Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Α, ρε Νάντια, τι έπαθες κι εσύ, τσάμπα η στεναχώρια σου...

Θα σε ρώταγα κατά τα άλλα τι σου έβγαλε (βάρος κλπ), αλλά σιγά την αξιοπιστία τους...

Κι εγώ έκανα το ντόπλερ σήμερα. Καλά μας βρήκε, λίιιιγο πιο μικρούληδες από το μέσο όρο, αλλά όχι απαραίτητα κάτι ανησυχητικό. Τράχηλος 2,3 εκ, από 2,7 στη β' επιπέδου, αλλά μου είπε ότι σ' αυτή τη φάση/εβδομάδα δεν πειράζει (σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μέσα σε 10 εβδομάδες μίκρυνε μόνο 4 χιλιοστά)

2080γρ ειπε το αστροπελεκι....καλα σιγα μην ρωτουσα για μηκος τραχηλου!

αναρωτιεμαι αν θα ηξερε τι ειναι αυτο!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2080γρ ειπε το αστροπελεκι....καλα σιγα μην ρωτουσα για μηκος τραχηλου!

αναρωτιεμαι αν θα ηξερε τι ειναι αυτο!

:P:p:p:p

Πάντως, εντάξει, εσύ έχεις την καβάντζα του γιατρού σου (δεν ήξερα ότι έχεις αυτόν, θεωρείται άψογος, καλή μου φίλη γέννησε σ' αυτόν τον Ιούλιο, πολύ ευχαριστημένη και πρέπει να είναι πραγματικά μη "καισαρικάκιας", 16 ώρες κοιλοπόναγε!), για σκεφτείτε ρε παιδιά κάποια άλλη κοπέλα που πάει αναγκαστικά σε δημόσιο νοσοκομείο για αυτούς τους υπερήχους και δεν έχει έναν καλό γιατρό από πίσω να την καθησυχάσει, να της κάνει αυτός τα ντόπλερ και όλους τους υπερήχους...εγώ αυτές τις κοπέλες σκέφτομαι....

NuWHp2.png

InJWp3.png

αχ βρε νάντια εγώ στη θεση σου θα του είχα ρίξει ένα ξεχέσιμο

όλοδικό του!και θα είχα φύγει κιόλας!μην σου πω θα έβριζα και

τον γιατρό μου λίγο!είμαι λίγο ευέξαπτη σε τέτοια θέματα!:evil::evil:

είναι και οι ορμόνες!χεχε!

καλέ μην ζηλεύετε μια χαρά είναι τα μπεμπάκια αλίμονο!!:cool::cool:

δεν θα μας κάνουν τα ρούχα σας λέω εμάς!!:tongue::tongue:

πάντως νάντια μου αν είναι όντως 2 κιλά η μπέμπα σου, εντάξει

δεν έχουμε μεγάλη απόκλιση κι εμείς!!χεχε!:tongue:

τι άλλο λέγατε δεν θυμάμαι...:confused:

γιάννα είπες πως μένουμε κοντα?:o:o πουουου??

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

SKYΒΕΑΜ, ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!

Eμ, δε με πρόλαβες! Πάρε ένα τηγάνι να μου το φέρεις στο κεφάλι!

Ευτυχώς που στις 38 εβδομάδες γεννάω! [αν δε φοβόμουν για το έρημο το έμβρυο θα σκεφτόμουν από την 36η!!!]

Γεια σας κορίτσια κ απο μένα...

Ήμουν για καφε με σύζυγο κ μόλις ήρθα κ σας διάβασα....

Ναντια μην του δίνεις κλάμα απολύτως σημασία.....

αυτόν να λεει μπούρδες...

Εσυ θα ακούς μονο το γιατρο σου.....

Σοφια μια χαρα ολα, μην ανησυχείς για το βαρος....

Γιαννα αρκεί που το μωρο παίρνει βαρος....

εσυ δεν πειράζει...ε δεν εχασες κ πολυ, οπότε ολα μια χαρα...

Γι τις μυξουλες...το ρουφηγμα άλλη μια δουλεια που

κανει αποκλειστικά ο άντρας μου...

Εγω δε μπορω φοβάμαι...

Οταν γεννήθηκε ο μικρός μετα απο λίγες μερες

ρουθούνιζε, το είπα στον παιδιατρο κ μου λεει...

βάλε του όρο στη μυτουλα 2.5 ml οπως ειπε κ η Μαρία

Λίγο λίγο κ μετα η ρουφηγμα τις με την ειδική

συσκευή η βάλε το μωρο λίγο μπρουμυτα κ με

τη βαρύτητα οτι ειναι θα φύγει....έτσι κ κάναμε οταν

ήταν πολυ μικρουλης τον βάζαμε για ενα λεπτό

μπρουμυτα κ τα έβγαζε τις ακαθαρσίες απο τη

μυτουλα του χωρις ρουφηγμα...τη συσκευή τη χρησιμοποιήσαμε

φέτος που είχε αρρωστησει αλλα δε μου άρεσε καθόλου γιατι ο

μικρός σπαραζε στο κλάμα...

Μάλλον οχι γιατι πονουσε αλλα επειδη αισθανόταν να του

κόβεται ο αέρας γιατι μετα έπαιρνε βαθειά ανάσα....

Για να προλάβω κ άλλη φοβία....το κόψιμο των νυχιων

Πρεπει να πω στις πρώτομανουλες οτι δε χρειάζεται να

τα κόβουμε εμεις στην αρχη γιατι ειναι πολυ μαλακά

κ κόβονται μόνα τους...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Ευτυχώς που στις 38 εβδομάδες γεννάω!

Βασικά, και πάλι θα το προλάβεις. Εμένα ήδη κάνει η κοιλιά μου έτσι, απλά δεν είναι τόσο μεγάλα τα βουναλάκια. Σήμερα που ήπια απότομα πολύ κρύο νερό (δεν ξέρω αν αυτό ήταν η αιτία) και μετά ξάπλωσα για να μου βάλουν τον καρδιοτοκογράφο, κουνιόταν τόσο που έβγαλε από τη θέση του το βεντουζάκι (το λέω βεντουζάκι αλλά δεν βεντουζάρει, το πιάνουν με μία υφασμάτινη ταινία, αν βεντουζάριζε και πάλι το κούναγε το μωρό θα είχαμε πρόβλημα!). Ο άντρας μου τα'παιξε, μου λέει "εσύ το κάνεις αυτό?" Φαινόταν η κίνηση κανονικά.

Ο μόνος τρόπος να την ψιλογλιτώσεις είναι ο πλακούντας σου. Έχεις οπίσθιο ή εμπρόσθιο? Αν είναι εμπρόσθιος απορροφά κάποιες κινήσεις, νομίζω...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ο άντρας μου τα'παιξε, μου λέει "εσύ το κάνεις αυτό?"

Xaaaaaaxaxa! Θ' αρχίσει να σε φοβάται ο έρημος! :D:D:D

[ναι, εμπρόσθιος είναι ο πλακούντας μου γι' αυτό μάλλον άργησα και κάπως να νιώσω το μωρό...]

αχ βρε νάντια εγώ στη θεση σου θα του είχα ρίξει ένα ξεχέσιμο

όλοδικό του!και θα είχα φύγει κιόλας!μην σου πω θα έβριζα και

τον γιατρό μου λίγο!είμαι λίγο ευέξαπτη σε τέτοια θέματα!:evil::evil:

είναι και οι ορμόνες!χεχε!

καλέ μην ζηλεύετε μια χαρά είναι τα μπεμπάκια αλίμονο!!:cool::cool:

δεν θα μας κάνουν τα ρούχα σας λέω εμάς!!:tongue::tongue:

πάντως νάντια μου αν είναι όντως 2 κιλά η μπέμπα σου, εντάξει

δεν έχουμε μεγάλη απόκλιση κι εμείς!!χεχε!:tongue:

τι άλλο λέγατε δεν θυμάμαι...:confused:

γιάννα είπες πως μένουμε κοντα?:o:o πουουου??

αρτεμιδα μενω

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Διαφημίσεις

Καιρό είχα να πω την πρώτη καλημέρα της ημέρας!

Εδώ βρέχει καταρρακτωδώς, χαμός γίνεται! Ίσως η τελευταία χειμωνιάτικη μέρα της χρονιάς, γι' αυτό δεν με πειράζει (επίσης έχω την πολυτέλεια να κάνω τη δουλειά μου από το σπίτι, οπότε δεν θα με ταλαιπωρήσει η βροχή και μπορώ να την ευχαριστηθώ;)).

Καλή μας Παρασκευή!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καιρό είχα να πω την πρώτη καλημέρα της ημέρας!

Εδώ βρέχει καταρρακτωδώς, χαμός γίνεται! Ίσως η τελευταία χειμωνιάτικη μέρα της χρονιάς, γι' αυτό δεν με πειράζει (επίσης έχω την πολυτέλεια να κάνω τη δουλειά μου από το σπίτι, οπότε δεν θα με ταλαιπωρήσει η βροχή και μπορώ να την ευχαριστηθώ;)).

Καλή μας Παρασκευή!

Πάλι βρέχει στην Αθήνα???

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...