Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλα αυτο με τους παιδιατρος ειναι τρέλα...

Το καλυτερο πιστεύω οτι ειναι να εχουμε ενα

παιδιατρο που εμπιστευόμαστε κ αυτόν να ακούμε...

Κ μένα πέρυσι οταν ο Μιχαηλ έγινε 6 μηνων μου

λεει μια παιδιατρος στο νοσοκομειο που είχαμε παει

για εμβόλιο...να του αρχίσεις τα φαγητά...τι της λέω

κ απαντάει κοτόπουλο με ρύζι....μου φάνηκε κουφο

πήρα τηλ το δικό μας παιδιατρο κ μου λεει οχι,

αρχίζουμε με λαχανικά...πατάτα πρώτα κ μετα

καροτο κ μετα κ αλλα σταδιακά...

Άντε βγάλει άκρη λοιπόν...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Mygirl, ναι, λέγε με όπως σε βολεύει. Τα σιδέρωσες τα ρούχα του μωρού κιόλας?

Mariath να τον χαίρεσαι τον "μεγάλο" σου! :) Πολύχρονος!

Δηλαδή ρε παιδιά εγώ έχω ακόμα τρεις εβδομάδες για τον 8ο???

Νόμιζα ότι μπαίνω σε δύο εβδομάδες!!...

Τώρα έχουν πιάσει κι αυτές οι χαζοζέστες, με νοτιάδες, υγρασία και κουφόβραση, οπότε θέλει προσοχή!

Tώρα έχω πάντα ένα μπουκαλάκι κρύο νερό μαζί μου άμα είμαι έξω μόνη μου!

Ωστόσο αυτό που με αγχώνει είναι μήπως για το μαιευτήριο χρειαζόμαστε κάτι πιο "ποιοτικό" αφού θα μας το φέρνουν και θα το ακουμπάμε επάνω μας...μην κάνουν αλλεργίες φοβάμαι...λέτε να είμαι υπερβολική;

Θα τα έχεις πλύνει καλά, θα τα έχεις καλοσιδερωμενα, εξάλλου το μωρό

θα ακουμπάει και σε πάνες αγκαλιάς (μη σου πω ότι αρχικά θα θέλει

δερματική επαφή, κατευθείαν δηλαδή πάνω στο δέρμα σου).

Περιμένω πώς και πώς αυτή τη "δερματική επαφή" μιλάμε έχω σκάσει

από ανυπομονησία!:rolleyes:

Και μετά έρχεται ο μπέμπηηηηης. Τοσοδούλης μου φάνηκε! Skybeam, πόσο μπροστά από την εποχή σου είσαι! Ένιωσα το φόβο σου κανονικότατα!

Θα βουτήξουμε στα βαθιά όπως είπες και στο fb. Θα παρατηρούμε τους γιατρούς και τις μαίες τι κάνουν... εγώ σκέφτομαι και μια συνεδρία εφ' όλης της ύλης, να κάνω τα πάντα μια φορά μόνη μου με τη συντροφιά μιας μαίας για να με διορθώνει, έτσι για να είμαι προετοιμασμένη.

Καλά, άμα είναι τρία κιλά είμαστε καλά, άμα είναι λιγότερο δεν θέλω να το σκέφτομαι!!

Για τον ύπνο σκέφτομαι στο πλάϊ με σφηνάκι πετσετούλα ρολό ή ανάσκελα με πετσετούλα κάτω από το στρωματάκι για να το σηκώνει ένα τσακ. Αλλιώς φοβάμαι κι εγώ την αναρρόφηση...:rolleyes:

Συγχαρητηρια για το ανηψακι σας κιολας!

Ευχαριστούμε!

Εμείς τα τελευταία χρόνια το ζούμε αυτό το baby boom από το περιβάλλον μας. Δεν υπάρχει καλύτερο, πιο αισιόδοξο, πιο ελπιδοφόρο πράγμα από τον ερχομό ενός μωρού. Δεν με πιάσαν οι φιλοσοφίες μου, το λέω με πλήρη συνείδηση και μάλιστα έχοντας πολλά οικογενειακά ζόρια σε θέματα υγείας την τελευταία τριετία. Ένα μωρουλίνι που έρχεται σε μία οικογένεια (με την ευρεία έννοια: γιαγιάδες, παπούδες, θείοι, φίλοι) είναι ζωή, κυριολεκτικά και μεταφορικά [απλά ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου].

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ευχαριστούμε!

Εμείς τα τελευταία χρόνια το ζούμε αυτό το baby boom από το περιβάλλον μας. Δεν υπάρχει καλύτερο, πιο αισιόδοξο, πιο ελπιδοφόρο πράγμα από τον ερχομό ενός μωρού. Δεν με πιάσαν οι φιλοσοφίες μου, το λέω με πλήρη συνείδηση και μάλιστα έχοντας πολλά οικογενειακά ζόρια σε θέματα υγείας την τελευταία τριετία. Ένα μωρουλίνι που έρχεται σε μία οικογένεια (με την ευρεία έννοια: γιαγιάδες, παπούδες, θείοι, φίλοι) είναι ζωή, κυριολεκτικά και μεταφορικά [απλά ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου].

Να σας ζήσει Σοφία, δεν σου ευχήθηκα κι εγώ!

Τα μωρά δένουν τις οικογένειες συνήθως και συγκινούν πολύ και τους ηλικιωμένους! :D Σαν να βλέπουν το μέλλον, σαν να παίρνουν παράταση ζωής!

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει Σοφία, δεν σου ευχήθηκα κι εγώ!

Ευχαριστούμε!

Το σφηνάκι μπαίνει πίσω από την πλάτη και, ναι, αν το βάζεις ανάσκελα λένε ότι μπορείς αν θες να βάζεις κάτι μικρούλι κάτω από το στρώμα να ανασηκώνεται ένα τικ, αυτό που λες, μια πετσετούλα ή ένα βρεφικό μαξιλαράκι (είναι πολύ μικρό).

NuWHp2.png

InJWp3.png

γεια σας κορίτσια μου!!

πωπω πολύ βαριέμαι σήμερα δεν ξέρω τι έχω πάθει...θέλω να πάω

σπίτι κι να αράξω στον καναπέ και να μην κουνιέμαι!!

έχω και τον άντρα μου άρρωστο σπίτι με πυρετό, τον καημένο,

κι όλο με διώχνει να μην κολλήσω!

σοφάκι να σας ζήσει ο μπεμπούλης!! όντως πολύ μικρός!λογικό

το σοκ! εμένα τα ανίψια μου ήταν πάνω από 3.500 οπότε

δεν μου είχε φανεί τόσο τραγικό, μια χαρά τα πιανες!

πέρασε ο καιρός όπως λέτε κορίτσια κι έχω αρχίσει κι αγχώνομαι!!

περιμένω και την κούνια..σε καμιά βδομάδα ελπίζω να ρθει γιατί

σαν να έκανα λάθος που είπα να ρθει μετά τις 15 μάρτη!:rolleyes:

θέλω πως κι πως να φτιάξω το δωμάτιο κι όλο βλέπω ωραία

πραγματάκια στο ιντερνετ για διακόσμηση και έχω καταμπερδευτεί!!:shock:

ενώ έλεγα δεν μου πολυαρέσει ας πούμε το πορτοκαλί έχω δει από χτες

αυτό http://www.etsy.com/listing/110389181/minky-dot-changing-pad-cover-solid?ref=sr_gallery_33&ga_search_query=changing+pads&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=GR&ga_page=1&ga_search_type=all&ga_facet=changing+pads

κι έχω κολλήσει άσχημα..!! αλλά δεν πάει με την πάντα που πήραμε οπότε

μάλλον θα παίξω με γκρι, τιρκουάζ ίσως αλλά μπορεί κι απαλό κίτρινο..!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Vivian, είναι πραγματικά πολύ ωραία η εικόνα που έβαλες, αλλά νομίζω μας παρασύρει όλος ο διακοσμητικός συνδυασμός (και το συγκεκριμένο καφέ του τοίχου-όπως φωτίζεται εδώ! και ίσως όχι με τον φωτισμό του δικού μας δωματίου-και το light baby blue της συρταριέρας και τα πολύχρωμα υφάσματα-λεπτομέρειες στον κατά τα άλλα μουντό συνδυασμό χρωμάτων)

Στρωματάκι-αλλαξιέρα είναι αυτό πάνω στη συρταριέρα?Ωραίο κι αυτό!

NuWHp2.png

InJWp3.png

καλά εννοείται σε παραπλανεί αφού σκέψου από χτες όλο

κοιτάω για διακοσμητικά μαξιλαράκια και κουρτίνες από αυτό το

σαιτ που δεν είναι και φθηνό!!:shock:

ναι στρωματάκι με κάλυμμα..βασικά αυτά μπήκα να δω, τα καλύμματα,

και κόλλησα! έχει ωραία πάντως απλά τα μεταφορικά είναι αρκετά ρε

γ@μώτο!:shock:

έχει κι ωραία changing pads για να έχεις μαζί έξω..αδιάβροχα!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

ναι είδες τι ωραία που πάνε??γιαυτό μου άρεσαν κι μένα και

σκέφτηκα και το τιρκουάζ σαν χρώμα!:D

βρε κορίτσια πήρα μια σαλάτα να φάω που ήθελα κάτι δροσερό

και δεν μπορώ να την τελειώσω! τι στο καλό έτσι θα ναι για

1,5 μήνα τώρα! νιώθω πως έχω φάει γουρουνόπουλο!!:shock:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!!!! Τα νέα μου: Πήγαμε χθες στον γιατρό, ολα καλα με το μωρό, είναι μόλις 1 κιλό (993γρ για την ακρίβεια), αλλά αναπτύσσεται κανονικά, όμως είναι ψιλή!!!!!!! Μοντελάκι σου λεει....

Με είδε και κολπικά μπας και κάναμε τεστ παπ γιατι ήταν να κανουμε τον Σεπτέμβριο αλλα προέκυψε η εγκυμοσυνη και το αφησαμε. Εκεί λοιπόν είδε τον τραχηλο και είπε ότι ειναι πολύ μικρος (3 εκ. νομίζω), μου εξηγησε γιατί αυτό δεν το θέλουμε και συνέστησε ξεκούραση πολυ και 3 μαγνήσια την ημέρα. Θα ξαναπάω να με δει σε καμια 10ρια μέρες.

Το πρωί πηγα για την καμπύλη και κορίτσια δεν ήταν πραγματικά ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Το βραδυ είχα τόσο άγχος και φόβο που δεν έκλεισα μάτι, αλλά τελικά εντάξει. Η γλυκόζη δεν μου φάνηκε χαλια, 5 μετρήσεις κάναμε, ανα μισή ώρα και δεν μου κακοφάνηκε καθόλου.Αυτά.....

εμένα για παλινδρόμηση πάλι μου είχε πει να βάζω μια διπλωμένη πετσέτα κάτω από την κούνια για να έχει ανάκληση αλλά τελικά δεν είχα θέμα...καλά καθίστε να δείτε πόσες διαφορετικές σχολές παιδιατρικής υπάρχουν στην Ελλάδα

Ξανθή μιλάμε για εμετό όχι αστεία!!!Έβγαζε σχεδόν ότι έπινε!Και όλες τις ώρες άσχετα με το πότε είχε φάει.Δεν υπάρχει περίπτωση να ένοιωθα ασφάλεια μόνο με την ανάκληση του στρώματος.Μόνο το σφηνάκι μου προκαλούσε ασφάλεια και ηρεμία ότι δεν κινδυνεύει από αναρρόφηση.Καμμιά φορά εμείς γινόμαστε γιατροί των παιδιών μας μέσα από την καθημερινότητά μας!

Καλημέρα!

Mygirl, ναι, λέγε με όπως σε βολεύει. Τα σιδέρωσες τα ρούχα του μωρού κιόλας?

Ναί τα σιδέρωσα τα έχω βάλει και στην ντουλάπα.Βιαστική βιαστική εγώ!!!:tongue:

Επίσης το σφηνάκι το βάζεις στην πλατούλα???? Χαζή ερώτηση, sorry, αλλά δεν ξέρω...

Το σφηνάκι αποτελείται από 2 κομμάτια! Ένα φαρδύ στυλ ρολό που μπαίνει στην πλατούλα για να στηρίζει το μωράκι στα πλάγια και ένα μικρότερο κομμάτι που μπαίνει ανάμεσα κοιλιά και στήθος για να μην γυρίσει μπρούμυτα το μωράκι!

Μπορείς να το σφήξεις ή να το χαλαρώσεις όσο θέλεις είναι με σχράτς.

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!!!! Τα νέα μου: Πήγαμε χθες στον γιατρό, ολα καλα με το μωρό, είναι μόλις 1 κιλό (993γρ για την ακρίβεια), αλλά αναπτύσσεται κανονικά, όμως είναι ψιλή!!!!!!! Μοντελάκι σου λεει....

Με είδε και κολπικά μπας και κάναμε τεστ παπ γιατι ήταν να κανουμε τον Σεπτέμβριο αλλα προέκυψε η εγκυμοσυνη και το αφησαμε. Εκεί λοιπόν είδε τον τραχηλο και είπε ότι ειναι πολύ μικρος (3 εκ. νομίζω), μου εξηγησε γιατί αυτό δεν το θέλουμε και συνέστησε ξεκούραση πολυ και 3 μαγνήσια την ημέρα. Θα ξαναπάω να με δει σε καμια 10ρια μέρες.

Το πρωί πηγα για την καμπύλη και κορίτσια δεν ήταν πραγματικά ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Το βραδυ είχα τόσο άγχος και φόβο που δεν έκλεισα μάτι, αλλά τελικά εντάξει. Η γλυκόζη δεν μου φάνηκε χαλια, 5 μετρήσεις κάναμε, ανα μισή ώρα και δεν μου κακοφάνηκε καθόλου.Αυτά.....

Μία χαρά η πέμπα Γιωτάκι μου!!! Μοντέλα η κυρία!!!! :D

Τώρα για τον τράχηλο κάνε ότι σου είπε ο γιατρός και όλα καλά θα πάνε!!

Επιστράτευσε βοήθεια !!!

Είδες τελικά η καμπύλη τίποτα δεν είναι!

Καλά αποτελέσματα τώρα!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Εκεί λοιπόν είδε τον τραχηλο και είπε ότι ειναι πολύ μικρος (3 εκ. νομίζω), μου εξηγησε γιατί αυτό δεν το θέλουμε και συνέστησε ξεκούραση πολυ και 3 μαγνήσια την ημέρα. Θα ξαναπάω να με δει σε καμια 10ρια μέρες.

Ας πεταχτώ κι εγώ σαν ... μια που άκουσα για τράχηλο.

Εγώ είμαι με τράχηλο 2,7 εκ.από τη β' επιπέδου που τον πρωτομετρήσαμε.

Τώρα που θα κάνω ντοπλερ θα τον ξαναδούμε γιατί δεν κάνει να τον πολυσκαλίζεις.

Τότε μου είχε πει ο γιατρός τα εξής :

Το δεύτερο που μου είπε (καλά, αυτό δεν μου το είπε καν για αρνητικό, εδώ έχει βάλει το χεράκι της η υστερία μου) είναι ότι ο τράχηλός μου έχει μήκος 27 mm (με κατώτατο"όριο ανησυχίας" τα 25). Αλλά μου είπε ότι το μήκος του τραχήλου δεν είναι ένα απολύτο νούμερο, αλλά πάντα συγκρίνουμε μετρήσεις, δηλ. μου έφερε επί λέξει το παράδειγμα, ότι μπορεί μία γυναίκα να έχει μήκος τραχ. 35 mm και σε μία βδομάδα να πάει 25, πράγμα ανησυχιτικό (το ότι μειώθηκε απότομα) και μία άλλη να έχει 20 μέχρι τέλους (δηλ. σταθερό) οπότε no problem! Ε, μετά σου λένε να το ελέγχεις τακτικά και βέβαια πάντα παίζει σαν συμβουλή η ξεκούραση, καθόλου βάρη, καθόλου δύσκολες δουλειές κλπ κλπ, όλες τα ξέρουμε ...και τα κάνουμε ελπίζω! Εμένα δεν μου έχουν ξαναμετρήσει τράχηλο στην εγκυμοσύνη, οπότε όταν ξαναμετρηθεί τότε θα δούμε.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Η αληθεια είναι ότι θορυβηθηκα λίγο, αλλά εντάξει. Δεν έπαιρνα καθόλου μαγνησιο, πιστεύω τωρα με τα 3 τη μερα, θα το παλέψουμε(και με παραπάνω ξεκούραση εννοείται)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...