Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ρουμπινακι ξεκούραση όσο μπορείς...

Γιωτα καλη επιτυχία αύριο....εγω θα την κανω την καμπυλη

γύρω στις 20 του μηνα..

Γιαννα κ συ καλα αποτελέσματα...

Xanp έχετε κανονίσει για βάφτιση ε? μια χαρα....

Κορίτσια να σας πω την αληθεια εγω δεν ξέρω ακομα

ποτε θα γίνει η βάπτιση...

Βασικα δε μας εχει ζητήσει κανεις να γίνει νονός/-α

Κ τωρα με την κρίση κολλάω να το ζητήσω κ γω σε κάποιον...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπω Ξανθη εθιξες ευαισθητο θεμα!Πως θα μαζευτουμε μεχρι τη βαφτιση?

Και επισης οπως λεει και η Μαρια νονο/α που θα βρουμε.Εδω στο 2ο δε

βρισκαμε και βαλαμε την αδερφη του αντρα μου......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Κ τωρα με την κρίση κολλάω να το ζητήσω κ γω σε κάποιον...

Κάτσε να γεννηθεί πρώτα, μη σε πιάνει άγχος από τώρα! [όντως είναι δύσκολο να βρεθεί νονός τελευταία πάντως...]

Το λέω γιατι κ στο γιο μου αντιμετωπίσαμε το ίδιο θέμα

Ηταν ο μικρός 6 μηνων κ δεν είχε πει κανεις τίποτα...

Μεχρι που το πέταξε ο άνδρας μου σε κάποιον

κολλητό του κ συνάδελφο κ δέχτηκε να γίνει εκείνος νονός...

qLIep2.png

y2qkp3.png

γεια σας κοριτσάκια μου,

Ρουμπινάκι μου, υπομονή και εύχομαι όλα να είναι περαστικά και να μη χρειαστεί να πάρεις πολλά χάπια..αλλά και αν χρειαστεί σκέψου το θετικά...είναι για το καλό του μωρού μας!!!!

Vivimix μου,να ζήσετε, να είστε ευτυχισμένοι και πάντα αγαπημένοι...και καλούς απογονους..χεχε...λίαν συντόμως..(λες να πιάσει η ευχή μου;;;:tongue::tongue:)

Ράνια μου, για προσοχή γιατί είναι επικίνδυνες οι λιποθυμίες και δεν τις θέλουμε...δεν έχεις για καλό και για κακό λίγο αλατάκι μαζί σου, όπου πηγαίνεις;;

Λοιπόν κορίτσια, έχω μια ερώτηση, έχετε κοιτάξει καθόλου για νυχτικάκια-ρομπίτσα για το μαιευτήριο;;

Εκανα μια έρευνα αγοράς σήμερα κ μου φάνηκαν ακριβά... ενα νυχτικάκι τυραντάκι λεπτό στο υφασμα...μη φανταστείτε και απο πάνω η ρομπα του κοντομάνικη, 80?... ενα άλλο σετάκι 70?.. και τα νυχτικά σκέτα από 30 κ πάνω....

Πηγα marks and spencer δεν είχε και τίποτα ιδιαίτερο..μόνο τα σουτιέν θηλασμού αξιζαν που τα 2 τα είχε 42?,ήταν όλα με 2 κομμάτια... άλλωστε θα σας χρειαστούν..δεν πηρα ακόμα όμως γιατί φαντάζομαι οτι θα μεγαλώσει κ άλλο το στήθος μου οπότε θα περιμένω λιγάκι...

Μήπως έχετε βρει εσείς τίποτα;;;

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια, έχω μια ερώτηση, έχετε κοιτάξει καθόλου για νυχτικάκια-ρομπίτσα για το μαιευτήριο;;

Καρολίνα, τουλάχιστον τα δύο πρώτα νυχτικάκια που θα βάλεις κοίτα να είναι φτηνούτσικα από τη λαϊκή (και τα πρώτα βρακάκια επίσης). Είναι πολύ πιθανό να πάνε για πέταμα (ειδικά το πρώτο που θα βάλεις). Επένδυσε σε ένα τρίτο νυχτικάκι που θα βαλεις λίγο πριν βγεις, και κυρίως μια καλή ρομπίτσα...

Καλημέρα!!!!!

Βρε κορίτσια έχω χάσει λίγο τα αυγά και τα πασχάλια

με το facebook!

Θα κοιτάξω λίγο την λίστα της Ξανθής να βγάλω άκρη!

Άλλο τί κάνετε σήμερα??Καλοκαιράκι έξω!

Καλά πλυσίματα Skybeam(μπορούμε να λέμε εδώ το όνομά σου?) :confused:

Εγώ του μωρού τα έπλυνα όλα στο πρόγραμμα 30+

που έχει το πλυντήριό μου.

Και μετά καλό καλό σιδέρωμα!!!

Τελικά το ξανασκέφτηκα για την ζώνη και δεν νομίζω

να αγοράσω τελικά!

Εκτός ότι νομίζω ότι το καλούπι μου είναι τέτοιο και δεν

θα μου μείνει σωσίβιο :tongue: σκέφτηκα ότι το καλοκαίρι δεν θα

αντέχω να την φοράω!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πολύ ησυχία σήμερα και πρόλαβα και σας διάβασα... Σας έχασα για λίγες μέρες γιατί διάβασμα, λίγες προετοιμασίες για τον μπεμπη, είχε γενέθλια και ο μεγάλος οπότε αλλες ετοιμασίες και φιλοξενούμενοι γιαγιά, παππούς, θείος, θεία...

Facebook ούτε εγώ έχω και στην παρούσα φαση δεν προλαβαίνω να πολυασχοληθώ. Να κάνω λογαρισμό δεν θα θέλει και πολύ χρόνο αλλά για να εξοικειωθώ με τη χρήση του θα πρέπει να ασχοληθώ λίγο...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημέρα!!! :P:p:p

Επέστρεψα στη βάση μου και τώρα δεν το ξανακουνάω ρούπι!

[Έτσι μου'ρχεται να σας πω και καλή εβδομάδα γιατί γυρίσαμε χτες βράδυ και ακόμα νομίζω ότι σήμερα είναι Δευτέρα...]

Ε, ναι, λοιπόν, σήμερα μπαίνουμε στον όγδοο (και μάλιστα μετρώντας με το κλασσικό σύστημα-της ΠΗΤ-που κλέβει και λίγο και αργεί)!

Καλά, έχω γυρίσει με πολλές απορίες, σιγά-σιγά θα σας τις ξεφουρνίσω!

Βιβή, να ζήσετε! Το καλύτερο ....δώρο γάμου θα το κάνετε οι ίδιοι στους εαυτούς σας ;) ! Με το καλό!

Skybeam, με γεια τα πραγματάκια (τσίμπησα κι εγώ αλλαξιέρα από το ΙΚΕΑ:), αλλά όχι στρωματάκι λόγω της έλλεψης, όπως είπες...). Επίσης ευχαριστώ για την καλή διάθεση, ξέρεις εσύ!

Με τις λιποθυμίες, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να μην κυκλοφορείς έξω μόνη σου, έτσι? Τώρα έχουν πιάσει κι αυτές οι χαζοζέστες, με νοτιάδες, υγρασία και κουφόβραση, οπότε θέλει προσοχή!

Είδες οι ατιμες?? μάλλον το παιδί μου θέλει να βγει!!Πάντως ο γιατρός που κοίταξε τον τραχήλο είπε όλα καλα.

Δεν είναι τίπτα βρε Ρουμπίνη, ας τα παίρνεις και ας είσαι ήσυχη. Εγώ είμαι με γιουτοπάρ εδώ και 2,5 μήνες (1 κάθε 8 ώρες + ισοπτιν, για να μην κάνω ταχυκαρδίες). Όλα καλά θα είναι. Μια κι έχω κι εγώ τον πόνο μου, ας σε ρωτήσω:τον τράχηλο πώς σου τον κοίταξε? Στον κλασσικό υπέρηχο (κοιλιακό) τον είδε και είπε απλά οκ?

mariath, χρονια του πολλα να τον χαιρεσαι!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Αχ Σοφια τι καλα....έχεις ακομα 61 μερες σύμφωνα με το ticker μεχρι να

αφίξεις στην αγκαλιά σου το μπεμπακι....

Mariath να χαίρεσαι το γιο σου κ μετο καλο κ το μωράκι...

Για τις νυχτικια θα συμφωνήσω με τη Ρανια....

Δε θα δώσω κ εγω πολλα χρηματα γιατι μετα

ξέρω οτι δε θα τις ξαναφορεσω...ειμαι της πυτζαμας

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημέρα και από εμένα!!

Σήμερα είμαι καλύτερα αλλα συνεχίζω την ξαπλα. Σκουντουφλα εγω τώρα παίρνω μισό κάθε 4 ώρες, ελπίζω μέχρι το τέλος τις εβδομάδας να παίρνω κι εγω τρεις φορές. Τον τραχήλο μου τον κοίταξε με κολπικο υπέρηχο.

Αφήστε τώρα είδα τον Ακη στο mega να φτιάχνει γαλακτομπουρεκο και μια λιγουρα μου ηρθε(και δεν μ' αρέσει κιόλας), μυρίζουν και τα γεμιστα που φτιάχνει η μαμα μου και δεν μπορώ.....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Και εγώ εχω σκεφτεί να πάω να πάρω φτηνά νυχτικάκια από την λαική ή απο jumbo γιατί θα γινόμαστε χάλια,στην αρχή, απο τα γαλατα κτλ...

Ωστόσο αυτό που με αγχώνει είναι μήπως για το μαιευτήριο χρειαζόμαστε κάτι πιο "ποιοτικό" αφού θα μας το φέρνουν και θα το ακουμπάμε επάνω μας...μην κάνουν αλλεργίες φοβάμαι...λέτε να είμαι υπερβολική;

Το θέμα είναι οτι ούτε εγώ είμαι του νυχτικού και θα τα πάρω αναγκαστικά γιατί δεν ξέρω πως θα γεννήσω(φυσιολ ή καισαρικη)...οπότε μετά θα είναι άχρηστα...

Καλημέρα και από εμένα!!

Σήμερα είμαι καλύτερα αλλα συνεχίζω την ξαπλα. Σκουντουφλα εγω τώρα παίρνω μισό κάθε 4 ώρες, ελπίζω μέχρι το τέλος τις εβδομάδας να παίρνω κι εγω τρεις φορές. Τον τραχήλο μου τον κοίταξε με κολπικο υπέρηχο.

Αφήστε τώρα είδα τον Ακη στο mega να φτιάχνει γαλακτομπουρεκο και μια λιγουρα μου ηρθε(και δεν μ' αρέσει κιόλας), μυρίζουν και τα γεμιστα που φτιάχνει η μαμα μου και δεν μπορώ.....

Χαχαχα πόσο σε καταλαβαίνω..και εγώ το είδα το γαλακτομπουρεκο και κάτι με επιασε ρε παιδι μου..!!!ευτυχώς τωρα με την εγκυμοσύνη δεν τα τρώω τα σιροπιαστα αλλιώς θα ειχα φυγει να παω στο σούπερ μάρκετ να ψωνισω τα υλικα!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Και εγώ εχω σκεφτεί να πάω να πάρω φτηνά νυχτικάκια από την λαική ή απο jumbo γιατί θα γινόμαστε χάλια,στην αρχή, απο τα γαλατα κτλ...

Ωστόσο αυτό που με αγχώνει είναι μήπως για το μαιευτήριο χρειαζόμαστε κάτι πιο "ποιοτικό" αφού θα μας το φέρνουν και θα το ακουμπάμε επάνω μας...μην κάνουν αλλεργίες φοβάμαι...λέτε να είμαι υπερβολική;

Το θέμα είναι οτι ούτε εγώ είμαι του νυχτικού και θα τα πάρω αναγκαστικά γιατί δεν ξέρω πως θα γεννήσω(φυσιολ ή καισαρικη)...οπότε μετά θα είναι άχρηστα...

Λοιπόν κορίτσια να σας πω τι είχα κάνει εγω στην πρώτη γέννα: είχα πάρει ένα νυχτικο και ένα μπυτζαμακι όχι πανάκριβο αλλα ούτε και πολύ φτηνό, αυτό που είχα κοιτάξει ηταν να είναι 100% βαμαβακερο. Θυμάμαι ότι τα είχα πάρει γύρω στα 25 με 30 ευρώ το ένα. Δεν πήρα και καλα θηλασμου γιατί είναι πανάκριβα, απλά έχουν κουμπακια που ανοίγουν.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...