Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσούδια ;)

Χαζεύω αυτά που γράφετε για τις ευχές. Πλάκα έχουν, ειδικά η παρομοίωση των παπάδων με τους παιδιάτρους:rolleyes:

Πάντως κι εγώ όλες οι μαμάδες που ξέρω βγήκαν έξω πριν τις 40 μέρες. Και χειμώνας να ήτανε και να φοβόντουσαν να βγάλουν τα μωρά, οι ίδιες πάντως βγήκαν νωρίτερα, μα για να πάνε ένα σούπερ μάρκετ, μα για να αλλάξουν ένα ρουχαλάκι, κάτι τελοσπάντων για να βγούνε λίγο στον έξω κόσμο. Και αυτό με έχουν συμβουλέψει όλες. Καλά και ειδικά όσες γεννήσαν άνοιξη-καλοκαίρι έβγαλαν και τα μωρά νωρίτερα, ακόμα και οι πρωτάρες, οπότε φαντάζομαι ότι κι εγώ έτσι θα θέλω να κάνω.

Αυτο που λέτε για τις επισκέψεις δεν το έχω πολυσκεφτεί. ΕΛΠΙΖΩ να τσαμπουκαλευτώ αν χρειαστεί, γιατί θεωρητικά εγώ δεν θέλω ούτε οι καπνίζοντες να πλησιάζουν το μωρό (η μυρωδιά του τσιγάρου στα ρούχα και στα μαλλιά τους είναι πολύ κακό για τα πνευμονάκια του νεογέννητου)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ρανια μου τι συμβουλη εννοεις?Για ντυσιμο?

Για ντύσιμο το ντύνουμε οπως ντυνόμαστε? Ισχύει ότι αρχικά δεν μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του, και μέχρι πόσων ημερών? Ισχύει ότι μετά ζεσταίνεται παραπάνω από εμάς, και από πότε?

Κ έτσι δε μου διάβασε τίποτα....μου ειπε βέβαια αν θέλεις

να βγεις κ ειναι ανάγκη κανε το Σταυρο σου

κ βγες απο το σπιτι...

Πολύ άτομο ο παπάς σας! :D

ΕΛΠΙΖΩ να τσαμπουκαλευτώ αν χρειαστεί, γιατί θεωρητικά εγώ δεν θέλω ούτε οι καπνίζοντες να πλησιάζουν το μωρό (η μυρωδιά του τσιγάρου στα ρούχα και στα μαλλιά τους είναι πολύ κακό για τα πνευμονάκια του νεογέννητου)

Αυτό που λες πώς θα το κάνω εγώ με τον μπαμπά του μωρού που καπνίζει?

Με απασχολεί πάαααααρα πολύ και με τα ρούχα και με την αναπνοή (παρόλο που είμαι καπνίστρια και μου λείπει απίστευτα και ονειρεύομαι το πρώτο τσιγάρο μετά τον τοκετό...) Αλλά σκέφτομαι ότι και μισό τσιγάρο να κάνω θα πλύνω τα δόντια μου, θα αλλάξω μπλούζα κλπ. Πώς θα το εφαρμόσω στον μπαμπά μας όμως μου λέτε?

Κορίτσια σας εύχομαι να τσαμπουκαλευτειτε πάντως κι εγω τα ίδια έλεγα αλλα λίγο η ταλαιπωρία του τοκετού, λίγο οι ορμονες( πραγματικά δεν αναγνώριζε τον εαυτό μου) λίγο ο πόνος δεν μίλησα:(

Οσο για τα ρουχά θα το καταλάβεις, στην αρχή θα το έχεις ζεστά και όταν θα αρχίσει να ιδρώνει θα βγάζεις ρουχα(θα στο πει και το μωρο:D)

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Οσο για τα ρουχά θα το καταλάβεις, στην αρχή θα το έχεις ζεστά και όταν θα αρχίσει να ιδρώνει θα βγάζεις ρουχα(θα στο πει και το μωρο:D)

Aαααααααχαχα! Ναι... όταν θα φτάσει να στο πει βέβαια το μωρό θα έχει ήδη εκνευριστεί απίστευτα και άντε να ηρεμήσει, ε?:D:D:rolleyes:

Διαφημίσεις

καλησπέρα αγάπες!:tongue:

τώρα μαζευτήκαμε σπίτι, είχαμε πάει για καφεδάκι μετά το doppler!

λοιπόν τα νέα μας!! μεγαλώσαμε πάλι!!:tongue::tongue:

2.200 ο μπέμπης!!:shock::shock: 2 βδομάδες μεγαλύτερος πάλι!!:oops:

εντάξει ρώτησα αν είναι καθαρά κληρονομικό και μου είπε πως παίζει ρόλο

βέβαια αλλά παίζουν ρόλο και τα γλυκά!και η αλήθεια είναι πως 2 βδομάδες

τώρα-από τότε που πήγα στο γιατρό-τρώω παραπάνω από πριν..

πήρα θάρρος!:rolleyes::cool: μου είπε αν μπορώ να τα περιορίσω λίγο

για να μην ξεφύγει πολύ το μωρό..πάντως πάνω από 3.500 το χουμε σίγουρα!

κατά τ άλλα όλα καλά!! με το κεφάλι κάτω όπως πάντα και αναμένουμε!:D

στο θέμα τώρα που λέγατε!!καλέ ποιες 40 μέρες???:shock::shock:

δεν παίζει κι εγώ κατάθλιψη θα πάθω!το καλό είναι πως μένουμε

πόρτο ράφτη οπότε και στο στενό μας θα τον πηγαίνω βόλτα!

αφήστε που θα πηγαίνουμε και όλοι μαζί , με τα σκυλάκια παρέα!:cool::cool:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Αυτό που λες πώς θα το κάνω εγώ με τον μπαμπά του μωρού που καπνίζει?

:(:(:(Δεν ξέρω...απλά το είχα διαβάσει σε ένα θέμα στο παρεντς που έλεγε για θηλασμό και τσιγάρο και, μεταξύ άλλων, έλεγε ότι αν η μαμά καπνίζει και θηλαζει πρέπει -πριν πάρει αγκαλιά το μωρό να το θηλάσει- να έχει κάνει μπάνιο και να έχει αλλάξει ρούχα.........

Ναι... όταν θα φτάσει να στο πει βέβαια το μωρό θα έχει ήδη εκνευριστεί απίστευτα και άντε να ηρεμήσει, ε?:D:D:rolleyes:

:P:p:p:p:p:p

2.200 ο μπέμπης!!κατά τ άλλα όλα καλά!! με το κεφάλι κάτω όπως πάντα και αναμένουμε!:D

Μπράβο βρε Βίβιαν! Πάντα τέτοια! Εγώ έχω το ντόπλερ μου αύριο το απόγευμα!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Aαααααααχαχα! Ναι... όταν θα φτάσει να στο πει βέβαια το μωρό θα έχει ήδη εκνευριστεί απίστευτα και άντε να ηρεμήσει, ε?:D:D:rolleyes:

Μάλλον αλλα θα είσαι σίγουρη!!!:D:D:D:D

h3HFp3.png

NlXcp3.png

2.200 ο μπέμπης!!:shock::shock:

παίδαρος!

:(:(:(Δεν ξέρω...απλά το είχα διαβάσει σε ένα θέμα στο παρεντς που έλεγε για θηλασμό και τσιγάρο και, μεταξύ άλλων, έλεγε ότι αν η μαμά καπνίζει και θηλαζει πρέπει -πριν πάρει αγκαλιά το μωρό να το θηλάσει- να έχει κάνει μπάνιο και να έχει αλλάξει ρούχα.........

Μωρέ ναι, και να μην το έλεγαν είναι αυτονόητο... ουφ:|

Ντόπλερ τρισδιάστατο κι εσείς, ε? Για να δούμε τι φωτο θα βγάλετε!

Μάλλον αλλα θα είσαι σίγουρη!!!:D:D:D:D

χαχα, ναι!:D;)

Ντόπλερ τρισδιάστατο κι εσείς, ε? Για να δούμε τι φωτο θα βγάλετε!

...Δεν νομίζω, απλώς τις αρτηρίες και τις φλέβες θα δούμε, δεν μου έχει πει ποτέ για τρισδιάστατο αυτός που πάω (στον ίδιο έκανα αυχενική και β').

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα αγάπες!:tongue:

τώρα μαζευτήκαμε σπίτι, είχαμε πάει για καφεδάκι μετά το doppler!

λοιπόν τα νέα μας!! μεγαλώσαμε πάλι!!:tongue::tongue:

2.200 ο μπέμπης!!:shock::shock: 2 βδομάδες μεγαλύτερος πάλι!!:oops:

εντάξει ρώτησα αν είναι καθαρά κληρονομικό και μου είπε πως παίζει ρόλο

βέβαια αλλά παίζουν ρόλο και τα γλυκά!και η αλήθεια είναι πως 2 βδομάδες

τώρα-από τότε που πήγα στο γιατρό-τρώω παραπάνω από πριν..

πήρα θάρρος!:rolleyes::cool: μου είπε αν μπορώ να τα περιορίσω λίγο

για να μην ξεφύγει πολύ το μωρό..πάντως πάνω από 3.500 το χουμε σίγουρα!

κατά τ άλλα όλα καλά!! με το κεφάλι κάτω όπως πάντα και αναμένουμε!:D

στο θέμα τώρα που λέγατε!!καλέ ποιες 40 μέρες???:shock::shock:

δεν παίζει κι εγώ κατάθλιψη θα πάθω!το καλό είναι πως μένουμε

πόρτο ράφτη οπότε και στο στενό μας θα τον πηγαίνω βόλτα!

αφήστε που θα πηγαίνουμε και όλοι μαζί , με τα σκυλάκια παρέα!:cool::cool:

μια χαρα ο μπεμπης μπραβο διαβασα οτι μενουμεκαι κοντα :P

ΠΗΤ 18/06/13 Κοριτσι

Επειδη οπως σας είπα κ πιο πάνω με εκραζαν

οταν έλεγα οτι θέλω να βγω είχα πει στις 20 μερες

να παω να πάρω μισή ευχη....

Πήγα λοιπόν μονη στην εκκλησία το λέω στον ιερέα,

με κοίταξε παραξενεμενος κ μου ειπε.....δεν υπάρχει

μισή ευχη....υπάρχει μονο η ευχη της πρώτης μέρας

που διαβάζεται στη μητερα κ η ευχη των 8 ημερών

που διαβάζεται στο τέκνο (αυτη που λεει κ η Ρανια)...

Κ έτσι δε μου διάβασε τίποτα....μου ειπε βέβαια αν θέλεις

να βγεις κ ειναι ανάγκη κανε το Σταυρο σου

κ βγες απο το σπιτι...

Μετα ξανά πήγα οταν 40ισα κ πήρα κανονικά την

ευχη μαζι με το μωρο...

Καλημέρα.Τα ίδια λέει και ο δικός μας παπάς που είναι και βαθμοφόρος μάλιστα όταν του είπα για μισή ευχή μου απάντησε ότι έχει και ένα τέταρτο αν θέλω και γέλαγε.

Άνοιξα και τηλεόραση χθες αλλά δεν είχε τίποτα να δω και έτσι άνοιξα υπολογιστή γιατί τώρα που έχω άδεια λίγο δύσκολο να μπαίνω με τα παιδιά ευτυχώς τώρα κοιμούνται ακόμα..

Η καμπύλη πήγε μια χαρά έβαλα και το λεμόνι μου και ήπια μια τέλεια λεμονάδα τώρα αύριο αποτελέσματα μιας και Σάββατο πρέπει να κάνω την ένεση για το ρέζους..Αλήθεια καμιά άλλη δεν είναι αρνητική ρέζους;;;

Εγώ παρόλο που γέννησα κατακαλόκαιρο και τα 2 παιδιά δεν βγήκα έξω γιατί έχω εισέχουσες θηλές και μεγάλο στήθος και για να μάθω τα παιδιά να θηλάζουν σωστά δίνω αγώνα δεν μου είναι καθόλου εύκολο οπότε σε εξωτερικό χώρο θα ένιωθα ακόμα πιο άσχημα...Βέβαια στην μικρή επειδή ήταν φουλ εκπτώσεις πετάχτηκα μέχρι απέναντι στα μπενετον και ψώνισα με το 70% αλλά αυτό ήταν όλο.

Στο μαιευτήριο επειδή είναι δημόσιο και έχω το παιδί συνέχεια όποιος ερχόταν το έβλεπε από μακριά και τους έπαιρνε ο άντρας μου μετά στην καφετέρια κάτω.Στο σπίτι όταν ερχόταν κάποιος το πήγαινα μέσα στο δωμάτιο και δεν το έφερνα καθόλου σαλόνι εκτός από την αρχή που το είχα για λίγα λεπτά αλλά γενικά απέφευγα να έρχεται κόσμος εκτός των δικών μας γονείς αδέρφια κτλ..

Παιδιά δεν δέχομαι μιας και όλα πάνε σχολείο πλέον οπότε αφού κάνει το μωρό το πρώτο εμβόλιο αλλά ευτυχώς το ξέρουν όλοι από μόνοι τους και δεν το προτείνει κανένας.

Αν θηλάζετε μπορείτε να κάνετε μέχρι 3 τσιγάρα την ημέρα και αρκεί να πλύνεται τα χέρια σας.Τώρα επειδή είναι καλοκαίρι αν έχετε όρεξη κάντε και ένα ντουζάκι να δροσιστείτε αλλά όχι ότι είναι απαραίτητο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Vivian μια χαρα το μωρο.....μπράβο!

Ξανθη εχω ερωτήσεις μια κ εχουμε το ίδιο θέμα...με τις θηλες..

Εχω κ εγω εισεχουσες....ο μικρός δεν κατάφερε ποτε να

πιάσει τη δεξιά κ έτσι είχα γαλα μονο απο αριστερά κ

αυτο για 2 μηνες....

Ηλπιζα οτι τωρα στο δευτερο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα...

Τι εννοω...οτι τουλάχιστον απο αριστερά θα

μπορούσε να πιάσει πιο εύκολα επειδη σκέφτηκα οτι

θα χει χαλαρώσει η θηλη λογω του προηγούμενου

θηλασμου, οπότε θα χω να παλέψω μονο το δεξί στήθος....

Δεν ισχύει αυτο?

Ψευδοθηλες χρησιμοποιήσες?

κ αν ναι τις φορουσες

κ πριν γεννήσεις οπως λένε?

Πολλες ερωτήσεις....σε επρηξα...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Η καμπύλη πήγε μια χαρά έβαλα και το λεμόνι μου και ήπια μια τέλεια λεμονάδα τώρα αύριο αποτελέσματα μιας και Σάββατο πρέπει να κάνω την ένεση για το ρέζους..

Καλά αποτελέσματα!

Εμένα με ρώτησαν για το ρέζους ήδη από την αμνιοπαρακέντηση, (ευτυχώς τη γλίτωσα αυτή την ένεση, όχι ότι θα πάθαινα τίποτα δηλαδή με μια ενεσούλα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...