσημέρι και προσπαθώ να αποθήσω σκέψεις του στυλ τι ωραία ήταν όταν δούλευα [πρώτη φορά τόσο καθισιό μετά από 19 χρόνια δουλειάς...] :(

καλησπέρα και από εμένα...Εμένα σήμερα μου έκανε δώρο η μικρή και ξύπνησε 10 αλλά εγώ από τις 7 έφτιαχνα πίτσα για το πάρτι στο νήπιο του μεγάλου οπότε απλά κάθισα ακίνητη και χαλάρωσα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλησπέρα και από εμένα...Εμένα σήμερα μου έκανε δώρο η μικρή και ξύπνησε 10 αλλά εγώ από τις 7 έφτιαχνα πίτσα για το πάρτι στο νήπιο του μεγάλου οπότε απλά κάθισα ακίνητη και χαλάρωσα...

:D :D

Καλό ήταν κι αυτό!:D

πιτσα ε???

μιαμ μιαμ...εμεις φακες σημερα θα φαμε και εχω μια χαρα τι να σας πω!

αφηστε που πολυ θα ηθελα μια κρεπα τωρα σοκολατα μπισκοτο..

ειναι και η βροχη που το τραβαει το γλυκακι:rolleyes:

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

και εγω ανετα την ετρωγα μια κρεπα τωρα!!!εγω εφτιαξα παστιτσιο για μεσημερι!!ειμαι στο δευτερο κομματι τωρα!να δω ποσα κιλα εχω παρει τωρα,το +20 νομιζω το χτυπαω σιγουρα!!την αλλη βδομαδα εχω γιατρο!!!!!!!ρε κοριτσια ξερει καμιας σας αν ισχυει το 6μηνο του οαεδ???

a>2eM3p2.png

Ουφ μόλις τελείωσα τις δουλειές....

Χθες είχα φακες εγω...

Εχουν την τιμητική τους αυτη τη βδομάδα μου φαινεται...

Σήμερα κοκκινιστο μοσχάρι με ρύζι..

Καλα Ναντια έριξα πολυ γέλιο...με την κρεπα που

τραβιεται τωρα με τη βροχή....

Δηλαδή αν είχε ήλιο μια κρέπα με παγωτό

δε θα τραβιοταν?????αφου είπαμε οτι είμαστε παντος καιρού όλες.....

Βιβη μεχρι πέρυσι που γεννησα ίσχυε το 6μηνο του ΟΑΕΔ..

Αν κ εγω δεν το πήρα, επέστρεψα στη δουλεια κ πήρα

κάποια χρηματα απο τον ΟΑΕΔ...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Καλα Ναντια έριξα πολυ γέλιο...με την κρεπα που

τραβιεται τωρα με τη βροχή....

Δηλαδή αν είχε ήλιο μια κρέπα με παγωτό

δε θα τραβιοταν?????αφου είπαμε οτι είμαστε παντος καιρού όλες.....

κρυβε λογια βρε παιδι μου...δεν ειδες ποσο διακριτικα το ανεφερα?:tongue:

Βιβη μεχρι πέρυσι που γεννησα ίσχυε το 6μηνο του ΟΑΕΔ..

Αν κ εγω δεν το πήρα, επέστρεψα στη δουλεια κ πήρα

κάποια χρηματα απο τον ΟΑΕΔ...

Βιβη μου δεν μπορω να βοηθησω...

αν μπεις στην ιστοσελιδα μπορει να λενε!

εγω λογω ιδ.επιχειρησης δεν δικαιουμαι ουτε να σαραντησω...:evil:

απο την σημαια αδεια και γρηγορα πισω....με το μωρο μαζι!

aCtzp3.png

εγω λογω ιδ.επιχειρησης δεν δικαιουμαι ουτε να σαραντησω...:evil: απο την σημαια αδεια και γρηγορα πισω....με το μωρο μαζι!

Δηλαδή πότε θα γυρίσεις δουλειά????:confused:

Να ρωτήσω: για πες λεπτομέρειες-δοσολογίες από αυτό το μίγμα με τη σόδα και το ξύδι. Το έβαλες αντί μαλακτικού ή για απολύμανση? Πού το βάζεις? Στη θήκη του μαλακτικού ή κάπου αλλού?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Δηλαδή πότε θα γυρίσεις δουλειά????:confused:

Να ρωτήσω: για πες λεπτομέρειες-δοσολογίες από αυτό το μίγμα με τη σόδα και το ξύδι. Το έβαλες αντί μαλακτικού ή για απολύμανση? Πού το βάζεις? Στη θήκη του μαλακτικού ή κάπου αλλού?

λοιπον για το μαλακτικο

http://www.econews.gr/2012/11/12/malaktiko-rouxon-xydi/

εχω κανει βεβαια μια χαζομαρα αλλα δεν νομιζω να πειραζει.Εβαλα το μειγμα σε ενα αδειο μπουκαλι απο soupline.Ναι μεν το ξεπλυνα ποσες φορες με καυτο νερο αλλα το αρωμα εχει μεινει..το μπουκαλι μυριζει αλλα οχι τα ρουχα..ελπιζω να μην πειραζει!

Αφηστε σημερα επεσε η απλωστρα μαζι με τα ρουχα...:evil:

Τα περασα ενα ξεβγαλαματακι μονο με ξυδακι και τωρα αντε να στεγνωσουν ξανα...

Σοφια οσον αφορα την δουλεια δεν υπαρχει ποτε...

40 μερες θα κατσω σιγουρα!Το ποτε θα σταματησω δεν ξερω!

Θα φερουμε κοπελα να ειναι εκει αλλα και παλι δεν μπορω να λειψω και οσο θελω.

Μετα θα παιρνω την μικρουλα μαζι,θα της εχω εκει παρκοκρεββατο και τα σχετικα της..καπως θα την βρω την ακρη!

Αλλες κοπελες αναγκαζονται και τα πανε απο μηνων στους βρεφικους οποτε ας μην γκρινιαζω!

απλα μου την δινει που δεν θα μπορω να κατσω με την ησυχια μου ενα τριμηνο τουλαχιστον να το ευχαριστηθω με το μωρακι μου!

aCtzp3.png

Me to δίκιο σου... Από μικρή στα βάσανα η μπουμπού!

Καλά, γιατί εμπιστευόμαστε τα βρεφικά απορρυπαντικά και οχι τα βρεφικά μαλακτικά?

....Ή μήπως και για απορρυπαντικό έχετε χρησιμοποιήσει πράσινο σαπούνι κλπ και όχι απορρυπαντικό εμπορίου???

NuWHp2.png

InJWp3.png

Me to δίκιο σου... Από μικρή στα βάσανα η μπουμπού!

Καλά, γιατί εμπιστευόμαστε τα βρεφικά απορρυπαντικά και οχι τα βρεφικά μαλακτικά?

....Ή μήπως και για απορρυπαντικό έχετε χρησιμοποιήσει πράσινο σαπούνι κλπ και όχι απορρυπαντικό εμπορίου???

δεν ξερω...ισως επειδη δεν ξεβγαζεται οπως το απορρυπαντικο?

πολλες μαμαδες το βαζουν αλλες παλι οχι!

εγω αφου βρηκα κατι χωρις χημικα για το τελευταιο ξεβγαλμα ειπα να το χρησιμοποιησω.

Απορρυπαντικο πηρα προδερμ υγρο.

Απο αρκαδι ισως καποια στιγμη δοκιμασω το υγρο γιατι η σκονη λενε δεν διαλυεται με τιποτα.

Εχω δει και αυτους τους καρπους που λεει η skybeam...

επισης μπορεις να και σοδα στην θηκη απορρυπαντικου..ααα και για τα λευκα χυμο λεμονιου!:mad:

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...