Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Ρε κορίτσια κάνουν όντως δουλειά αυτές οι ζώνες? μέσα στην ζέστη πως θα τις φορεσουμε? εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη ούτε το βρακι μου που λέει ο λόγος δεν ήθελα να φοραω( σορρυ κιολας).

Skybeam τι ήταν αυτό που επαθες; Περαστικά και πολύ προσοχή από και πέρα.

Πάντως κι εγω κορίτσια δύσκολο σκ έχω περάσει... Χθες το βράδυ με πιάσανε κάτι πόνοι που να σας πω φοβήθηκα, με χαπακωσε ο γιατρός και τώρα πονάει λιγότερο. Και μέσα σε όλα ο άντρας μου δούλευε και ήμουν μονη μου σήμερα μέχρι το απόγευμα που ήρθε η μαμά μου.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!

Ρε κορίτσια κάνουν όντως δουλειά αυτές οι ζώνες? μέσα στην ζέστη πως θα τις φορεσουμε? εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη ούτε το βρακι μου που λέει ο λόγος δεν ήθελα να φοραω( σορρυ κιολας).

Skybeam τι ήταν αυτό που επαθες; Περαστικά και πολύ προσοχή από και πέρα.

Πάντως κι εγω κορίτσια δύσκολο σκ έχω περάσει... Χθες το βράδυ με πιάσανε κάτι πόνοι που να σας πω φοβήθηκα, με χαπακωσε ο γιατρός και τώρα πονάει λιγότερο. Και μέσα σε όλα ο άντρας μου δούλευε και ήμουν μονη μου σήμερα μέχρι το απόγευμα που ήρθε η μαμά μου.

Καλησπέρα!

Ρουμπινάκι ναι, κάτι κάνουν οι ζώνες (κι ας υποστηρίζουν ορισμένοι ότι κάνουν τους μύες της κοιλιάς να ατροφούν κ.λπ.). Τη ζέστη δε θέλω να τη σκέφτομαι.

Τι πόνοι σε έπιασαν? Συσπάσεις? Μην κουνάς ρούπι~

Ρε συ Ρουμπίνη, αυτό σκεφτόμουν κι έλεγα. Λέω, υπάρχουν κορίτσια που αναλαμβάνουν να φέρουν στον κόσμο ένα μωρό ενώ ο πατέρας στρίβει δια του αρραβώνος. Και μένουν μόνες τους ρε παιδί μου στο σπίτι, και τους τυχαίνει κάτι, π.χ. αυτό που έπαθα εγώ, ή πόνοι, ή συσπάσεις και είναι μόνες τους... :(:(:(

Καλησπέρα!

Ρουμπινάκι ναι, κάτι κάνουν οι ζώνες (κι ας υποστηρίζουν ορισμένοι ότι κάνουν τους μύες της κοιλιάς να ατροφούν κ.λπ.). Τη ζέστη δε θέλω να τη σκέφτομαι.

Τι πόνοι σε έπιασαν? Συσπάσεις? Μην κουνάς ρούπι~

Ρε συ Ρουμπίνη, αυτό σκεφτόμουν κι έλεγα. Λέω, υπάρχουν κορίτσια που αναλαμβάνουν να φέρουν στον κόσμο ένα μωρό ενώ ο πατέρας στρίβει δια του αρραβώνος. Και μένουν μόνες τους ρε παιδί μου στο σπίτι, και τους τυχαίνει κάτι, π.χ. αυτό που έπαθα εγώ, ή πόνοι, ή συσπάσεις και είναι μόνες τους... :(:(:(

Συσπασεις ηταν γιατί είχαν συχνότητα. Προσπαθώ να αίμα ξαπλα αλλα με ένα μωρο στο σπίτι που θέλει την μαμα του είναι δύσκολο.

Αυτό που λες το έχω σκεφτεί κι εγω πολλές φορές και μετά στεναχωριεμαι πιο πολύ που βάζω τις φωνές στον άντρα μου και του λέω ότι δεν με βοηθάει με το σπίτι, με το παιδί κτλ...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

ναι γμτ ειναι ακριβη αλλα δεν εχω βρει αλλη που να στενευει

οσο περναει ο καιρος. Βασικα δεν εχω ρωτησει ποτε στα λητω για ζωνες

θα εχουν διαφορες εκει και φθηνες και ακριβες.

Κοίταξε για μετεγχειρητικες ζώνες που έχουν τα "σχρατσ" τα κολλάς και τα ξεκολλας όσο εσυ θες είτε πιο σφιχτά είτε όχι..έχει πάρει ο άντρας μου γιατί έκανε εγχείριση για αφαλοκηλη.του στοίχησε 25 ευρώ και την πήρε από κατάστημα με ορθοπεδικα είδη..εγώ την δική του θα βάλω μου κάνει ακριβώς γιατί είναι και αδυνατουλης!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλες!

Ρανια περαστικα, εύχομαι να μην ξαναγίνει αυτο....

πάντως κ εγω πίεση θα έλεγα οτι σου έπεσε...

Μαρία μου έβαλες κ μένα ιδέα με τα λαστεξ....

Την πρωτη φορα δεν είχα βάλει, τωρα όμως μετα

απο αυτο που εγραψες το σκέφτομαι...

Ρουμπινακι περαστικα κ όσο μπορείς ξεκούραση!!

Milky καλη ανακαίνιση κ Ρανια καλο στήσιμο στα έπιπλα....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!! Τι τέλεια μέρα ήταν χτες!!!!! Κατεβήκαμε το απογευματάκι βόλτα στα λαδαδικα και στο λιμάνι για περπάτημα, καθήσαμε για καφεδάκι μετά, ήταν σουπερ!!!!!!!

Ράνια να προσέχεις μην σε ξαναπιάσει τίποτα τέτοιο και είσαι μόνη σου!!!!!!

Κι εσυ Ρουμπίνη να ξεκουραζεσαι όσο μπορείς....!!!!!

Σήμερα το απογευμα έχουμε γιατρό!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Καλημέρα!

Ήδη έκοψα τα μακρυμάνικα και κυκλοφορώ με κοντομάνικο σαν ξαναμμένη πενηνηνταπεντάρα στην εμμηνόπαυση! Αν κόψω και το φαγητό (με την παραμικρή μπουκιά μου ανεβαίνει το στομάχι και με πιάνουν καούρες :( ) θα είμαι μια χαρά!

Κορίτσια καλή εβδομάδα κιόλας. Γιώτα περιμένουμε νέα! :)

καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!!!σας ευχαριστω παρα πολυ ολες σας για ευχες,με το καλο και σας τα μωρακια σας και καθε ευτυχια!!!!ρανια περαστικα,το παθαινω και εγω συχνα γιατι εχω πολυ χαμηλο αιματοκριτη(28)τρωω λιγο αλατακι μολις το νιωσω για να μην πεσω κατω!!

a>2eM3p2.png

καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!!!σας ευχαριστω παρα πολυ ολες σας για ευχες,με το καλο και σας τα μωρακια σας και καθε ευτυχια!!!!ρανια περαστικα,το παθαινω και εγω συχνα γιατι εχω πολυ χαμηλο αιματοκριτη(28)τρωω λιγο αλατακι μολις το νιωσω για να μην πεσω κατω!!

Mπουμπού εσύ είσαι που παντρεύτηκες? Να ζήσετε! :)

Tελικά πράγματι πρέπει να ήταν η πίεσή μου. Μετρήθηκα τώρα (και αφού είχα φάει) και η πίεση ήταν 10 με 6 :shock: Μου είπε η φαρμακοποιός ανά δύο ώρες να τρώω κάτι μικρό (λίγο φρούτο, ένα κομματάκι τυρί, μια φρυγανιά, you know).

To αλάτι μου το είχαν περιορίσει πολύ λόγω κορτιζόνης που πήρα στο α τριμηνο και προγεστερονης που επαιρνα ως χτες. Όχι ότι δεν έτρωγα αλάτι, αλλά ψιλοπρόσεχα. Τώρα όμως θα τρώω λίγο παραπάνω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Να ζήσετε vivimix!!!!!!!!!

Εγω μόλις γύρισα από γιατρο γιατί τα πονακια καλα κρατούν:( μου αύξησε τα χάπια και μου είπε ξαπλα, άντε να δούμε πως θα τα καταφερω:confused:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Να ζήσετε vivimix!!!!!!!!!

Εγω μόλις γύρισα από γιατρο γιατί τα πονακια καλα κρατούν:( μου αύξησε τα χάπια και μου είπε ξαπλα, άντε να δούμε πως θα τα καταφερω:confused:

Τι χάπια παίρνεις κ στα αυξησε;;; Μαγνήσιο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...