Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Εγω τα ουτρογκεσταν τα επινα στην αρχη της εγκυμοσυνη μεχρι το 2ο μηνα και τωρα πινω μονο για ιδηρο και ασβεστιο.Αλλα διαβαζω τωρα για την μητρα σας εχει κοιξει και απο κατω; γιατι εγω μονο υπερυχο μου κανει τιποτα αλλο ( μπερδευτηκα τωρα ) :shock:

Μην αγχωνεσαι! Στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν είχα πόνους δεν με είχε κοιτάξει ποτέ από κάτω μόνο προς το τέλος. Τώρα που ποναω με κοίταξε για να τσεκάρει τον τραχηλο

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα!

Γιώτα ξεμπερδεψες και με τη γλυκόζη! :) Καλά αποτελέσματα!

Τρία εκατοστά δεν είναι και τόσο μικρός ο τράχηλος, τι στο καλό... τι σου είπε θα το παρακολουθεί συχνότερα?

Επίσης, το μαγνήσιο είναι για τις συσπάσεις, έχεις συσπάσεις? Ίσως στο έδωσε για να μην έχεις ούτε την παραμικρή,

who knows..

Μygirl, ευχαριστώ για την περιγραφή, δε φανταζόμουν ότι είναι τόση επιστήμη αυτό το σφηνάκι... Μάλλον θα αγοράσω ένα τελικά.

Nάντια για να είναι σκεπασμένο αλλά ασφαλές εγώ σκέφτομαι τους υπνόσακκους από το thedreambag.gr αλλιώς με βλέπω να φυλάω καραούλι...

( θα τους βγάλουμε να τους μετρησουμε!!!!:D)

Φτου σας! Ξεδιάντροπες! :D:D:tongue:

Κορίτσια καλημέρα!!!

Καλέ Ξανθή τί έκανες από τα άγρια χαράματα ξύπνια???

Όχι ότι εμείς κοιμόμαστε καλά και συνεχόμενα αλλά

δεν σκέφτομαι καν να μπώ στο pc όταν έχω αυπνίες...ανοίγω λίγο τηλεόραση

και με ξαναπαίρνει ο ύπνος!

Εγώ γιατρό έχω την επόμενη Πέμπτη στις 21

και κάτι μου λέει ότι ο τράχηλος θα έχει κοντύνει με τόση πίεση και

συσπάσεις.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Γιώτα ξεμπερδεψες και με τη γλυκόζη! :) Καλά αποτελέσματα!

Τρία εκατοστά δεν είναι και τόσο μικρός ο τράχηλος, τι στο καλό... τι σου είπε θα το παρακολουθεί συχνότερα?

Επίσης, το μαγνήσιο είναι για τις συσπάσεις, έχεις συσπάσεις? Ίσως στο έδωσε για να μην έχεις ούτε την παραμικρή,

who knows..

Εχω πετρώματα στην κοιλιά τα βραδυα που ξαπλώνω και αυτά είναι συσπάσεις μου είπε. Πόνους δεν έχω, ευτυχώς. Γι αυτό μου έδωσε μαγνήσιο. Θα ξαναπάω σε μια εβδομάδα με 10 μέρες να με ξαναδει.

Πήρα και τα αποτελέσματα το απόγευμα, όλα καλα, οι 4 πρώτες μετρήσεις ήταν κοντά στις χαμηλότερες τιμές και η τελευταία ήταν στην ανώτερη (119). Και αιματοκρίτης 36,7 παρακαλω!!!!

και εγώ τράχηλο στην β επιπέδου 2,9 είχα.Γιατρό για να δω το μωρό έχω ακόμα 4 εβδομάδες νομίζω για να πάω...Σε λίγο θα πάω για την καμπύλη..

Καλη επιτυχία στην καμπύλη σου!!!!!!

Καλημέρα!!! και απο μένα κορίτσια, ξεκουραση ξεκουραση ξεκουραση σε όλες με τις συσπάσεις δεν παίζουμε τώρα στο τέλος!

Εγώ σήμερα πήγα στο ίκα και κατέθεσα τα χαρτία για το επίδομα και κατά ένα περίεργο τρόπο δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου σε 20 λεπτά είχα τελειώσει!!!

YBNUp3.png

Γεια σας και απο δω κοριτσάκια!!!

Λοιπόν, λέω να ανοίξω ένα πονεμένο θέμα....τουλάχιστον για μένα γιατί όσο πλησιάζει ο καιρός δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ!!!

Πρώτα απ'όλα να γεννηθούν με το καλό τα μωρούλια μας, να τα πάρουμε αγκαλίτσα, να΄ναι γερά και δυνατά και έπειτα να γυρίσουμε στο σπιτάκι μας....

Από εκεί ξεκινάει το θέμα μου.... πως θα διαχειριστούμε...συγγενείς, αδέρφια και φίλους....

Θα κρατήσουμε τις 40 μέρες, να μην έρχετε κόσμος σπίτι;;;

Θα παρεξηγηθούμε αν το κρατήσουμε;;;

Θα νευριάσει ο καλός μας αν του πουμε μη πατήσει κανεις συγγενεις εκτός των γονιών του;;;

Κ πες οτι κάνεις τα στραβά ματια...θα είναι και καλοκαίρι...δεν μπορεις να τους αποφύγεις όπως όταν είναι χειμώνας... και που λες, δεχεσαι επισκέπτες... θα έχουν το μυαλό να μη πλησιασουν το παιδι και να μη θελουν αγκαλιές κ φιλιά;;;

Σε αυτούς που έχουν παιδιά πως τους λες να μη τα φέρουν.;;;;;

(εδώ με πονάει περισσότερο γιατί ο αδερφός του αντρούλη μου εχει 2 κ μαλιστα η μικρή είναι μονίμως άρρωστη...οταν λοιπόν, τα Χριστούγεννα τους ρώτησα αν είναι αρρωστα τα παιδια για να τους παμε τα δώρα τους, μου είπαν οχι κ πήγα κ η μικρή ηταν άρρωστη...εγω με νευρικό κλονισμό καθώς ήμουν στην αρχή της εγκυμοσύνης... κ οταν μας είπαν να ξαναπάμε..έγινα η κακιά και η παράξενη γιατί είπα οτι δεν πάω γι αυτόν τον λόγο...να πω πως μετά την συνάντηση ήμουν κρυωμένη... μπορει κ τυχαίο... ακόμα κ τώρα λοιπόν, ο αδερφός του, μεταξύ ΠΑΝΤΑ σοβαρού κ αστείου...το χειρότερο μου...πετάει σχετικές ατάκες )

Πραγματικά κορίτσια δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.. ειλικρινά με πιάνει τρόμος...κάνω εικόνα το να μου έρχονται στο σπίτι κ να το παίρνουν αγκαλιά κ τρώω φρίκες... κ δεν μιλάω για τους γονείς μας...είναι οι μόνοι που δεν έχω προβλημα κ το σεβομαι κ το κατανοώ...

Εσείς έχετε σκεφτεί καθόλου πως θα λειτουργήσετε;;;

Γεια σας κορίτσια...

Ξανθη καλη επιτυχια κ καλα αποτελέσματα...

Γιωτα μπράβο, πολυ καλα αποτελέσματα...

Αχ κ εγω εχω το βράδυ πετρώματα, το είπα

στο γιατρο κ μου ειπε οτι αν δεν ειναι πάνω απο

5 φορές τη μερα να μην ανησυχώ....

Εγω όμως ανησυχώ....

Καρολινα τα ιδια ακριβώς σκεφτόμουν πέρυσι το Φλεβάρη....

Ευτυχώς με είχε βγάλει απο τη δύσκολη θεση ο

παιδιατρος ο οποίος μου είχε τονίσει οχι επισκέψεις

πριν τις 40 μερες κ φυσικά οχι παιδια...

Οπότε έλεγα σε όλους αυτο....ο παιδιατρος

μας απαγόρευσε......

Ηρθαν ολοι μετα τους 2 μηνες κ φυσικά

οταν έπαιρναν τηλ δεν κολλουσα τους ρωτούσα

αν ειναι άρρωστοι....

Στους γονείς μας με το που έμπαιναν σπιτι

τους έστελναν στο μπάνιο να πλένουν χέρια

κ οταν έπιαναν το μωρο τους έδινα κ αντισηπτικο

για τα χέρια το οποίο μας το είχαν συστήσει απο το νοσοκομειο....

Ολα αυτα πέρυσι που ήταν χειμώνας....φέτος

λογω καλοκαιριού να σου πω την αληθεια δεν

εχω σκεφτεί ακομα τι θα κανω..

Να ρωτήσω κατι....θα καθησετε τις 40 μερες μεσα στο σπιτι???

Πέρυσι είχα καθίσει, αλλα στο τέλος

δεν άντεχα αλλο....

Τωρα που θα ναι κ καλοκαίρι δεν ξέρω αν

θα μπορέσω να κρατηθω...

Εννοω εγω να βγω έξω....γιατι το μωρο

δε θα το βγάλω πριν τις 40 μερες...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κατι....θα καθησετε τις 40 μερες μεσα στο σπιτι???

Πέρυσι είχα καθίσει, αλλα στο τέλος

δεν άντεχα αλλο....

Τωρα που θα ναι κ καλοκαίρι δεν ξέρω αν

θα μπορέσω να κρατηθω...

Εννοω εγω να βγω έξω....γιατι το μωρο

δε θα το βγάλω πριν τις 40 μερες...

ΚΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ?????:D

ποιες 40 μερες?Ουτε βδομαδα δεν εχω καθισει σπιτι στα αλλα 2!

Απο θερμοκοιτιδα τον πηρα το Χαρη 11 ημερων και 18 τον εβγαλα βολτα!

Καλα τη Λυδια 8-9 ημερων την ειχα βγαλει τσαρκα!Απλως δεν τα εβγαζα με

"γνωστο" κοσμο! Οι γνωστοι-φιλοι κτλ τα βλεπανε τα παιδια αφου ειχα παρει

ευχη απτον παπα και ειχα κρεμασει και 5 ματια πανω τους!

Οπως λεει και η Μαρια θα λετε πως ο παιδιατρος ειπε οχι επαφες με κοσμο

και ειδικα παιδια....τωρα βεβαια που για καποιες απο μας ηδη στις 20 μερες

θα ειναι ιουνιος και θα βγαινουμε πιο πολυ εξω δεν θα με πειραζε να δει κανεις

γνωστος το μωρο σε εξωτερικο χωρο αλλα δεν θα αφηνα να το αγγιξει. Ακομα

κι αν δε πειστει ο αλλος με τον παιδιατρο εκεινη την ωρα του πετας

"μα δεν το βλεπεις που κοιμαται μην το ενοχλεις"

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καρολίνα, κανονικά πρέπει να τα σκέφτονται απο μονοι τους αυτα όσοι είναι να ερθουν στο σπιτι να σας δουν. Εννοείται ότι δε θα πλησιαζουν το μωρο μικρα παιδιά και ουτε οι μεγάλοι θα το βαζουν στα μουτρα τους.....(το σιχαινομαι όταν το κάνουν αυτο, ειδικά οι ηλικιωμένοι...:evil::evil:). Δηλαδή εγώ γιατί όταν πάω σε ένα μωρακι το σκέφτομαι και δεν το αγγιζω στο μουτρακι του τόσο όσο στα χερακαι και τα ποδαρακια;; Οι υπολοιποι δε το καταλαβαινουν;; Θα τους λεω λοιπόν, να μην το πολυζουλανε κλπ. Μιση ντροπή δική μου μισή δική τους, που λένε.....

Σχετικά με το έξω, εγώ ούτε καν το σκέφτομαι να μεινω μέσα 40 μερες!!!!!!!! Θα είναι καλοκαιρι κ θα κλειστω μεσα;; Δεν υπαρχει περιπτωση. Και το μωρό πιστεύω, καλως εχόντων των πραγματων, νωρίς θα το βγαλω...

Αχ μπράβο κορίτσια....

Την προηγούμενη φορα με εκραζαν οταν έλεγα

οτι θέλω να βγω έξω....

Να μην το λες καθολου! :D Κι εγω ουτε στη μανα μου δεν το χα πει

που ειχα βγαλει τη μικρη 8 ημερων εξω....

Γιατι να το λες?

Παντως τωρα πραγματικα δεν εχουν να πουν κατι για τον καιρο

θα κανει σιγουρα πολυ ζεστη και δεν τιθεται θεμα αρρωστιας

η προληψη ειναι μονο......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...