Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Αχ μπράβο κορίτσια....

Την προηγούμενη φορα με εκραζαν οταν έλεγα

οτι θέλω να βγω έξω....

Κορίτσια καλησπέρα κι από εμένα!

Αν ειναι να μείνω μέσα σαράντα μέρες την κατάθλιψη την έχω στο τσεπακι! Στο πρώτο είχα βγει μονη μου στις 8 μέρες για μαγαζιά και το μωρο το είχα βγάλει αμέσως, βέβαια όχι για πολύ ώρα τώρα όμως που έχω άλλο ένα δεν ειναι κρίμα να το κλείσω μέσα και καλα μέχρι να σαραντισω?

Στον μικρό που ηταν και κατακαλόκαιρο όταν ερχοντουσαν συγγενείς και δεν καταλάβαιναν με το καλό έπαιρνα το μωρο μέσα και καλα για να κοιμηθεί και έλεγα "πάω να ξαπλώσω κι εγω λίγο τώρα που κοιμάσαι αν θέλετε να κατσετε στο μπαλκονι". Εγω κορίτσια στο μαιευτήριο έχω θέμα που εκεί δεν έχει άλλο δωμάτιο να πας και έρχονται και κάθονται με τις ώρες....:evil::evil:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρουμπίνη νομίζω ότι τις ώρες που φέρνουν το μωρό στην μαμα, δεν είναι ώρες επισκεπτηρίου....Έτσι τουλαχιστον ξερω ότι είναι εκει που θα γεννησω εγω. Λίγη ώρα πριν το τελος του επισκεπτηριου τα φερνουν στο δωματιο

Ρουμπίνη νομίζω ότι τις ώρες που φέρνουν το μωρό στην μαμα, δεν είναι ώρες επισκεπτηρίου....Έτσι τουλαχιστον ξερω ότι είναι εκει που θα γεννησω εγω. Λίγη ώρα πριν το τελος του επισκεπτηριου τα φερνουν στο δωματιο

Εγω τον είχα συνέχεια μαζί μου. Και τώρα το ίδιο θα κάνω. Για αυτό έχω το πρόβλημα....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Εγω τον είχα συνέχεια μαζί μου. Και τώρα το ίδιο θα κάνω. Για αυτό έχω το πρόβλημα....

Την πρωτη φορα τι εκανες;; Τους ελεγες τιποτα;; Κι αντε τους δικους σου, το σοϊ του αντρα σου;;;;;:evil::evil:

Την πρωτη φορα τι εκανες;; Τους ελεγες τιποτα;; Κι αντε τους δικους σου, το σοϊ του αντρα σου;;;;;:evil::evil:

Αυτό ειναι το θέμα μου και νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει.... Το σόι το δικό μου έλεγα θέλω να κοιμηθώ ή κουραστικά και τελείωσε το θέμα, αλλα με το σόι του άντρα μου είχα θέμα για να καταλάβεις προσπαθούσα να θήλασω(νέα μαμά άγχος αγωνία) και ηταν 2 θείες του συζύγου που δεν λέγανε να φύγουν αν δεν περάσει μια ώρα τουλάχιστον:evil:

Τώρα είμαι αποφασισμένη να γίνω κακιά, θα τους διώχνω κι ας πουν ότι θέλουν...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό ειναι το θέμα μου και νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει.... Το σόι το δικό μου έλεγα θέλω να κοιμηθώ ή κουραστικά και τελείωσε το θέμα, αλλα με το σόι του άντρα μου είχα θέμα για να καταλάβεις προσπαθούσα να θήλασω(νέα μαμά άγχος αγωνία) και ηταν 2 θείες του συζύγου που δεν λέγανε να φύγουν αν δεν περάσει μια ώρα τουλάχιστον:evil:

Τώρα είμαι αποφασισμένη να γίνω κακιά, θα τους διώχνω κι ας πουν ότι θέλουν...

Γιατι δεν βαζεις μπροστα τον αντρα σου αν δεν τις έχεις θαρρος;; Εγώ έτσι θα κανω μάλλον. Πες του να τις πει αυτος...

Γιατι δεν βαζεις μπροστα τον αντρα σου αν δεν τις έχεις θαρρος;; Εγώ έτσι θα κανω μάλλον. Πες του να τις πει αυτος...

Ετσι είχαμε κανονίσει και στο πρώτο αλλα όπως λέγανε και τα κοριτσια τις προάλλες οι άντρες ειναι στην καρακοσμαρα τους! Δεν δίνουν σημασία...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Ετσι είχαμε κανονίσει και στο πρώτο αλλα όπως λέγανε και τα κοριτσια τις προάλλες οι άντρες ειναι στην καρακοσμαρα τους! Δεν δίνουν σημασία...

Ωχ, πολύ δυσκολο τότε....

Να σε ρωτησω κ κατι άλλο;; Μπροστα σε κοσμο γενικα θηλαζες;; Βλεπω μερικές που δεν τις νοιαζει και θηλαζουν μπροστα σε οποιον να ναι. Εγω νομιζω ότι δε θα μπορω....

Ωχ, πολύ δυσκολο τότε....

Να σε ρωτησω κ κατι άλλο;; Μπροστα σε κοσμο γενικα θηλαζες;; Βλεπω μερικές που δεν τις νοιαζει και θηλαζουν μπροστα σε οποιον να ναι. Εγω νομιζω ότι δε θα μπορω....

Τελικά δεν κατάφερα να θήλασω αλλα έκανα αντλησεις με θηλαστρο. Πάντως δεν θα είχα πρόβλημα να θήλασω μπροστά σε κόσμο.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Οι μόνοι κοντινοί συγγενείς μας και δικοί μας άνθρωποι είναι ο γιος του άντρα μου (16 ετών) κι ο μπαμπάς μου (79 ετών). Αυτοί οι δυο ας έλθουν όποτε θέλουν, όμως το μωρό αγκαλιά μόνο με πλυμμένα χέρια και πανάκι αγκαλιάς και ΜΟΝΟ αν δεν είναι άρρωστοι (μακρυά από το πρόσωπο και όχι φιλιά, εννοείται).

Τώρα για τους φίλους και τους γνωστούς, το συγκεκριμένο σπίτι που ζούμε εδώ και 2 χρόνια, από την αρχή δεν το είχαμε και ιδιαίτερα "ανοιχτό" για κανέναν, πόσο μάλλον τώρα με το μωρό μες στη μέση σ' ένα σχεδόν δυαράκι 48 τ.μ. (μαζί με τις ντουλάπες!) όπου το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο στο παράθυρο του μπάνιου. Όποιος θέλει να δει το παιδί μετά τις 40 ημέρες και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης (και πάλι βλέπουμε πώς θα μας βγει, δεν θα κάνω και συμβόλαιο με κανέναν). Συμφωνώ με τη Μαρία, σε εξωτερικό χώρο για καφεδάκι ή φαγητό και το μωρό στο καρότσι του δεν έχω θέμα, ας το δουν από μακρυά χωρίς να το ενοχλούν!

Σκέφτομαι να πάρω αυτό που λένε μισή ευχή (στις 8 ημέρες, πρόκειται ουσιαστικά για μια "μίνι" ονοματοδοσία) και να το βγάλω το παιδί κανονικότατα από τη στιγμή που ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος/καλοκαιρινός.

ΚΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ?????:D

ποιες 40 μερες?

Μαρία καμμιά extra συμβουλή σε όσες ακολουθήσουμε το παράδειγμά σου?

Διαφημίσεις

Ρανια μου τι συμβουλη εννοεις?Για ντυσιμο?

Η μιση ευχη ειναι στις 20 μερες παντως ετσι για τα πρακτικα!

Στην αρχη εννοειται οτι το βγαζεις για πολυ λιγο το μωρο

και σιγα σιγα ολο και πιο πολυ.

Στο πρωτο παιδι στην αρχη δισταζα να θηλασω εξω γρηγορα ομως

ξεθαρεψα δε γινοταν κι αλλιως πολυ φαγανας ο μπεμπης οποτε εχω θηλασει σε παραλιες, εκκλησιες, αρχαιους ναους, καφετεριες, σινεμα, πλοια κτλ

Γενικα σε αγνωστους ανθρωπους δεν ντρεπομαι καθολου τωρα να ειναι φατσα καρτα

καποιος συγγενης/φιλος στο τραπεζι θα σηκωθω να παω αλλου και το ακρον αωτο

που παθαινα συνεχεια ηταν να εχω την πεθερα σπιτι να λω "παω μεσα να θηλασω και

να κοιμησω το μωρο" και να ερχεται ρε παιδια απροειδοποιητα και να καθεται να με

κοιταει πως μου την εσπαγε δεν ξερετε....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μια χαρα σε βρίσκω Μαρία.....

Αυτο το τελευταίο που εγραψες το πάθαινα κ

γω κ μου την έσπαγε πολυ....

Επειδη οπως σας είπα κ πιο πάνω με εκραζαν

οταν έλεγα οτι θέλω να βγω είχα πει στις 20 μερες

να παω να πάρω μισή ευχη....

Πήγα λοιπόν μονη στην εκκλησία το λέω στον ιερέα,

με κοίταξε παραξενεμενος κ μου ειπε.....δεν υπάρχει

μισή ευχη....υπάρχει μονο η ευχη της πρώτης μέρας

που διαβάζεται στη μητερα κ η ευχη των 8 ημερών

που διαβάζεται στο τέκνο (αυτη που λεει κ η Ρανια)...

Κ έτσι δε μου διάβασε τίποτα....μου ειπε βέβαια αν θέλεις

να βγεις κ ειναι ανάγκη κανε το Σταυρο σου

κ βγες απο το σπιτι...

Μετα ξανά πήγα οταν 40ισα κ πήρα κανονικά την

ευχη μαζι με το μωρο...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Μια χαρα σε βρίσκω Μαρία.....

Αυτο το τελευταίο που εγραψες το πάθαινα κ

γω κ μου την έσπαγε πολυ....

Επειδη οπως σας είπα κ πιο πάνω με εκραζαν

οταν έλεγα οτι θέλω να βγω είχα πει στις 20 μερες

να παω να πάρω μισή ευχη....

Πήγα λοιπόν μονη στην εκκλησία το λέω στον ιερέα,

με κοίταξε παραξενεμενος κ μου ειπε.....δεν υπάρχει

μισή ευχη....υπάρχει μονο η ευχη της πρώτης μέρας

που διαβάζεται στη μητερα κ η ευχη των 8 ημερών

που διαβάζεται στο τέκνο (αυτη που λεει κ η Ρανια)...

Κ έτσι δε μου διάβασε τίποτα....μου ειπε βέβαια αν θέλεις

να βγεις κ ειναι ανάγκη κανε το Σταυρο σου

κ βγες απο το σπιτι...

Μετα ξανά πήγα οταν 40ισα κ πήρα κανονικά την

ευχη μαζι με το μωρο...

:shock::shock::shock:

Πρωτη φορα το ακουω αυτο!Εμενα στη Λυδια που πηγα

στις 20 μερες (αφου εβγαινα ηδη ετσι ειπα να παρω και μια ευχη)

ο παπας μας διαβασε κανονικα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...